mila-del-monte / Pixabay

Het doel van de EU om een unie van vrede en handel te worden, waarin volken en naties hun manier van leven autonoom behouden, is tragisch mislukt. De Unie probeert nu het leven van mensen tot in de kleinste details te dicteren. De nieuwste streek is een compleet idiote verordening volgens welke elke omgehakte boom moet worden gerapporteerd met de locatie en de rechtvaardiging. Dit geldt ook voor bomen die om natuurlijke redenen omvallen. De resulterende administratieve werklast is praktisch onbeheersbaar, schrijft Willi Huber.

In eerste instantie werden boeren afhankelijk gemaakt van EU-subsidies naast de verschrikkelijke nationale belastingen. Deze subsidies kunnen op elk moment worden stopgezet als de boeren de regels van de Europese Unie aan hun laars lappen. Dit is het uitgangspunt voor de huidige waanzin van de EU die bekend staat als de EU ontbossingsverordening.

Het is voor iedereen een raadsel of dit een geval is van wereldvreemde bureaucraten die geen idee hebben van land- en bosbouw – of dat het een kwaadaardig plan is om alle kleine en middelgrote ondernemingen te vernietigen, ongeacht de sector.

De EU ontbossingsverordening (Verordening (EU) 2023/1115) is ogenschijnlijk bedoeld om het probleem van illegale ontbossing te verminderen. De verordening zou ervoor moeten zorgen dat palmolie, rubber, koffie, cacao, hout, soja en vee niet worden verbouwd op voormalige bosgebieden die speciaal voor dit doel zijn gekapt. De slimme denker zal zich realiseren dat het merendeel van de genoemde goederen slechts een marginale of zelfs helemaal geen band met Europa heeft.

De Europese Commissie heeft bepaald dat deze producten verifieerbaar traceerbaar moeten zijn. De genoemde producten mogen alleen in de EU op de markt gebracht of geëxporteerd worden als ze aan de eisen voldoen. Er zijn vrijwel geen uitzonderingen; zelfs hout dat wordt weggegeven aan familieleden moet worden geregistreerd.

  Nu willen ze elektrische auto's verbieden om energie te besparen

Vooral boeren en bosbouwers moeten nu precieze informatie over elke boom invoeren in een informatiesysteem: de geografische coördinaten, de houtsoort en de hoeveelheid. Alleen dan krijgen ze een referentienummer voor het hout en mogen ze het aan een zagerij verkopen. Producten uit gebieden die tot 2021 nog bos waren, mogen niet meer worden verhandeld. Dit betekent dat deze informatie ook met terugwerkende kracht moet worden geregistreerd.

De verordening heeft geen zin voor Oostenrijk in het bijzonder, maar ook niet voor Duitsland, omdat illegale ontbossing geen probleem is in deze landen. Hoe zo’n absurde en wereldvreemde verordening tot stand kon komen, moeten we ons in Oostenrijk afvragen, vooral bij de ÖVP – die beweert bijzonder competent te zijn op het gebied van landbouw en deze naar verluidt bijzonder goed vertegenwoordigt in de EU. Van 1995 tot 2004 leverde de Oostenrijkse ÖVP zelfs de EU-commissaris voor landbouw. Op dit moment vragen 22 landen om de inwerkingtreding van de verordening uit te stellen tot het einde van het jaar – en om verbeteringen aan te brengen.

Oostenrijk smeekt ook om uitstel, maar als je het persbericht van de voorzitter van de Landbouwkamer leest, zie je ook dat deze sector volledig besmet is door de klimaatwaan waaraan hij zich onderwerpt.

