Ik ben moe van de leugens en misvattingen die zijn verspreid over Covid-19 gedurende de laatste twaalf maanden. Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal manieren waarop politici en journalisten hebben geprobeerd om het publiek te misleiden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Een van de roestigste leugens is dat het aantal mensen dat vorig jaar in het VK stierf veel groter was dan normaal – als gevolg van Covid-19.

Een ziekenhuisadviseur die ik een paar dagen geleden sprak, hield vol dat het hogere sterftecijfer bewees hoe dodelijk Covid-19 werkelijk is.

Hij had het natuurlijk mis.

Zelfs als het aantal sterfgevallen hoger was dan normaal, betekent dat niet dat de sterfgevallen door het Coronavirus zijn veroorzaakt. Velen waren een gevolg van de lockdowns en het aantal sterfgevallen aan onbehandelde kanker, hartkwalen enzovoorts.

Maar artsen en journalisten schijnen de leugens te willen geloven omdat die beter verteerbaar zijn dan de waarheid.

Laten we dus eens een harde blik werpen op de officiële statistieken die bewijzen dat de hele Covid-19 pandemie een hoax is.

Ten eerste, het totale aantal doden.

Het Britse Office for National Statistics meldt dat het sterftecijfer per 100.000 inwoners 1.016 bedroeg in 2020.

En dat is niet ongewoon.

Twintig jaar geleden, in het jaar 2000, was het ruwe sterftecijfer per 100.000 bijvoorbeeld 1031,60. De sterftecijfers variëren van jaar tot jaar en ik denk dat ze de komende jaren zullen stijgen door de sluiting van ziekenhuisafdelingen en het feit dat 4,7 miljoen Britten op wachtlijsten staan en dat velen van hen meer dan een jaar op behandeling zullen moeten wachten.

Maar uit de gegevens blijkt niet alleen dat het sterftecijfer in 2020 niet uitzonderlijk was, maar ook dat het aantal sterfgevallen als gevolg van Covid-19 ongeveer gelijk was aan het sterftecijfer als gevolg van griep. Uit de cijfers van de regering zelf blijkt ook dat de NHS-ziekenhuizen niet hectischer, overbevolkter of drukker dan ooit zijn geweest. Sterker nog, uit de cijfers blijkt dat het in de ziekenhuizen rustiger is geweest dan gewoonlijk. Ik heb al deze cijfers al vele malen aangehaald. Het personeel had alle tijd om vrolijke dansvideo’s te maken.

  Globalistenplan: mensen moeten "onkruid eten"

Ik wijs er al sinds maart 2020 op dat de regering officieel het bewijs kreeg dat het Coronavirus niet dodelijker was dan de griep. De link naar het officiële bewijs daarvan vind je hier.

De factcheckers kunnen dat niet tegenspreken.

Sinds het begin van deze hoax heb ik gezegd dat Covid-19 gewoon de jaarlijkse griep is, omgedoopt en beter in de markt gezet.

De eigen cijfers van de Britse regering bewijzen dat dit waar is. En ik vermoed dat de cijfers over de hele wereld hetzelfde verhaal laten zien. Artsen hebben overal overlijdensakten vervalst – soms omdat zij of hun ziekenhuis een bonus krijgen voor het vermelden van sterfgevallen als veroorzaakt door Covid-19 in plaats van kanker of problemen met de bloedsomloop. Ik heb negen maanden geleden laten zien dat de CDC in de VS heeft erkend dat de meeste sterfgevallen die op de lijst stonden als veroorzaakt door Covid-19, in feite door iets anders werden veroorzaakt.

Maar laat me u nu bewijzen dat Covid-19 statistisch gezien niet dodelijker is dan de jaarlijkse griep (en, tussen haakjes, patiënten die de griep hebben gehad kunnen daarna nog maanden last hebben van problemen – het is alleen zo dat niemand het ooit de `lange griep’ heeft genoemd).

Het huidige vermeende totale aantal sterfgevallen door Covid-19 in het Verenigd Koninkrijk is naar verluidt 127.000.

Iedereen met hersenweefsel weet dat dit cijfer absurd hoog is.

Maar ik kan bewijzen dat het aantal sterfgevallen niet meer is dan men zou verwachten bij griep – door gebruik te maken van de cijfers van de regering zelf.

  49-jarige Duitse vrouw overlijdt na AstraZeneca vaccin - aanwijzingen voor een verband met de vaccinatie

De officiële cijfers van Covid-19 worden vanaf 2019 opgevoerd – en zullen vermoedelijk voor onbepaalde tijd worden opgevoerd. Dat is niet de manier waarop met dit soort statistieken wordt omgegaan. De 127.000 hebben dus betrekking op twee winters: de winter van 2019/2020 en de winter van 2020/2021.

Dus om het aantal sterfgevallen in één jaar te krijgen, delen we de 127.000 door twee.

