Pixabay

Een recente reis naar Londen was hartverscheurend. Toen mijn trein het station van Stratford binnenreed, voelde ik me beslist ongemakkelijk, omringd door onbekendheid en vreemdheid. Ik ben in de jaren tachtig in Londen opgegroeid, dus ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld in een multi-etnisch stadscentrum, maar dit was anders. De veelheid aan talen die gesproken werden en de getoonde mix van kleding maakten van mij een vreemdeling in mijn eigen hoofdstad. Mijn vrouw en ik bleken de enigen te zijn die Engels spraken, schrijft Joe Baron.

Hoe ongemakkelijk het ook is in het huidige klimaat, dit is iets waar we over moeten praten. Veel van de blanke Britse inwoners van Londen zijn verdreven, gedesoriënteerde slachtoffers van ongecontroleerde immigratie en de weigering van politici om integratie van onze nieuwkomers te eisen. Waarom zou een blanke Brit met een christelijke achtergrond in hemelsnaam in een gebied willen wonen dat gedomineerd wordt door de opdringerige oproep om vijf keer per dag te bidden?

Ontspoorde Londenaren zijn naar de buitenwijken gevlucht, en wie kan hen dat kwalijk nemen? Hun stad is veranderd in een mozaïek van derdewereldlanden, waarvan vele achterlijk, intolerant, door oorlog verscheurd en geteisterd door religieuze en etnische verdeeldheid. Volgens de volkstelling van 2021 is de blanke Britse bevolking van Londen gedaald tot 37 procent van het totaal, van 44 procent in 2016 en bijna 60 procent in 2001.

Naast deze trend dreigt het cockney-accent uit te sterven en te worden vervangen door het Jamaicaanse – of Jafakan – patois dat populair wordt gemaakt door de geïmporteerde Yardie-cultuur die tot uiting komt in grime-muziek en tv-drama’s als Top Boy. Uit een recent onderzoek van taalkundigen Amanda Cole en Patrycja Strycharczuk blijkt dat het cockney inderdaad wordt verdrongen door multicultureel Londens Engels (MLE) – Jafakan, in lekentaal.

  De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

Wanneer Europeanen (zoals in het verleden) het land van een inheemse stam binnendringen en hen dwingen te vluchten, beschuldigen we die Europeanen terecht van kolonialisme en etnische zuivering. Maar als het op blanke Britse Londenaren aankomt – die er niet om gevraagd hebben dat ongekende migratieniveaus hun manier van leven zouden binnendringen – lijkt het niemand iets te kunnen schelen. De Pearly Kings en Queens tellen niet mee. Als ze klagen, worden ze beschuldigd van elk isme in het woordenboek en geïntimideerd tot zwijgen.

Londen is niet de enige stad in het Verenigd Koninkrijk die wordt gezuiverd van haar inheemse bevolking: Birmingham en Manchester zijn dat ook. De volkstelling van 2021 onthult dat blanke Britten slechts 43 procent uitmaken van de totale bevolking van Birmingham (tegenover 52 procent in 2016) en 49 procent van Manchester (tegenover 58 procent in 2016). Het is echt indrukwekkend.

Onverschilligheid – zelfs regelrechte vijandigheid – tegenover de blanke inheemse bevolking wordt weerspiegeld door de verdeeldheid zaaiende burgemeester van Londen. Vorig jaar publiceerde de officiële website van Sadiq Khan een foto van een jong blank gezin met het onderschrift: “Vertegenwoordigt geen echte Londenaren”. In een recente advertentie voor een baan bij Transport for London, goedgekeurd door de voorzitter, de heer Khan, stond bovendien dat sollicitanten alleen in aanmerking zouden komen als ze uit etnische minderheden kwamen.

Om het nog erger te maken, heeft hij toegestaan dat het Londense metrosysteem wordt versierd met rassenhaat, vermomd als een viering van poëzie. Via het langlopende initiatief “Poems on the Underground” van het Londense metrosysteem, en ogenschijnlijk ter herdenking van de 75e verjaardag van de aankomst van de Empire Windrush, werd het gedicht Colonization in Reverse van Louise Bennett op kosten van het publiek in treinen door de hele hoofdstad gepubliceerd. Geschreven in Jamaicaans patois in 1966, viert het het ‘vreugdevolle nieuws’ dat ‘Jamaica people colonizin/Englan in reverse’.

