Wij zullen daar binnenkort meer van gaan zien. Naarmate het dodental stijgt en het tot de mensen begint door te dringen wat er precies achter het “vaccin” schuilgaat dat gebruikt wordt om de vermeende pandemie in te dammen, beweert Thetruthseeker.co.uk.

Man spoort arts op die een van zijn familieleden het covid-vaccin gegeven heeft en stierf na inname.

Backup:

Rommel (disclaimer):

Toen ik dit voor het eerst zag, werd het bestempeld als een verkeersagressie-incident, maar in de commentaren werd steeds gezegd dat het ging om iemand die kwaad was op een dokter omdat die zijn familielid had gedood met het vaccin. Dus eerlijk gezegd, weet ik niet wat ik hier van moet denken. Wanneer ik heldere informatie tegenkom, zal ik een update plaatsen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Update uit Israël – De gevaccineerden zijn ziek en stervendeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Het gebeurde eindelijk - Iemand die me tijdens Covid had verstoten, zei het hardop: "Je had gelijk. Nooit meer"
Vorig artikelNederlandse politiechef verguisd om “pride” opmerkingen
Volgend artikelVaccinpusher Dr. Tedros van de WHO is ongevaccineerd (Video Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Dit is een logisch gevolg van de situatie die de afgelopen jaren is gecreeerd . De Politiek en rechterlijke macht alsmede het politieapparaat is volledig losgeslagen en heeft zich tegen de burger gekeerd. Welk een mooie dag als de bevolking op gaat staan en deze criminelen zelf berecht.

  • Het Neurenberg proces is opgeschort omdat veel landen dan geen leiders meer overhouden die het land verder moeten besturen De dokters die dat uitvoerden leggen hun praktijk neer omdat ze met de dood bedreigd worden Net zoal vele politici dat nattigheid voelen dat ze hebben meegelopen met hun leiders De meeste kopstukken zijn dan al vertrokken met een buidel vol geld naar de corrupte landen in bananen republieken net zoals de nazies deden na het naderend einde van de tweede wereld oorlog en werden maar mondjesmaat opgespoord De rest (Duizenden) hadden een riant leven na hun misdaden tegen de mensheid…en hadden geen schuldgevoelens maar dat konden ze ook niet meer want ze waren gehersenspoeld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

 3. Hoor hier hoe het ooit werd opgestart al in 1974 We spoke to Catherine about her time in the Bush administration, when she started to see the corruption in politics and within the system. And about the periods of threats, she and her family faced. The monetary system and how it has been designed. Who is pulling the strings at the world stage? What is in store for us, in the near future? Catherine is clearly a hero.

  https://youtu.be/bWYgkrjRruk
  Zouden we naar techno gezondheid overgaan = The Great Tribulation https://youtu.be/26gtMT99DVQ Aanschouw alle video’ hoe het opgebouwd is FALL OF CABAL – Exposing A Worldwide Network Of Evil https://stopworldcontrol.com/cabal/?inf_contact_key=f5f61f448cfda4d9a7f984df5189c85b09c74070ac2bf3cfa7869e3cfd4ff832
  Zijn veel video’s en kost tijd om ze aandachtig door te kijken en de structuren te doorgronden en de machtsstructuren zijn opgebouwd met de uitkomsten voor waar we tot nu toe zitten. Bovenstaande een logisch gevolg is als deze blijkt Dr. Flemming publiceerde een boek over de beweringen die hij in dit interview doet.
  Kijk hier naar het interview. Nederlands ondertiteld!

  Hij heeft meer dan 50 artikelen gepubliceerd in medische tijdschriften met peer review, meer dan 50 presentaties op wetenschappelijke conferenties in de VS, Europa en Azië, is auteur van 8 hoofdstukken in Medical Textbooks en heeft 3 onafhankelijke boeken over gezondheidszorg geschreven. Hij heeft gediend als faculteit en hoogleraar aan verschillende universiteiten en ontving in 2003 de prijs voor Arts van het Jaar.

  https://doezelfnormaal.nl/news/dr-richard-m-flemming-covid-19-is-een-biologisch-wapen-nederlands-ondertiteld-interview/

 4. En waren dit de plannen voor Nederland? https://youtu.be/3rc6YWOWgpM

  Rutger Bregman zorgt voor ophef op World Economic Forum https://youtu.be/U2blLMgt9kA en waren ze niet zo blij mee is toch dieper in jezelf afdalen en begint hier waar dit boek een weerschouwing geeft over de angstcultuur die we wereldwijd meemaken is gecreëerd en de projectie op de samenleving waarin het zich uit. Liefde Is Het Antwoord

  Dit boek gaat over relaties o.a. de relatie met je zelf. Het geeft handgrepen om onvrije relaties vrij te maken en om te zetten in liefdevolle relaties. Het biedt 7 stappen en 15 lessen oefenmateriaal, dat is geïlustreerd met voorbeelden, waardoor de principes die uiteengezet worden meteen van een praktische toepassing worden voorzien.

