Dringende waarschuwing voor de Vaccinatie Apocalyps

10

Stel je voor dat je een stralende ster bent in het Britse medische systeem. Dan realiseer je je dat vaccins en Big Pharma patiënten vergiftigen en doden. Als dank voor deze realisatie werd Dr. Vernon Coleman verstoten door het systeem, maar hij zette zijn missie om de waarheid te delen voort en schreef meer dan 100 boeken waarvan meer dan 2 miljoen exemplaren werden verkocht. Nu is hij de “Oude Man in een Stoel”, die sinds dag één dagelijks waarschuwt voor de dodelijke Covis-19 zwendelpraktijken, schrijft auteur Giuseppe Vafanculo op Winterwatch.net.

In de afgelopen dagen heeft Dr. Coleman een schokkende waarschuwing afgegeven aan zijn kijkerspubliek:

“Herinnert u zich die video waarin Bill en Melinda Gates zaten en grijnsden terwijl ze spraken over hoe de volgende pandemie ervoor zou zorgen dat mensen rechtop gingen zitten en opletten?

Nou, ik denk dat ik weet wat er gaat gebeuren. We weten allemaal dat de kwade elite, de Agenda 21 en de Great Reset promotors, altijd al van plan zijn geweest om tussen de 90% en 95% van de wereldbevolking te doden.

Helaas vrees ik dat het waarschijnlijk te laat is om veel van degenen die het vaccin hebben gehad te redden. Miljoenen zijn verdoemd en ik vrees dat velen zullen sterven wanneer zij de volgende keer in contact komen met het Coronavirus.

Maar er is iets ernstig misgegaan met de plannen van de elite.

En het resultaat is dat nu ook degenen onder ons die het vaccin niet hebben gehad, in ernstig gevaar lijken te verkeren. We moeten ons immuunsysteem in topconditie houden door verstandig te eten en vitamine D-supplementen in te nemen. En misschien moeten we op een gegeven moment uit de buurt blijven van degenen die het vaccin wel hebben gehad. Ik denk dat zij nu een reëel gevaar zijn voor het voortbestaan van de mensheid”.

Denk aan dr. Sherri Tenpenny, ooit een succesvolle, jonge nieuwkomer die een spoedeisende hulp afdeling runde in Ohio en wat bijverdiende als getuige-deskundige. Haar getuigenis bracht ouders in de gevangenis voor het shaken-baby syndroom. Toen ging Dr. Tenpenny’s licht aan. Ze realiseerde zich dat ze onschuldige ouders hielp opsluiten. Ze heeft meer dan twee decennia onderzoek gedaan naar vaccins; ze is ervan overtuigd dat bijna alle gevallen van wiegendood (Sudden Infant Death Syndrome, SIDS) een moord door vaccins verhullen. Ze heeft sindsdien meer dan 40.000 uur besteed aan het lezen van de werkelijke studies over het testen van vaccins en heeft haar leven gewijd aan het vertellen van de waarheid over de verminkende en dodelijke resultaten van elke inentingsprik.

Dr. Tenpenny waarschuwt nu voor massale sterfgevallen in de miljoenen die 3 tot 6 maanden na het ontvangen van een Covid-19 injectie van de niet geteste, onbewezen, gebrekkige wetenschap van Pfizer, Moderna, Astra Zenenca, en Johnson & Johnson komen.

Dr. Tenpenny legt het sombere scenario uit dat in het verschiet ligt voor individuen die de gaslighting-leugens hebben geaccepteerd en zijn geprikt:

“Het duurt minstens 6 weken vanaf het moment dat u uw injectie krijgt voordat de antilichamen zich beginnen te ontwikkelen. Dus ergens tussen de 3 maanden en eerlijk gezegd 20 jaar. De immunoloog met wie ik sprak, zei dat we dit de komende 10 jaar eeuwig zullen zien doorgaan, omdat het 2 tot 19 jaar kan duren voordat je een volwaardige auto-immuunziekte krijgt. Ik denk dat we massale kwetsuren en veel meer doden zullen zien vanaf ergens tussen de 4 en 18 maanden vanaf nu. Dit vaccin zal je immuunsysteem permanent veranderen”.

