Een kind helpt haar vader bij het blokkeren van het Nieuwe Normaal. Als het Nieuwe Normaal onbelemmerd zou blijven, zou het hen de weg naar een betere toekomst versperren. © Jordan Henderson (klik voor groot, Esc voor terug) Original Paintings – Fine Art Prints.

Australië kwam onlangs in het nieuws omdat de staatsautoriteiten hard optreden tegen critici van de radicale Corona-maatregelen, bericht Unzensuriert.at.

Stijgend aantal gevallen ondanks “lockdown

De Kronen Zeitung, bijvoorbeeld, bericht ook actueel (en met een casusfout) over het verre continent. Daar “blijven in de staat Victoria ondanks een lockdown die al bijna twee maanden van kracht is de corona-cijfers stijgen.”

Wat de Kronen Zeitung echter niet vermeldt, is de persconferentie die eergisteren, dinsdag, is gehouden door de minister van Volksgezondheid van de deelstaat Victoria in het zuidoosten van Australië, Martin Foley. Daar legde hij uit dat er momenteel 375 mensen in het ziekenhuis liggen met een Covid-19 diagnose. Daarvan liggen er 81 op de intensive care en 61 moeten worden beademd.

Pandemie van de gevaccineerden

Achtenzeventig procent van de maandag in het ziekenhuis opgenomen covid-patiënten was volledig gevaccineerd en nog eens 17 procent was eenmaal gevaccineerd, zei hij op de televisie. Dat maakt een totaal van 95 procent gevaccineerden van alle gehospitaliseerde covid-gevallen!

Dit is des te meer opmerkelijk wanneer men beseft dat minder dan de helft van de Australiërs gevaccineerd is. De officiële vaccinatiegraad van Victoria is 47,7% volledig gevaccineerden en 31% eenmaal gevaccineerden van de in totaal 4,3 miljoen inwoners .


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Corona-vaccinhoax op beelden: injectiespuiten zonder vaccin en verdwijnende naaldenVolg Frontnieuws op Telegram

  WHO-directeur-generaal bedreigt vaccintegenstanders
Vorig artikel85% van de immuniteit is verdwenen zeven maanden na de tweede injectie
Volgend artikelOnderzoek: Aantal sterfgevallen onder Britse tieners is met 47% gestegen sinds ze het Covid-19 vaccin kregen, volgens officiële statistische gegevens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Dit is wel kwalijk. Normaal neem ik de tijd niet om dit soort video’s te kijken maar ik kan het ook nergens horen… het is wel belangrijk dat dit soort berichten kloppen.

  • Ja. Ik volg hem ook. Gewoon live reportages en live schofferng van mensen. Verbaast me nog dat hij op YT staat. Alhoewel dat mogelijk ook wel weer een reden heeft…

 2. Niet moedwillig nepnieuws of wel maar, van officiele kant, ’t is al de tweede niet/bizarre vaxx vergissing tegenover de pers.
  Extra nieuws rond vaxx, cijfers en nepnieuws als ruis en om de boodschap er nog even extra in te rammen bij diegene die aan het staatsomroepinfuus liggen.

  Cijfers correct, jab-goed, veilig, effectief en nodig, overheid doet niet aan nepnieuws, beter luister je naar ons, wij corrigeren ‘onmiddelijk’ bij een ‘vergissing’ itt diegene met een nepnieuwsagenda.

  De oorlog is echt, het is allemaal wat intenser de laatste twee jaar maar, de informatie oorlogvoering is al wat langer gaande. Deels een grondslag voor deze site.
  nb. Het kan heel goed dat de verschillende links van Unzensuriert.at met de videofragmenten later was aangepast/ingekort, ik keek ze iig niet af vanwege add-block problemen wel op weg in de videos en weet niet of dat in eerste instantie inclusief was met het bewuste fragment:

  https://twitter.com/AussieVal10/status/1442699676872962050

  VIC Health Minister Martin Foley:
  “Of the people who were in hospital yesterday, 78 per cent were vaccinated, and 17 were partially vaccinated,” Mr Foley said during Tuesday’s COVID-19 press briefing.

  NSW Health’s Dr Jeremy McAnulty had zich eerder ook al ‘versproken’.
  Dr. McAnulty vergiste zich toen hij aanvankelijk zei dat op één na alle 43 personen op IC’s in NSW als gevolg van COVID-19 volledig waren gevaccineerd. Hij corrigeerde zijn fout later in dezelfde persconferentie en zei dat alle patiënten niet waren gevaccineerd, behalve één die gedeeltelijk was gevaccineerd.
  On July 25, while providing an update on COVID-19 cases in New South Wales, Dr McAnulty initially said: “All but one are vaccinated. One person had just received one dose of vaccine.”
  He later corrected his initial statement in the press conference when asked by a journalist for clarification, saying: “I think I misspoke before.”
  “So of the 43 people in intensive care units, 42 have not been vaccinated. One person had just one dose of vaccine – incomplete vaccine,” Dr McAnulty said.

 3. Niet nodig.
  FN – bedankt&veelsucces

  nb. Ik bedoelde maar te zeggen dat officieel voorliegen, live met correctie binnen een uur/enkele uren nu deel lijkt uit te maken van de covid/vaccinatie voorlichting format.
  Als het al niet een bijzonder doel dient dan lijkt het mij nochtans dat ze er plezier aan beleven.
  They LIVE/EVIL

  De minister van Volksgezondheid van Victoria heeft zich tijdens een persconferentie (9/28) vergist en onjuiste cijfers verstrekt, bevestigde zijn kantoor. Meerdere updates van de gezondheidsafdeling van de staat in de voorgaande dagen toonden aan dat meer dan driekwart van de in het ziekenhuis opgenomen COVID-19-patiënten geen vaccindoses had gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in