Tienduizenden kinderen tussen 5 en 11 jaar oud werden de afgelopen dagen geïnjecteerd met de Pfizer biowapen-gentherapie-injectie, schrijft Brian Shilhavy.

Dit is echt een van de donkerste dagen in de geschiedenis van onze natie.

De farmaceutische media juichten deze dag toe als een grote prestatie.

Hier is ons verslag, waar we de audio van de pratende hoofden van verslaggevers en gezondheidsfunctionarissen hebben verwijderd, en de muziek hebben veranderd om deze dag nauwkeuriger weer te geven.

Tens of Thousands of Children Age 5 to 11 Injected with Gene Therapy Shots

Heb jij bloed aan je handen?

De meeste van deze ouders zijn misleid, en kennen de waarheid niet.

Degenen onder ons die de waarheid wel kennen, hebben de verantwoordelijkheid anderen te waarschuwen. Als zij de waarheid verwerpen nadat zij die met hen hebben gedeeld, dan kleeft het bloed van hun kinderen alleen aan hun handen, en aan de handen van degenen die de injecties promoten.

Toen de FDA toestemming gaf om deze emergency use injecties bij deze jonge kinderen in te spuiten, voorzag zij in een informatieblad over vaccins, waarin de mogelijke risico’s van de injecties staan opgesomd, en dat aan de ouders moet worden gegeven voordat hun kind een injectie krijgt.

Maar de meeste ouders krijgen dit nooit te zien. U vindt het hier op de website van de FDA. U kunt ook de uitgebreide versie die aan zorgverleners wordt gegeven hier lezen.

Wat we zien in sommige berichten in de media is dat deze injecties van te voren worden gepland in een tijdsbestek van slechts 5 minuten.

5 minuten is nauwelijks genoeg tijd om alles door te lezen wat men volgens de FDA moet weten voordat men besluit deze injectie te krijgen. De meeste locaties zullen het niet eens aan de ouders geven, tenzij zij erom vragen.

U kunt ook het artikel delen dat hier op Frontnieuws is gepubliceerd en die accurate informatie bevat van het veiligheidscontrolesysteem van EudraVigilance, het Europese netwerk voor gegevensverwerking en het beheerssysteem voor de melding en beoordeling van vermoedelijke bijwerkingen tijdens de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen:

28.103 doden 2.637.525 gewonden na COVID-injecties in Europese databank van ongewenste bijwerkingen

Deze informatie wordt niet gemeld in de door de farmaceutische industrie gecontroleerde media, omdat ze weten dat het mensen zal ontmoedigen om zich in te laten enten, maar het is wel toegankelijk voor het publiek.

Eigen gegevens van de regeringen bewijzen dat COVID-19 injecties bloedstolsels, hartziekten en DOOD veroorzaken.

Deel met hen enkele van linken die laten zien welke schade deze injecties al hebben aangericht bij oudere kinderen en volwassenen.

Vaccinbeschadigden delen hun vaccinmisère

GECENSUREERD: COVID-19 Vaccingewonden die spijt hebben van hun beslissing om de prik te nemen en hun boodschap aan jou

Israëlische moeder lanceert project om vaccinatieschade bloot te leggen en wordt overspoeld met onnoemelijk lijden


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Alleen gelaten met vaccinverwondingenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelEr gebeurt iets heel vreemds in West-Australië – Ziekenhuizen overspoeld, vaccinaties gaan door, maar ze hebben geen COVID
Volgend artikelTwee vaccinventers worden ingehaald door hun vaccinbijwerkingen en doen er verslag van – “HELP! We hebben dringend hulp nodig!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Iedereen met werkend verstand met een ‘S.M.A.R.T’-foon of een computeraansluiting is in staat om eigen onderzoek te doen. Degenen die ik ontmoet en wakker zijn, waren altijd al wakker en degenen die dat niet zijn, weigeren om de realiteit te zien. Het zijn meestal de dommen die anderen meetrekken in de verdommenis. Kinderen zijn zo wie zo welkom in God’s Koninkrijk en de rest … ach en voor een deel geen idee; ik ben niet Alwetend.

   • Het ligt geheel aan de gebruiker. Ik vind het een uitkomst om ’s avonds even een uurtje door Telegram groepen te bladeren en nieuws te filteren. Verder moet je dat ding inderdaad wel “smart” gebruiken en niet zoals velen doen zielloos stomme filmpjes kijken, achterlijke spelletjes erop doen of “lekker fascistbooken”.

 2. Weet je wat het probleem is…mensen willen niks horen van jou en mij. Ze hebben alleen vertrouwen in de aangestelde autoriteiten. Als die ze waarschuwen dan nemen ze nog wel eens wat aan. Maar niet van jou of mij als wij ze waarschuwen. Hoe vaak heb ik dit al niet meegemaakt…al 20 jaar.

  • In principe gaat dit ook op voor de ‘hulpverlenings’instanties die je of sturen van het kastje naar de muur en terug of met adviezen op de proppen komen die al bij voorbaat gedoemd zijn om niets op te leveren aangezien de dingen net even anders werken; beter gezegd: niet werken. Degene die dan de juiste informatie heeft, ben ikzelf en zelfs daarmee kom ik meestal geen meter verder want alles en iedereen wordt betaald om vooral tegen te werken of hetgeen er speelt simpelweg te negeren. Ik spuug op deze wereld.

 3. Klopt, maar voor de meeste mensen is de schaal van de oplicting en de leugens niet voor te stellen.
  Wel, de realiteit zal zeer, zeer hard aankomen, als die al algemeen bekend wordt, en dan nog is het onvoorspelbaar wie door de gemodificeerden als zondebok wodt aangewezen. Spannende tijden

  • Een flink deel ervan zal tegen die tijd dood en begraven of gecremeerd zijn en een ander flink deel is tegen die tijd z’n hersencapaciteit volledig kwijt wanneer ze verbonden zijn met the internet of things.

  • Inderdaad, en omdat ze het zich niet kunnen voorstellen doen ze braaf mee met wat de psychopaten verzinnen en voorschrijven. Het vreemde blijft toch wel dat er zoveel slim lijkende mensen aan de onzin meedoen, ik ken een voormalig RIVM medewerker, een advocaat/ jurist en meer van dit soort types die heilig in dat killervirus geloven. Je zou denken dat die mensen een beetje hersens hebben, maar ze gebruiken ze duidelijk niet om zelf na te denken. Eerder om regeltjes op te dreunen en protocollen uit te voeren. Zelf dus niet nadenken en ons, het wel zelf nadenkende deel van de mensheid wegzetten als idioten en gevaarlijk. Wat een wereld wat een wereld.

 4. De kerkdienaars en de pharma industrie hebben een aandachttrekkende belangstelling voor kinderen; “laat de kinderen tot mij komen” schijnt relevant te zijn.
  Gaat het fout: nieuwe maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in