Dr. Tenpenny wees erop waar Covid-19 echt voor staat: “Certificate of Vaccine Identification Artificial Intelligence Covid-19 is een acroniem voor Certificate of Vaccine Identification 19 (19 ontcijfert in 1 voor A en 9 voor I, dus AI). Dr. Tenpenny merkt op:

Dit “vaccin” is geen vaccin, maar een uitzonderlijk goed ontworpen moordwerktuig voor genetische modificatie.

  Een prik = geen afspraakje? De "gevaccineerden" als de nieuwe leprozen

Het kan een auto-immuunziekte veroorzaken vanaf 2 jaar tot 20 jaar na de injectie.

Dit “vaccin” verandert het immuunsysteem van de gastheer permanent.

Niet alleen houdt de injectie de gastheer NIET tegen om ziek te worden, het antilichaam (AB) valt het lichaam van de gastheer aan, waardoor massale auto-immuunziekte ontstaat.

Regeringen over de hele wereld zeggen NEE tegen mRNA vaccins omdat ze een vorm zijn van massamoord = genocide.

Onthoud dat genocide absoluut een belangrijk onderdeel is van het Deep State Plan.

“Wanneer je dit spike antilichaam in je systeem krijgt zal het je immuunsysteem permanent en onomkeerbaar veranderen. Het boodschapper-RNA is het spike-eiwit om een antilichaam te ontwikkelen tegen dat spike-eiwit. Dit betekent dat de volgende keer dat je in contact komt met een virus, het antilichaam je zou moeten tegenhouden om ziek te worden. Maar niet alleen houdt het niet tegen dat je ziek wordt, het antilichaam zelf keert zich tegen je lichaam en veroorzaakt een ravage en massale auto-immuunziekte. Het valt je organen aan door moleculaire mimicry. Het is een genetische modificatie technologie”.

Denk eens aan Dr. Lee Merritt, een gedecoreerde marine arts en chirurg die nu in het conservatieve hart van Omaha, Nebraska woont. Men zou niet verwachten dat Dr. Merritt zou ingaan tegen decennia van loyaliteit aan Big Pharma. Toch luidt zij een schril alarm:

“De Covid-vaccins zullen toekomstige Coronavirussen toestaan je lichaam binnen te dringen en zich te vermenigvuldigen zonder enige weerstand. Dus, wanneer het Chinese leger het volgende Coronavirus bewapent – zal iedereen die gevaccineerd is sterven”.

Volgens Dr. Merritt zijn alle transnationale vaccinbedrijven geïnfiltreerd door Chinese militaire agenten en zijn ze gecompromitteerd om dit binaire biologische wapen te maken.

Dit huidige mRNA-vaccin bereidt de wereld voor op een massale dood waarbij miljoenen zullen sterven. Dit is hun bedoeling. Dit is ongekende oorlogsvoering van de volgende generatie.

“In dierstudies, nadat mRNA-injecties aan katten waren toegediend, kwam het virus, toen het opnieuw in het lichaam aankwam, als een Paard van Troje aan, onopgemerkt door het eigen immuunsysteem van de katten. Het virus vermenigvuldigde zich ongeremd en alle dieren die aan het experiment deelnamen stierven aan verschillende oorzaken.

Wat er gebeurde was dat alle dieren stierven… maar ze stierven niet aan het “vaccin”. Ze stierven aan wat vroeger “immuunversterking” werd genoemd en nu noemen ze het “antilichaamafhankelijke versterking” (ADE).

Dit is wat er gebeurt: ze maken het RNA en je krijgt het “vaccin” en het gaat je goed. Nu daag je het beest uit met het virus waartegen je geacht wordt immuun te zijn.

Dus toen ze die katten uitdaagden met SARS [ook bekend als SARS-CoV-1, een Coronavirus-soort, in plaats van het virus te doden of het te verzwakken, ging de immuunrespons die ze in je systeem hadden ingebouwd het virus stelen, zodat het virus als een Paard van Troje in het lichaam van de kat kwam, ongezien door het eigen immuunsysteem van de kat, en het vermenigvuldigde zich vervolgens zonder controles en doodde de kat met een overweldigende sepsis en hartfalen. En dat gebeurde ook bij fretten, dat gebeurde elke keer als ze dit probeerden.

