Het zijn schrijnende scènes die het net beroeren: tijdens een politieactie in Schweinfurt, Duitsland, bij een manifestatie tegen het Coronabeleid en de geplande verplichte vaccinatie, hebben politieagenten blijkbaar pepperspray gebruikt, hoewel ook een baby aanwezig was. Op een video is te zien hoe agenten eerste hulp proberen te verlenen aan een baby die kort daarvoor kennelijk door pepperspray was geraakt. Andere agenten vragen de ooggetuige die de video opnam afstand te houden: “Bewaar de privacy van het kind,” schrijft Reitschuster.de.

Het “Redaktionsnetzwerk Deutschland”, dat eigendom is van de Sozialdemokratische Partei Deutschlands (SPD), schrijft: “Op tweede kerstdag hebben enkele honderden deelnemers aan een Corona-demonstratie in Schweinfurt geprotesteerd tegen de door de politici genomen maatregelen. Sommigen probeerden door de politiebarrières heen te breken en gedroegen zich gewelddadig. De politie moest knuppels en pepperspray gebruiken.” De formulering “moest” is interessant – alsof de agenten geen andere keus hadden. Ook de Bayerischer Rundfunk (BR) bericht in dezelfde bewoordingen. Ook het letsel van het kind wordt vermeld: “De politie moest wapenstokken en pepperspray gebruiken tegen agressieve deelnemers aan de demonstratie. Daarbij kwam een kind in aanraking met een mistwolk.” Wat een eufemisme voor het feit dat het kind geraakt is door pepperspray! Een middel dat gewoonlijk alleen is toegestaan voor particulier gebruik tegen honden, niet tegen mensen. En die, voor zover ik me herinner, uit een bus komt met een straal die vrij nauwkeurig is en geen enkele wolk vormt.

De BR schrijft verder: “De politie riep toen ook alle ouders met een kind op om ‘uit de buurt van gewelddadige agressors te blijven’. Het kind werd onmiddellijk door de hulpdiensten naar de reddingsdienst gebracht.” Bijzonder interessant. Onlangs nog had een politicus van de Groene Partij opgeroepen tot een hardhandig optreden tegen demonstranten met wapenstokken en pepperspray.

  Denemarken ziet toename van dezelfde "witte long syndroom" longontsteking die in China zou zijn gevonden

Een lezer schreef ons:

“Ik was erbij, omsingeld, bedreigd met pepperspray, en filmde het in elkaar slaan van de wandelaars. Helaas niet van goede kwaliteit. Het was een hel, ik ben zelden zo bang geweest. Alles was vreedzaam tot de politie het zo deed escaleren.
We liepen rustig en plotseling sloot de politie de voor- en achterkant af. De deelnemers waren aan het zingen. Enkele mannen braken toen door de barrière en ik kon met hen meelopen.
De man die probeerde te ontsnappen werd bloedig geslagen door vier of vijf politieagenten. Anderen werden aangevallen met pepperspray.
Helaas heb ik niets gemerkt van het incident met het kind in de kinderwagen en de pepperspray.
Verschillende keren probeerden ze ons te omsingelen, zelfs op de Rossmarkt werden we zonder reden opgesloten. Het doel was duidelijk om de situatie te laten escaleren.
Het was echt erg en ik was heel blij dat mijn man thuis bleef met onze drie kinderen. Vorige week waren we nog samen in Schweinfurt.”

Een andere lezer schreef:

