Nu pixelvorming van het gehele lichaam bij foto’s van zwarte criminelen

1
857
Een "man" terroriseert een jonge vrouw in de metro

Het is bekend dat de “gerenommeerde” media al jaren wanhopig proberen de nationaliteit of herkomst van criminelen te verhullen. Maar natuurlijk alleen als ze een “migratie-achtergrond” hebben; als het asielzoekers of buitenlanders zijn die je hier liever niet zou hebben. En meer nog: graag worden van de misdadigers ‘Duitsers’ gemaakt, namelijk als migranten eerder het Duitse staatsburgerschap is geweigerd – de eigenlijke herkomst moet zoveel mogelijk worden verduisterd. We herinneren ons nog de vier Turkse verkrachters op Mallorca, die de media ons als “Duitsers” wilden verkopen. Waarom veel journalisten de noodzaak voelen om dergelijke misdaden toe te schrijven aan de autochtone bevolking kan waarschijnlijk alleen worden beantwoord door deskundige artsen in psychiatrische klinieken.

Gehele lichaam-pixels als nieuwe vorm van anti-racisme

Tot nu toe werden pixels gebruikt om verdachten te beschermen zolang hun schuld niet bewezen was, maar nu krijgt deze vorm van gezichtsvermomming een nieuwe dimensie. Vermoedelijk tegen de achtergrond van de huidige racismehysterie die ons vanuit Amerika overspoelt, nadat daar een zwarte zware crimineel in politiebewaring is overleden en wereldwijd tot een soort lichtend Jezusfiguur is gestileerd mogen zwarte criminelen hier blijkbaar niet als zodanig worden geïdentificeerd. Niet alleen als een individueel persoon, maar over het algemeen als een zwart persoon. Om Christian Morgenstern te parafraseren, zou men kunnen zeggen, “omdat, zoals men vlijmscherp concludeert, er niets kan zijn dat er niet mag zijn“. De oplossing: een pixelvorming over het gehele lichaam, van de achterkant van het hoofd (!) tot de handen, schrijft Unser Mitteleuropa.

De postuurjournalistiek ontwikkelt een nieuwe vorm van politieke correctheid

Duitsland: Somaliër doodde met 8 messteken - 2,5 jaar gevangenis

Een mooi voorbeeld van zo’n journalistieke ‘postuur’ was gisteren (01.07) te bewonderen op focus.de. Daar werd een zeer agressieve ‘man’ die een jonge vrouw in de metro sloeg omdat ze een jonge man wilde beschermen die hij eerder had aangevallen, in feite overal gepixeld waar men bij het bekijken van de foto een conclusie had kunnen trekken over zijn huidskleur. Dus ook op de achterkant van het hoofd en de handen. Het feit dat men in het artikel zelf moet toegeven dat de man die later werd gearresteerd een Gambiaan was, doet niets af aan de verhulling, aangezien teksten, in tegenstelling tot foto’s (die vaak worden gedeeld), nauwelijks associaties oproepen, als ze überhaupt worden gelezen.

Het spreekt voor zich dat deze video (zie hieronder) daar ook niet wordt getoond, evenals het feit dat de Merkelgast natuurlijk meteen werd vrijgelaten, in plaats van meteen te worden gedeporteerd.

Asielzoeker onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: de onthoofding van de Hamburgse justitie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here