Naar verluidt kwam het al snel tot plukharen toen een anonieme vrouw met een mondmasker andere klanten confronteerde die volgens haar te dicht bij haar stonden.

“Je wordt verondersteld om zes voet van me te zijn”, hoor je een vrouw tegen andere klanten schreeuwen. Een van hen lijkt de situatie opzettelijk te escaleren door naar haar toe te stappen als reactie. De partner van de vrouw slaat de man met een fles.

De Social Distance veranderde in een lijf-aan-lijfgevecht waarbij ongeveer een dozijn klanten betrokken waren.

Backup:

Moslim valt Deense politicus aan – moslim krijgt pak

  Blanke oudere vrouw bruut mishandeld
Vorig artikelDuitsland: Vier nieuwe huizen voor “vluchtelingen” – kosten 25 miljoen euro
Volgend artikelBlack Lives Matter – de terugslag begint
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in