  https://www.bol.com/nl/nl/p/liefde-is-het-antwoord/666784070/?Referrer=ADVNLPPcef1b500c48f87e70024ab5bbc000000710&utm_source=710&utm_medium=Affiliates&utm_campaign=CPS&utm_content=txl

 5. Wie zegt dat dit een arts is? En waarom rijdt die man niet weg? Ik hoor ook het woord “vaccin” twee keer, maar de aanvaller zou dan ook moeten schreeuwen dat Ome Piet doodgegaan is door dit “vaccin” maar hij heeft het over niemand. De bestuurder blijft rustig zitten. Dan wordt er iets van zijn nek gerukt en hij blijft rustig zitten en rijdt niet weg. Er worden veel aannames gemaakt over dit filmpje. Teveel.

  • Precies wat je zegt; dacht ik ook maar ik denk…. gezien artsen geen straat vechters zijn, a.i. hoog opgeleid uhh hoog afgeleid … dat hij in een soort shock terecht kwam bijv.

   En idd… de aanvaller zei verder vrij weinig.. ik denk dat de cultuur van NZ (denk dat het NZ is) ook heel anders is dan onze cultuur…. misschien zijn zij ZOO danig “beleefd” of vinden ze snel al iets respectloos zoals in China, ingedimde cultuur zeg maar, dat ze allemaal in shock zijn ervan.

   De aanvaller schrok volgens mij ook ervan dat hij het raam kapot kreeg…

   Hij liep best snel weg daarna.. ik weet niet wat hij bij de auto deed.. want hij stapte niet in en reed niet weg.. de aanvaller… alsof hij iets uit zijn kofferbak ging pakken….

   Wat die man om zijn nek had, misschien een naam kaart ? Wat ze in het ziekenhuis moeten dragen… en misschien dat de aanvaller ermee aan de haal gaat voor grotere plannen of aangifte ?

   Geen idee hoor..allemaal gissen wat ik nu doe…. maar het was wel een heftig moment dat het raam kapot ging… zo stevig als het glas/ beveiligingsglas / gehard glas is. En hij heeft geen schrammetje of bloed o.i.d…… ik denk dat de aanvaller zich helemaal heeft laten gaan o.b.v. emoties (terecht!). Misschien dat de arts vanuit het ziekenhuis al vluchtte… en nu zich er maar aan over gaf als het ware…

   Allemaal aannames… maar ik geloof wel echt dat dit echt is…..

 6. Zooooo dit is shocking man !!!

  Serieus die man zit vol emotie en woede… ZO STERK dat hij het raam gewoon kapot slaat !!!!

  Al dat degelijke materiaal met EIGEN HANDEN maakt hij kapot.

  Hoe diep zit het dan… die man had eigenlijk LANGER zijn verhaal moeten doen daar !!
  Het was nu een kort fragment dat het om het vaccin ging….. Volgens mij schrok die man zelf ook ervan dat hij het raam kapot kreeg! Alsof hij niet was voorbereid op een gesprek- uitschelden maar ook uitgebreider toelichten zoals bijv. WIE.. WANNEER… WELK `VACCIN? en die dokter zijn naam !!

  Hilarisch dat die dokter nog zegt; “are you catching this”? (a.i. neem wel op hoe gek die man is) maar uiteindelijk gaat het om iets wat HIJ gedaan heeft.

  MOORDENAAR !!!!!

  • Als deze arts daadwerkelijk die spuit gezet heeft dan vraag ik mij af waarom heeft die overledene dat dan laten doen want het is nog steeds vrijwillig,,,, want daar ga ik vanuit Ik begrijp ook wel dat die arts zijn werk deed wat van hem gevraagd is geworden waarschijnlijk zijn artsen niet voorgelicht wat dat goedje eigenlijk aanricht en de meeste artsen hebben hun baantje niet te grabbel hebben willen gooien….. Net zoals verpleegkundigen die er vlakbij waren hebben zich laten vaccineren om hun baantje te willen behouden Iedereen die zich heeft laten misleiden om vaccinatie spuiten te halen die covid 19 spuit heet heeft dat zelf gewild maar uit eigenbelang en vakantie/feesten drang en meelopen met de meute heeft dat gedaan………… Dus niet zeuren als het toch mis is gegaan er waren genoeg informatiebronnen die die spuit afgeraden hebben!!!!!!!!!!!!!

 7. P.s. we gaan ons moeten voorbereiden op een oorlog a.d.h.v. een HAASTKLUS om onze grondrechten in te perken in het najaar; … zie hier;

  De permanente coronawet die het kabinet na de zomer wil invoeren, krijgt veel kritiek van gemeenten en burgemeesters. Ze zeggen onder meer dat de nieuwe wet te snel in elkaar is gezet.

