Zo zou de asielzoekersaccommodatie aan de Buschweg in Norderstedt er moeten uitzien. GRAFIEKEN: Hans-Ulrich Zöllner - Architecten/FOTO'S: Christopher HERBST

Het Abendblatt (artikel – archief) meldt dat de stad Norderstedt tot vier nieuwe huizen voor asielzoekers zal bouwen. Michael Wiedemann, bestuurslid van het AfD Stadtverband Norderstedt, geeft hier commentaar op.

De eerste “vluchtelingenaccommodaties”, of beter gezegd “luxeappartementen”, zullen eind volgend jaar worden opgeleverd.

Balkon, terras, volledig ingericht met keuken en badkamer en ondergrondse parkeerplaats voor de auto – wat wil je nog meer? De lol zou 25 miljoen moeten kosten en is uitsluitend voorbehouden aan asielzoekers.

Niet bedoeld voor Duitsers, maar wel gecreëerd met Duits belastinggeld.

Hoe voelt het met deze plannen van de stad voor een Norderstedter-familie die worstelt met werktijdverkorting, misschien gedreigd worden met ontslag van hun baan of in tijden van Corona niet weten wat hen de komende weken en maanden gaat gebeuren?

Deze ignorantie en arrogantie van delen van de Norderstedt politici is ongeëvenaard. Voor wie zijn ze er eigenlijk? Aan wie voelen deze politici zich verplicht? Welke waarden voor hun stad en haar inwoners bepalen hun handelen?

Aan het hoofd van deze politieke beweging staat een sociale afgevaardigde die vindt dat het onredelijk is dat migranten met meerdere mensen in een asielcentrum wonen – vanwege de kans op conflicten. Wat wordt er van de Duitse burgers verwacht?

Kijk maar naar de vele mensen in Norderstedt die in hachelijke huisvestingsomstandigheden moeten leven; de alleenstaande ouders, micropensioenhouders, mensen met een verminderde verdiencapaciteit, etc. die vele jaren moeten wachten op redelijk adequate huisvesting, zonder succes. Men kan het optreden van deze stadsvertegenwoordigster ten opzichte van deze mensen alleen maar omschrijven als weinig empatisch, om geen andere term te gebruiken.

  Duitsland pauzeert opnieuw AstraZeneca-vaccin na 31 meldingen van zeldzame bloedstolsels, 9 doden

Wat moeten de mensen in de landen van herkomst van deze migratiemaatregel denken? Een Syriër, bijvoorbeeld, die probeert zijn land weer op de been te krijgen, zodat de ouderen en zieken er met enige waardigheid kunnen leven en ook een toekomst hebben. Foto’s van luxueuze migrantensites in Norderstedt moeten hem bijna uitnodigen om te emigreren, wat de catastrofe in zijn land nog groter maakt.

Norderstedt staat op het punt een onuitsprekelijk beeld te geven van een mislukt asielbeleid.

Men vraagt zich af wat er nog meer mogelijk is. Asielbeleid moet tijdelijke hulp zijn in een noodsituatie, niet een langdurig luxueus leven ten koste van de Duitse belastingbetaler, aldus Politikstube.

Duitsland: Oma Angela (61) moest in asielhuis wonen – gepensioneerde werd prompt door een Afrikaan verkracht

Vorig artikelNu pixelvorming van het gehele lichaam bij foto’s van zwarte criminelen
Volgend artikelClose Combat in Social Distance
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Angela Merkel – Open grenzen zijn belangrijker dan mensenlevens!

  Steeds meer landen – waaronder de Verenigde Staten, Turkije, Polen, Kazachstan, Argentinië, Australië, Oostenrijk, Tsjechië, Estland, Denemarken en Litouwen – leggen drastische reisbeperkingen op om te voorkomen dat de corona-pandemie zich snel verspreidt. In Duitsland mislukken alle inspanningen opnieuw vanwege kanselier Angela Merkel, voor wie de bescherming van het menselijk leven geen echt belangrijk argument lijkt te zijn.

  door Sven Reuth

  Zoals in het artikel dat gisteren was gepubliceerd “Merkel blokkeert strenge grenscontroles”, “woedt er achter de schermen een gewelddadig conflict tussen de Kanselarij en het Ministerie van Binnenlandse Zaken” over de vraag of er inreisverboden zijn voor burgers uit landen die bijzonder zijn getroffen door de besmettelijke ziekte, zoals Italië en China, alsook de herinvoering van landelijke grenscontroles zou moeten geven.

  Volgens het rapport blokkeert de Kanselier alle voorstellen die de verspreiding van de ziekte zouden kunnen voorkomen of vertragen. Een niet nader gespecificeerde topfunctionaris wordt in de krant geciteerd: “Zelfs in deze epidemie vecht ze nog steeds voor haar nalatenschap als kanselier van de open grenzen.”

  Infectiezaken in Heidelberg Eerste Opvang
  Je gelooft het misschien niet echt, maar zelfs in een noodsituatie die de volksgezondheid aantast, maakt Merkel zich alleen zorgen over haar ideologie – en niet om de mensen voor wiens welzijn ze zich daadwerkelijk heeft verplicht een ambtseed af te leggen.

  Twee berichten van de afgelopen dagen laten zien hoe noodzakelijk het zou zijn om Duitsland af te sluiten. Op 13 maart werd gemeld dat vijf nieuw aangekomen asielzoekers in de eerste opvang in Heidelberg positief waren getest op COVID-19.

  Quarantaine in Suhl
  In Suhl, Thüringen, moet de politie op haar beurt de eerste opvang daar afzetten nadat daar een COVID-19-patiënt was gemeld. Het gebruik van wetshandhavers werd noodzakelijk omdat veel asielzoekers kennelijk niet bereid waren zich aan de quarantainevoorschriften te houden. Er wordt nu in de opvang een oproep gedaan voor een hongerstaking om te protesteren tegen de quarantaine.

  De besmette persoon zou een Afghaan zijn die Zweden en Hamburg is binnengekomen en pas op vrijdagochtend in de faciliteit is aangekomen. Aangenomen kan worden dat de gevallen in Suhl en Heidelberg slechts het topje van de ijsberg zou zijn.

  https://www.anonymousnews.ru/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in