Kinderen onder de wettelijke leeftijd kunnen “instemmen met seks met volwassenen” en pedofilie moet over de hele wereld worden gedecriminaliseerd, volgens een verontrustend nieuw rapport van de Verenigde Naties, bericht Thepeoplesvoice.

Het UNAIDS rapport “The 8 March Principles for a Human Rights-Based Approach to Criminal Law Proscribing Conduct Associated with Sex, Reproduction, Drug Use, HIV, Homelessness and Poverty” biedt juridische richtlijnen voor zaken die te maken hebben met seks, inclusief seks met minderjarigen.

Zonder enige discussie over wat de leeftijd van toestemming zou moeten zijn, suggereert het rapport dat kinderen toestemming kunnen geven voor seks met een volwassene.

“Seksueel gedrag waarbij personen betrokken zijn die de in eigen land voorgeschreven minimumleeftijd voor toestemming tot seks nog niet hebben bereikt, kan in feite instemmend zijn, zo niet in de wet”, stelt de tekst.

LifeSite bericht:

Het adviseert advocaten, rechters en wetshandhavers ook om rekening te houden met “de rechten en het vermogen van personen jonger dan 18 jaar om beslissingen te nemen over het aangaan van consensueel seksueel gedrag en hun recht om gehoord te worden in zaken die hen betreffen” wanneer ze de handhaving van wetten over seks met minderjarigen overwegen.

Het rapport vervolgt: “Overeenkomstig hun evoluerende capaciteiten en geleidelijke autonomie, moeten personen jonger dan 18 jaar deelnemen aan beslissingen die hen aangaan, met inachtneming van hun leeftijd, rijpheid en beste belangen, en met specifieke aandacht voor non-discriminatiegaranties.”

Met andere woorden, Live Action News schrijfster Cassy Fiano-Chesser wees erop “dat het rapport oproept tot het decriminaliseren van seks tussen volwassenen en minderjarigen, zolang de minderjarigen ‘instemmen’ … Minderjarigen kunnen natuurlijk niet echt instemmen met seks met een volwassene – iets wat deze zogenaamde experts zouden moeten weten.”

In het rapport wordt de zaak echter afgeschilderd als een kwestie van rechten en acceptatie.

De inleiding van het rapport is geschreven door een “proud homoseksuele” advocaat, Edwin Cameron uit Zuid-Afrika, die stelt dat wetten over seks ervoor kunnen zorgen dat mensen zich buitengesloten voelen vanwege hun seksuele gedrag.

“Het strafrecht kan zo vijandigheid, uitsluiting, ongelijkheid, discriminatie en marginalisatie van individuen en groepen in de hand werken, soms tot op het punt van geweld. Mensenrechten, democratische waarden en sociale inclusiviteit lijden hieronder,” schreef Cameron.

Hij stelde dat wetten die seksueel gedrag strafbaar stellen “discriminatie codificeren” tegen mensen met een andere seksuele geaardheid. Cameron noemde het niet, maar sommigen stellen nu dat een volwassene die zich seksueel aangetrokken voelt tot kinderen een seksuele geaardheid is, geen pedofiel.

Een ander verontrustend aspect van het rapport was de vasthoudendheid dat het doden van ongeboren baby’s door middel van electieve abortussen een menselijk “recht” is.

Het rapport roept op tot het volledig decriminaliseren van abortussen – een stap die gevaarlijke ongeschoolde aborteurs en kwakzalvers zou beschermen tegen vervolging.

“Abortus moet volledig uit het strafrecht worden gehaald, ook voor het hebben, helpen, begeleiden of verzorgen van een abortus…” staat er in het rapport.

Het rapport stelt ook dat zwangere moeders niet gestraft moeten worden voor het gebruik van drugs of alcohol tijdens de zwangerschap, zelfs als de ongeboren baby schade wordt berokkend.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WEF verklaart dat pedofilie ‘seksuele geaardheid’ moet worden toegevoegd aan LGBTQ+Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMacrons oproep tot Olympische wapenstilstand krijgt goud voor westers cynisme
Volgend artikelHartverscheurend moment op de Japanse persconferentie: Een moeder doet verslag van de dood van haar zoon na de Covid-injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Alles wordt vernietigd… en dat is maar goed ook, want alles was verrotter dan verrot. Rouw niet om de ondergang van het oude, vier feest en voorkom dat de satanisten kunnen bepalen wat er nu komt. Ze hebben duizenden jaren alles gedomineerd en miljarden mensen vermoord, hun tijd is voorbij. Dit soort waanzin versneld hun ondergang, duw ze van je af zodat ze ons niet kunnen meeslepen in hun val. WIJ gaan hun Build Back Better infiltreren en overnemen zoals zij ons hebben geïnfiltreerd en overgenomen. De rollen worden omgedraaid. Kwestie van tijd voordat ze één voor één vallen en nooit meer opstaan. Er is geen plek meer op aarde voor de 0,001% nutteloze eters die het leven van 99% van de mensheid tot een hel maken.