  Burgemeesters, gemeenten en koepelorganisatie GGD GHOR zijn erg kritisch op de nieuwe wet, omdat de regering daarmee bevoegdheden krijgt die de grondrechten van burgers kunnen inperken.

  De Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), het Nederlands Genootschap van Burgemeesters (NGB) en het Veiligheidsberaad hadden graag willen meepraten over de wet, omdat zij in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor onder meer de handhaving. Zij zetten die kritiek overigens eind juni al op papier, maar nu pas wordt meer duidelijk.

  Het kabinet heeft toegegeven dat de invoering van de permanente coronawet een haastklus is. Een woordvoerder van minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) zegt dat het kabinet eigenlijk meer tijd wilde nemen voor de coronawet.

  Ook inhoudelijk hebben de gemeenten kritiek op het voorstel. Ze vragen zich onder meer af of zo’n ingrijpende stelselwijziging wel nodig en wenselijk is voor de aanpak van een tijdelijk probleem. Ook vragen de gemeenten om een duidelijkere onderbouwing van de verdeling van verantwoordelijkheden en bevoegdheden.

  Geen juridische basis voor maatregelen
  Op dit moment is er geen juridische basis voor coronamaatregelen. Dat komt doordat de Eerste Kamer in mei niet instemde met de vijfde verlenging van de tijdelijke coronawet.

  De coalitie van VVD, D66, CDA en ChristenUnie heeft in de senaat geen meerderheid en is daarvoor afhankelijk van de oppositie. Maar oppositiepartijen zagen destijds geen noodzaak om de tijdelijke wet opnieuw met drie maanden te verlengen. Het aantal nieuwe besmettingen was op dat moment klein en bovendien komt er een permanente, reguliere wet.

  Die wet heeft minister Ernst Kuipers (Volksgezondheid) inmiddels voor advies naar de Raad van State gestuurd. De bewindsman verwacht dat de wet dan eind augustus naar de Tweede Kamer wordt gestuurd. Daarna kan erover worden gedebatteerd.

  Kuipers wilde wet het liefst in één keer herzien
  Het parlement drong al eerder aan op een grondige herziening van de Wet publieke gezondheid (Wpg), zodat de coronacrisis beter aangepakt kan worden. De huidige wet is namelijk niet ingericht op het bestrijden van een pandemie. Daarvoor moeten allerlei ingrijpende maatregelen worden genomen.

  Kuipers wilde de herziening het liefst in één keer doen, maar pas als alle evaluaties van de coronacrisis door de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV) zijn gepubliceerd. In dat geval kunnen alle adviezen en aanbevelingen nog worden meegenomen in de nieuwe wet. Tot die tijd moest de tijdelijke wet een oplossing bieden.

  Nu er geen juridische grondslag voor welke coronamaatregel dan ook is, moet Kuipers “zo snel mogelijk tempo maken” om de herziening van de Wet publieke gezondheid in orde te maken, zei hij voor de zomervakantie in gesprek met NU.nl.

  “Ik heb het ermee te doen”, zei Kuipers destijds over de situatie waarin hij nu zit. Het ministerie van Volksgezondheid erkende vandaag dat het een “haastklus” is.

  https://www.nu.nl/binnenland/6216526/burgemeesters-kritisch-op-nieuwe-permanente-coronawet.html?commentId=#coral_talk_wrapper

 8. https://www.youtube.com/watch?v=kGgN9AvZl0U

  Met de nieuwe wet kan de regering snel maatregelen treffen……; ” snel in elkaar gezette wet “.

  Natuurlijk.

  Dus bij een acute fase dan is de voorzitter van de regio de aangewezen persoon om de “pandemie” te bestrijden. Terwijl de infectieziekte zich niet aan een gemeente houdt.

  WAT EEN F*CKING GRAP !!

  Er komt een nieuwe prik ronde….

  Eerst verpleegkundigen, dan kwetsbaren en dan de rest.
  DOEL?? : om te VOORKOMEN dat Corona tot nieuwe besmettingen leidt.

  Corona is niet echt.
  Prikken met gif maakt alles erger.

  1 woord: TRIBUNAAL.

  • Juist
   Het is nep.
   We worden overal bang voor gemaakt.
   Nu weer voor het warme weer, code dit code dat.
   Opwarming van de Aarde,
   Wees blij dat de Aarde opwarmt,
   Als dat niet zo was, waren we allang dood en diepgevroren.
   In 1979 werden we bang gemaakt voor een nieuwe Ijstijd.
   Nooit gekomen,toen zijn we er niet ingetrapt.
   Deze keer heeft men het slimmer aangepakt. Met die zogenaamde opwarming, corona enz.
   Om Ons in een verlammende angstmodus te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in