Duitsland: Oma Angela (61) moest in asielhuis wonen – gepensioneerde werd prompt door een Afrikaan verkracht

2
Foto ter illustratie

Een 61-jarige Duitse vrouw die werd gedwongen haar appartement te verlaten, werd door de autoriteiten in een asielzoekerswoning ondergebracht. Toen ze op een avond na een toiletbezoek terugkeerde naar haar kamer, duwde een Afrikaan haar op haar bed om haar op brute wijze te verkrachten. De zedendelinquent verbleef recht tegenover haar kamer en had de vrouw heimelijk opgewacht.

Angela O. heeft geen makkelijk leven. Ze heeft twee kinderen opgevoed. Toen viel het gezin uit elkaar en daarmee het huwelijk. De geschoolde kantoormedewerkster kon het lijden en de pijn nauwelijks verdragen aan en werd daarna ernstig ziek. Daarnaast heeft de verhuurder enige tijd later wegens intern gebruik de 61-jarige aangekondigd haar appartement te verlaten, en Angela O. was van de ene op de andere dag dakloos. Als gevolg daarvan moest ze erachter komen wat een Duitser zonder woning in Merkel’s Bondsrepubliek tegenwoordig nog waard is: niets.

In haar wanhoop wendde de moeder van twee kinderen zich tot de autoriteiten – en die brachten de noodlijdende vrouw naar een asielhuis. De 61-jarige werd verhuisd naar een kamer in de Joseph-Wild-Straße in de wijk Riem in München en woonde vanaf dat moment samen met geïmporteerde, gewelddadige sekstoeristen uit de hele wereld, maar zonder al het andere comfort dat men vandaag de dag als illegale asielzoeker in Merkel’s land van melk en honing geniet.

Toen gebeurde wat onvermijdelijk was. Het was vijf uur ’s morgens. Angela O. had vanwege haar ernstige ziekte sterke slaappillen genomen en moest naar het toilet. Terug bij haar deur werd ze plotseling door “medeburger” Nahom T. van achteren aangevallen en op een matras geduwd. De Afrikaan, die in de kamer aan de overkant verblijft, had de pijnpatiënte heimelijk opgewacht en zag nu zijn kans op snelle gratis seks.

  Duitse moeder en zoontje moeten in een armoedige container wonen - asielzoekers verhuizen naar luxewoningen

“Ik viel op mijn buik op de matras… Daar hield hij me stevig vast, ik kon me niet verdedigen”, verklaarde de vrouw. Meerdere keren heeft ze “Nee!” geschreeuwd, in de hoop dat de dader zou stoppen. “Steeds weer vroeg ik hem om te stoppen”, beschreef ze de gebeurtenis in de nasleep. “Ik riep ook hardop om hulp, maar niemand heeft me gehoord”. Of niemand wilde haar horen. Sinds de onrechtmatige grensopening door Angela Merkel is verkrachting in asielcentra niet langer een uitzondering en heeft tot nu toe geen enkel slachtoffer hulp gekregen bij een dergelijke aanval.

Het geschreeuw en haar gehuil hebben de Münchense vrouw niet geholpen. Nahom T. duwde haar T-shirt omhoog, greep haar borsten en penetreerde haar op brute wijze. Tijdens de beestachtige verkrachting verzamelde de 61-jarige al haar krachten en verzette zich tegen de verkrachting. “Ik sloeg hem met mijn vuisten en ellebogen”, beschreef de oudere dame haar gevecht. Op een gegeven moment wist ze zich te bevrijden uit de klauwen van de zwarte zedendelinquent. Ze rende naar buiten, waarschuwde de politie en verstopte zich tot de agenten aankwamen.

Bizar: Zelfs na de misdaad moest de moeder van twee kinderen tegenover de deur van haar kwelgeest wonen, omdat hij niet in hechtenis werd genomen. “Ik ben psychisch uitgeput’, verklaarde de vrouw later in de rechtszaal. “Elke dag ontmoet ik hem in de gemeenschappelijke keuken, hij kijkt me koud in de ogen aan”. Nahom T. schaamde zich niet voor zijn daad, hij ontkende het zelfs. Hoewel zijn DNA over het hele lichaam van het verkrachtingsslachtoffer kon worden gevonden, beweerde de zwarte zich niet aan Angela O. vergrepen te hebben. “Ze was dronken, dacht waarschijnlijk dat ik iets van haar wilde”, zei de Afrikaanse zedendelinquent en probeerde zelfs zijn slachtoffer te beschuldigen van liegen.

  Zaalhockeymeisjes belaagd door moslimmannen – werden gedwongen te vluchten en kregen te horen voortaan een lange broek te dragen

De ernstig zieke en onteerde Duitse wendde zich in haar nood weer tot het huisvestingskantoor. Het personeel had echter geen sympathie voor het slachtoffer van het historisch unieke integratie-experiment en gaf zelfs geen antwoord op de vraag van de vrouw of zij naar een andere woning kon verhuizen. Ook de beheerders van het asielhuis, waarin de verschrikkelijke misdaad was gepleegd, hadden naar navraag van een krant alleen maar spot en boosaardigheid voor Angela O.: “Als beheerders besteden we veel aandacht aan de bescherming van onze inwoners tegen elke vorm van geweld. Bovendien werken we in al onze accommodaties met ons eigen concept van bescherming tegen geweld en de-escalatie, en werken we nauw samen met de betreffende instellingen voor maatschappelijke dienstverlening”.

De verantwoordelijke sociale dienst legde er zelfs nog een schepje bovenop en beweerde dat de 61-jarige “onmiddellijk verschillende verhuismogelijkheden naar andere huizen” werd aangeboden, “die ze echter had afgewezen”. Volgens de plaatsvervangend perswoordvoerder van de afdeling, Edith Petry, zou Angela O. uitdrukkelijk zelf gevraagd hebben om weer tegenover de Afrikaanse zedendelinquent te wonen. Spannender kan het nauwelijks.

Migrant is trots over zijn 7-man groepsverkrachting van een Duits meisje dat nog maagd was

Vorig artikel“Vluchtelingenkind” met gloednieuwe Samsung Note 9 en gouden polshorloge klaagt over de sociale dienst van Zweden
Volgend artikelUber Eats begint etniciteit in kaart te brengen – discrimineert blanke restauranthouders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Die Merkel is een vieze Stalilist/communist! Revolutie nu en haar oppakken en vvorr volksverraad veroordelen, en wat voor straf staat daarop?

 2. het is gewoon triest!!

  vraag me af hoeveel er hier in NL onder de pet word gehouden.
  of dat dit soort excessen alleen rond centraal-noord-europa voorkomen.
  Het gaat alleen maar erger worden. dus ik zeg “Provide for your own”
  Wil jij en je familie de komende jaren zonder kleerscheuren overleven, dan zal je daar zelf voor moeten zorgen.
  eigen recht mag dan weer niet.
  echter, trias politica is compleet in een psychose beland. En in dat geval geeft mijn moraal mij het recht om de eerste regel toe te passen. “eigen veiligheid eerst”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in