Gemeld door Alex Berenson, is er iets heel vreemds aan de hand in de staat West-Australië (WA) met een bevolking van bijna 3 miljoen mensen. De WA deelstaat is in lockdown en geïsoleerd van de COVID-19 gevolgen in de oostelijke staten, bericht Theconservativetreehouse.com.

Er zijn zeer weinig COVID-gevallen in het afgesloten West-Australië, waardoor het de tijd heeft gehad om zich voor te bereiden op de mogelijke komst van het virus, onder meer door een massale vaccinatiecampagne. De deelstaat gaat uit van een verwachte komst van het COVID-virus begin 2022, begin volgend jaar. Naarmate het aantal vaccinaties toeneemt, worden de ziekenhuizen echter overspoeld met nieuwe patiënten en de premier kan niet verklaren waarom.

Alex Berernson wijst op de opmerkingen van WA Premier Mark McGowan op 31 oktober over de ziekenhuizen die momenteel worden overstelpt.

“Onze ziekenhuizen staan onder enorme druk. Dat is in [de rest van Australië] niet anders. Dit is iets wat niemand ooit eerder heeft gezien, de groei van de vraag in onze ziekenhuizen, waarom dat zo is, is moeilijk, moeilijk te weten… Er komen enorme aantallen mensen door de deur, dus we doen alles wat we kunnen om te proberen het te beheersen,” aldus Premier McGowan.

Het probleem is blijkbaar aan het verergeren. In een interview op woensdag 3 november kondigde Premier McGowan een massale uitbreiding van de ziekenhuiscapaciteit aan als gevolg van een bestaande en niet nader gedefinieerde huidige instroom van patiënten die de ziekenhuiscapaciteit overweldigt.

De verwachting was dat COVID-19 volgend jaar zou arriveren. Proactief worden massale vaccinaties uitgevoerd. Het is tijdens deze periode van massavaccinaties dat de ziekenhuizen worden overspoeld door nieuwe patiënten. Deze ziekenhuisopnames hebben niets te maken met COVID-infecties. Kijk (video op 29:15 prompt):

Het is duidelijk dat er iets heel erg mis is:

COVID-19, of een variant daarvan, komt niet voor bij de West-Australische bevolking.

De bevolking van West-Australië is gevaccineerd.

De ziekenhuizen in West-Australië worden nu overspoeld, en niet door COVID-19.

Wat kan het probleem anders zijn dan de vaccinaties die ziekenhuisopnames veroorzaken?

Premier McGowan lijkt me een politicus in een zeer moeilijke positie.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Minister van volksgezondheid van de deelstaat Victoria: 95 procent van de gehospitaliseerde covid-patiënten is gevaccineerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSta je achter me?
Volgend artikelHeb jij bloed aan je handen? Tienduizenden kinderen tussen 5 en 11 jaar geïnjecteerd met gentherapie-injecties
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. Er is geen beter bewijs dat het vaccin niet werkt dan dit bericht.

  Preventief vaccineren uit angst dat er Covid gaat komen maar voordat Covid arriveert een lawine aan vaccinatie slachtoffers in het ziekenhuis.
  Het is bijna Hilarisch als het niet om mensen levens zou gaan

  • In de ogen van de MSM zal dit het bewijs zijn dat het veroorzaakt is door de 1% (of wat voor laag getal het ook is) die in WA niet gevaccineerd is.

   • Nee, want er is daar nog geen Covid gesignaleerd, en de patiënten die de ziekenhuizen overstromen hebben geen Covid maar andere aandoeningen (vaxxschade) maar zover gaat het logisch denken van de premier niet. Cognitive dissonantie…

 2. Ja, klopt, en dan nog maar zeggen dat mensen aan covid zouden sterven, gezonde mensen hebben een super immuun systeem dat de aanvallers buiten spel zet, de vaccins breken dit hele systeem juist af, daar dien je geen arts, onderzoeker, intellectueel, hoog begaafd voor te zijn, logisch denken.
  COVID- DIVOC = hebreeuws en betekend “possesion of a evil spirit.
  Pfizer koopt overheden, bedrijven om, ze maken contracten op zodat zij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor schade, kortom, elke verantwoordelijk schuiven ze van zich af, de overheden kunnen wel aangeklaagd worden, hoe absurd is dat. bv, je gaat bouwen, de architect en aannemer die dit zullen uitvoeren zeggen , u moet een document ondertekenen dat u alle verantwoordelijkheid op zich neemt als opdrachtgever, dat doe je toch niet, de grote bazen van Pfizer zijn volgens mij de Rothschilds, kan bijna niet anders, zij pompen geld in deze pandemie, zij krijgen het honderden malen terug, big big business. Ze noemen deze mensen het elite clubje, elite zijn ze alles behalve, ze zijn zo decadent, dat ze totaal geen rekening houden met de mensen op de wereld, ze zijn het meest verachterlijk wezen op aarde, alle Rotschilds moeten ze zelf een overdosis van hun eigen product toedienen maal 100. allemaal. Als je weet hoe zij rijk zijn geworden, ze zijn actief in bijna alle banken ter wereld, enkel, Cuba, Iran en Noord-Korea nog niet, goud/zilver/diamant handel, zijn zij de baas, wapenhandel zitten zij ook in, ze zullen volgens mij niet bezig zijn met voedingsmiddelen, verdienen ze niks aan, zij beslissen ook hoe de beurs moet gaan, dat hebben zij allemaal in de hand, smerige plutocraten, het vuil der aarde.

  • @ Spirit

   ‘COVID- DIVOC = hebreeuws en betekend “possesion of a evil spirit.’

   Interessant! Heb je hier een link van? Ik heb de behoefte om dit ergens te kunnen zien! B.v.D.!

  • Ze zitten ook in het merendeel van de voedingshandel. Denk aan Unilever, Nestlé, Kraft, en ga zo maar door, meestens via belegingsmaatschappijen als Blackrock, Vanguard en Statestreet.

   • Aangezien het nu ook mogelijk is die vaxxrotzooi in bewerkt voedsel, zelfs in verse groente te stoppen, is het zaak om niets meer te kopen van Unilever, Nestlé en Kraft e.d.

 3. Dat deze site een onderdeel vormt van de gecontroleerde oppositie wordt bewezen door het feit dat alsmaar de besmettingsleugen wordt aangehaald. Er is bovendien geen enkel bewijs te vinden in medische literatuur voor het bestaan van medisch relevante virussen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in