Via Dresden Nazifrei

Enkele blonde meisjes met vlechten en uniformen hebben in Duitsland door het bos gelopen. Stop de persen!

De Duitse en zelfs de Zwitserse media zijn hysterisch geworden over foto’s die op het internet zijn geplaatst door een organisatie genaamd Dresden Nazifrei.

Ze laten blonde meisjes met vlechten zien die door het bosgebied lopen met lange rokken en bruine uniformen met ‘Wotan Valknut’ symbolen erop, wat, zo verzekert de krant Bild, “een Germaans symbool is dat staat voor krijgers die in de strijd zijn gevallen en populair is bij aanhangers van extreem-rechts”.

BildFocus en 20 Minuten hebben allemaal verslag gedaan van deze ‘afschuwelijke’ wandeling door de bossen in Saksen, die ze “verontrustend” noemen.

“We kunnen deze groepering nog niet identificeren. Ze is misschien nieuw, maar het is duidelijk een rechtse jongerenorganisatie”, zegt Kerstin Köditz (53), Linken-parlementslid en expert op het gebied van extreemrechts.

Op verzoek van de BILD verklaarde de politie dat er geen aangifte was gedaan en dat er geen relevante informatie was met betrekking tot de vrouwengroepen. De informatie werd echter doorgegeven aan de staatsveiligheidsdienst.

Zwaarbewapende “Black Militia” roepen op tot zwarte ethnostaat: “We zullen Texas nemen”

Kunt u zich nog de verontrusting in de mainstream herinneren toen honderden zwarten in zwarte kleren, beschermingsvesten en maskers op, gewapend met automatische geweren over de straten van Amerika marcheerden en alle blanken uitdaagden om met hen te komen vechten, met de verklaring dat men in tegenstelling tot de BLM wel gelooft in geweld?

Niet?

Ik ook niet.

Zwarte militiegroep in de VS – kan zich voorstellen om naar Afrika te migreren

Vorig artikelIKEA voor Poolse rechter na ontslag LGBTQ-kritische employee
Volgend artikelGeorge Soros pompt nog eens een kwart miljard dollar in racistische Black Lives Matter
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Iedereen zal zien dat de zo bespotte Adolf gelijk had, toen en u nog steeds actueel is! We vechten vandaag de dag tegen dezelde vijand als hun toen!

 2. Hoe is dit zo gekomen?

  De Friezen waren een verzameling van Germaanse stammen, zoals de Angelen en de Saksen, die onderweg naar Engeland in het gebied boven de Rijn neerstreken. 

  In het begin van de middeleeuwen omvatte het gebied van de Friezen de een lange strook aan de westkust van de Noordzee, vanaf het Belgische Zwin tot aan de Duitse rivier de Wezer. Dit ‘Friese rijk’ werd ook wel Magna Frisia genoemd. 

  In de eeuwen daarna werd het gebied van de Friezen steeds verder opgedeeld. In de achtste eeuw veroverden de Franken het gebied tussen de Rijn en de huidige Zuiderzee, dat sindsdien West-Frisia werd genoemd. Door de Sint-Luciavloed in 1287 werd de Zuiderzee uitgebreid, wat West-Frisia verder afscheidde van de rest van de Friezen. 

  Het gebied tussen Leeuwarden en Duitsland kwam onder de controle van de stad Groningen. Het gebied tot aan de Duitse Wezer kwam uiteindelijk onder Duits bewind te staan, en kreeg de naam Ostfriesland. Afgezien van enkele onderbrekingen is dit sindsdien altijd zo gebleven.

  The Complete History of The Netherlands 🇳🇱 https://youtu.be/QQLO2Q8qe6o
  We Are All Related So basically wars are just huge family arguments https://youtu.be/BhtgINeaJWg

  Als niemand karma inlost blijft deze strijd doorgaan = diep afdalen in jezelf voor andere resultaten in dit leven = alsnog je karma afwerken = noordelijke maansknoop (darkside of the soul) naar de zuidelijke maansknoop is de zonnig kant van dit leven anders herhaal je geschiedenis en worden oude karma’s nog steeds opgehoest tot oktober en heeft Joe Biden al een karma rest gehad en terug gezet naar 0 = baby. Is the cosmic intelligence = ascension in nature = evolutie = weten dat dit er is = meebewegen = intelligentie. Rest is opgelegd gedrag = kindsgedrag = niet volwassen geworden = helaas is de hele samenleving hierin betrokken….

 3. Laat het duidelijk zijn = Ter nagedachtenis aan Maarten Luther, de enige man die 500 jaar geleden de waarheid durfde te spreken.
  Laat degenen die ogen hebben zien; Laat degenen die oren hebben de waarheid van dit allerheiligste horen geschreven voor alle mannen, vrouwen, kinderen zoals getuigd door het Goddelijke en alle geesten:
  1. ALLEN bezitten het recht om gehoord te worden, ongeacht of wij het eens zijn met de geuite ideeën; en 

  2. Op grond van ons absolute onveranderlijke recht van vrije wil mogen we onze eigen daden kiezen en wat te geloven of niet te geloven; en
  3. ALLEN bezitten het recht op hun eigen gedachten en meningen, zoals niemand met recht kan claimen eigendom van je eigen geest, behalve jij.

  https://herstelderepubliek.files.wordpress.com/2022/06/ritus-verum-nl.pdf

  Al het andere is opgelegd gedrag van kinderen die menen over ons te kunnen beschikken maar is utopie en arrogantie en een ander niets gunnen om te zijn wie je wil zijn =Dus heb je maken met toxic people waarvan de ziel ziek is op diep niveau. https://medium.com/@createyourownworld/distinguish-lies-from-truth-7a50cf7eb8a1

 4. Helaas zijn hier geen medicijnen voor al dachten ze van wel en dit te kunnen nabootsen en komt voort uit de chemische industrie die nog voor de WWI lag en experimenteerde ze hiermee ook op mensen en gebeurt dus heden ten dage nog steeds. Je kan de natuur niet nabootsen want die heeft zijn eigen grillen en is utopie voor diegene die menen hier controle over te hebben maar die hebben zichzelf nog niet gevonden laat staan het licht, de boodschap niet begrepen en zijn nog ver weg van intelligentie dan opgelegd gedrag uit kindertijd helaas. Ze lijken volwassen maar zijn het dus niet……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in