In veel landen waar de vaccinatie in een snel tempo is ingevoerd, is het aantal “covid” omhooggeschoten. Dit is het geval in Denemarken, Zuid-Korea en Nieuw-Zeeland, maar ook in Israël en Australië.

Israël heeft het hoogste sterftecijfer sinds het begin van de pandemie geregistreerd. In Australië is 70 procent van alle corona-sterfgevallen in de laatste vijf maanden gebeurd. De directeur van Pfizer, Albert Bourla, beschreef Israël vorig jaar als “het laboratorium van de wereld”.

Op de website van het Euromomo platform, dat de sterftecijfers bijhoudt, is te zien dat het oversterftecijfer in Israël het hoogste niveau heeft bereikt sinds het begin van de coronacrisis.

Ondanks de zeer milde Omicronvariant, blijft het aantal “covid-doden” stijgen. En hoewel ongeveer 66 procent van de Israëlische bevolking “volledig gevaccineerd” is, was 82 procent van de sterfgevallen gevaccineerd.

De laatste gegevens uit Australië zijn ook verontrustend. Op 7 mei kopte de Sydney Morning Herald: “Wij leven met Corona, maar meer van ons sterven dan ooit tevoren”.

Op 31 december van het afgelopen jaar waren er in Australië 2.253 sterfgevallen door covid-ziekte gemeld. Sindsdien is dat aantal gestegen tot 7.668. Dit betekent dat 70 procent van alle “covid-doden” in de laatste vijf maanden zijn gevallen. Ongeveer 84% van de Australiërs is ten minste twee keer ingeënt.

Er zijn nu voldoende aanwijzingen dat het de experimentele gentherapie is die zoveel sterfgevallen veroorzaakt, schrijft de internetkrant Wochenblick. In de Australische staat New South Wales is het aantal sterfgevallen door hartaanvallen in week 15 sterk gestegen, vooral onder gevaccineerden.

Van de 83 sterfgevallen waren er 40 driemaal of meer gevaccineerd en 19 tweemaal. In de overige gevallen was de vaccinatiestatus onbekend of was de persoon niet gevaccineerd.

  De grootste angst van politici - BLM en Trump-aanhangers marcheren samen tegen vaccinatieplicht

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTwee maanden Operatie Z
Volgend artikelBewijs van oorlogsmisdaden of weer een vervalsing? Een gedetailleerde analyse van het geruchtmakende CNN verslag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Goh, of heeft het er misschien iets mee te maken dat precies wanneer de grafiek begint te stijgen, in Oktober, Australië de lockdown beëindigd heeft? En dat de regering besloten heeft covid gewoon te laten circuleren? Oh nee, het moet wel aan de vaccins liggen xD.

  • U beseft toch dat dit een experimenteel “vaccin” is ? Zeg me eens wat de midden en lange termijn bijwerkingen zijn ?

   • Dat het experimenteel is hoor ik vaker, maar dat klopt niet, “Truth” xD

    De kans dat er lange termijn bijwerkingen zijn is uiterst klein. Ik weet niet waar die angst vandaan komt. Waarschijnlijk door te veel sensatie nieuws als dit te lezen.

     • Nee, maar ik moet het u wel uitleggen blijkbaar. Ik neem aan dat u geen Engels spreekt, anders had u uit uw eigen link kunnen opmaken dat iedereen hier een melding kan doen en dus alles geregistreerd wordt, zelf zaken die gene ene bal te maken hebben met vaccinatie. Ook had je kunnen lezen dit niet aangeeft hoe groot de kans is dat de vaccinatie hier iets mee te maken heeft en er dus geen conclusies uit getrokken kunnen worden. Lees je je eigen links eigenlijk wel door voordat je ze post?

    • Ik wacht de toekomst af….wat waar en niet waar is, helaas kan ik geen objectief onderzoek verwachten…..

     Wat ik wel weet is dat een vriendin van me op anderhalve maand tijd 5 mensen verloor, ALLEMAAL heel snel na spuit nummer 2.
     Wat ik wel weet is dat mijn moeder longembolie heeft en zware uitzaaingen van hersen tumoren en nu op het punt is van totaal hulpeloos zijn en wachten op de dood…..een week, twee…? Ik lees over vele sporters en andere lui die dit ook hebben….allemaal, ineens, tegelijk…..ik kan wel iets of wat eendjes en konijntjes bij elkaar optellen….

     Wat ik ook weet is dat als blijkt dat mijn moeder dit te danken heeft aan de spuit ik persoonlijk de lieden die deze spuiten opdrongen met allerlei methoden en chantage middelen ( je mag met een spuit op vakantie etc..) aansprakelijk zal stellen en genade komt van God, ofzo. Ik zal het niet hebben. In mijn optiek is het moord, maar ik weet het pas na de autopsie.

     Voor genade is God, of welk soort onzichtbaar fenomeen men wil aanwijzen, maar voor gerechtigheid is de eigen hand de beste optie. En wie in de weg wil staan gaat mee.
     Ik wacht af.

     • Mijn broer zeer zware hartkloppingen na de johnson spuit en naar spoed…en een vriend van mij heeft nu de ziekte van graves gekregen… Hij steekt het op de vax

     • “A society whose citizens refuse to see the facts or investigate them, who refuse to believe that their government and their media will routinely lie to them and fabricate a reality that is contrary to verifiable facts, is a society that chooses and deserves the police state dictatorship its going to get.”
      -Ian William Goddard

    • Meneer Wappie heeft blijkbaar geen kennis van de Pfizer papers die door de organisatie medical professionals for transparency via een gerechtelijke procedure zijn vrijgegeven.
     Daaruit blijkt dat tijdens de fase 2 studies van het mRNA vaccin waar 20000 mensen in de placebo groep en 20000 in de injectie groep na 3 maanden ruim 1100 mensen in de injectiegroep waren overleden en in die injectie groep ruim 2000 ernstige bijwerkingen werden geconstateerd. Toch gaf de FDA een tijdelijke toestemming onder druk van Trump

     • Meneer wappie weet in tegenstelling tot Herman, en alle anderen op deze site, hoe hij cijfers moet interpreteren. Dat blijkt nog een hele kunst als ik zie wat voor conclusies de hersenloze Baudet volgers hier trekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in