Dat komt uit op 63.500. Als de factcheckers van de BBC een rekenmachine gebruiken, zullen ze uiteindelijk op hetzelfde cijfer uitkomen.

Nu heeft het Office for National Statistics een paar dagen geleden cijfers gepubliceerd waaruit blijkt dat 23% van de geregistreerde Coronavirus-doden niet aan het Coronavirus, maar mensen met het Coronavirus gestorven zijn. Ik denk dat 23% bedroevend laag is, maar het is het regeringscijfer, dus laten we dat voor het moment gebruiken.

Als de BBC factcheckers hun rekenmachientje weer tevoorschijn halen, vinden ze dat 23% van 63.500 is 14.605.

En als ze diezelfde rekenmachine weer gebruiken, vinden ze dat 63.500 min 14.605 uitkomt op 48.895.

Dus dat is het.

Het totaal aantal vermeende Covid-19 sterfgevallen per jaar, per seizoen, is maximaal 48.895 – volgens de cijfers van de regering zelf.

Dat is een tragedie, natuurlijk.

Maar de regering meldde dat het totaal van griepdoden voor 2017-2018 uitkwam op 50.100.

Dat is hun totaal, niet het mijne. De Daily Mail meldde dat de 50.100 sterfgevallen te wijten waren aan dodelijke griepstammen die zich tussen december en maart verspreidden.

U zult merken dat het aantal griepdoden gewoonlijk wordt gemeten over een griepseizoen – de wintermaanden. De sterfgevallen in de lente en zomer worden niet meegerekend.

Dus, laten we teruggaan naar de Covid-19 sterfgevallen voor de twee recente winters: een gemiddelde van 48.895.

We moeten natuurlijk niet vergeten dat er bijna geen officiële griepdoden zijn geweest. De griep lijkt op mysterieuze wijze te zijn verdwenen in de periode dat Covid-19 heeft bestaan.

  Vooral dokters, verpleegkundigen en politici willen geen Coronavaccinatie

Dus nu hebben we het bewijs dat de Covid-19 hoax een hoax is. Een fraude. Een misleiding. Een bedrog. Een oplichterij.

De mondkapjes, de lockdowns, de sociale distantie en de experimentele injecties waren allemaal onnodig.

In 2017/2018 waren er meer sterfgevallen door de griep, de gewone griep of de seizoensgriep, dan er sterfgevallen waren door Covid-19 in de winterseizoenen van 2019/2020 of 2020/2021.

Dat zijn officiële cijfers van de overheid.

In totaal stierven er 50.100 aan de griep in het winterse griepseizoen 2017/2018.

En totalen van 48.895 stierven aan Covid-19 in elk van de laatste twee jaar.

De factcheckers kunnen de hele dag zuchten en puffen, maar ze zullen geen rekenmachine vinden die 48.895 groter maakt dan 50.100.

Oh, en nog een laatste ding.

De cijfers van de regering over sterfgevallen zijn grotendeels gebaseerd op de positieve resultaten van Covid-19 tests. Als iemand sterft binnen 60 of 28 dagen na een positieve test op Covid-19 dan is hij volgens de regering gestorven aan Covid-19.

Nogmaals, ik heb wat lijkt op al tientallen jaren betoogd dat de cijfers absurd hoog zijn omdat ze veel valse positieven bevatten.

En vorige week bevestigde The Guardian dat hoge regeringsfunctionarissen in het VK schatten dat slechts 2 tot 10% van de positieve resultaten juist kunnen zijn.

Dus tot 98% zijn valse positieven.

Dus, daar heb je het.

Het laatste, onweerlegbare bewijs dat de Covid-19 pandemie nooit heeft bestaan.

Het was een hoax. De nieuwe griep bestond. Het virus was er. Maar er was nooit een pandemie.

En het probleem voor de factcheckers over de hele wereld is dat alle feiten die ik heb geciteerd van de Britse regering komen.

Deel dit artikel alsjeblieft met iedereen die je kent. Stuur kopieën naar iedereen die je maar kunt bedenken.

Zombie Apocalypse

Vorig artikelFacebook sluit gigantische groep voor vaccinatieslachtoffers
Volgend artikelTwee vrouwen verlamd uren na inname Pfizer COVID-19 vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Wat ik alleen nog mis in dit artikel is een antwoord op de tegenwerping die je vaak hoort: dat de cijfers niet hoger waren, komt door onze goede maatregelen. Met andere woorden, als we dit net zo hadden aangepakt als de griep in 2018, dan was het WEL allemaal veel erger geweest. Ik weet dat dit niet zo is, maar het blijft lastig om aan te tonen dat de extra maatregelen (behalve blijf thuis als je ziek bent) niet werkten. Hier zou misschien gewezen kunnen worden op de geringe verschillen tussen diverse staten in de VS, terwijl er strenge en minder strenge maatregelen waren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in