Pixabay

De dood hangt in de lucht. Tenzij je de afgelopen 12 maanden in een grot hebt geleefd, weet je reeds dat dit waar is. Oude mensen sterven, jonge mensen sterven, beroemde mensen sterven, en talloze hardwerkende Amerikanen die de ruggengraat van onze economie vormen, sterven. Maandenlang heb ik artikelen geschreven over “het mysterie van de vermiste arbeiders”. Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de VS hebben we een ernstig tekort aan arbeidskrachten, en dit is een van de belangrijkste redenen waarom we vandaag de dag te maken hebben met een ongekende crisis in de toeleveringsketen. Miljoenen Amerikanen die voor de pandemie werkten, lijken uit het systeem te zijn “verdwenen”, en nu is duidelijk geworden dat velen van hen gewoon zijn gestorven, schrijft Michal Snyder.

Voor ik de nieuwe onthulde levensverzekeringscijfers bespreek, wil ik eerst een korte terugblik doen.

Eerder deze maand schreef ik een artikel over een grote levensverzekeringsmaatschappij in Indiana die aankondigde dat het sterftecijfer van mensen in de werkende leeftijd die gedekt waren door hun polissen, 40 procent hoger lag dan vóór de pandemie

Het hoofd van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsmaatschappij OneAmerica zei dat het sterftecijfer onder mensen in de werkende leeftijd met maar liefst 40% is gestegen ten opzichte van het niveau van voor de pandemie.

“We zien op dit moment de hoogste sterftecijfers die we in de geschiedenis van deze business hebben gezien – niet alleen bij OneAmerica,” zei CEO Scott Davison van het bedrijf tijdens een online nieuwsconferentie deze week. “De gegevens zijn consistent over elke speler in die business.”

Een stijging van het sterftecijfer met 40 procent is echt slecht nieuws voor een levensverzekeringsmaatschappij, omdat ze geld verdienen wanneer mensen niet sterven.

  Shedding onschuld

Davison zei dat een stijging van 40 procent in één jaar “gewoon ongehoord is”

“Om je een idee te geven van hoe erg dat is, een drie-sigma of een één-op-200-jaar catastrofe zou een stijging van 10% zijn ten opzichte van vóór de pandemie,” zei hij. “Dus 40% is ongehoord.”

Davison’s opmerkingen zonden schokgolven over het hele internet, omdat ze een van de eerste harde bewijzen waren van het feit dat Amerikanen in ongewoon grote aantallen sterven.

Maar het was natuurlijk uiterst belangrijk voor andere levensverzekeringsmaatschappijen om te bevestigen dat zo’n dramatische verschuiving inderdaad aan de gang was, en dat begint nu te gebeuren.

Volgens Reuters is de hoeveelheid geld die wereldwijd door levensverzekeringsmaatschappijen is uitgekeerd in de eerste drie kwartalen van 2021 absoluut omhoog geschoten…

De wereldwijde levensverzekeringssector werd getroffen met gemelde claims als gevolg van COVID-19 van $ 5,5 miljard in de eerste negen maanden van 2021 versus $ 3,5 miljard voor heel 2020, aldus verzekeringsmakelaar Howden in een rapport op 4 januari, terwijl de sector lagere uitbetalingen had verwacht als gevolg van de uitrol van vaccins.

“We hebben zeker meer uitbetaald dan ik begin vorig jaar had verwacht”, zei Hannover bestuurslid Klaus Miller.

Laten we aannemen dat de claims in het vierde kwartaal van 2021 in hetzelfde tempo binnenkwamen als de eerste drie kwartalen van 2021.

Dan komt daar nog eens 1,83 miljard dollar bij en komen we op een totaal van 7,33 miljard dollar voor het jaar.

Wow.

Dus in feite zal het bedrag dat wereldwijde levensverzekeringsmaatschappijen in 2021 zullen uitbetalen ongeveer het dubbele zijn van wat ze in 2020 hebben uitbetaald.

  Vader trof zwarte aan in slaapkamer 14-jarige dochter - sloeg zijn tanden eruit

Onnodig te zeggen dat dit suggereert dat het sterftecijfer van degenen die door dergelijke polissen worden gedekt, ruwweg is verdubbeld.

In datzelfde artikel werd gemeld dat bij één levensverzekeringsmaatschappij de claims in Amerika in het derde kwartaal zelfs meer dan verdrievoudigd waren…

De Nederlandse verzekeraar Aegon, die twee derde van zijn zaken in de Verenigde Staten doet, zei dat zijn claims in Amerika in het derde kwartaal $111 miljoen bedroegen, tegen $31 miljoen een jaar eerder.

Dit is niet normaal.

Maar dat wist u al.

Reuters vertelt ons dat de claims voor MetLife en Prudential ook “stegen”, maar we kregen geen specifieke cijfers voor die twee verzekeringsgiganten…

De Amerikaanse verzekeraars MetLife (MET.N) en Prudential Financial (PRU.N) zeiden ook dat de claims voor levensverzekeringen stegen. Het Zuid-Afrikaanse Old Mutual (OMUJ.J) heeft meer van zijn pandemievoorzieningen gebruikt om claims te betalen en herverzekeraar Munich Re verhoogde zijn schatting voor 2021 van COVID-19 levens- en gezondheidsclaims van 400 miljoen euro naar 600 miljoen euro.