“Ik ben geschokt als ik lees wat er in Bild en op WELT staat over de wandeling in Schweinfurt.
Ik was daar met mijn man. Zoals op 12.12.2021 en op 19.12.2021.
Toen wij rond 17.44 uur op de kruising van Obertor en de Kornmarkt stonden, voelden wij dat de situatie vandaag anders was dan op de twee andere zondagen daarvoor.
De politie leek ons agressiever. Reeds bij de vrij grote kruising met verkeerslichten stonden vele bussen van het politieteam uit Bamberg. Anders dan 19.12.
De Obere Strasse, die naar de markt leidt, was bezet door vele politieagenten en in elke steeg stond ook een VW-bus van de politie.
Kort voor 18.00 uur was er een aankondiging vanuit een politiebusje op het marktplein… Maskerplicht op Marklplatz-Rückertdenkmal, als er meer dan 850 mensen aanwezig waren. Speciaal vanwege Omikron, volgens de grondwet en het Beierse samenscholingsverbod…, zouden vandaag pepperspray en wapenstokken worden gebruikt, alle omstanders moeten alstublieft uit de buurt van de demonstratie blijven, anders zouden zij ook door deze maatregelen worden getroffen, 1,5 m afstand, maskerplicht…
Wij hebben niet waargenomen wat er in de BILD en WELT staat. De politie was er vanaf het begin op uit om herrie te schoppen en was zeer agressief en opgefokt. We observeerden de hele zaak van een zekere afstand. Ik heb video’s gemaakt. Het zag er erg slecht uit. Er werd jacht gemaakt op de wandelaars.
Het waren vreedzame mensen, ze schreeuwden naar de politieagenten… schaam je, schaam je. Het moet gezegd worden dat er geen agressie was van de kant van de wandelaars.
De politieauto’s waren erg intimiderend en dwongen en beledigden ook de andere bestuurders. Een vrouw in een rode auto opende het portier achter de bestuurder en riep naar de politieman in de VW-bus dat ze moesten ophouden hen zo te treiteren, dat ze niet weg konden rijden omdat andere auto’s hen ook blokkeerden. Het moet gezegd dat wij, mijn man en ik, in de grasberm moesten gaan staan, anders zouden we zijn omvergereden door de politieauto’s, want die reden over de trottoirs om de wandelaars te achtervolgen.
Het wordt erger en erger. Het was de 3e zondag voor ons, maar de 2e kerstdag was erg slecht voor ons.
Wat is er van Duitsland geworden!!!?”

  Aspirine verlaagt risico op COVID: Nieuwe bevindingen ondersteunen voorlopig Israëlisch onderzoek

De politie tweette:

De bijeenkomst wordt afgewisseld met onruststokende personen. Vreedzame deelnemers wordt verzocht zich te distantiëren van onvreedzame personen en het politieoptreden niet te hinderen. #SW2612

– Politie Neder-Franken (@PolizeiUFR)  December 26, 2021

Wat er ook gebeurd is in Schweinfurt: zelfs bij operaties tegen de zwaarste misdadigers heeft de politie de stelregel om speciale aandacht te besteden aan de zwaksten, zoals baby’s. Hoe de proportionaliteit van een peppersprayactie in de aanwezigheid van baby’s kan worden gerechtvaardigd, blijft voor mij een raadsel.

In 2021 viel de politie in Duitsland op door een dusdanige wreedheid in de omgang met critici van de regering, dat zelfs de VN-commissaris voor foltering ingreep. Aan het eind van het jaar lijken de ambtenaren in Beieren, waarvan Markus Söder de opperheerser is, er nog een schepje bovenop te doen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Politiejacht op ongevaccineerden in de trein – onder applaus van de passagiersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTopfiguren volksgezondheid beschuldigd van GENOCIDE in historische klacht ingediend bij het Internationaal Strafhof
Volgend artikelVaccinpaspoorten: De Panzer Tank van de COVID-19 Blitzkrieg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

32 REACTIES

 1. Waar moet ik met mijn agressie heen…. Ik hoorde dat babytje huilen en heb de video direct op STOP gezet. Ik kan hier niet tegen. Zit hier te janken. Wat zijn die “agenten” toch VRESELIJK. Ik word er ZO boos en agressief van. Ik weet niet meer waar ik het zoeken moet. WAT EEN BEULEN!!!!!!!!!! KUT CORONA BULLSHIT, KUT ONDERDRUKKING, KUTGASTEN, OPSLUITEN DIE GASTEN!!!!!!!!!

 2. De agenten die deze politie actie uitvoorden tegen de Corona demonstranten waren opgetogen dat ze niet meer werden onderdrukt door het holocaust syndroom dat na de 2e wereldoorlog bijna alle Duitsers in bedwang hielden, hetzelfde narratief in ons land is het te pas en onpas aanhalen van ‘ons’ slavernij verleden.

  Hopa ze marcheren weer de nieuw bruinhemden die zorgvuldig, zonder veel argwaan de straten in de Duitse deelstaten gaan leeg vegen, en later vertrappen ze de betogers als insecten n.m.m.