  Bloedige migrantenaanval op dorpsfeest in Frankrijk: dreigt er een burgeroorlog in Europa?

Dit kan alleen maar geïnterpreteerd worden als anti-blank racisme, dat zich verkneukelt over de feitelijke verdrijving van veel van de voormalige blanke inwoners van Londen. Zelfs het besluit van Khan om de Ultra Low Emission Zone uit te breiden moet worden gezien door het prisma van zijn schaamteloze racisme. Het autobezit is aanzienlijk hoger onder blanke Britse Londenaren, vooral onder degenen die in de buitenwijken wonen, dus blanke Britten worden natuurlijk onevenredig zwaar getroffen door de verhoogde heffingen.

Sommigen zouden kunnen beweren, zoals het vers van Louise Bennett impliceert, dat het wraak is: Groot-Brittannië heeft de wereld gekoloniseerd en nu moeten wij – de Britten – de gevolgen onder ogen zien: kolonisatie ’terugdraaien’. Dit is een schadelijk narratief. Ten eerste gaat het er ten onrechte van uit dat blanke Britten, met name de arbeidersklasse die het meest te lijden heeft onder dergelijke discriminatie, hebben geprofiteerd van de imperiale verovering. Dat is niet zo. In feite werden ze in plaatsen als Londen, Birmingham en Manchester net zo onderdrukt en misbruikt als de slaven van Jamaica. Ten tweede is het een rancuneuze benadering die voorbijgaat aan de historische realiteit dat alle etnische groepen op een bepaald moment zowel kolonisator als gekoloniseerde zijn geweest. Ten slotte, en dat is het belangrijkste, kweekt het wrok en legt het de basis voor toekomstige conflicten.

Maar op een paar opmerkelijke uitzonderingen na, zien onze politici niet – of willen ze niet zien – wat er aan de hand is. Ondanks het feit dat minderheden aanzienlijk oververtegenwoordigd zijn bij de BBC, hebben we een van de Aziatische werknemers, de absurde Nihal Arthanayake, de excessieve blankheid van het bedrijf zien hekelen. Blijkbaar is het schadelijk voor zijn broze geestelijke gezondheid. De BBC, in een karakteristieke lafhartige reactie, verontschuldigde zich en beloofde meer etnische minderheden aan te nemen – met andere woorden, de blanke meerderheid van het land ‘positief’ te discrimineren.

  We staan voor een demografische ineenstorting van epische proporties

In de Triggernometry podcast van vorige week beschreef ex-BBC journalist Andrew Gold hoe de organisatie openlijk zijn voorstel afwees om een documentaire te maken omdat hij te blank was. Anti-blank racisme is opvallend, ongegeneerd, openlijk aanwezig.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te ‘vluchten’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne verwerpt staakt-het-vuren met Rusland op ‘Peace’ Summit in Davos voorafgaand aan bijeenkomst World Economic Forum
Volgend artikelHet World Economic Forum en de angst voor de waarheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

28 REACTIES

  • Ik woon in de moord en brandbuurt in Amterdam. Het is hier geen moer anders als in Londen. Als je de deur open laat staan komt er immers vuile lucht binnen. Amsterdam kan je op de rochels binnenglibberen! Volgens de volksvreemde regering heeft het konijn het gedaan. (mores qualis?)

 1. je krijgt wat je Zaait..en nu maar janken, en ondertussen blijven ze bombarderen op deze mensen in hun thuislanden wereldwijd en maken ze reklame om soldaten aan te werven die…(en nu komt het) om je thuis-veiligheid..te gaan verdedigen in verre landen.. wie dit nog normaal vindt verdient de Guillotine x 1000

  • inderdaad. in plaats van die mensen in hun eigen land te helpen halen de regeringen ze massaal binnen. enkele dagen geleden kwam een contingent chinese jongemannen over de Mexicaanse grens de US binnen. De meesten denken, dat ze spionnen zijn. Ik denk eerder dat deze mensen hun land ontvluchten met het gedacht dat er een oorlog komt, en dat ze hun land niet wensen te verdedigen, net zoals ik Syrische oudere mensen op TV heb zien getuigen. Waarom je laten dood schieten als je ergens anders terecht kan, in een hotel, met gratis eten enz. En wie wil er in de US nu nog soldaat worden, om dat te veroorzaken? landen bombarderen zodat ze in je thuisland de toespijs van je brood komen eten? en je eigen familie in hongersnood geraakt.

