Foto ter illustratie © JoLynne Martinez (CC BY-NC-ND 2.0)

Dat hebben ze nooit gedaan, zelfs niet op het hoogtepunt van effectiviteit. Een enorme Amerikaanse database biedt het bewijs. Zelfs op het hoogtepunt van hun bescherming eerder in 2021, verminderden Covid-vaccins nauwelijks het risico op ziekenhuisopnames bij gevaccineerde mensen die “doorbraak”-infecties hadden, tonen nieuwe gegevens aan, schrijft Alex Berenson.

Gevaccineerde mensen in een dinsdag gepubliceerde studie hadden een bijna 1 op 200 kans om een ziekenhuisopname voor Covid nodig te hebben in de eerste zes maanden nadat ze “volledig gevaccineerd” waren.

Dat verbluffende risico deed zich voor ondanks het feit dat de mediane leeftijd van de mensen in de studie slechts 51 jaar was en de meesten relatief gezond waren.

Sterfgevallen, gebruik van beademing en andere ernstige uitkomsten kwamen ook regelmatig voor bij gevaccineerde mensen. De gegevens zijn afkomstig van een onderzoek onder ongeveer 600.000 gevaccineerde Amerikanen in meer dan 100 academische medische centra.

De studie werd op 28 december online gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association – JAMA Internal Medicine.

De gegevens in de studie maken ook duidelijk hoe snel de bescherming van het vaccin verdwijnt na de tweede dosis – en dat de Centers for Disease Control het aantal gevaccineerde mensen dat eerder dit jaar voor Covid in het ziekenhuis werd opgenomen enorm heeft onderschat.

Van de 600.000 volledig gevaccineerden moesten er ongeveer 2.800 in de eerste zes maanden na de “volledige vaccinatie” voor Covid in een ziekenhuis worden opgenomen. Die periode begint 14 dagen na de tweede dosis van het mRNA-vaccin, wanneer de bescherming van het vaccin op zijn hoogtepunt zou moeten zijn.

  Dr. Robert Malones: 3 COVID-19 Leugens die je niet mag aanvechten

Bijna 3 procent van de volledig gevaccineerde mensen, of 1 op de 35, werd gedurende de eerste zes maanden geïnfecteerd, waarbij het infectiepercentage aan het eind van de studie sterk toenam.

In totaal hadden 148 van de 600.000 gevaccineerden wat de auteurs van de studie “ernstige” gevolgen van Covid noemden, waaronder beademing of overlijden, in de eerste zes maanden na volledige vaccinatie.

De studie onthult niet hoeveel mensen geïnfecteerd raakten of voor Covid in het ziekenhuis werden opgenomen na de eerste dosis of minder dan twee weken na de tweede, wanneer de percentages van infectie, ziekenhuisopname en overlijden nog hoger zijn, zoals bekend.

De verbluffende cijfers zijn begraven in een aanvullende tabel van de studie, die zich richtte op het post-vaccinatierisico voor een kleine groep mensen die ernstige immuuncomplicaties hebben. De onderzoekers vergeleken de infectie-, hospitalisatie- en sterftecijfers bij ongeveer 35.000 mensen met immuuncompromis met ongeveer 570.000 mensen zonder immuuncompromis.

Enigszins verrassend vonden de onderzoekers dat immuungecompromitteerde mensen slechts een klein extra risico hadden op SARS-Cov-2-infectie, hoewel ze ongeveer drie keer zoveel risico hadden om aan Covid te sterven als mensen zonder immuunaandoeningen.

Maar verreweg de interessantste cijfers in de studie staan in één kleine tabel in een bijlage.

Hierin worden de resultaten van de ruwweg 18.000 gevaccineerde en geïnfecteerde mensen die in medische centra zijn vergeleken met een veel grotere groep Covid-patiënten – ongeveer 2,5 miljoen mensen – die niet waren gevaccineerd en dezelfde centra bezochten op enig moment tijdens de epidemie.

Ongeveer 84 procent van de gevaccineerde patiënten werd poliklinisch gezien, terwijl 16 procent in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

  Meer dan de helft van de werknemers in de gezondheidszorg in ziekenhuizen in Californië weigert vaccinaties

Ter vergelijking: ongeveer 77 procent van de ongevaccineerde patiënten werd poliklinisch behandeld, terwijl 23 procent in het ziekenhuis werd opgenomen.

Bijna 1 procent van de gevaccineerde patiënten had een ernstige afloop, waaronder overlijden, vergeleken met iets meer dan 2 procent van de ongevaccineerde patiënten.

De studie bevatte geen informatie over bijwerkingen na het vaccineren.

De bevindingen staan haaks op de eindeloos herhaalde beloften van voorstanders van Covid-vaccins dat vaccins, zelfs als ze er niet in slagen infecties te voorkomen, noodzakelijk zijn om te voorkomen dat ziekenhuizen worden overspoeld. Ze helpen ook om de Amerikaanse gegevens over ziekenhuisopnames – die zowel gefragmenteerd zijn als hopeloos gepolitiseerd in een wanhopige poging om de werkzaamheid van vaccins te bewijzen – meer in overeenstemming te brengen met de cijfers uit het Verenigd Koninkrijk en andere landen.

BRON: https://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/fullarticle/2787643


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuw dieptepunt voor de mensheid – Make-a-Wish Foundation: wij helpen alleen kinderen waarvan het hele gezin gevaccineerd isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet Covid verhaal is krankzinnig en onlogisch… en misschien is dat geen toeval
Volgend artikelBoris Johnson: 90% van de patiënten op de Intensive Care zijn dubbel gevaccineerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De krankzinnigheid was al aanwezig bij 99% van de mensen anders hadden er toch echt wel heel wat meer kritische commissies bestaan>> nog steeds > vrouwen zijn erg hardnekkig> zo van we hebben corona gehad dus laten we ons nu allemaal vaccineren en nemen desnoods een booster uit het buitenland want dan kunnen we met gezin en al naar Disneyland>> echt zo imbeciel zijn de meeste vrouwen<> om je beter te informeren schat en je dus niet vol te spuiten met vergif….nee ik laat het doen voor de kwestbaren>>apart?? en vooral ook te beschermen tegen de kwetsbaren>> met de vraag: doe je het nu voor of tegen de kwetsbarenkrijg ik idioot gezwam… en allemaal hardnekkig weigeren kennis te willen nemen over wat er precies in dat vaccin zit en wat de werkzaamheid is>> ho maar>> ze denken echt wereldwijd dat het een medicijn is.. of gewoon maar laten prikken want dan mag je weer van alles>> ook dat= een ernstige fout door de overheid>>en het rivm en het omt>> want als die debielen wat op tv zeggen gaan al die slappe huis/tuin en keuken dombootjus vooral met kids meteen rennen naar de GGD

  2. Iedereen voor de GGD een pamflet uitdelen ,waar opstaat wat die vaccins voor stoffen bevatten en hoe ze werken……kijken wie er dan nog naar binnen wil lopen??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in