  • Leuke verwrongen en manke hersensprongetjes – van het niet meer in bedwang aandoeningen en narratieven.

   nb. meningen die nodeloos grievend en kwetsend zijn, zijn gemakkelijk haatmisdrijven, met name de holocaust anders in de mond nemen dan voorgeschreven is misdadig en waar nog niet strafbaar (in een of andere vorm) dan toch gauw – droom lekker verder n.m.m.

   Net zo leuk (en ook mank met het oog op context of aanleiding). Het filmpje voordat de ambulance arriveert, met de baby en kinderwagen in een portiek. Niet dat de agent(en) niet proberen te helpen en afschermen maar, van demonstranten die geweld uitlokken lijkt geen sprake en het blijft onduidelijk waarom een baby ook gepepperd werd. Het is eerder opvallend hoe iedereen behalve de baby nog zo koel blijft wanneer het zo verhit was.. .

 3. Ooit zei elite- rat Henry onderstaand.
  Dit geldt ook voor het politievolk die zich als domme dieren tegen het eigen volk keren.
  Te dom om te beseffen dat ook zij en hun gezin gedwongen worden zich over te geven aan de corona-terreur van o.a de gifprikken met als uiteindelijke doel 24/7 controle over ieder individu.
  Gedwongen vaccinaties geeft immers aan dat de Staat nu heeft besloten eigenaar te zijn over jouw lichaam en niet meer de mens zelf….!

  “Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.”

  Henry Kissinger

 4. Stel piep en piep nazi piep 🙁
  Het begint uit de klauw te lopen ..
  De volgende staat voor de deur .
  https://indignatie.nl/de-derde-oorlogswinter-hoe-corona-onze-rechten-weg-neemt/

  https://indignatie.nl/stijgende-voedselprijzen-kunnen-leiden-tot-hongersnood-oorlog-en-revolutie-in-2022/

  Wie nu nog denkt dat men ongeschonden uit deze strijd komt heeft een gebrek aan zelfkennis .
  Vreedzame mensen worden neer gerost .. triest in en in triest .
  Maar janken heb ik tot nog toe zelden gedaan ga ik ook niet doen ..
  Jimmy Hendrix ( favoriet nummer )
  “Hear My Train A Comin'”

  Well, I wait around the train station
  Waitin’ for that train
  Waitin’ for the train, yeah
  Take me home, yeah
  From this lonesome place
  Well, now a while lotta people put me down a lotta changes
  My girl had called me a disgrace

  Dig
  The tears burnin’
  Tears burnin’ me
  Tears burnin’ me
  Way down in my heart
  Well, you know it’s too bad, little girl,
  it’s too bad
  Too bad we have to part (have to part)

  Dig
  Gonna leave this town, yeah
  Gonna leave this town
  Gonna make a whole lotta money
  Gonna be big, yeah
  Gonna be big, yeah
  I’m gonna buy this town
  I’m gonna buy this town
  An’ put it all in my shoe
  Might even give a piece to you
  That’s what I’m gonna do,
  what I’m gonna do,
  what I’m gonna do
  Houd vol allemaal
  Groeten .

  • …if six turned out to be nine….

   ook helder….

   misschien eens Rose Tattoo opzoeken….all the lessons…

   Er is niet zoiets als geweldloos demonstreren, dat is een mythe net als democratie en grondwettelijk gegaranderde burger rechten. Alleen met geweld kan geweld worden voorkomen, of gestopt.
   En wie kinderen en zelfs babies eeneemt naar een demonstratie is een achterlijke ouder.
   Je weet dat er lui rondlopen die en gewapend zijn en stijf van de speed staan, en die de orde moeten bewaken.
   misschein iemand die een keer een tekeningetje kan maken van de realiteit.

   Als je de straat opgat in protest tegen je “eigen” volksvertegenwoordigers ( weer een leugen) neem dan je hooivork mee en je dorsvlegel, of wat jouw overgrootouders je hebben nagelaten. Vrijheid kost bloed en levens.
   Wie eenmaal de strijd aangat moet bereid zijn te sterven.

 5. “(…)Wat is er van Duitsland geworden!!!?” ”

  De Nazi totalitaire staat van 1933 – 1945.

  Maar hey, dat mag je van de gecorrumpeerde Nederlandse rechter niet meer tweeten!!