 2. Het begin van het einde is dat.
  Ja ook ik voel mij ondertussen een vreemdeling in mijn eigen land.
  Ben ook ontzettend blij dat ik ruim over de helft van mijn leven ben, en hopelijk de geweldige Implosie van het “verstandige” westen niet meer hoef mee te maken.
  RIP vrijheid en democratie.

  • Verhuizen naar de plattelandsdorpjes van noord Holland of Friesland zal je wel weer genezen, daar is het nog een beetje zoals vroeger!!!

  • ik ben al in 6 jaar niet meer terug naar Belgie geweest. De laatste keer dat ik in Antwerpen was is 8 jaar geleden. Daar woont geen enkele Belg meer. Was vroeger al een mengelmoesje, maar dan werd het raar, alsof je in een verafgelegen land was. Ik woon nu in een klein Amerikaans dorp, waar alles inderdaad, zoals Djennis opmerkt, niet veel veranderd is. Er zijn nog een paar mensen die een masker dragen, zullen het waarschijnlijk nooit opgeven, er zijn ook nog een paar, die om een pikuur gaan. Enkelingen, die spuiten en dokters verafgoden. Waarom die mensen naar een kerk gaan weet ik niet. Ze aanbidden enkel de pseudowetenschap die hen stilletjesaan vergiftigt, En in Canada zie je vaker en vaker ‘bedankt de dokter die mijn (man, vrouw,…) heeft doodgespoten. In plaats van een geneesmiddel worden ze daar gewoon afgemaakt

  • Ribbel,
   Ik herinner een ieder hier even op onze Europese geschiedenis, hoeveel Europeanen zijn niet de zee over gegaan, Amerika, Zuid-Afrika met zijn apartheid, Nieuw-Zeeland of het Indonesische of het Australische, sommige van die landen zijn compleet Europees geworden, kijk eens naar het Argentijnse land, Indianen zijn een hele kleine minderheid, hoe denken wij allemaal dat dit geweest is voor de oorspronkelijke bevolking in al die genoemde landen dan, ik zou daar graag eens een serieuze reactie op krijgen of vinden we dat witte mensen of blanke mensen gewoon meer rechten hebben of een ander zijn wil mogen opleggen, wij gaan als Europeanen daarheen en als de mensen dan eeuwen later hierheen komen dat mag dan niet, hoor graag van de andere reaguurders omdat ik het krom vind en een rare manier van denken, het is net als met het Westen, zij denken dat zij de rest van de wereld hun wil op kunnen leggen maar verbaast zijn als landen (BRICS) bijvoorbeeld of de Palestijnen in opstand komen, afijn, ik heb mijn balletje opgegooit aan de rest,groet van mij aan een ieder hier, save us zingt Evergrey zet ik even op ondertussen!!!

 3. Het gaat dan altijd om de rechten van de buitenlanders, maar hoe zit het met de rechten van de oorspronkelijke inwoners, welke hun leefomgeving hierbij gedwongen moeten afstaan?

  • Die hebben geen rechten Chip want aan hun rechten kan je niet verdienen. Aan de rechten van buitenlanders wel. Via jouw en mijn belastingcenten. Het is een industrie geworden, heeft niks meer te maken met het opvangen van mensen in nood. Ik geloof alleen al in Nederland meer dan 12 miljard per jaar, misschien wel het dubbele. God mag het weten. 25 miljard zou me ook iet verbazen

  • Zal bij mij nooit gebeuren ik ben goed voorbereid daar ik dit al een paar jaar geleden zag gebeuren liever staande sterven dan knielend gehoorzamen. 💥💥💥💥💥💥🧐😜

 4. Als men het vanuit het standpunt van de vreemdelingen bekijkt dan hebben ze gelijk. Waarom blijven in een land als er quasi geen geld te verdienen valt of er geen gratis geld te verkrijgen is? Waarom niet -zoals de multinationals- de minst belaste weg kiezen of de weg die het meeste oplevert?