Laat me er even op wijzen. We hebben nog nooit met succes een dierstudie gedaan voor dit type virus.

We hebben dit nog nooit bij mensen gedaan – we hebben niet echt een track record van succes.

Dit vaccin is uitgerold naar distributiecentra voordat ze zelfs maar pretendeerden dat ze erom gaven dat de FDA het goedkeurde. Realiseer je je dat? Ik heb dat nog nooit eerder zien gebeuren”.

Dr. Thomas Binder is een Duitse arts, een cardioloog. Hij is een zelfverklaarde humanist. Hij heeft al vanaf het begin in maart 2020 laten horen hoe kwaadaardig de Covid-19 zwendel is. Op 11 april 2020, tijdens een live radio-interview met The Richie Allen Show, werd Dr. Binder’s deur ingetrapt en werd hij gearresteerd door de Duitse politie in volledige SWAT-uitrusting. Hij werd in een psychiatrische inrichting geplaatst en later vrijgelaten. Hij is nog steeds onbuigzaam.

  Waarom ik niet geloof dat er ooit een Covid-virus was

Dr. Binder waarschuwde onlangs zijn volgelingen dat miljoenen mensen zullen worden vermoord door de Covid-19 injecties:

“Jongens – besef alsjeblieft dat het niet gaat om een virus, medicijnen en wetenschap, maar om de eindstrijd van multimiljardaire psychopaten die zichzelf als ‘Übermenschen’ beschouwen tegen de empathische mensheid, die door hen als ‘Untermenschen’ wordt beschouwd: Kwaad tegen goed!

Ik heb geneeskunde gestudeerd, ben gepromoveerd in immunologie & virologie, heb me gespecialiseerd in interne geneeskunde & cardiologie, heb 32 jaar ervaring in diagnostiek & therapie van ARI en ben het zat om door arrogant onwetende technocraten gedicteerd te worden hoe de griep behandeld moet worden.

Terwijl het onmogelijk is om een respiratoir virus te controleren, is het een koud kunstje om u te controleren.

Er is geen pandemie van een respiratoir virus. Er is een pandemie van hersenloze en harteloze lafaards!

Als u nu nog niets weet over de Coronazwendel, alias varkensgriepzwendel 2.0, dan bent u een idioot. Als u het wel weet, maar zich niet durft uit te spreken over deze grootste misdaad tegen de mensheid en niet durft te helpen om er eindelijk een eind aan te maken, dan bent u wat men noemt een lafaard.

Zelfs na een jaar is er geen representatief cohort voor de epidemiologische bewaking van een vermeende pandemie door middel van tests op antilichamen en T-cel immuniteit. Niets anders dan nietszeggende aantallen van de niet-gevalideerde, niet-gestandaardiseerde RT-PCR “test” worden nog steeds verstrekt”.

Dr. Vernon Coleman vat dit apocalyptische kwakzalverij gebeuren dat nu wordt uitgerold over een volgzaam, gehoorzaam publiek samen:

“Ik denk dat de elite dacht dat ze veilig waren. Ik denk dat ze een plan hebben bedacht dat zou resulteren in miljoenen doden, maar dat hen niet zou schaden.

Maar ik denk dat ze een grote, cruciale fout hebben gemaakt.

En dat brengt ons bij het derde probleem – een probleem dat ze volgens mij niet hadden verwacht.

Dit probleem is zojuist uiteengezet door Dr. Geert Vanden Bossche, die een zeer eminent specialist is op het gebied van vaccins. Ik was aanvankelijk sceptisch over wat hij zei, omdat Dr. Bossche eerder heeft samengewerkt met GAVI en de Gates Foundation. Hij is de laatste persoon ter wereld die men zou kunnen omschrijven als tegenstander van vaccins.

Dr. Bossche heeft erop gewezen dat de vaccins die momenteel worden gebruikt, de verkeerde wapens zijn voor de oorlog tegen deze virusinfectie.

