© PhilBrown 

De Duitse huisarts Dr. Matthias Parpart heeft vanwege de voorwaardelijke goedkeuring van de vaccins besloten zijn patiënten in zijn praktijk niet met COVID-19 te injecteren. Hij staat ook zeer kritisch tegenover telegeneeskunde.

Een derde arts, Dr. Matthias Parpart, weigert “Corona-vaccinaties” aan te bieden in zijn praktijk. Vanwege de voorwaardelijke goedkeuring heeft hij weinig vertrouwen in de vaccinatie. Hij voegt zich bij twee andere ons bekende artsen in de lijst van degenen die zich nu distantiëren van de COVID-19 vaccinatie. Dr. Schröder en Dr. Weiffenbach zien inmiddels meer gevaar in de bijwerkingen dan in de voordelen van de vaccinatie.

Op dit moment ben ik beroepsmatig van mening dat de vaccins, die niet allemaal met een reguliere maar slechts met een eenjarige “voorwaardelijke goedkeuring” op de markt zijn gekomen, onvoldoende zijn getest, zodat mijn praktijk voorlopig niet aan de vaccinaties zal deelnemen.

Mijn personeel en ik zullen blijven werken volgens het oude medische principe dat nog steeds geldt: “primum non nocere, secundum cavere, tertium sanare”, d.w.z. “ten eerste geen schade berokkenen, ten tweede voorzichtig zijn, ten derde genezen”.

Dr. Matthias Parpart

Interessant is ook dat hij op zijn website duidelijk gekant is tegen telegeneeskunde-infrastructuur en het bijhouden van een elektronisch patiëntendossier. Hij geeft uiting aan zijn bezorgdheid over de veiligheid van patiëntengegevens, waarvoor geheimhoudingsplicht geldt en die zeer snel openbaar kunnen worden wanneer zij elektronisch worden doorgegeven.

Om principiële redenen (b.v. vertrouwelijkheid, artsnormen en vrijheid van therapie) nemen wij nu en in de toekomst niet deel aan huisartsencontracten, “Hausarztzentrierten Versorgung” (HZV), “disease management”-programma’s (DMP) of het screeningsprogramma voor huidkanker.

  Gevolgen van Vaccin-AIDS: Is apenpokken een bijwerking van COVID-19 injecties, Vaccinpokken?

Onze praktijk maakt geen deel uit van de “telegeneeskunde-infrastructuur”. Dit betekent dat, in het kader van de vertrouwelijkheid, de toevertrouwde geheimen van onze patiënten niet digitaal zullen worden doorgegeven. Het risico dat deze gegevens daardoor openbaar worden, is voor ons momenteel onaanvaardbaar.

Om dit te garanderen zijn wij tegen de aansluiting op de “telegeneeskunde-infrastructuur” en tegen het bijhouden van een elektronisch patiëntendossier.

Uw informatie is veilig bij ons!

Dr. Matthias Parpart


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse arts doorbreekt stilzwijgen: ernstige bijwerkingen, kinderen en ouderen in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGezonde Ierse voetbalspeler overlijdt aan massieve hersenbloeding 4 dagen nadat hij het J&J COVID-19 vaccin kreeg
Volgend artikelNederland: 500 doden, maar vaccinatiecampagne gaat door
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Sorry hoor, maar een moedige arts blijft bij mij toch een arts die zich strijdbaar opstelde vanaf dag 1 en uit het principe om patienten geen leed aan te doen, vanwege zijn eed.
  Met alle gevolgen die dat ook zou kunnen inhouden het toch vol gehouden heeft zonder te zwichten voor overheid druk of geld.
  Dat zijn de echte helden in dit hele corona verhaal en alle leed waar al vele zijn aan overleden of invalide van zijn geraakt.

  Geen artsen die het eerst een tijdje aangekeken hebben om uiteindelijk toch te moeten constanteren dat ze de mensen toch onherstelbare schade aan hebben gedaan, en er nu spijt van hebben.

     • Wie begint er nou eigenlijk.
      Mij een beetje een intrigant noemen.
      Dat jij mij niiet moet vanwege mijn standpunt in het geloof moet je zelf weten.
      Je mocht willen dat ze allemaal zo tegen dat gif zijn.
      Dan was het snel afgelopen met al dat gezeik in de wereld.
      Maar van jou verwacht ik niks anders dan laf gedrag, daar het jij je fantasie vriendje voor als je het moeilijk hebt om je te helpen.

 2. Prima dat je je nu bedenkt, maar weet je dan niet wat je de patiënt inspuit? In dat geval vertrouw ik absoluut geen enkele dokter meer, want schijnbaar ga je er van uit dat experimentele troep niet bekeken hoeft te worden.
  En ja, mijn dokter is helemaal pro vaccineren, dus die is wat mij betreft ook afgeschreven. Ik denk alleen niet dat het nut heeft een andere dokter te vinden.

  • * Pro experimentele gen therapie, moet ik zeggen. Het idee achter vaccineren is van zichzelf helemaal goed. Het is hoe de industrie er mee om gaat dat ik ze van geen kant meer vertrouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in