© wavebreakmedia_micro / Freepik

De MSM-gaslighting gaat onverminderd door met het nieuwste artikel van de NY Post waarin wordt geprobeerd om de zoveelste bijzonder angstaanjagende, door een biowapen veroorzaakte moord op turbokanker weg te verklaren, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

De setup:

Een Nederlandse man met het langste geval van COVID-infectie ooit geregistreerd leed aan de ziekte gedurende een record van 613 dagen, waarbij de kwaal muteerde in een unieke nieuwe variant die medische onderzoekers verbijsterde.

De 72-jarige, naamloze patiënt werd in februari 2022 gediagnosticeerd met de omicron-variant, aldus Time, die zich beroept op onderzoek van de Universiteit van Amsterdam.

Het is de langste tijd dat iemand besmet is met het virus, aldus de onderzoekers.

Laten we een mentale notitie maken van deze nooit eerder geziene “variant” claim.

De doofpot:

De patiënt, die al aan een bloedziekte leed voordat hij COVID opliep, slaagde er met zijn immuunsysteem niet in voldoende witte bloedcellen of antilichamen aan te maken om het virus te bestrijden, ondanks het feit dat de patiënt meerdere keren het vaccin had gekregen.

Terwijl de meeste mensen het coronavirus binnen een paar weken kunnen overwinnen, werkte alles wat medische professionals probeerden om de patiënt van het virus te genezen niet.

Om het nog eens te herhalen: “ondanks het feit dat de patiënt meerdere keren het vaccin had gekregen.”

De rationalisaties:

Artsen ontdekten al snel dat zijn lichaam resistent was geworden tegen Sotrovimab – een monoklonaal antilichaam voor de vroege behandeling van COVID-19 – nadat ze meer dan twee dozijn neus- en keelswabs hadden genomen terwijl ze op zoek waren naar een behandeling voor hem.

Ze ontdekten ook dat de ontwikkeling van een anti-spike antilichamen in de eerste maand minimaal waren en realiseerden zich al snel dat het immuunsysteem van de patiënt niet in staat was om het virus te bestrijden.

De patiënt stierf in de herfst van 2023 in het ziekenhuis als gevolg van zijn verzwakte immuunsysteem en onderliggende bloedaandoening.

Wat wordt toegegeven met “anti-spike antilichamen in de eerste maand minimaal waren en realiseerden zich al snel dat het immuunsysteem van de patiënt niet in staat was om het virus te bestrijden” is dat de patiënt VAIDS ontwikkelde.

  Inmiddels 8.430 DODEN 354.177 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’

Lezers van deze Substack weten dat een van de belangrijkste symptomen van VAIDS een permanente staat van systemische ontsteking en onbepaalde productie van spike-eiwit (SP2) is, dat op zijn beurt het immuunsysteem verzwakt, het p53-eiwit onderdrukt dat verantwoordelijk is voor het voorkomen van kanker, prion-gebaseerde ziekten veroorzaakt, myocarditis en een groot aantal andere bijwerkingen. Opzettelijke “besmetting” met zeer kankerverwekkende toevoegingen zoals simian virus 40 (SV40) zijn ook direct verantwoordelijk voor VAIDS.

Dit gemodificeerde mRNA-“vaccin” dat het DNA verandert, veroorzaakt ook het fenomeen van antilichaam-afhankelijke versterking (ADE), waarbij virus-specifieke antilichamen het virus niet neutraliseren, maar paradoxaal genoeg juist een versterkte virale replicatie en/of overmatige immuunreacties veroorzaken.

Wat de NY Post schreef, “het immuunsysteem van de patiënt was niet in staat om het virus te bestrijden,” was VAIDS, terwijl de nooit eerder geziene “variant” claim specifiek verwees naar ADE. Zoals velen al waarschuwden, zal ADE nieuwe stammen van nooit eerder geziene virale stammen veroorzaken, en onze overleden genetisch gemodificeerde patiënt incubeerde en kweekte deze nieuwe COVID-stammen; om precies te zijn:

Onderzoekers ontdekten echter dat het virus bijna 50 keer gemuteerd was terwijl het in zijn lichaam rondzwierf en uiteindelijk een ultragemuteerde variant creëerde, aldus de krant.

De overleden patiënt werd getransformeerd in een spike-eiwitfabriek zoals alle “gevaccineerde” individuen dat zijn, en hij werd dus ook een virusvariantfabriek; in feite kunnen we concluderen dat alle proefpersonen met een spike-eiwitfabriek de facto ook virusvariantfabrieken zijn.

“Langdurige infecties bij immuungecompromitteerde patiënten komen veel vaker voor in vergelijking met de algemene gemeenschap,” zei Vergouwe volgens The Sun. “Dit onderstreept het risico van aanhoudende infectie omdat unieke virusvarianten kunnen ontstaan door uitgebreide evolutie.”

Persistente spike-eiwitfabriek toestanden die VAIDS toestanden zijn die persistente “infectie” toestanden zijn, zijn in essentie ook persistente virusvariant toestanden. ADE drijft deze “uitgebreide evolutie” aan die op haar beurt de zeer mutagene turbokanker-epidemie aanjaagt.