  • Alleen als je het kiesrecht van 40jaar en ouder afneemt. Dan, de jeugd heeft de toekomst. En je kan niet vroeg genoeg kennis maken met onze prachtige democratie , dat leren ze gelukkig op school. Ook niet kennis maken met de priemel van de leraar of mijnheer pastoor trouwens. Logisch toch? Oud worden gaat nu eenmaal niet zonder diep berouw en spijt.

 2. Dit kan allemaal wel uit het strafrecht gehaald worden maar zeg niks verkeerds over Willem want je hangt.

  Inderdaad, de hel is leeg want alle duivels zitten hier. Ze komen me overigens aardig de keel uit. Als die wannabee duivels, de echte heeft zich nog nooit laten zien. Zal ook wel een jankerd zijn vermoed ik. Hij kan toch wel een keer komen spoken zou je denken.

  Maar goed het is Tijd dat we ze eens terug de hel in trappen. Maar komt wel, het momentum is er nog niet. Helaas!

 3. Het is weer niets anders dan een tegemoetkoming aan dezelfde (door feministen eerst verguisde en daarom geïdealiseerde) volkeren uit het Oosten en Midden-Oosten en Afrika waar seks vanaf je kindertijd normaal is. Zij hebben een grotere vertegenwoordiging in de westerse samenlevingen en dit is het gevolg.

 4. Al deze non- democratische globale verenigingen, waarvan ik niet mijn lidmaatschap niet kan opzeggen.
  Heeft iemand een zelfbouw tekening van een guillotine? Of een betere oplossing?

 5. In een land waar criminelen de baas zijn, is voor alles een regel, zodat alles kan worden bestuurd en overal een boete voor te bedenken is.

  Psychopaten gijzelen de mensheid en ze perfectioneren hun leugens tot ze onhoudbaar zijn. Dan maken ze totale chaos, roeien iedereen uit… en beginnen dan met een nieuwe generatie helemaal opnieuw. Dan wissen ze de hele geschiedenis en ze verzinnen een nieuwe geschiedenis.

  Wij leven in een leugen en voordat we dat ontdekken willen ze ons vermoorden en daarna helemaal opnieuw beginnen. Dit is geen klein plannetje, ze willen echt alles vernietigen. Daarom is hun plan heel eenvoudig. Wij kunnen dat niet bevatten en dus zijn we loeidruk om te snappen wat er allemaal gebeurt… ze zijn alles aan het verwoesten… ALLES.

  Kijk Guardians of the Galaxy, het plan van de satanisten is hetzelfde plan als dat van Thanos. Totale vernietiging en dan mogen een handjevol kinderen alles opruimen en de wereld opnieuw bevolken, en de satanisten gaan die nieuwe mensheid weer volledig inpakken met leugens.

  • Ik zag i.d.d. op Bitchute een video die: ‘What on Earth happened.’ heette, die gewag maakte van filmmateriaal en boeken van twee eeuwen geleden, waarin er veel over weeshuizen geschreven werd, foto’s met stoomtreinen vol met kinderen die voornamelijk door het westen heen en weer werden gereden. Onevenredig veel kinderen die machines in fabrieken bedienden. Heel vreemd allemaal totdat ik Theme’s bijdrage las en toen viel het kwartje. Ze schrijven gewoon om de twee eeuwen een nieuwe geschiedenis.

 6. Mark Mussert gaf al aan ,; het houd op als het volk zegt het houd op.

  weinig animo als het de eigen luxe en comfort raakt.
  de staats toeslagen bedreigd.

  en bijna iedereen is mede schuldig wegens het wachten op de ander.
  wat een schaamte.

 7. Ik lees: Het rapport roept op tot het volledig decriminaliseren van abortussen – een stap die gevaarlijke ongeschoolde aborteurs en kwakzalvers zou beschermen tegen vervolging. — Het tegendeel is waar: het volledig decriminaliseren van abortussen, zal ongeschoolde aborteurs en kwakzalvers uit de wereld helpen. Wat wel duidelijk moet zijn is dat er strenge straffen staan op het uitvoeren van een abortus indien je daar de medische kwalificaties niet voor hebt, het gaat dan om het onwettig uitoefenen van de geneeskunde en het opzettelijk in gevaar brengen van een mensenleven.

 8. Wat onze wetgevers bepalen, moet niet door de VN, maar door het volk worden uitgemaakt. Deze VN-tekst biedt een model van vaagheid die geen rechtszekerheid schept, maar rechtsonzekerheid, en als onze wetgevers dat kopiëren, zet dat de deur open voor de ergste kindermishandeling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in