Op onze breedtegraden, waar het bosbeheer al wordt geregeld door strenge bosbouwwetten, zou deze verordening geen enkel voordeel hebben. Het zou echter een enorme, volstrekt onzinnige inspanning vergen en de frustratie van (bos)boeren door onnodige bureaucratische hindernissen alleen maar vergroten. Een einde aan de voortdurende obstructie van waardevolle beheersmaatregelen, die we ook dringend nodig hebben voor de klimaatgeschiktheid van onze bossen en energiesystemen. – Voorzitter van de Oostenrijkse Landbouwkamer Josef Moosbrugger


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Klimaatalarmisme wordt beschouwd als “echte geestelijke stoornis”: Wall Street JournalVolg Frontnieuws op Telegram

  EU-elites beloofden een welvarende groene toekomst. Dit kan hun ondergang worden

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne situatierapport: verrassingsaanval van Rusland verandert oorlog in Oekraïne!
Volgend artikelDr. Peter McCullough onthult hoeveel artsen werden omgekocht om COVID-prikken te pushen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. KWAADAARDIGHEID niets met ‘klimaatwaan’ te maken.
  Wie weet, komt 5G moeilijk door hout heen.

  Lastig dat zoveel mensen in de club zitten,
  Van hoog tot laag die zich Übermensch’ vindt. het heeft te maken met controle van medemensen, anders gezegd onderdrukking. Niet intelligent genoeg om na te denken , wel om dit gedachtengoed uit te voeren, te verspreiden.

  • Voor de slaapkop die denkt dat dit de eindtijd is – vergeet het .
   Religie misbruik , om hen voor deze kar te spannen.
   Totale controle ; is het spel .
   Niet met marxisme, jood , zionist te maken maar met EVIL , occultisme.

 2. Bomen kunnen in geval van een energie crisis best belangrijk worden. Totale controle en een afhankelijke bevolking tot in de kleinste details?

 3. De plantsoenendienst wordt steeds stoerder met de techniek. Dat kun je wel zien.
  Van kindsbeen af werden bij mij in de buurt de bomen langs de weg gekapt vanwege een ziekte of zo, die achteraf niet bestond of van 1 boom die het volgens experts niet noodzakelijk maakte ze allemaal te rooien. Het geluid is hetzelfde als van (weg)motoren.
  Nu worden bomen rond een boomgaard halverwege de stam afgezaagd.
  Dus ze zullen wel doodgaan.

  Er stond ergens een boom al honderd jaar, en plotseling werden ze bang dat hij om zou waaien op iemand, Tegelijk werd een poëtisch oud kerkhofje kaalgeplukt waardoor het een open galerij aan de straatweg werd. Ik had er een paar keer gewandeld en ze waren natuurlijk bang voor necrofielen. Of negrofielen, want die zijn er steeds meer.

 4. Pfff… alle ambtenaren moeten in containters op Antarctica worden gedropt. Ambtenaren zijn blinde volgers en gevoelloze robots die blind orders uitvoeren. Ambtenaren en politici zijn de laag die ons machteloos houdt en de satanisten (elites) machtig houden door ons te verdelen. Ambtenaren zijn medegevangenen die tot bewaker zijn gemaakt.

  • Klopt…….de vlooien in de pels van de samenleving.
   Paar kilometer te hard gereden op een rustig wegdek…….en dan een automatische uitdraai van 65 €…… uitgedeeld door zo’n laf stuk stront wat moet doorgaan voor een officier van justitie.

   Vooral dáár zitten de parasieten……..en zoek vooral in het verlengde van drol66, vvd, gl, en verder alles in het verlengde van de bestaande politieke hoerenkast.

   Opruimen dat tuig……..en nooit meer een andere publieke functie dan vuilnisraper.
   Méér als dat kunnen ze toch niet .

 5. Dit is gewoon weer micromanagement dat elke splinter hout geregistreerd moet worden. Zodat niemand meer gratis alternatieve brandstof om zijn huis te verwarmen of andere dingen met het hout vervaardigen waar zij geen belasting over kunnen heffen. Daar het beleid is dat ze alle bomen weg willen hebben, want die verstoren het 5/6 G signaal. Want bomen zijn verticale water kolommen, die houden het signaal tegen. Daar alle bomen in de EU al aangetast en strevende zijn door de 3/4/4+/5/6 G frequenties en de luchtvervuiling en door geo-engineering hoor je ze nooit over. Dan krijg je ook de vraag, van wat wordt met een boom bedoelt. Want van wanneer gaan ze takjes/spietjes bomen noemen.

