In New South Wales (NSW), Australië, is het aantal zogenaamde “pandemiebaby’s”, die met spoed naar het ziekenhuis moeten worden gebracht voor behandeling op de intensive care, de afgelopen weken bijna vertienvoudigd, schrijft Ethan Huff.

Uit berichten blijkt dat deze kleintjes een mysterieuze ademhalingsziekte ontwikkelen die medisch ingrijpen vereist. De media noemen de ziekte respiratory syncytial virus, of RSV.

Elk jaar zouden ongeveer 120.000 jonge kinderen aan RSV sterven. En in NSW zijn de cijfers ervan geëxplodeerd van slechts 355 gevallen per week drie weken geleden tot 3.775 gevallen per week op het ogenblik.

De in het Verenigd Koninkrijk gevestigde nieuwsuitgave Daily Mail meldt dat deze baby’s ziek worden en sterven omdat zij “geen immuniteit hebben.” Dit wijst erop dat de ouders van de kinderen, en vooral hun “volledig gevaccineerde” moeders, hun geen behoorlijke immuniteit verschaffen.

Aangezien de “vaccins” tegen het coronavirus het voortplantingsproces vernietigen, is het niet meer dan logisch dat de baby’s die het er op de een of andere manier levend vanaf brengen, meer dan waarschijnlijk immuunloos zijn, zoals we nu zien.

Baby’s met RSV testen ook “positief” op covid

Artsen die met de ziekte vertrouwd zijn, zeggen dat kinderen die ermee geboren worden ernstige ziekten ontwikkelen “doordat zij in aanraking komen met virussen die zij niet eerder zijn tegengekomen,” zoals griep en covid, die naar men zegt tot dezelfde familie behoren als RSV.

Dr. Philip Britton van het Children’s Hospital at Westmead zegt dat uit een analyse van opnames op de intensive care unit (ICU) in heel Australië blijkt dat baby’s met RSV positief testen op zowel influenza als covid, en dat allemaal tegelijk.

Op dit moment moet ongeveer vijf procent van alle kinderen die zich met deze infecties presenteren op de ICU opgenomen worden. Britton zegt dat dit “zeer verontrustend” is en ongewoon.

“Ongeveer de helft van de kinderen had geen reeds bestaande gezondheidsproblemen, en het verhoogde aantal opnames zet het ziekenhuissysteem onder druk,” voegt de Daily Mail eraan toe.

“Sommige van de “pandemische baby’s” presenteren zich met ontstekingen van de borstkas, de hersenen en het hart, veroorzaakt door griep, Covid, en RSV.”

RSV, dat technisch gezien al een tijdje bestaat, heeft niet zo’n sterke stijging gekend sinds, u raadt het al: rond de tijd dat Operatie Warp Speed werd gelanceerd.

“Onder die groep die voorheen gezond was… Het is niet alleen een borstontsteking, sommige van deze kinderen kunnen de griep krijgen die het hart en de hersenen aantast,” waarschuwde Britton verder voor de ernst van de ziekte zoals die nu bij piepkleine baby’s gezien wordt.

Uit rapporten blijkt dat ongeveer 20 procent van de baby’s die in Australië RSV krijgen, ook bronchitis ontwikkelen die dodelijk kan zijn. Britton zegt dat dit “zeer verontrustend” is en ongewoon.

Dr. John-Sebastian Eden, onderzoeker op het gebied van infectieziekten, zegt dat de drievoudige aanval van RSV, griep en covid de spoedeisende hulp van het Westmead Children’s Hospital in Sydney overbelast.

“Er is een wijdverspreide drievoudige uitbraak aan de gang,” vertelt Eden aan de Daily Mail Australia – en bedenk daarbij dat Australië zich momenteel in het holst van de winter bevindt, omdat het op het zuidelijk halfrond ligt.

Sommigen wijten de plotselinge toename van RSV bij kinderen aan het feit dat Australië zijn grenzen openstelt, met de suggestie dat toeristen en inwoners het van elders meebrengen.

