De Canadese burger, die in december werd beboet omdat hij de coronamaatregelen niet had nageleefd, eiste ter verdediging dat de provinciale gezondheidsfunctionaris van Alberta “hem een foto van het geïsoleerde SARS Cov2-virus zou tonen”.

Het antwoord van de gezondheidsautoriteit was dat zij niet over deze informatie beschikt en bijgevolg dat hun boete niet op wetenschappelijk bewijs is gebaseerd en onwettig is.

Bij de volgende mondelinge behandeling van het proces verschenen twee aanklagers en in plaats van de provinciale gezondheidsfunctionaris van Alberta was de aanklager koningin Elizabeth van Engeland, wat een teken is dat dit proces toch heel belangrijk leek te zijn.

Zij probeerden de dagvaarding van de gezondheidsfunctionaris ongeldig te verklaren op grond van een technische fout, maar de man liet zich niet intimideren en betoogde dat de coronamaatregelen waren gebaseerd op het bestaan van het SARS Cov2-virus en dat de gezondheidsfunctionaris niet in staat was het bestaan ervan aan te tonen en op schrift te stellen dat de gezondheidsfunctionaris het bestaan van het coronavirus niet kon bewijzen.

Stew Peters, de presentator, zegt dat dit het einde van Covid zou kunnen betekenen.

Deze beslissing zou niet alleen de weg kunnen vrijmaken voor soortgelijke rechtszaken in andere landen, maar zou ook een enorm rimpeleffect kunnen hebben voor rechtszaken tegen staten en hun machthebbers. Coronamaatregelen zijn onwettig omdat zij niet wetenschappelijk gerechtvaardigd zijn door het bestaan van SARS Cov2.

Hier is meer informatie in het Engels:

“WE KUNNEN WINNEN! Patrick King is een trotse vader van 2 kinderen, een vrijheidsstrijder en een patriot die het opnam tegen de machtige regering in Alberta, en WON!

  Covid-19 heeft twee keer zoveel Amerikanen gedood als een jaar gewone griep

We kunnen hier allemaal van leren, en we MOETEN dit bestrijden in elke stad, elke provincie, elke staat, elke NATIE!

De strijd voor vrijheid is een wereldwijde inspanning, en WIJ KUNNEN WINNEN!” schrijft Stew Peters op zijn Rumble-account.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat er in Canada gebeurt, komt hierna in Nederland tenzij we het nu stoppenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGevaccineerden als superverspreiders: wie zijn hier de echte egoïsten?
Volgend artikel“Mmm, vaccinaties” … Burgemeester van New York promoot vaccinatie met gratis friet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Alles is gebaseerd op vermoedens, maar beide kampen hebben geen hard bewijs.
  De overheden hebben alleen geacteerd op basis van hun vermeende overmacht en vermoede corruptie.
  Dat ze nu gedwongen worden een hard bewijs te leveren is een. Dat bewijs te krijgen is twee. Dit zal als gewoonlijk flink getraineerd gaan worden zodat ze weer voldoende tijd hebben om nieuwe ziekelijke “maatregelen” te bedenken en/of uit te voeren.
  Vergeet niet dat de hele rotzooi alleen een “opportunitie” is voor het wef om hun gedenigreerde werkelijkheid te implementeren.

  • Ik ontvang zonet het volgende bericht wat ik hier even neerzet in reactie op ‘zodat ze weer voldoende tijd hebben om nieuwe ziekelijke maatregelen te bedenken … Helemaal lollige idiotie: Bron – Nature Today

   ‘Hoeveel muggenoverlast had je afgelopen weekend?
   Momenteel loopt een landelijk onderzoek naar de verspreiding van steekmuggen en van door muggen overdraagbare virussen. Doe mee met het onderzoek en geef door welke mate van muggenoverlast je afgelopen weekend ervaren hebt via Muggenradar.nl. De opties zijn ‘Geen overlast’, ‘Een beetje overlast’, ‘Veel overlast’ en ‘Heel veel overlast’. Dank voor je bijdrage.
   Meld mate van muggenoverlast via deze link op Muggenradar.nl’

   Hahahahahaha, rennen zombies, deel je muggenoverlast op muggenradar. Over tekenoverlast willen ze daar niets weten, maar nu hebben ze iets nieuws verzonnen: muggen die virussen verspreiden. Zouden de artificial muggen van Kill Bill al hier zijn? Whoehaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Wanneer je denkt dat het niet gekker kan, halen ze weer een spook uit de kast.

 2. Deze is ook leuk: https://www.nachtvandevleermuis.nl/

  ‘4-AUG-2021 – Op 27, 28 en 29 augustus is het weer zover: de Internationale Nacht van de Vleermuis. In dat weekend organiseren vrijwilligers van natuurwerkgroepen voor de 25ste keer wereldwijd lezingen en excursies over deze bijzondere en nuttige zoogdieren. Wil je in Nederland deze Nacht van de Vleermuis beleven? Kijk dan op Nachtvandevleermuis.nl voor een activiteit bij jou in de buurt.

  Misschien heb je al eens vleermuizen zien vliegen? In je tuin, in een park, tijdens je vakantie? Of misschien nog nooit? Als je ze nog nooit hebt gezien dan is dat eigenlijk ook niet zo gek. Zoals alle nachtdieren worden vleermuizen wakker als wij gaan slapen. Tegen de tijd dat wij wakker worden, zoeken vleermuizen hun verblijfplaats weer op. Afhankelijk van de soort vleermuis is dat een boomholte, of een spouw, dak, zolder of kelder van een gebouw, of misschien een vleermuiskast. Toch komen, met uitzondering van de noord- en de zuidpool, vrijwel overal op de wereld vleermuizen voor. Ook in Nederland, en ook in jouw omgeving. Wil je dat met eigen ogen zien? Kom dan naar de Nacht van de Vleermuis!’

  Groetjes van Nature Today – Oh en doe iets van een ridderpak aan want je weet het nooit met de overal rondvliegende cojona virussen!

 3. Ze spelen voor God, en spelen de bijbel na……de valse profeten, Mark of the beast, de 7 plagen……..de muggen ,de branden ,de overstromingen……dat zijn er al 3. Door mee te doen aan muggen melders, vogeltelling en, bijen tellingen, geven wij de data op een presenteerblaadje aan de vernietigers.

 4. Bende terroristen en sadisten om nog maar te zwijgen hoeveel doden ze hebbe op hun gewetenen! Waaronder nog maar blij ons O familie en vrienden door zogezegde corona, maar 3 goeie vrienden vanwege zelfmoord !!!dan heb ik het niet alleen over dit zogezegde virus maar u leest het goed ZELFMOORD!!! En dat groepje is al langer bezig dan vandaag herriner jullie 9/11….. bedoeling is al altijd geweest om volk tegen mekaar op te zetten , en nog beter vonden ze christenen tegen moslims waarom anders die haat tussen beide opwekken contenu op de media…. En die mensen die vluchten naar ons om geholpen te worden krijgen , die worden al van in het begin gebruikt om die soorten reactie uit te lokke want actie is reactie en wie is er dan met de echte bron bezig……. Niemand idd! En ondertussenworden we kaalgeplukt…..

  • Laat me raden.
   Jij stond ook vast welkom liedjes te zingen toen al die uitvreters hier heen kwamen.
   Hoeveel heb jij er thuis al opgevangen?
   Geen 1 waarschijnlijk, laat dat maar aan die andere over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in