  Propaganda, Corporatisme, en de Verborgen Wereldwijde Staatsgreep

De turbokanker-epidemie viel samen met de uitrol van de trage dodelijke biowapens “vaccins”. Die trend wordt alleen maar angstaanjagender. De American Cancer Society voorspelt nu meer dan 611.000 sterfgevallen door kanker, met meer dan 1.600 sterfgevallen per dag. Lees meer

Wat weer de oorzaak is van de stijgende sterfte-epidemie:

Gisteren besprak deze Substack de laatste gegevens over hartsterfte: Een paar dagen daarvoor besprak deze Substack de laatste gegevens over kanker: Vandaag verbinden we deze angstaanjagende trends met elkaar door de laatste gegevens over sterfte door natuurlijke oorzaken buiten PSYOP-19 te bespreken: Lees meer

Wat weer leidt tot de uitgaven voor kankerbehandelingen voor de laatste overgebleven melkkoe van het medisch-industrieel complex:

Waardoor het aantal sterfgevallen door kanker explodeert:

Wat op geen enkele manier een gevolg is van de valse MSM beweringen dat de kankerplaag na de uitrol van het “vaccin” te wijten is aan uitgestelde screenings:

Wat weer leidt tot een explosie van arbeidsongeschiktheid onder de Amerikaanse burgerlijke beroepsbevolking voor de historisch meest productieve en gezondste bevolkingsgroepen (d.w.z. 16 tot 64-jarigen):

En om de turbokanker chaos nog meer te benadrukken:

COVID Intel – door Dr.William Makis
TURBO CANCER Literatuur groeit snel – 6 nieuwe COVID-19 Vaccin Turbo Cancer papers gepubliceerd in april 2024 – 26 in totaal – de dam breekt en het zal Pfizer & Moderna met zich meenemen. Lees meer

Als deze overleden patiënt maar een echte behandeling had gekregen om zowel de spike-eiwitten van zowel het virus als het “vaccin” en zijn metamorfose in een broeinest van mutaties te verzwakken, dan was zijn leven misschien net gered. En als MSM-zenders zoals de NY Post alleen maar aandacht zouden besteden aan die echte behandelingen, dan zouden nog veel meer levens gered kunnen worden.

  Inmiddels 12.184 DODEN en 1.196.190 GEWONDEN gemeld: Europese database van bijwerkingen van COVID-19 ‘vaccins’

In de tussentijd weten de lezers van deze Substack beter dan alle “experts” en hun medesamenzweerders die wanhopig willen dat niemand toegang heeft tot levensreddende behandelingen.

Ze willen je dood hebben.

Voldoe er NIET aan.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dwangmedicatie met vaccin moet beslissen of u mag reizenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeen staakt-het-vuren met Oekraïne, zelfs niet als gesprekken beginnen – Lavrov
Volgend artikelMacrons oproep tot Olympische wapenstilstand krijgt goud voor westers cynisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Hartklachten na vaccin , klopt mi
  Deze naamloze patiënt , kan een uit de lucht gecreëerd verhaal zijn.
  Waarom zou ik informatie aannemen, verspreid door ‘netwerk; graai je rijk’
  Die fabels verspreiden, experimenten zijn safe.

  • In ieder geval dit is waar geert van denbossche nu al 1,5 jaar voor waarschuwde ,zijn grootste angst is de mutatie van een virus dat dodelijk is voor oude en gegifprikte mensen. Dit bevestigd waar Geert ons zo angstvallig voor waarschuwd. Ik ben niet gegifprikt, nooit, maar de laatste twee griepen waren best wel havy. Ik was blij dat ik ivermectine had en resveratrol. Vooral de resveratrol sloeg goed aan bij mij. Geert zegt ook daarom om te zorgen dat je goede antivirale middelen in huis hebt. Zodt je bij de eerste dag gelijk jezelf kan volproppen. En ik ben vrij fit van aard. Maar drie weken iedere keer bezig met ene griep is ook niet plezant. Ik zorg dt mijn moeder in ieder geval goed voorzien is zodat ze straks geen slachtoffer word van geert zijn voorspellingen dat het virus muteert in een gevaarlijk beestje . Want ik denk dat dat zwaar word onderschat , het aantal mensen dat hiv heeft door de gifprik.

 2. “Een Nederlandse man met het langste geval van COVID-infectie ooit geregistreerd”
  Interessant, is er data beschikbaar van de besmetting?

 3. “Terwijl de meeste mensen het coronavirus binnen een paar weken kunnen overwinnen, werkte alles wat medische professionals probeerden om de patiënt van het virus te genezen niet.”

  Wat zij niet gedaan hebben was het meest voor de hand liggende, namelijk ultrahoge doseringen Vitamine C, zoals in Immuneboost.
  Daarnaast een simpele behandeling met SpikeSolutionPro capsules had hem gered…😪
  https://www.nacideo.eu/ontgiften/spikesolutionpro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in