Door miljoenen mensen te vaccineren, leren we het virus hoe het kan muteren en hoe het sterker en dodelijker kan worden. Pogingen om nieuwe vaccins te ontwikkelen voor nieuwe mutaties maken de zaak alleen maar erger, omdat de wetenschappers de gemuteerde virussen onmogelijk voor kunnen blijven. En de mensen die gevaccineerd zijn, delen nu gemuteerde virussen met de mensen om hen heen. De mutaties worden sterker en dodelijker.

Het stopzetten van de lockdowns zal perfect getimed zijn om ervoor te zorgen dat nieuwe mutaties van het Covid-19 virus ver en wijd verspreid worden.

Er is nog een ander probleem.

Normaal bevat ons lichaam witte bloedcellen die ons helpen infecties te bestrijden. Cellen die NK-cellen worden genoemd – NK staat voor natural killers – helpen binnengedrongen kwade cellen af te doden. Zodra de NK-cellen hun werk hebben gedaan, verschijnen onze antilichamen en ruimen de rommel op.

Dr. Bossche legt echter uit dat de Covid-19 vaccins de productie van zeer specifieke antilichamen op gang brengen, die concurreren met de natuurlijke afweer van de personen die de vaccins hebben gekregen.

Het natuurlijke afweersysteem van de gevaccineerden wordt onderdrukt omdat de specifieke antilichamen die door het vaccin worden geproduceerd, het gewoon overnemen.

En deze specifieke antilichamen, de antilichamen die door de vaccins zijn geproduceerd, zijn permanent. Ze blijven voor altijd aanwezig in het lichaam van de gevaccineerden.

Het rampzalige resultaat is dat het natuurlijke immuunsysteem van de tientallen of honderden miljoenen mensen die gevaccineerd worden, in feite vernietigd wordt.

Hun immuunsysteem zal niet in staat zijn om elke gemuteerde variant van het virus dat zich in hun lichaam ontwikkelt te bestrijden. En die gemuteerde virussen kunnen zich verspreiden in de gemeenschap. Ik denk dat dit de reden is waarom er nieuwe virusvariaties opduiken in gebieden waar veel mensen zijn ingeënt.

Het komt erop neer dat het geven van de vaccins het virus de kans geeft oneindig veel gevaarlijker te worden. Elk gevaccineerd individu heeft het potentieel een massamoordenaar te worden, omdat hun lichaam een laboratorium wordt voor het maken van dodelijke virussen. En erger nog, sommige gevaccineerden kunnen asymptomatische dragers worden – en zo dodelijke virussen om zich heen verspreiden.

En de mensen die het vaccin hebben gehad zullen niet kunnen reageren op de mutaties omdat hun immuunsysteem is overgenomen door een kunstmatig afweersysteem, dat hen door het vaccin is gegeven en is ontworpen om de oorspronkelijke vorm van het Covid-19 virus te bestrijden. De gevaccineerde personen zullen een groot risico lopen wanneer de nieuwe mutaties zich beginnen te verspreiden. Hun lichaam is permanent en uitsluitend afgestemd op de verdediging tegen een vorm van het virus die snel veroudert.

Het geven van nieuwe vaccins zal niet helpen omdat het gemuteerde virus niet kwetsbaar zal zijn. De wetenschappers die de vaccins maken, zullen het muterende virus niet voor kunnen blijven. Dit had moeten worden voorzien. Het is de reden waarom griepvaccins vaak niet werken.

De politici en hun adviseurs zullen liegen en degenen die het vaccin niet hebben gehad de schuld geven van de ontwikkeling van nieuwe mutaties en van de stijging van het aantal sterfgevallen die zal plaatsvinden.

Maar als Dr. Bossche gelijk heeft, en ik geloof dat hij dat heeft, dan zijn het de gevaccineerden die de mensheid gaan bedreigen. Zij zullen een grote bedreiging vormen voor iedereen die gevaccineerd is. Maar zij zullen ook een grote bedreiging vormen voor de ongevaccineerden, omdat de virussen die zij verspreiden gevaarlijker zijn dan het oorspronkelijke virus.

We bevinden ons op zeer gevaarlijk terrein.

