Het Spaanse ministerie van Volksgezondheid beschikt niet over SARS-CoV-2-kweken om te testen en heeft geen lijst van laboratoria met monsters van dit virus. De regering heeft dit bevestigd aan kritische advocaten en organisaties, bericht Globalresearch.ca.

“Het Spaanse ministerie van Volksgezondheid beschikt niet over SARS-CoV-2 kweken voor experimenten en heeft geen lijst van laboratoria die isolatiekweken hebben voor experimenten,” verklaarde de regering in antwoord op een openbaar verzoek van kritische burgers, waaronder de organisaties Asociación Liberum en Biólogos por la Verdad [Biologen voor de Waarheid] op 22 juli 2021. Dit verzoek werd op 10 augustus door de autoriteiten ontvangen en geregistreerd onder nummer 001-059144.

De advocaten en wetenschappers waren onder meer geïnteresseerd in de vraag of het virus was geïsoleerd. Volgens de Transparantiewet 19/2013 van 9 december had het ministerie van Volksgezondheid vanaf dat moment een maand de tijd om een overeenkomstige verklaring op te stellen.

Verschillende critici van de overheidsmaatregelen tegen Covid berichten over de merkwaardige reactie van de Spaanse regering, die het land vanaf 14 maart 2020 in een gezondheidsdictatuur heeft veranderd. Het gaat onder meer om de advocaat Aitor Guisasola en het mediaportaal El Diestro.

“Alle verantwoordelijkheid voor diagnose en behandeling is verschoven naar de gezondheidswerkers, die erkennen dat ’tests alleen vaak niet genoeg zijn om de ziekte vast te stellen’… Maar de tests worden gebruikt om beslissingen te nemen over uitgaansverboden, winkelsluitingen, quarantaine, behandeling van patiënten, vaccinaties en absoluut dictatoriale maatregelen worden gerechtvaardigd en de vrijheden van mensen worden ingetrokken, terwijl ze ‘meestal niet voldoende zijn om de ziekte vast te stellen’.”

  10 problemen met vaccins - en 10 oplossingen

Tot slot richtte El Diestro een boodschap aan allen die gevaccineerd zijn:

“Neem dit document mee en ga naar uw huisarts of uw gezondheidscentrum en vraag om uitleg. Want er is iets in uw lichaam gespoten, maar degene die het u heeft toegediend, weet niet eens waar het voor dient of wat er in zit. Zal dit mensen wakker maken of zullen ze weer gaan slapen?”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De grote vaccinzwendel: zelfs establishment deskundigen en wetenschappers geven toe dat de vaccins niet werkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel35-jarige Amerikaanse vrouw schept op over haar vaccinatie, zwangerschap, borstvoeding; pasgeboren zoon sterft na 2 1/2 maand
Volgend artikelModerna COVID-19 vaccin in Zweden gestopt – verondersteld hartschade te veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. In de VS heeft een burger via hoger beroep dit antwoord eveneens gekregen. Het COVID19 virus is nooit geisoleerd, dus bestaat het niet….!

 2. Overigens vind ik het keigoed dat die startpagina.onzereset.nl is opgezet. Wanneer er gecensureerd wordt, gaat dit nu wel echt opvallen. Naar mijn weten, of zoals ik het begrepen heb, worden alle artikelen in een archief veilig gesteld. Dat zal één van de redenen zijn dat Waus Schwab graag z’n cyberplandemie ten uitvoer wil zien. Niet alleen daarom uiteraard aangezien er hele volkstammen daarmee zullen worden uitgeroeid en waarna de werkelijk anarchie zich zal aandienen… maar zelfs daarop is deze Familie Draak voorbereid… We gaan het zien…

 3. Als dit virus wel bestaat is de reden dat ze het niet openbaar maken dat je dan kan zien (door onderzoek van onafhankelijke virologen)dat het in een lab is gecreëerd als bio wapen!We worden langzaam uitgemoord denk ik…Toen ik een kind was heb ik ooit “Soylent Green” gezien en dat gaat over depopulatie…Die film is me altijd bijgebleven…Ik weet nu waarom… Ga hem zien…je kan hem nog wel ergens op het net vinden!

 4. Het idiote gedoe met die QR code is gebaseerd op het bestaan van dit virus. En hoe beschermt die QR code van jou iemand anders? Bart Maes heeft een kort geding verloren over de “discriminatie” van die QR code. Maar in de ogen van de rechtspraak is er helemaal geen discriminatie want de overheid heeft slechts een maatregel genomen om een pandemie in te dammen. De vraag was dus, waar is die pandemie. Waar is het bewijs er van? En wat is het nut vervolgens van die QR code? Het kort geding van Bart Maes heeft er in feite alleen maar toe geleid dat het grondig bevestigd werd dat er niet van discriminatie gesproken kan worden, dus daarover zijn de bekken weer dichtgekit en zul je hier nooit meer over horen. Beter is om die QR code van tafel te vegen door om bewijs te eisen dat dit virus werkelijk bestaat, en hoe een QR code iemand beschermt tegen dit virus. Wat heb jij aan die QR code als het je niet beschermt? Of ben je al zo ver dat je de QR code bent gaan zien als je paspoortje voor evenementjes e.d.? Je hoeft alleen maar een spuitje te halen, maakt niet uit wat er in zit en of het echt wel een “vaccin” is tegen een echte “pandemie,” gewoon doen joh…

 5. Ik las vanmorgen iets over de relatie van NL met Blackrock. Weet iemand hier iets meer van? Ik vraag me af of dat de reden is waarom er zo opvallend weinig meldingen van bijwerkingen zijn onder de Ingespotenen.

  Wb het Spaanse besluit – zouden de psychopaten dat straks van de tafel vegen met als reden dat het een “globale pandemie” is en dat de landen “globale maatregelen” moeten gehoorzamen? Dan zit de globale dictatuur dichtgekit. Ik hoop dat ze dit niet kunnen flikken.

 6. Ik las vanmorgen iets over de relatie van NL met Blackrock. Weet iemand hier iets meer van? Ik vraag me af of dat de reden is waarom er zo opvallend weinig meldingen van bijwerkingen zijn onder de Ingespotenen. Of ueberhaupt weinig bijwerkingen.

  Wb het Spaanse besluit – zouden de psychopaten dat straks van de tafel vegen met als reden dat het een “globale pandemie” is en dat de landen “globale maatregelen” moeten gehoorzamen? Dan zit de globale dictatuur dichtgekit. Ik hoop dat ze dit niet kunnen flikken.

 7. Ik kreeg een melding van FB dat dit onjuiste informatie was die ik verspreid. En dat het dus NIET waar is dat het Sars-Cov-2 virus nog nooit is geisoleerd. Zei schrijven dat het WEL zo is en zelfs al meerdere malen is geisoleerd. Heb hen gezegd dat dit artikel echt geen flauwe kul was , er in de USA een beloning van US$ 1,5 miljoen , open staat voor de eerste persoon die met het bewijs van een geisoleerd Sars-Cov-2 / Covid – 19 kan tonen. Derhalve heb ik FB uitgedaagd om MET het bewijs te komen van een foto via microscoop , van het betreffende virus . Indien NIET…EIS ik het terug plaatsen van de foto en artikel , ZONDER vermelding dat het verspreiding is van onjuiste informatie. Ben benieuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in