   • Hoi Ankie,

    Ik dacht exact hetzelfde. Oostenrijk, waar een leider vandaan kwam in WO2 vandaan kwam heeft de injectieplicht en ausweis controleurs per feb aanstaande. DL lbeweegt zich in dezelfde richting. italie is ook heel extreem. Tot slot is er Australie, ook zo absurd. Een voormalige strafkolonie. Je zou bijna een patroon gaan zien. In ieder geval in de EU.

    Wat wel bijzonder is dat Israel, die wat geleerd zou moeten hebben ook voorop loopt. Klaarblijkelijk hebben mensen die een iets andere visie hebben op wat er toen in Europa is gebeurt een punt?

    Alleen Nieuw Zeeland kan ik niet plaatsen maar verder heel opvallend idd.

    Groeten,
    Hugo

    • Hoi Hugo,

     Over Israel heb ik me erg verbaasd, gezien hun verleden en toch ook de huidige tijd.
     Duitsland en Oostenrijk, daarvan vraag ik me serieus af of het nazisme op de een of andere manier gewoon in de genen van de mensen zit. En als velen anders denken, gehoorzamen ze dan gewoon want Befehl ist Befehl?
     Italië herbeleeft vast de tijd van Mussolini.
     Australië maakt me sprakeloos, ik dacht altijd dat dat een heel vrije natie was.
     Maar goed, ik sta zelfs van Europa te kijken.
     Dat we dit allemaal slikken, ik kom er met mijn verstand niet bij.
     Uiteraard besef ik dat we de gebeurtenissen niet en masse zomaar slikken maar dat dit allemaal gebeurt, het is gewoon onvoorstelbaar.

     Groet, Ankie

     • We slikken het ook niet Ankie, enkel onze fatsoens normen en de hoop dat anderen tot inzicht komen en zaken terugdraaien zijn nog niet totaal kapot. Wie reeel kijkt weet dat we niet zonder geweld uit deze waanzin meer komen, maar hoop is soms sterker dan verstand.

     • Hoi Ankie,

      Ik hoorde decennia geleden, ik wordt out lol, een liedje en een regel uit dat liedje is me altijd bij gebleven. “‘Every man has ihis price but yours was pretty low”. Elke man heeft zijn prijs en die van jou was erg laag / jij was heel goedkoop om (om) te kopen.

      Echt was inderdaad verbijsterd te ervaren hoe makkelijk mensen hun rechten opgaven in ruil voor op vakantie mogen. Het idee alleen vond ik absurd maar zie wat is gebeurt. Ik had al niet zoo een hoge pet op van mij medelander maar had dit echt niet verwacht.

      Groeten,
      Hugo

 6. Wie denkt dat we zonder slag of stoot uit deze tirannie komen, is naïef of slapende.
  De strijd tegen de Cabal zal heftig worden als wij onze vrijheid terug willen, zonder geweld of tegenstand komen we nergens, in een revolutie vallen altijd slachtoffers, aan beide kanten, de vraag is wie heeft de langste adem, wij of zij.
  De tijd zal het leren, 2022 wordt heftig, hou er rekening mee.
  We kunnen alleen winnen als we massaal opstaan.
  Wens jullie veel sterkte en kracht.
  Blijf de waarheid verkondigen, geef nóóit op.

 7. Hoi Hugo,

  Geef het volk brood en spelen dan heb je er geen last meer van.
  Dat geldt ook nu nog voor de massa.
  Dan moeten wij het werk maar doen he ?

  Groet, Ankie

  • Hoi Ankie,

   Brood en spelen is een korte en op zijn best midden lange termijn oplossing. De pest van mensen (in de ogen van de heersers) is die verdomde vrije wil die mensen hebben.

   Op een of andere manier willen de elites dat maar negeren. Elke keer tot hun dood er op volgt. Uiteraard niet voor allen maar dan waren het wel hun opvolgers. We, als mensheid, hebben deze cyclus al zo vaak meegemaakt en niemand leert wat. Noch de heersers noch de populatie. Elke keer moet het weer heel vervelend worden voordat de heersers (niet te verwarren met leiders) weer verwijderd worden.

   Dat gaat nu ook weer gebeuren. De enige vragen zijn wanneer en hoe.