De werkelijkheid is echter dat Australië vorig jaar zijn bevolking massaal heeft gevaccineerd, waardoor het immuunsysteem van ontelbare miljoenen mensen is beschadigd. En nu krijgen die mensen baby’s met een beschadigde immuniteit, en dat allemaal door de injecties.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Richard Fleming: Pfizer vaccin valt menselijk bloed aan en creëert stolsels onder microscoopVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAartsbisschop Vigano: Wij moeten begrijpen dat onze machthebbers verraders van onze natie zijn, die zich toeleggen op de uitroeiing van bevolkingsgroepen
Volgend artikelNee, de NAVO zal niet gereed zijn voor oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

55 REACTIES

 1. Het is fascinerend te zien dat mensen het niet willen geloven dat het gif is.
  Om me heen zie ik mensen ziek worden bij gespoten mensen en als ik iets zeg over de spuit dan is het gelijk wapie.

  • Ja eigen schuld dikke bult. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
   Hier idem dito. Ik ben zelfs al gedegradeerd door mijn eigen familie als achterlijk kutwijf.
   Ze doen maar hoor. Heb ze duidelijk te verstaan gegeven dat ik ze niet kom verzorgen als de schade van de gifprik zijn intrede heeft gedaan. Ze zijn regelmatig ziek, kindjes 10 maanden oud van een nicht liggen regelmatig aan de zuurstof omdat h7n slechte moeder zich 2 x heeft laten vaxen tijdens zwangerschap en 1 x tijdens borstvoeding periode. Hoe lomp kan je zijn.
   Maar goed ikword uitgescholden en heb het van mij af gezet. Het is niet mijn verantwoording als ze schade oplopen en ik laat ze ook verrekken. Paar al begraven en eentje sukkelt nu , een zus,maar ik help niet. Punt uit.
   Als ze moedwillig zich vergiftigen eigen schuld dikke bult.
   Ben er echt helemaal klaar mee. Mijn zus en haar kinderen en kleinkinderen, ze zoekt het maar uit.
   Al dat leed word niet in mijn schoenen geschoven. Ik heb hard genoeg geroepen blijf bij de baby’s weg met die vuile gifspuit en nu zijn het baby’s die om de haverklap aan de zuurstof moeten. 10 mAanden oud. Al zeker 10x in het ziekenhuis gelegen met zuusrtof gebrek en leverproblemen, en hun moeder krijgt onrustige baarmoedercellen, 30 jaar en dan zo dom handelen….heel de familie is gevaxt behalve ik en mijn kindjes.

    • Spreek vrijmoedig over God.
     Maar misbruik nooit zijn naam.
     Deze is voor Annetje

     Ik begrijp je helemaal Greet.
     Het is hard maar deze tijd is niet gemaakt voor watjes. Ik ben inmiddels ook gehard.
     De grootste genocide ooit staat op het moment van beginnen.
     Rug recht.

   • Goed dat je het laat zoals het is. Je hoeft alleen maar stil te zitten en de tijd doet de rest. De wappieroepers van nu zijn de wappie’s van de toekomst.

   • Ik ben ook door eigen familie verweten voor achterlijke…..maar soit…we zullen zien achteraf wie de achterlijke geweest is 🙂

   • Greet is en blijft jou keus om te helpen en zij die wel of geen injectie nemen.
    Ik wil me niet laten wegdrukken door de keuze die anderen maken door zich te laten inenten. Hulp blijf ik bieden als niet zijnde ingeënt. Ik laat me niet verlagen om ook te denken of te handelen als de ingeënten. Met hun uitspraken, geen vaccinatie dan geen medische hulp.

 2. Bij baby’s het het immuunsysteem nog niet ontwikkeld. Baby’s krijgen immuunstoffen via de moedermelk. Als het immuunsysteem van de moeder beschadigd is dan weet je wel dat het niet goed gaat met de kinderen.

  • Dat vraag ik mij af. Ik zie op mijn werk ( zorg ) dat degene die nu hoesten , proesten en zich ziek melden juist degene zijn die mij de afgelopen jaren op zijn zachts gezegd apart en eigenwijs vonden. Maar de afgelopen jaren zijn ik en nog een aantal ongevaccineerde collega’ juist de mensen geweest die de opengevallen diensten mochten oplossen voor de zogenaamde beschermden met een QR code. Nergens naar binnen , niet sporten maar wel in de zorg aan de gang. Blij dat deze nare periode achter de rug is. We zien nu de gevolgschade dat de vaccins je niet uit het ziekenhuis houden en je vatbaarder maken voor nagenoeg veel infectie’s en latent aanwezige doorbraak infectie’s zoals gordelroos. Ook uitvalsverschijnselen , opgezette en beschadigde lymfeklieren,bloedingen en structurele vermoeidheid om maar wat te noemen. De lijst wordt steeds langer en echt niet korter. Puur eigen waarneming.

