Zwarte militiegroep in de VS – kan zich voorstellen om naar Afrika te migreren

7
De NFAC-militiegroep marcheert in Stone Mountain. Foto: Twitter

De leider van de zwarte militiegroep NFAC in de VS vertelt in een nieuw interview over zijn droom van een zwarte etnostaat. Hij suggereert dat zwarte Amerikanen terug zouden kunnen migreren naar Afrika.

Frontnieuws heeft eerder geschreven over de zwarte militiegroep ‘Not Fucking Around Coalition’, NFAC, die tijdens Independence Day door het Stone Mountain park marcheerde.  Met zwarte kleren, beschermingsvesten en maskers op, gewapend met automatische geweren daagden ze alle blanken uit om met hen te komen vechten.

Tegelijkertijd verklaarde de militie dat ze hun eigen land wilde, alleen voor zwarten, waar ze voor zichzelf konden zorgen. De oorsprong en de organisatie van de militiegroep zijn in het duister gehuld. Velen hebben op de sociale media gespeculeerd over wat deze groep precies wil bereiken, hoeveel het er zijn en vergelijkbare zaken.

Om een deel van de onduidelijkheid rond de militiegroep op te lossen, is hun leider ‘Grandmaster Jay’, of John Fitzgerald Johnson zoals hij eigenlijk wordt genoemd, geïnterviewd door Russia Today.

Er bestaat een misvatting dat we een terroristische groepering zijn en dat we blanken willen vermoorden.

Johnson zegt dat het NFAC is opgericht om zwarte Amerikanen te beschermen, die volgens hem “onder vuur liggen”. Hij wil onder andere zijn zwarte raciale familieleden beschermen tegen wat hij noemt een groeiend politiegeweld en oneerlijk rechtssysteem.

Het hoofddoel van de militiegroep is nog groter dan dat, Johnson zegt dat hij droomt van een zwarte etnostaat. Hij zegt dat hij contact heeft opgenomen met het Internationaal Gerechtshof van de VN in Den Haag, om te proberen te onderhandelen voor zijn eigen land.

Ik wil dat ze elke zwarte persoon, een afstammeling van de Portugese slavenhandel, tot politieke gevangene in de Verenigde Staten verklaren. En dat ze [de VN] de Verenigde Staten straffen door het kiezen van een van de twee alternatieven. Het eerste is om ons hier ons eigen land te geven, zodat we daarheen kunnen verhuizen, een regering kunnen vormen en dat alles, zegt Johnson.

De tweede optie lijkt misschien nog radicaler dan de eerste, dat alle zwarten in de Verenigde Staten teruggaan naar Afrika, waar ze hun eigen land zouden vestigen.

Mijn tweede alternatief is een massale emigratie naar Afrika, dat we ons eigen lot vormgeven en onze eigen natie opbouwen – en dat we net als iedereen vertegenwoordiging krijgen in de VN. Vijfenveertig miljoen van ons [zwarten in de Verenigde Staten] zijn een natie binnen een natie, dus we kunnen naar een plaats gaan waar twee welwillende landen bereid zijn om ons een land te geven.

Dat zou in Afrika zijn, want daar komen we vandaan. Veel meer van ons wonen daar, er zijn hulpbronnen en daar heb ik al relaties met enkele leiders van die landen.

Johnson gaat verder met te zeggen dat het NFAC geen steun geeft aan Black Lives Matter, omdat hij gelooft dat ze niet “het gevoel van de zwarte gemeenschap” vertegenwoordigen. Verder stelt hij dat Black Lives Matter niet gelooft in geweld, zijn groep wel.

  Beoogde debat-moderator Steve Scully is geschorst na liegen

‘Not Fucking Around Coalition’ is alleen voor zwarten, maar Johnson dringt er nog steeds bij andere rassen op aan om hun strijd voor een zwarte etnostaat te steunen. Iets wat in de praktijk kan betekenen dat zwarte Amerikanen teruggaan naar Afrika.

Wanneer een volk geen kennis mag hebben van zijn cultuur en de geschiedenis van zijn volk, heeft het niets om trots op te zijn.

Zag je hoe trots ze [zwarte Amerikanen] zich voelden toen ze de film ‘Black Panther’ zagen, die compleet verzonnen was? Zwarte mensen verlangen ernaar om ergens bij te horen, we moeten ze iets geven om bij te horen. Ik zou liever mijn leven geven voor iets nobels zoals de bevrijding van mijn volk, dan het te verkwisten door als een lafaard te leven, zegt Johnson.

Wellicht ten overvloede om te vermelden dat Frontnieuws zich gans aansluit bij het initiatief van Johnson voor een zwarte etnostaat in Afrika en volledig steunt. En dan meteen hun zwarte broeders en zusters in Europa ook meenemen, en fijn hun eigen ding in Afrika doen.

Zwaarbewapende “Black Militia” roepen op tot zwarte ethnostaat: “We zullen Texas nemen”

Vorig artikelNieuw ontdekt oeroud standbeeld werd resoluut door moslims aan gruzelementen geslagen – als te ‘on-islamitisch’ bevonden
Volgend artikelHondenvlees festival in Zuid-Korea – de wrede marteling van honden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Wat let hen dan om z.s.m. te vertrekken naar hun eigen land ergens in Afrika.
    Geld voor de reis zal geen probleem zijn, ieder normaal denkend mens zal willen doneren !

    • Zodra ze zich realiseren dat ze dan zelf aan de slag zullen moeten voor vreten, komen ze met allerlei smoesjes waarom ze nu nog even niet gaan, maar het wel van plan zijn.

  2. HOU ZE AUB NIET TEGEN.
    Als ze niet geholpen worden zijn ze binnen het jaar dood van honger of dorst, of roeien ze zich zelf uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in