De dictatuur manifesteert zich in het o zo vrije Europa. Nu is de eerste Corona-kritische arts door een speciale eenheid in zijn praktijk op brute wijze overmeesterd, gearresteerd en naar een psychiatrische kliniek gestuurd.

Het is een beangstigend voorbeeld dat binnenkort in heel Europa een precedent zou kunnen scheppen: In Zwitserland is een bekende maatschappijkritische arts gearresteerd en in de psychiatrische zorg gedwongen omdat hij in het openbaar kritiek had geleverd op de maatregelen die naar aanleiding van de Coronavirus-crisis zijn genomen. De meest recente voornemens van deze aard kwamen uit de Midden-Duitse deelstaat Saksen. Nu zijn ze in het “vrije Zwitserland” een bittere realiteit geworden, schrijft het Duitse nieuwsportaal Anonymousnews.

Kritische arts door speciaal arrestatieteam gearresteerd 

In Wettingen heeft de politie van Aargau de 58-jarige arts Thomas Binder zonder meer met een groot contingent gearresteerd, waaronder een speciaal arrestatieteam, machinegeweren en weg- en stationsbarrières. De beschuldiging: hij zou “bedreigingen tegen de autoriteiten” hebben geuit via Twitter. Dit en een “vermoedelijke onstabiele psyche” waren genoeg om de huisvader te arresteren en hem naar een psychiatrisch ziekenhuis te sturen.

Op Facebook en Twitter stuurde Binder kort voor zijn arrestatie een hulpkreet uit: “Er staat een Kapo Aargau-taskforce voor mijn praktijk, ik word opgepakt, help!”

Verwarrende verklaringen over het Coronavirus zijn voldoende voor psychiatrische huisvesting

Degenen die Thomas Binder op zijn social media kanalen volgen weten dat de arts een ongemakkelijke en kritische geest is voor de machthebbers. Steeds weer doet hij een beroep op de persoonlijke verantwoordelijkheid van mensen en de kritische bevraging van de actualiteit. In de loop van de Corona-crisis heeft Binder zijn gedachten over dit onderwerp ook in het openbaar geuit. Als arts verkondigde hij plausibele argumenten die vooral gericht waren op de paniekzaaierij en de dwangmaatregelen om de pandemie in te dammen.

Dit was blijkbaar voldoende voor de autoriteiten om hem als een “staatsvijand” en een “gevaar voor de openbare veiligheid” te classificeren. Ongespecificeerde “bedreigingen”, een vermeende “instabiele psyche” en het eveneens vermoedelijke “wapenbezit” rechtvaardigden toen blijkbaar de grootschalige inzet van een zwaar bewapende speciale eenheid. Volgens de autoriteiten had Binder “verwarrende uitspraken gedaan over het Coronavirus”, onder andere “ontkenning”.

Binder werd uit zijn familie weggerukt en vervolgens opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Volgens de politie is het onderzoek naar de precieze omstandigheden van de bedreigingen begonnen. Het Openbaar Ministerie in Baden heeft een strafrechtelijk onderzoek ingesteld. Ziet dit eruit als de toekomst voor critici van het Coronavirus of andere gebeurtenissen in Europa?

8 REACTIES

 1. A Summation Event towards realising WORLDWIDE LEGAL REMEDY! – 16/06/2020 – 3+ minuten
  International Tribunal for Natural Justice

  ‘Register now for the online World Health Sovereignty Summit, featuring Notable Experts speaking to key questions surrounding the COVID Pandemic. This Summation Event unites us all toward realising legal remedy to assure Human Rights, Health Sovereignty & Civil Liberties.

  Register today to secure your spot for the June 20&21 online event. https://reclaimyourlives.com

  https://www.youtube.com/watch?v=nQgLIKlKNN8

 2. Thomas Binder geeft al vele jaren problemen en recentlijk verspreidde leugens dat Assad helemaal gee wapens gebruikte and dat de electroden op een meisje dat zwaar gewond in gebombardeerd huis lag, fake waren. Als cardioloog, zo beweerde hij, waren de electroden in die positie niet bruikbaar. Wel, hij had het verkeerd. de electroden waren voor noodgevallen exact correct geplaatst. op vele manieren heeft hij fake news verspreid, meer recentlijk was hij de grote stimulant van the theorie dat Bill Gates COVID in de wereld gezet, on ons dan te laten vaccineren met micro electroden en het G5 net zou ons dan allen besturen.
  Op de avond van zijn aanhouding heeft hij familie leden en mensen daarbuiten met de dood bedreigd. Omdat hij gewapend is, deed de politie deze ingreep. Niets met een afwijkende mening over COVID te doen. De aanklacht voor gerecht is dan ook de bedreiging en de oproep die hij plaatste op Twitter on de straat op te gaan met geweren en massief verweer te geven tegen de bevolking. De man heeft een paranoide psychose. Hij hoort in de psychiatrie. Het c=zal je cardioloog maar zijn !

 3. Net zoals destijds in de communistische USSR worden nu ook ‘dissidenten’ in de ‘EUSSR’ geïnterneerd in psychiatrische instellingen.

  Niet het corona virus maar het rood-groene virus vormt het grootste gevaar voor de mensheid.

  “The goal of socialism is communism.” – Vladimir Lenin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here