   • Ik zie om mij heen hetzelfde gebeuren. Zelf ben ik niet gevaccineerd en (tot nog toe) niet meer ziek geweest sinds december 2019.
    Ik zie collega’s die gevaccineerd zijn, sommigen zelfs al voor de 4e keer, en toch ziek worden, soms licht maar soms ook heel ernstig. En dat in een periode van het jaar waarin een virus niet actief is. Kijk naar de grafieken van virusbesmettingen van de afgelopen 10 jaar. Tijdens de zomer vrijwel 0, nu heb ik de afgelopen maanden al een aantal collega’s ziek zien worden wat ik nog nooit eerder heb zien gebeuren. En, nogmaals, deze collega’s zijn allemaal minstens 1x gevaccineerd. En dat is heel opvallend.
    Als dit nu al gebeurt in de zomermaanden vraag ik mij af wat ons te wachten staat in de maanden dat het (volgende) virus actief gaat worden, dus vanaf de herfst.
    Ik lees nu al dat er een stijging van het aantal ziekenhuisopnamen is van besmette mensen die Covid hebben opgelopen. Vraag me af of dit inderdaad door het virus komt of door het vaccin. Ik vrees het laatste.

    • Allemaal larie. Het vaccin beschermt ons. Vraag het aan Rutte, De Croo, Macron, Biden, Johnson, Charlesquin etc .. ze gaan toch niet allemaal liegen

     • Het vaccin beschermt in beperkte mate en is slechts van korte duur. Tientallen onderzoeken hebben dat inmiddels bevestigd. En na die korte duur worden de vaccins nadelig, zeg maar gerust verwoestend, voor de gezondheid van de mensen die ze nemen. Je kunt daar tientallen onderzoeken op internet over nalezen. Ik heb ze gelezen en zie het nu voor mijn eigen ogen gebeuren. Wees er niet blind voor, er is wel degelijk iets beangstigends aan de hand, wereldwijd. Blijf het niet ontkennen.
      De namen die je noemt, het zijn geen wetenschappers, slechts mensen die van bovenaf opdracht krijgen mee te doen met de Grote Leugen. Ze liegen dus wel degelijk. Ze zijn niet betrouwbaar. Geen één. Doorzie hun doortraptheid. Ze geven niets om mensen. Echt niet. Mensen betekenen niets voor hun. Het enige wat voor hun telt is welke plaats ze innemen in de groep van de elite waar ze mee omgaan en waarvan ze zelf denken dat ze erbij horen en waarvan ze zelf vinden dat ze iets betekenen binnen die groep die onder invloed staat van demonen. Voor mij zijn deze mensen gelijk aan het zakje met opgeschepte stront van de hond van mijn buurman.

      • Het is zo dat nog mensen zijn die deze zomer op vakantie willen gaan en nog snel even een covid 19 spuit nummer 4 of 5 gaan halen om er zeker ervan te zijn dat ze op hun vakantie bestemming geen trammelant krijgen met de overheden die het spuit programma hoog willen houden In Italie Frankrijk en vooral Duitsland lopen ze nu nu met mondmaskers op straat rond Ook in de tour de France moeten renners een covid spuit halen en een masker dragen na binnenkomst Ook op de F1 races is dat hetzelfde De mens is zo gehersenspoeld en bang gemaakt dat ze in wondermiddelen geloven dat ze niet ziek kunnen worden!??

     • Het vaccin beschermt niet en dat is ook niet bewezen… er zijn geen wetenschappelijke studies die aantonen dat het virus uberhaupt bestaat en het vaccin dat= geen vaccin maar een probeersel om geld in laatje van Pfizer te brengen… check …het vaccin maakt meer ziek en tast de weerstand aan…waardoor je nog besmettelijker word voor allerlei virussen..merendeel van de zieken en doden hadden al weinig weerstand, mernedeel dat genezen was ,had nauwelijks last van Covid-19 virussen zelfs niet na 2 keer ….wat op IC’s belandden waren al zware onderliggende klachten obesitas en suikerziekte /diabetes.. en meer…patienten!!

