De linkse miljardair George Soros heeft aangekondigd dat hij nog eens een duizelingwekkende hoeveelheid geld in de radicale Black Lives Matter organisatie pompt.

Met een Amerika dat onder de linkse greep naar socialisme in brand staat, kondigde de in Hongarije geboren financier Soros aan dat hij nog eens 220 miljoen dollar aan de ‘Black Lives Matter’ beweging doneert.

“Veel van het geld van Soros gaat naar inspanningen om de politie te defunden en de stemsystemen van 2020 te controleren”, zo onthult zijn stichting.

“Dit is het moment voor snelle en gedurfde actie om het raciale onrecht in Amerika aan te pakken”, zegt Alex Soros, de zoon van George Soros en plaatsvervangend voorzitter van de ‘Open Society Foundations’ van de Soros-familie, in een verklaring.

Soros junior onthult ook hun ultralinkse actie om de gevangenissen van Amerika te ontmantelen. “Deze investeringen zullen bewezen leiders in de zwarte gemeenschap in staat stellen om het politiewerk opnieuw te definiëren, een einde te maken aan de massale opsluiting en de barrières voor kansen, die te lang de bron van ongelijkheid zijn geweest, weg te nemen”, zegt Alex Soros.

De Soros organisatie beschuldigt Amerika van rassenonrechtvaardigheid en zweert het te stoppen: “We realiseren ons dat de strijd om systemisch racisme te ontmantelen aan de gang is; het heeft vanaf het begin van de republiek tot op heden bestaan en is ingebed in elk niveau van de overheid en in onze straf- en rechtssystemen”, zegt ‘Open Society Foundations’ president Patrick Gaspard.

“Maar de machtsgolf van mensen die de straat op zijn gegaan om te eisen dat deze natie het beter doet – mensen van alle leeftijden, van alle achtergronden en in elke hoek van dit land – geeft ons allemaal hoop”, zegt Gaspard. “We zijn vereerd om het essentiële werk van het vechten voor rechten, waardigheid en gelijkheid voor onderdrukte mensen over de hele wereld te kunnen voortzetten, begonnen door onze stichter en voorzitter, George Soros”, voegt Gaspard eraan toe.

Verrast? Aan Soros verbonden organisatie betaalt borgtocht voor gearresteerde BLM relschoppers

Terwijl 150 miljoen dollar van de fondsen deel uitmaken van een vijfjarenplan, zegt Open Society Foundations dat een 70 miljoen dollar onmiddellijk zal worden besteed aan plannen voor “voortdurende inspanningen om de onderdrukking en desinformatie van de kiezers te bestrijden en te zorgen voor veilige en beveiligde verkiezingen in het midden van de pandemie”.

Dit verwijst waarschijnlijk naar inspanningen voor stemmen per e-mail en het ontmantelen van de veiligheidswetten op het gebied van stembeveiliging.

  Officieel document onthult: De kletspraat over de Russische invloed op de Amerikaanse verkiezingen was Hillary Clinton's idee

Black Lives Matter wordt alom bekritiseerd vanwege zijn duistere financiering en verborgen agenda om het marxisme te pushen, schrijft NeonNettle. De legendarische zwarte rapper Lord Jamar heeft onlangs BLM bestookt en zegt dat hij de groep niet steunt omdat het “niet onze beweging is… het is ons gegeven door… George Soros”. De 51-jarige popster, die in 1989 met de hip-hop band Brand Nubian begon, werd tijdens een recent interview met Turning Point USA gevraagd of hij de BLM-protesten steunt, waarop hij reageerde: “Nee. Absoluut niet”. Toen hem werd gevraagd waarom hij de groep niet steunt, zei Lord Jamar: “Omdat dit niet onze beweging is. Het is een beweging die ons werd gegeven door, je weet wel, George Soros en zijn fucking boys. Omdat ze zagen hoe het ging en ze wilden niet dat het terugging naar de jaren ’60 – naar toen we onze eigen, autonome beweging begonnen te hebben”.

George Soros, de VN en de EU, geven derde wereldlanders prepaid creditcards om naar Europa te ‘vluchten’

Vorig artikelDuitse media gaat aap over blanke meisjes met vlechten in uniformen
Volgend artikelBlame the victim – Verkrachtingsslachtoffer moslim grooming-bende: “Veel beledigingen van linksen en radicale feministische academici online”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. oppakken deze figuren en nooit meer loslaten..openlijk het linkse terrorisme steunen en dik financieren : te walgelijk voor woorden

  2. Ons mag niet oproepen tot geweld op dit blad,doen we dus ook niet.Wel blijft het verbazen dat dit stuk uitschot der mensheid nog steeds “rechtop” staat.

  3. Diit is nu waar Adolf ons voor waarschuwde, dit soort ratten! Die rijke elitejoden waren en zijn allemaal communisten en willen het blanke ras vernietigen, maar men wilde niet genoeg naar die man luisteren! We zie nu het resultaat van zijn gelijk en de mensen geloven nog steeds dat satanische zionisme, wat alle mdia in handen heeft! Corona, milleugekte, racisme enz. Er ontwaken wellismwaar steeds meer mensen, hopelijk niet te laat! Zo’n man als toen hebben we niet, dus zullen we het zelf moeten doen!

  4. Organisatie BLM als terroristisch bestempelen en Soros arresteren wegen deelneming ondersteuning aan een dergelijke organisatie, Vermogen afnemen om schade te vergoeden als voorbeeld voor die COVID terroristen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in