  De vreemdelingen handelen -net zoals u en ik- voor eigen belang. Zo ga ik soms wel een pita eten bij een Turk. Of ik durf wel eens een bezoekje wagen aan een Italiaans restaurant… Allemaal buitenlanders of toch nazaten ervan. Weliswaar waren deze bezoekjes altijd betalend. Nooit was er sprake van een ‘free lunch’…

  Of… Om het met de woorden van Thatcher te zeggen: ’the trouble with socialism is that eventually you run out of other people’s money’…

  De ‘free lunch’… het gratis geld is maar tijdelijk dus.

  • Ja, vanuit hun standpunt hebben ze gelijk, om de boel te veroveren.

   Maar denk niet dat ze begrijpen, dat hun beurt nog komt, en hiermee dus hun eigen overlevingskansen doen afnemen.

   Men gebruikt bevolkingsgroep na bevolkingsgroep, waarbij deze ‘omgekocht’ worden, en omdat hun beurt nog komt, hierbij als nuttige idioten gebruikt worden.

   Het is jammer dat ze dat niet zien, want ze denken dat wanneer ze helpen iemand uit de weg te ruimen, ze zelf mogen blijven leven.

   Totdat het uw beurt is, en diegenen die je konden helpen, dat nu niet meer kunnen omdat je hen zelf uit de weg geruimd hebt.

   Jammer om te zien, dat zovelen zich als nuttige idioot laten gebruiken, want je kan hen dat niet uitleggen, omdat ze dat toch niet begrijpen.

   Ze denken dat ze dan een plaatsje in de nieuwe wereld orde verdient hebben, compleet negerend, dat de vliegtuigen ook boven hun hoofd, insecticide liggen te sproeien

 5. Ik ben opgegroeid in een gezellig dorpje aan de Brusselse Rand (11 km van Mannekr Pis), nu is het hier te vergelijken met die gore buurten in de voorsteden van New York. Niemand verstaat mij hier nog of ze beginnen met hun onderkin gymenastiek te doen om Inglish te woumelen. OZoek eens op Youtube het ledje “Leopold II” van Jef Elbers en dan begrijp je het wel.

   • Dank u, maar de dank voor Jef, het is oud Brussels dialect. Gaat over hoe het vroeger in de stad was, toen “respect” nog een betekenis had. (Toen stond de politieagent met z’n handen op de rug en had enkel een matrak. Nu hebben ze een kogelvrije vest, revolver, pepperspray, walkie-talkie tegen de leeglopers met een grote bek die met stenen naar hun gooien).

    • Klopt de politie is gemilitariseerd. Vroeger moest je in Nederland nog Havo hebben om agent te kunnen worden. Ik ken het schoolsysteem in Vlaanderen niet, met de HAVO werd je voorbereid voor hoger beroepsonderwijs, bijv leraren, journalisten of specialistische verpleegkundigen. Nu kan iedereen agent worden en ja, als je een idioot bent heb je iets nodig om gezag uit te dragen.

 6. Ondertussen in Amsterdam: de afgelopen tijd was de Noord/Zuid metro ten noorden van het Centraal Station door wateroverlast uitgevallen en waren 5 van de 14 ponten over het IJ door technische problemen uitgevallen. Tot overmaat van ramp is voor de gedupeerde reizigers nauwelijks in vervangend vervoer voorzien.
  Bij de opening van de Noord/Zuidlijn op 21.07.2018 door smart city dame & black lives matter-supporter Femke Halsema is het eindpunt van praktisch alle interlokale buslijnen uit de Zaanstreek/ Purmerend/ Volendam verplaatst van Amsterdam Centraal naar eindpunt Noord, nabij winkelcentrum Boven het IJ. Een sterk staaltje gedwongen winkelnering.
  Je gaat bijna denken dat we te maken hebben met een vervroegde uitrol van de 15-minutenstad right in your face.
  In dit kader was zes weken in juni/juli vorig jaar een knip aangebracht in een belangrijke verkeersader van de stad, de Weesperstraat, tot grote woede van de bevolking, wier mening volgens de ongekozen regenten van geen enkel belang is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in