Er circuleren een aantal video’s op social media die een zwaar bewapende ‘Black Militia’ laten zien die in het Stone Mountain Park in Georgia zwermt. Maar liefst 200 Afro-Amerikanen in militaire uniformen verzamelden zich op Independence Day en beweerden deel uit te maken van een groep die bekend staat als het NFAC, een acroniem voor ‘Not Fucking Around Coalition’.

Volgens de oprichter van de groep, die de titel ‘Grand Master Jay’ draagt, bestaat de militie uit “zeer gedisciplineerde” ex-militairen die niet willen praten of onderhandelen, schrijft Caldron Pool.

“De oplossing is heel eenvoudig. We hebben een bevrijdingsverklaring waarin elke Afro-Amerikaan die van de slavernij afstamt, wordt uitgeroepen tot politieke gevangene hier in de Verenigde Staten, en dat werd beïnvloed door de Portugese slavenhandel, en daarna hebben de Verenigde Staten de keuze: Of je snijdt voor ons hier een stuk land uit, of we nemen Texas en gaan ons eigen ding doen, of houdt ons niet tegen als we… ergens heengaan waar ze ons eigen land zullen geven om onze eigen natie op te bouwen”, zegt Grand Master Jay in een video die op Twitter is geüpload

“Ik ben de officiële Grand Master Jay, ik heb het NFAC gecreëerd… We zijn allemaal ex-militair. We zijn allemaal erg gedisciplineerd. We zijn allemaal deskundige schutters. We willen niet meer praten. We willen niet onderhandelen. We willen geen liedjes zingen. We brengen geen borden naar een vuurgevecht. We zijn een oog om oog organisatie. Dus, als ze besluiten om goed te handelen, zullen we besluiten om goed te handelen, en we doen het allemaal legaal. Net zoals zij doen”, gaat hij verder.

  Amerikaanse politie redt levend varken van publieke onthoofding door links als statement tegen politiegeweld 

De video toont ook een aantal van de zwarte militiemannen die automobilisten in hun chaos bedreigen.

“What the fuck lach je om?”, zegt een van de gewapende zwarten zegt tegen een blanke automobilist. “Ik ben je ergste nachtmerrie, bro… Waar zijn onze herstelbetalingen?”

De oprichter van de groep kan men ook zien worden terwijl hij zijn militia aanvoert met een chant: “We are not fucking around no more. Black power. Black people. Black man. Black woman. Black child. Black nation. NFAC!”

Columnist Todd Starnes merkt terecht op dat als de groep blank was geweest in plaats van zwart, de gebeurtenis non-stop media aandacht zou hebben gehad. Tot nu toe is er echter nog geen enkele aandacht aan besteed.

  Ik werd verkracht en levend verbrand door een asielzoeker, waar is mijn opstand?

“De Democraten zouden de blanken beschuldigen een burgeroorlog te beginnen”, zegt Starnes.

De reden voor het zwijgen van de mainstream media is dat het niet in hun narrative past. Starnes wijst op de nationale verslaggeving van het blanke paar in St. Louis die vorige week gefilmd werd terwijl ze hun huis tegen een dreigende BLM bende beschermden.

“In plaats van te worden gehuldigd, werden ze onderworpen aan een politieke lynchpartij, niet omdat ze gezagsgetrouwe legale wapenbezitters waren, maar vanwege hun huidskleur”, voegt Starnes eraan toe.

Video’s van blanke mensen die hun gemeenschap beschermen met vuisten en wapens

Vorig artikelAfghaan die reeds 21 jaar geleden gedeporteerd moest worden, verkracht 83-jarige Duitse vrouw
Volgend artikelDenemarken: Nu trekken we verblijfsvergunningen voor Syriërs in – “Natuurlijk gaan ze naar huis”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dus die negers willen zwarte staat ? Vreemd, zij verwijten blanke mensen dat júist zij, de blanken, in blanke staten wonen. Het brein van een neger is ondoorgrondelijk, óf zijn ze gewoonweg stom ?

 2. Ze zijn niet dom. Het zijn aaseters en ze ruiken een ziek dier, onze leefwereld. Als dat afgekloven is gaan ze elkaar te lijf. Daarna hebben ze honger en eten ze hun eigen jong.

  Hier zijn ook groepen bezig om dit soort parades te organiseren, waarbij de politie weg zal vluchten. Wie nog niet door heeft dat de wereld aan het branden is, als noord afrikanen en tjetenen 3 dagen lang op elkaar en alles in de buurt kunnen knallen in een grote Europese stad en uiteindelijk worden er 3 aangehouden, dan zegt het gezonde verstand dat de politie al uitgerangeerd is en u als burger enkel moet wachten tot u word afgeslacht.

  En dan heb je nog de moslims, de etherische groepen met allemaal een wapenarsenaal dat door ome Erdogan en huis Saoed is gefinancierd, drugsgeld waarmee legers kunnen worden uitgerust. De enge prooi waar politie nog in kan bijten zonder zelf pijn te hebben is de autochtoon met de puddingbuks in de hand….

  Zou ik aan hun kant staan dan wist ik wel hoe ik deze wereld moest slopen, tot op het bot. En daarna mogen de slaven werken, afdragen en slikken wat ze te slikken krijgen.
  Mensen hebben nog geen besef wat eraan komt….

  Zodra onze straten vollopen met allachtoon tuig met wapens is de politie weg en liggen de uniformen op straat. Wat elders nu al de nieuwe normaal is komt hier ook, wij hebben geen status van heiligheid die alle onheil van ons weghoud. Enkel een bewapende burgerij is nog wat onze wereld recht kan houden. Maar liever mogen wij kapot dan dat verantwoordelijken moeten uitleggen hoe deze puinhoop is ontstaan.

  De verschillende barometers die ik hanteer om te zien hoe veilig mij leefwereld nog is beginnen allemaal de verkeerde kant op te gaan. Mij is het helder.

 3. Herstel betalingen:

  Zou iemand eens kunnen uitrekenen wat die slavernij nu eindelijk gekost heeft aan die landen , waar de slaven weggehaald werden. Maw wat zijn de jaarlijkse inkomst dervingen ( in Afrika) geweest?

  En dan daarnaast zetten wat er allemaal aan ontwikkelingsgeld naar Afrika gestuurd is, al die jaren.
  En wat er allemaal aan uitkeringen aan die lui betaald is.
  Wat ze ons allemaal aan overige subsidies , Verzorging, woonruimtes, ziekte kosten e.d. gekost hebben.

  Dan nog maar te zwijgen van de beveiligings kosten die nodig zijn, door die lui.
  En nog maar te zwijgen van de schade die ze allemaal aanrichten.

  En realiseren ze wel dat ze anders nu nog onder een boom in Afrika zouden zitten, terwijl de grond vol met rijke grondstoffen zitten, er voldoende water en zon is om alles te kunnen verbouwen?

  Maar ze doen niets anders, als al honderden jaren over ons klagen!

  Ga met je luie reet aan het werk, dan krijg je vanzelf wel respect

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in