Aan degenen die om anderen geven. Zij die vriendelijk zijn. Zij die inclusief zijn. Waar ben je? schrijft Lucy Davies.

Je staat zo trots voor alles.

Zwart?
Ik sta achter je.
Homo?
Ik sta achter je.
Trans?
Ik sta achter je.
Gehandicapt?
Ik sta achter je.
Veganist?
Ik sta achter je.
Activist?
Ik sta achter je.

Niet akkoord met de regering injectie?

JIJ VERDIENT ALLES WAT JOU TOEKOMT, JIJ TRUMP-LIEFHEBBENDE RECHTSE EGOÏSTISCHE SAMENZWERINGSTHEORETICUS ANTI-VAX REFUSENIK. HET KAN ME NIET SCHELEN DAT JE VECHT VOOR VRIJHEID – JE BENT EEN FASCIST! De Guardian zei het.

Wat is dit? Hersenspoeling? Niet in mijn achtertuin’? Angst om je kop boven het maaiveld uit te steken en je aan te sluiten bij de gekken die de afgelopen twee jaar op hun donder hebben gekregen omdat ze de bullshit hebben benoemd?

Hoe kan een vaccinpaspoort besmetting voorkomen als het vaccin dat niet doet? Los dat alsjeblieft voor me op.

Niet met een van de standaard antwoorden uit een weekendkrant’s ‘gratis bijlage met dingen die je moet zeggen als een samenzweringstheoreticus je in een hoek drijft’ zinnen.

Ik bedoel echt.

Een logisch, rationeel, van je eigen verstand antwoord.

Ben je bereid in te zien dat dit niet over gezondheid gaat? Dat dit gaat over verdelen, vooroordelen en discriminatie? De dingen waar jij zo luid en tegen strijdt?

Denk je dat het aanvaardbaar is dat er een medische apartheid plaatsvindt? Dat sommige van je vrienden en misschien familie al worden behandeld als tweederangs burgers?

Als we een winkel niet meer in kunnen… Zal je dan je stem gebruiken?
Als we niet meer kunnen reizen… Zal je dan stemmen met je voeten?
Als we onze baan verliezen… Zet je dan je reputatie op het spel?

Terreur 'specialiste' rechtvaardigt nieuwe Charlie Hebdo aanval

De propagandamachine zal haar leugens blijven uitspuwen, net als tijdens elke andere oorlog en elke andere aanval op minderheidsgroepen; allen voor wie je vecht en met wie je vandaag staat, in het volste ongeloof dat de gelijken van elke groep in elk tijdperk mogelijk de kant van de onderdrukkers hebben gekozen – hun oorverdovende stilte alleen al doet vaak het werk voor hen.

Ik vraag me af of je hen zult blijven geloven, of als je hen niet gelooft, een oogje dichtknijpt in de onophoudelijke en vergeefse hoop dat de dingen weer normaal zullen worden, of dat je het koord zult doorknippen en zult opstaan.

Wil je helpen om het oude in te storten zodat het nieuwe kan bloeien? Het nieuwe dat jou ook vrijheid zal geven?

Echte vrijheid, niet de steeds meer voorwaardelijke conditionerende slaafse draconische onzin die ze je als vrijheid verkopen.

Ik doe het hoe dan ook. Samen met miljoenen anderen. Er is niets dat ze kunnen doen of zeggen dat me ooit zal doen buigen.

Ik houd mijn hoofd hoog en ik boycot elk etablissement dat medeplichtig is aan deze tirannieke waanzin.

Ik zal mijn kinderen de betekenis van integriteit leren.

Ik zal steun verlenen aan en bijdragen aan de golf van nieuwe bedrijven, groepen en gemeenschappen die staan voor vrijheid, liefde en alle andere clichés die al zo lang het voorwerp zijn van neerbuigende ogen te rollen van de intelligentsia; beschouwd als deugden die minderwaardig zijn dan de pseudo-authenticiteit en cherry picked, mediageleid, anti-vooroordelen ‘zorgzaamheid’ die zo gemakkelijk wordt aanvaard en beloond in de verknipte wereld van vandaag…

Zweeds echtpaar wil volwassen Afghaan adopteren: "Wij zijn een gezin"

Omdat het echt is.

En het is de toekomst.

Dit gaat niet alleen over ons. Dit gaat over onze kinderen en alle toekomstige generaties.

Ik ben niet bezorgd of bang omdat ik weet wat er aan de andere kant van dit is.

Ik blijf me gewoon afvragen – Sta je achter me?

Want ik kan niet meer met je op straat staan kletsen, beleefd de brontosaurus in de kamer negerend uit angst je te beledigen of je ongemakkelijk te laten voelen.

Ik kan niet doen alsof het geen pijn doet als je glimlacht en we ongemakkelijk over het weer praten en het enige waar ik aan kan denken is: ‘Geloven ze echt dat dit verdiend is?’ ‘Wat zullen ze doen als de muren zich nog verder sluiten?’

Ik kan die nep onzin niet meer doen.

Het was nooit ‘alleen maar een mondkapje’. We staan nu aan de vooravond van een volledige medische apartheid.

Staan jullie achter me?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

GECENSUREERD: COVID-19 Vaccingewonden die spijt hebben van hun beslissing om de prik te nemen en hun boodschap aan jouVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer ‘vaccin’: 200 kinderen doden om één te ‘redden’?
Volgend artikelEr gebeurt iets heel vreemds in West-Australië – Ziekenhuizen overspoeld, vaccinaties gaan door, maar ze hebben geen COVID
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

  1. Ik sta ook achter je en naast je! Met tranen in mijn ogen en enorme boosheid zie ik hoe we gemuilkorfd worden en steeds verder in het nauw worden gedreven in een steeds kleinere kooi van ‘vrijheid’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in