Als we nu niet stoppen met dit vaccinatieprogramma dan is het niet overdreven om te zeggen dat de toekomst van de mensheid zelf in gevaar is.”

Covid-19 een enorme oplichterij.

  VAERS gegevens tonen 2.000 procent toename van meldingen van hersenletsel na COVID-19 vaccinatie

De globalistische parasieten hebben de vaccins niet gemaakt omdat dit onbekende, nieuwe virus plotseling opdook. Onder leiding van Gates, Fauci, en de andere Great Reset agenten hebben biowapenlaboratoria in de Verenigde Staten en China de afgelopen zeven gedocumenteerde jaren een gain-of-function verzwakt virus (een niet-dodelijk biowapen dat bekend staat als Covid-19) gemaakt.

Het afgelopen jaar heeft de Covid-19 zwendel de onwetende massa’s geterroriseerd en miljarden schapen gedreven om de “enige oplossing” te nemen, een onbewezen, niet getest, genetisch modificerend vaccin. Een injectie met de bedoeling om het menselijk besturingssysteem te herschrijven, volgens Moderna. Booster updates zijn elke 3-6 maanden nodig.

Dit ging altijd over globale vaccinatie, wat een ontvolkingsagenda dient. In de kern, is het een transhumaan experimenteer en depopulatie programma.

Neem de prik niet.

Frontnieuws:
Zoals altijd, neem de informatie beschreven in dit artikel en onderzoek het voor uzelf, en kom tot uw eigen conclusies. Iedereen die u vertelt wat de waarheid is, of beweert dat hij het antwoord heeft, zal u waarschijnlijk op een dwaalspoor brengen, om de een of andere reden. Blijf waakzaam.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebracht

Vorig artikelEen Vaccinatie vraag
Volgend artikelDoctors for Covid Ethics beschuldigen Europees Geneesmiddelenbureau van misdaden tegen de menselijkheid als ze de uitrol van de injectie niet onmiddellijk opschorten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. In Gods woord (openbaring) staat beschreven dat tijdens de grote verdrukking 1/4 van de mensheid vernietigd zal worden. Daarna vervolgens 1/3 van de wereldbevolking.
  Inderdaad is het mogelihk dat deze pandemie aansluit op het geschreven Woord van God zoals is voorzegd. Het is voor alsnog niet duidelijk dat er wedergeboren kinderen Gods ook prooi zijn geworden aan Covid19. Ook dat deze kinderen Gods zich hebben laten vaccineren.

  • dit is waar. dit zal inderdaad gebeuren, maar God zal niet toelaten dat zijn schepping vernietigd wordt en de mensen die ontzag hebben voor zijn naam. zie openbaring 11:18 : Maar de volken werden woedend, en ook u toonde uw woede. de vastgestelde tijd kwam om de doden te oordelen en om uw slaven, de profeten, te belonen, evenals de heiligen en degenen die ontzag hebben voor uw naam, de kleinen en de groten, en ook om degenen te vernietigen die de aarde aan het vernietigen zijn.
   wees niet bang voor degenen die alleen maar je lichaam kunnen doden. Jezus heeft ons uitgelegd dat wie op God vertrouwd eigenlijk niet kan sterven; zie de gebeurtenis met Lazarus. Jezus zei dat Lazarus slaapt, terwijl hij voor ons gestorven is. Johannes 11:11-14

   • Dat hebben de joden persoonlijk mee mogen maken hoeveel die god allemaal toegelaten heeft in WO2.
    En maar bidden met ze alle, want dat zou god nooit toestaan.
    We hebben het gezien hoeveel mr. over had voor zijn uitverkoren volk, helemaal niks.
    Maar nieuwe tijden, nieuwe bedreigingen, en we halen het gewoon nog een keer van stal.
    Wie weet helpt het deze keer.

   • En die Lazarus zoop gewoon teveel waardoor hel leek dat ie in een soort van coma lag.
    Al die wijn waar jezus elke keer mee aankwam ging er dan ook goed in.
    Dus die jezus wist wel dat ie niet dood maar gewoon stom dronken, daarom zei hij ook dat hij slaapte.
    Een dronken mans slaapje dus.
    Niet voor niks hebben ze het nog steeds over je eigen het Lazarus zuipen.

