Screenshot video

Er lijkt enige verwarring te bestaan over wat Israël doet in Gaza.

Laten we duidelijk zijn.

Door de toevoer van voedsel en water stop te zetten, hebben de Israëli’s opzettelijk, koelbloedig baby’s en kinderen afgeslacht, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Degenen die niet zijn neergeschoten of opgeblazen, zijn uitgehongerd.

Gelukkig hebben de meesten van ons in het Westen geen idee hoe het is om te verhongeren. Ik zal het uitleggen.

Het proces van uithongering begint met buikkrampen en hevige pijnen. Er is een verlies aan energie en de patiënten voelen zich extreem moe.

Baby’s en kinderen die honger lijden huilen onophoudelijk en eten alles wat ze kunnen vinden – modder, gras, grind, stof. Ze eten alles in een poging hun opgeblazen maag te vullen.

Hun hart klopt sneller en hun ademhaling vertraagt. Ze worden overspoeld door een gevoel van dorst. Hun ogen lijken glazig en afstandelijk. Hun spieren krimpen. Ze zien bleek en voelen zich duizelig.

Het is een langzaam, martelend, pijnlijk proces.

Uiteindelijk wordt het kind zo zwak dat het niet meer kan huilen. Ze jammeren alleen nog maar. Hun adem ruikt naar aceton omdat hun lichaam zijn eigen weefsels verbrandt. Als de vetreserves op zijn, eet het lichaam zijn eigen spieren op. Zonder proteïne sterven de cellen. De nieren falen.

En dan vallen de kinderen in slaap. En dan sterven ze.

Dit is een verschrikkelijk proces, wat de oorzaak ook is.

Maar wat er in Gaza gebeurt, gebeurt omdat de Israëli’s het laten gebeuren.

De Israëli’s laten opzettelijk duizenden baby’s en kinderen verhongeren. Het is de meest onvergeeflijke kwaadaardige oorlogsdaad in de moderne geschiedenis.

  Het werkelijke verhaal over Al Shifa ziekenhuis, Hamas en Israël

We hebben allemaal de plicht om onze stem te verheffen en Israël en de regeringen (met name de VS en het Verenigd Koninkrijk) die deze koelbloedige, opzettelijke etnische zuivering steunen, te veroordelen. De Britse en Amerikaanse regeringen steunen Israël omdat het allemaal om geld draait. Maar waarom anderszins goede, eerlijke, fatsoenlijke mensen de duidelijk genocidale activiteiten van Israël steunen, is een raadsel. Misschien is het omdat de meeste van Israëls aanhangers geen idee hebben wat er gebeurt.

Opzettelijk honger veroorzaken is een misdaad volgens het internationaal recht.

De waarheid is dat Israël stinkt en dat de stank, als die niet onder controle wordt gehouden, de mensheid en de wereld zal vernietigen.

Je zult niets van het bovenstaande lezen in de reguliere media omdat lafhartige redacteuren en verslaggevers worden gekocht en betaald.

Kritiek op Israël is verboden.

Deel dit korte essay zo wijd als je kunt.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

CNN betrapt op het ensceneren van nepaanval in IsraëlVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen, geleid door Amerika, probeert een NUCLEAIRE wereldoorlog uit te lokken
Volgend artikelAls Oekraïne oorlog verliest, zal dat ‘einde van de westerse hegemonie’ betekenen, waarschuwt Boris Johnson uit het VK
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Socrates stelde de vraag wat is erger, een bewuste of een onbewuste misdaad? Het antwoord was een onbewuste, omdat er dan twee problemen moeten worden opgelost, eerst de onbewustheid.
   Dit gaat over zelfgenoegzaamheid.

 1. Verschrikkelijk wat daar gebeurt door die smeerlappen uit Israël. En het hypocriete Westen kijkt toe en doet niets om die ellende tot een politiek einde te brengen.
  Ooit schreef een medereageerder: “politiek is van de duivel”.
  En de man had zo,n gelijk. De smerige politiek, die er alleen maar op uit is voor hun eigen gewin en NIETS voor de bevolking (waar ook ter wereld) over heeft.
  Het is gewoon gajes. En dat ook in NL, waar een motie tot streven naar vrede afgeserveerd wordt. Dat is toch onbegrijpelijk.
  Streef verdomme naar vrede, dan bouw je iets op ipv deze krankzinnige, waanzinnige oorlog. En dat geldt ook voor datgene dat er in dat in en in corrupte Oekriland gebeurt.
  Waanzin ten top. En alleen maar om een stel miljardairs te bevredigen. Nog meer dollars en nog meer macht. En de pipootjes in de regeringen voeren hun opdrachten uit. Hoe kun je ,s morgens nog in de spiegel kijken? Dat kunnen alleen psychopaten.
  Arme kinderen en kleinkinderen, die deze waanzin nog meer zullen moeten doorstaan.

 2. Ik vraag me af wie hieraan schuldig is….WIJ, Diegenen die dit toelaten zonder iets te doen. Wij laten het toe dat o.a. Rutte onze miljarden weggeeft om dit soort misdaden mogelijk te maken.

 3. Het zijn de Joodse zionisten en ultra orhodoxen in Israel die de genocide tegen de Palestijnen aanjagen. Zij gebruiken de 2e WO en de relatie met Hamas als drogreden om deze geplande genocide goed te praten en uit te voeren.
  Aan de achterdeur ontfermt het fascistisch regime in Nederland zich over de Palestijnse bevolking, maar aan de voordeur steunt ze het fascistisch Joods regime met wapens waarmee diezelfde Palestijnen worden uitgemoord en verjaagd. Israel dient als land ophoren te bestaan, waarbij de fascistische elite aldaar berecht dient te worden ivm ernstige misdaden tegen de mensheid, hetgeen de doodstraf voor deze elite betekend.

 4. go Dr. Coleman, wel goed van hem om toch door te gaan, een tijd terug zou die stoppen met info en nieuws e.d. delen, koste hem veel van z’n denk leven en is al oud en wilde nog wat gaan leven oid die laatste jaren, maar gelukkig is ie er nog, zo jammer dat zo weinigen het zien en of de MSM en big tech e.d. zijn info verwijderen her en der.

  ik zal het delen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in