   Groeten,
   Hugo

   • Hoi Hugo,

    Ik weet het niet, vaak heb ik het gevoel dat veel mensen, zeker jongeren, dusdanig afgestompt zijn dat ze best lang in hun hok gehouden kunnen worden met spelen en eten.
    Ze lijken wel gehypnotiseerd.

    De vrije wil is inderdaad erg hinderlijk. Je merkt aan de “elites” dat ze heel geïrriteerd raken maar dat vind ik wel leuk.
    Wie weet, krijgen ze eerder dan ze verwachten flink op hun donder. Zou toch fantastisch zijn ?.
    Konden we hun maar opsluiten in een arena en dan de wilde dieren loslaten.
    Oei, ik merk dat ik bloeddorstig word.
    Dat ben ik normaal nooit.

    Hugo, we wachten geduldig af.
    Groet, Ankie

    • Hoi Ankie,

     Deze reactie ga je vast raar vinden. Ik denk dat ik m kan maken omdat we in bizarre tijden leven. Dus bij deze (smile). Daarna komt weer normale praat haha. Komt ie.

     Ratten zijn 1 van de meest favorite onderzoek dieren van al het onderzoek (niet allen medisch) dat mensen doen. Waarom? Het zijn ook heel sociale dieren en kunnen ook communiceren / leren. Daar wil ik het even over hebben.

     Tot twee jaar geleden waren die dieren in paradijs. Overal te eten. Nu net al die lock downs,. plus nog steeds bestrijding zijn heel veel ratten gestorven door honger. bovenop het gif, vallen ed.

     De ratten die het overleeft hebben lijken slimmer te zijn geworden. Als een rat die alleen is (zeg omdat zijn/haar voormalige groep is afgemaakt) kan zich aansluiten bij een nieuwe groep ratten zoals het lijkt. Wat ook lijkt te zijn is dat die rat zich moet bewijzen en die verlaten pizza moet opeten om te checken of het gif is of niet en dan heeft ie meer vriendjes gemaakt

     Idem vallen, op zijn best vang je er een paar mee…. Waarom vind ik dit interessant is omdat ik twee ratten als huisdier heb gehad. Je wil niet weten hoe slim (en dom) die dieren zijn.

     Je kan een rat echt zindelijk krijgen in no time. Idem op zijn naam laten reageren.

     Mijn punt terug naar mensen snap je nu misschien? Zo niet doe ik morgen mijn best (smile)

     Groeten,
     Hugo

 8. Dom , dom , dom …!!! Demonstreren…JA , Babies en /of kleine kinderen meenemen naar een demonstratie / protest-actie …. Dan ben je zelf nog ERGER dan betreffende agenten die (waarschijnlijk ONBEDOELD) , dit kind hebben geraakt met traangas/pepperspray. Maar DIE verantwoording ligt bij de OUDERS van het kind….JE NEEMT GEEN KINDEREN / BABIES MEE naar een demonstratie / protest-actie-/mars. Even vooruit denken…..SITUATIES kunnen uit de hand lopen …dus zorg dat je OF op tijd weg bent OF je kroost NIET meenemen . Sukkels…. !!! Hoe erg het ook is voor het kind en hoe verkeerd dit optreden van agenten …het had voorkomen kunnen worden door je harses te gebruiken en je kinderen NIET mee te nemen OF niet deelnemen aan dit evenement.

  • Hoi oud marinier,

   Vraagje, snap je de propaganda achter dit alles niet? (doen beide kampen). Niet lullig bedoeld maar een baby die dit overkomt is van grote waarde voor de tegenstanders van dit alles want kunnen nu de handhavers (terecht) wegzetten als monsters en velen die dit zien zullen nu weer wat soul searching moeten doen.

   Zoals je weet, in een oorlog is alles gemeen, verwerpelijk en mensonteerend (en ik noem een aantal andere zaken niet). Oolog tegenwoordig is 90% informatie, 5% echte oorlog en 5% psychologie van de massa beinvloeden.

   Groeten,
   Hugo

 9. Politie is onze vijand. Dat weten we sinds 2 jaar.
  Maar iemand die een baby, kind of een dier mee neemt naar een demonstratie is ook niet goed bij zijn hoofd!!
  Laat kwetsbaren thuis, mens of dier!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in