    • hoi bert,
     het zou fijn zijn als je een beetje zou weten waar je het over hebt.
     er zijn 2 personen die lazarus heten, ik heb degene die ik bedoel aangewezen. de andere staat in lukas 16:20 en was een bedelaar. de lazarus die jij bedoelt, bestaat volgens mij alleen maar in de katholieke folklore, maar dat weet ik niet zeker. zo’n bijbelgeleerde ben ik nu ook weer niet. 🙂
     de joden, waren eerst Gods volk, totdat zij dat recht verspeelden en verworpen werden. Jezus zei dat de joden vele wetten en verordeningen hadden, maar dat christenen slechts 2 wetten zouden hebben: gij moet God liefhebben boven alles, en uw naaste als uzelf; daarmee vervult u in feite de hele wet. de joden waren besneden in het vlees, maar de christenen in hun hart. de joden waren dus Gods volk niet meer.
     bovendien zou God pas ingrijpen als niemand meer kon zeggen: “maar we hebben DAT nog niet geprobeerd”, het moest volledig bewezen worden dat wij onszelf niet kunnen besturen zonder hem; en dat lijkt nu te gaan gebeuren, want als je een beetje geïnformeerd bent over wat er nu gaande is, bestaat de kans dat we volledig uitgeroeid gaan worden, en DAT laat hij niet gebeuren.

     ook zou het fijn zijn anderen in hun waarde te laten, want de manier waarop jij reageert is aanleiding geweest voor vele ruzies, doden en oorlogen.

     • Ik had mezelf beloofd geen tijd meer te besteden aan al dat slap gelul uit de bijbel. Zonde van mijn tijd.
      Maar pas op jij , je moet niet gaan dreigen.
      Dan ga je pas een ruzie meemaken. .
      Het is al zielig genoeg dat jij hier last van heb en je omgeving lastig valt.

      • laten we hopen dat mensen in deze crisis verstandig zullen handelen en hun vooroordelen kunnen overwinnen.
       ik wens je het allerbeste bert.

      • @Bert… je zult dit nooit lezen gok ik en ik zal een reactie ook nooit zien, maar waarom ben je zo extreem boos. Boosheid is angst, angst is een broedplaats voor de duivel. Alleen liefde kan ons verenigen.

 2. Ik heb gisteren nog een oude buurvrouw (ze is ruim 70). Ik vertelde haar dat ik geschokken ben van de informatie die ik heb opgedaan dat veel m.n. vrouwen problemen krijgen met hun menstruatie en zelfs miskramen krijgen agv vaccinaties maar ook als ze zich NIET hebben laten vaccineren maar dagelijks samenwerken met mensen die dat wel zijn en deze verschijnselen vertonen. Dat ik nog meer geschokken ben dat het in het onderzoek van phizer staat vermeld dat effecten ook voor niet-gevaccineerden kunnen zijn. De reactie van deze vrouw was ach ik wil geen kinderen meer en mijn kinderen hebben al genoeg en een aantal kleinkinderen zijn ook al klaar dus wat maakt dat uit. En ik wijs haar op maar de mensen die in hun omgeving zijn die graag wel kinderen nog willen hebben … dat intreseerde haar niet. Haar kleindochter werkt in de zorg is met phizer geent 2x (is wel ziek van dat enting geweest) een ander kleinzoon die net vader is werkt ook in de zorg is ook geent met astra zenica (ook ziek van geweest) maar eigenlijk intressert deze dame het niet dat het haar achterkleinkinderen kan schaden of wie dan ook. Ze is van mening dat de bijsluiters van medicijnen kun je beter NIET lezen want dan leef je juist langer. Personlijk heb ik geen medelij meer met mensen die zo staan in het leven.

  Ik kreeg dit weekend contact van een oude bekende. Deze bekende is nu aan het ontwaken en memoreerde mij als diegene die toen al wakker was. Deze heeft een winkel en die duld GEEN mensen met muilkorf in haar winkel als gevaccineerden.

  Er is hoop als mensen concequent niet meewerken aan de opgelegde maatreglen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in