 6. De EU is alleen maar opgericht om van Europa een puur communistische staat te maken. Met als voorbeeld de USSR / China.
  Gorbatsjov heeft ooit gezegd: wij hebben er 70 jaar over gedaan om het communisme af te schaffen en jullie in het (zgn. Democratische) westen voeren het weer in.
  Ik hoop dat ik nog mee mag maken dat heel die corrupte Brusselse zooi in elkaar stort.
  Als de deindustralisatie van de westerse industrie ingestort is en de landen weinig inkomsten nog hebben , dan is er (hoop ik) ook geen pleuro,s meer voor Brussel.
  Alleen Duitsland betaalt per jaar 30 miljard pleuro,s aan dat zooitje regeltutten.
  De EU heeft het gewone volk niets goeds gebracht. Welvaart en vrede was beloofd en wat hebben we gekregen oorlog en armoede. En dat laatste wordt nog veel meer armoede als de deindustralisatie verder doorzet.

 7. Als je het klootjesvolk heel veel bezigheidstherapie oplegt, dan hebben ze geen tijd meer om na te denken en evt. de boel te saboteren. Er valt misschien wel een hoofdstuk te vinden in ‘De Protocollen van de Wijzen van Zion’, dat zo’n taktiek voorstelt. Ik vind dat het in Nederland inderdaad hard gaat met de bomenkap. Toch wel jammer.

  • @Marttheman…

   We worden idd zo druk mogelijk gehouden terwijl de satanisten ons land omtoveren van een pretpark in een slavenkolonie/slachthal. Niemand vraagt zich af waarom alles onbegrijpelijk is geworden, ze faken gewoon alsof ze het begrijpen en lopen de fuik in voor beloningen. Loonstrookjes, energierekeningen, zorgverzekeringen, politiek, economie… alles is ultra complex gemaakt waardoor niemand, behalve de mensen die alles ultra complex maken, nog ergens wat van snapt. Maar mensen leren in het ONDERwijs te doen alsof ze het snappen… terwijl ze er niks van snappen… maar ze geloven zelf heilig dat ze dingen wel snappen… en zo begint demoralisatie!

   Egoïsme is de echte pandemie en we zijn allemaal geïnfecteerd.

 8. Ministers zeggen tegen de 2e slaapkamer dat ze de aangenomen motie niet uitvoeren. Dat is iets wat de Nederlandse bevolking ook zou kunnen doen. We voeren het niet uit……..

  • Weigeren is onz wapen en de tijd nadert dat we dit wapen echt moeten inzetten ten koste van alles. Ik sterf liever staand dan dat ik op mijn knieën moet leven. Er is weinig meer te verliezen, dus bang ben ik niet meer.

 9. De GPS coördinaten opgeven van de stammen die geveld zijn t.b.v. de certificering bestaat al ruim 10 jaar. Grote bedrijven zoals Sveaskog en SCA packaging uit Zweden met honderd miljoen hectares bos in eigendom doen dit al lang anders kunnen zij hun hout niet verkopen c.q. verwerken tot luiers/tissues/pleepapier.
  De bosbouw industrie is super professioneel en dit is al staande praktijk. Ik vind het dus géén probleem deze “nieuwe” wetgeving. Oostenrijkers hebben de houtboot gemist en spelen geen rol van betekenis op de wereld houtmarkt. Zweden en Canada,daarna Finland en Rusland zijn de hoofdrolspelers.
  Illegaal gekapt hout uit Zuid-Amerika en Indonesië kan dus niet meer verkocbt worden in de EU. Indonesië is bijna volledig leeggekapt en net zo groot als heel Europa. In Brazilië verdwijnt het regenwoud in hoog tempo om plaats te maken voor suikerriet ( 10% ethanol bijgemengd in de benzine). Deze maatregel sluit de EU markt voor dit hout. De schrijver van dit artikel komt niet uit de houtmarkt, dat is duidelijk. Die paar particuliere boseigenaren die er nog zijn moeten nu aan het werk. Overigens zijn deze lieden allemaal steen en steenrijk.
  De waarde van timmerhout stijgt en hout voor verbranding/vergassing is net zo duur als een vat ruwe olie. De baas van Sveaskog zei ooit tegen mij: als de houtprijs te laag is kappen wij de bomen niet en wachten een paar jaartjes tot de prijs weer gestegen is. Bomen eten geen brood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in