     • ze liegen allemaal uit hebzucht en winstbejag,….onder leiding van Pfizer en MOderna etc… lees de rapporten. en je neemt nooit een vaccin

   • Ja dat geval met hoesten merk ik ook. Even afgezien van collega’s: 2 hart aanvallen waarvan 1 er al 2 stuks had in het verleden (voor 2019); gisteren ochtend 1 hersenbloeding na een korte autorit; diversen corona ziekte getalletjes. Ik geloof dat van de 350 werknemers van onze standplaats slechts 2 niet gevaccineerden ziek waren (maanden geleden) en van de rest van de niet-gevaccineerden (ik schat 20%) geen ziekte gevallen waren. (Een paar met opzet misschien om lekker lang ziek te vieren in quarantaine).

    De iets zwaardere gevallen nemen toe. Het fenomeen ziekenautos die door de straten rijden….valt ook op.

    Dinsdag ochtend een collega die zich positief had getest, begint de hele afdeling zich als gekken een sneltest te doen. Ik zeg “je kunt even zo goed de kamerplanten mee testen” en helemaal niemand komt op het idee te vragen ” zeggu….waarom ben jij eigenlijk niet eens een keetje ziek?” Ze weten heel goed dat ik niet ben geprikt. Ik mocht maanden lang als vee gekeurd worden om gewoon mijn werk te doen. Dat was een nare tijd en ik wil die niet meer terug.

   • 🤣🤣 en Cruyffje laat zich helemaal vol spuiten 💉💉💉💉 tja demente Joe zegt dat het werkt. Veel succes bij al die prikken.😆😆🤭🥳

    • Oh, wacht Cruyffje is een trol die werkt voor Rutte. Er is een organisatie die infantreerd op alle alternatieve media. Ook wel wappie jagers genoemd.

 3. Greet dat valt nog wel mee hoor….ik wordt door m’n eigen vrouw (nog wel) voor psychiatrisch patiënt uitgemaakt. Zei tegen m’n dochtertje dat prikken gezond is…………..je begrijpt dat ik ff een goed gesprek heb gehad met m’n dochtertje.

  • Als moeder, vind ik het hartverscheurend dat jullie dochtertje voor de keuze staat of zij haar moeder of haar vader moet geloven. Mijn ex dacht er gelukkig hetzelfde over als ik, dus onze kinderen staan 100% achter hun beslissing om zich niet te laten testen en vaccineren. Ik hoop dat jullie dochtertje gezond blijft en het haar moeder later niet kwalijk neemt dat zij zich heeft laten misleiden door onze ‘volksvertegenwoordigers’ en de ‘wetenschap’. Veel sterkte gewenst.

   • Mijn ex vrouw laat zich helemaal niks vertellen en hangt als een moederkloek ober de kinderen heen.
    Ze zal geprikt zijn en mijn dochters ook en….ik kan er NIKS aan veranderen.

  • Dan heb je in het verleden helaas toch de verkeerde keuze gemaakt. Dat kan de beste overkomen.
   Als jouw domme vrouw je voor psychiatisch patiënt uit durft te maken, dat zegt genoeg over haar eigen geestelijke vermogens. Mijn god.. Gecondeleerd met zo’n vrouw en ook sterkte voor je arme dochtertje.

  • Ongelooflijk dat je zo iemand nog je vrouw wilt noemen en niet je ex.

   Lijkt me toch iets om over na te denken…al een lange tijd…niet?

 4. Was te verwachten, na twee winters maatregelen (griep was verdwenen weet je nog?) krijgen de gewone wintervirussen nu vrij spel en ieders immuniteit tegen griep en verkoudheid is verzwakt. Werd zelfs voor gewaarschuwd door mainstreamvirologen, genre “niet te snel versoepelen want we krijgen er een ernstig griepseizoen bovenop”. Dat onvoldoende onderzocht “vaccin” van twijfelachtige kwaliteit kan er ook niet bij helpen. Gezien de onbekende gevolgen op middellange termijn verergert het alles mogelijk nog. Ooit moet het stoppen, we kunnen toch niet voor altijd met voorheen tijdelijke noodmaatregelen blijven leven?
  En het is dan ook nog eens de natuur dat zwakkeren moeten sterven, dat houdt de soort gezond.
  In het najaar gebeurt hier hetzelfde, en maatregelen zullen er geenszins tegen helpen.

