Duitse media gaat aap over blanke meisjes met vlechten in uniformen

3
1539
Via Dresden Nazifrei

Enkele blonde meisjes met vlechten en uniformen hebben in Duitsland door het bos gelopen. Stop de persen!

De Duitse en zelfs de Zwitserse media zijn hysterisch geworden over foto’s die op het internet zijn geplaatst door een organisatie genaamd Dresden Nazifrei.

Ze laten blonde meisjes met vlechten zien die door het bosgebied lopen met lange rokken en bruine uniformen met ‘Wotan Valknut’ symbolen erop, wat, zo verzekert de krant Bild, “een Germaans symbool is dat staat voor krijgers die in de strijd zijn gevallen en populair is bij aanhangers van extreem-rechts”.

BildFocus en 20 Minuten hebben allemaal verslag gedaan van deze ‘afschuwelijke’ wandeling door de bossen in Saksen, die ze “verontrustend” noemen.

“We kunnen deze groepering nog niet identificeren. Ze is misschien nieuw, maar het is duidelijk een rechtse jongerenorganisatie”, zegt Kerstin Köditz (53), Linken-parlementslid en expert op het gebied van extreemrechts.

Op verzoek van de BILD verklaarde de politie dat er geen aangifte was gedaan en dat er geen relevante informatie was met betrekking tot de vrouwengroepen. De informatie werd echter doorgegeven aan de staatsveiligheidsdienst.

Zwaarbewapende “Black Militia” roepen op tot zwarte ethnostaat: “We zullen Texas nemen”

Kunt u zich nog de verontrusting in de mainstream herinneren toen honderden zwarten in zwarte kleren, beschermingsvesten en maskers op, gewapend met automatische geweren over de straten van Amerika marcheerden en alle blanken uitdaagden om met hen te komen vechten, met de verklaring dat men in tegenstelling tot de BLM wel gelooft in geweld?

Niet?

Ik ook niet.

Zwarte militiegroep in de VS – kan zich voorstellen om naar Afrika te migreren

Er zijn twaalf Duitsers nodig om te werken en belasting te betalen om de kosten van slechts één migrant te financieren

3 REACTIES

  1. Iedereen zal zien dat de zo bespotte Adolf gelijk had, toen en u nog steeds actueel is! We vechten vandaag de dag tegen dezelde vijand als hun toen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here