  • Krijg net een appje van mijn collega dat hij positief is bevonden op Corona. Is 3x geprikt. Verbazend toch dat als ze zo goed werken, mensen het toch krijgen, niet? En dit is niet de enige collega. Zo heb ik er nog 4 gehad de afgelopen 4 weken!
   Dus open nu je ogen en begin te geloven: ZE WERKEN NIET!

   • De griepprik werkt ook niet tegen griep. Reeds jaren kun je in het griepseizoen een zinloze griepprik halen die de griep nooit heeft uitgeroeid.
    Burgers denken nu dat de covid-prikken wel helpen en bij 100% gevaccineerde bevolking covid is uitgeroeid.
    Maar virussen horen bij het leven dus je kunt je helemaal lek laten prikken om vervolgens weer ziek te worden door een virus.
    Gezond leven dus o.a je immuunsysteem op orde houden is ronduit de beste remedie tegen griepvirussen.
    Daar kan geen enkele griepspuit aan tippen!

    • inderdaad en er gaan geen mensen dood aan griep maar aan slechte weerstand,virussen bestaan niet…brengen ook geen besmetting…slecht voedsel en zwakker weerstand brengt deformaties…

  • Ja, de ‘vaccins’ werken idd prima waarvoor ze ontworpen zijn; de-populatie van de mens. Niet meer en niet minder dan dat……….succes cruyfie met je verdere (korte) leven wat je nog rest….

  • Wat zij over Rutte zegt zou ook verklaren waarom hij steeds het land uit is, eigenlijk niet meer zichtbaar is voor de Nederlanders. Kijk maar eens wat jullie er van vinden. Of dat het totale bullshit is wat deze vrouw zegt.

  • Beste Cruyff, in het eerste jaar van Corona (2020) is gebleken dat het eigen immuunsysteem voor 99,85% van de gevallen werkt (wat ook een gemiddeld jaarlijks terugkerend percentage is geweest (+/- 0,08%), tot 2021 althans). De 0,15% waar het niet werkte komt geheel voor rekening van >80 jaar. Dit zijn de meest kwetsbare mensen omdat hun immuunsysteem steeds slechter wordt, een overigens natuurlijke ontwikkeling in een mensenleven. Wat we nu vanaf zeg maar januari 2021 zien is dat onder de bevolking <80 jr. een steeds groter deel problemen krijgt met de gezondheid als gevolg van een afnemende werking van hun immuunsysteem veroorzaakt door, precies, de "prikken".
   Dít is de goede samenvatting, en niet wat jij (op basis waarvan?) beweert.

 5. Virussen…. Als dit in een artikel staat weet je zeker dat de rest ook onzin is. Wie na deze 2,5 jaar nog in die virusonzin gelooft moet zich vrijwillig op laten sluiten. Rsv, cojona, hpv whatever, allemaal totale blsht.

 6. Wat ben ik blij dat zulke ouders hun kinderen laten vaccineren laat mij eerlijk zijn welk leven zouden deze kinderen tegenmoet gaan bij zulke ouders zo een ouders mogen naar mijn mening geen kinderen krijgen nog geen op blaaspop. Groetjes idioten Pieterbaan centrum is op dit moment gesloten maandag morgen kunnen jullie weer te recht vergeet je inent bewijs niet mee te nemen en je kinderen, Hugo is daar ook met frikandellen.

 7. Goede morgen ik ben een begrafenis ondernemer, mag ik allereerst de schaapjes danken voor hun medewerking ik heb nog nooit zoveel idioten begraven of gecremeerd wat heb ik toch een heerlijk beroep ik zal nooit werkeloos worden dank zij jullie, nu het zakelijke van de kant op dit moment heb ik doodskisten waar gelijk 4 lichamen te gelijk begraven in of verbrand kunnen worden en wil jullie daarom vragen om daar gebruikt van te maken het spaart energie en is ook beter voor klimaat en het gas is duur geworden anders zal ik genoodzaakt zijn om de prijzen aan te passen, Verder slaap zacht en gebruik mijn kist die zijn van dun en dus sneller op gebrand en hebben een keurmerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in