We hebben nu dus een solide bevestiging.

Er gaan echt veel mensen dood.

Interessant is dat een geheel apart onderzoek door The Epoch Times ook heeft aangetoond dat het aantal sterfgevallen in 2021 ongewoon hoog was. Ze analyseerden overlijdenscertificaatgegevens van de CDC, en ze kwamen tot de conclusie dat het aantal sterfgevallen onder Amerikanen van 18 tot 49 jaar “in de 12 maanden eindigend in oktober 2021 met meer dan 40 procent is gestegen in vergelijking met dezelfde periode in 2018-2019″…

Gezondheidsafdelingen in verschillende staten bevestigden aan The Epoch Times dat ze een steile stijging van het sterftecijfer onder mensen van 18 tot 49 jaar in 2021 onderzoeken – waarvan een meerderheid geen verband houdt met COVID-19.

  Combinatie AstraZeneca-BioNtech: kruisvaccinatie is tien keer dodelijker dan enkelvoudige vaccinatie

Het aantal sterfgevallen onder mensen van 18 tot 49 jaar steeg met meer dan 40 procent in de 12 maanden eindigend in oktober 2021 in vergelijking met dezelfde periode in 2018-2019, vóór de pandemie, volgens een analyse door The Epoch Times van overlijdenscertificaatgegevens van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Dit is explosieve informatie.

Amerikanen sterven in enorme aantallen, en die trend zal vrijwel zeker het hele komende jaar aanhouden.

De meesten van u die dit artikel lezen, kennen mensen die in de afgelopen 12 maanden zijn overleden. Elke keer als ik hoor dat iemand die ik persoonlijk kende is overleden, doet me dat veel verdriet. Wat we meemaken is een grote tragedie, en er ligt nog veel meer dood in het verschiet.

Elk moment dat we krijgen is een kostbaar geschenk, dus laten we proberen het beste te maken van elke dag.

Veel mensen gaan ervan uit dat ze een hoge leeftijd zullen bereiken, maar dat is niet altijd waar.

De dood kwam onverwacht voor ontelbare Amerikanen in 2021, en ontelbare anderen zullen ook in 2022 overlijden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid19-vaccin sterfgevallen worden niet gedekt door levensverzekering omdat vaccinaties “experimentele medische interventie” zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMedia vertellen iedereen die lijdt aan massavormingspsychose dat er niet zoiets is als massavormingspsychose
Volgend artikelSovjet-tactieken: Covid-klokkenluiders die op verdachte wijze sterven of geestesziek ziek worden verklaard
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Nederland – Brief aan kamerlid mevr. v/d Berg

  ‘Geachte mevr. vd Berg,

  Ik wil mij graag even voorstellen. Ik ben Wilco……. Ik ben kostwinnaar voor mijn gezin bestaande uit mijn vrouw (kinderverpleegkundige) en 2 kinderen.

  Ik ben sinds 2001 werkzaam als ambulancehulpverlener en wat ik de afgelopen corona-periode heb meegemaakt slaat alles!

  De reden dat ik u benader is een aantal debatten die ik gezien heb en waaruit ik de conclusie getrokken heb dat u in een (comfortabele) “bubbel” leeft en geen enkel benul hebt van wat er zich in het land afspeelt. Met name blijkt dit uit uw interruptie op dhr. van Houwelingen. https://www.youtube.com/watch?v=AWNo1vr7aRU U bent van mening dat er een debat kan zijn in ons land over de maatregelen/beleid. Ik kan u persoonlijk en uit eigen ervaring mededelen dat mij het zwijgen is opgelegd door management van mijn organisatie. Het is mij niet toegestaan om vanuit mijn functie mijn zorgen te uiten. Dit op straffe van ontslag! En ik ben niet alleen in deze! Alleen al in een groep van 150 ambulancehulpverleners hoor ik elke dag verhalen van collega’s die het “debat” niet aan kunnen gaan omdat dit gevolgen heeft voor hen! En dit gaat op voor ALLE disciplines in de zorg. Van de activiteitenbegeleider tot de professoren.
  ….
  In de afgelopen 20 jaar ambulance heb ik heel wat voorbij zien komen. Ik heb ook collega’s meegemaakt die gestorven zijn of ziek werden. Maar wat ik de afgelopen 1,5 jaar heb meegemaakt slaat alles. Ik ga toch om u een beeld te geven even wat opsommen opdat u zich hopelijk realiseert dat er wel heel veel mensen overlijden of ernstig letsel overhouden aan “toeval”

  Ik ken inmiddels:
  -2 collega’s toevallig dood gevonden in huis (allebei gezonde mannen van 1 x 42 en 1x 50 jaar)
  -3 broers van collega’s dood gevonden in huis
  -1 collega met een dubbele longembolie
  -2 collega’s met bloedpropjes ( 1x CVA en 1 x TIA )
  -3 mensen in mijn buurt die plots overleden zijn na de injectie!

  En ook hier kan ik voorbeelden blijven noemen zoals het neefje van vrienden van ons. Die jongeman is 22 jaar en ligt nu halfzijdig verlamd in een verpleeghuis na een bloedprop in zijn brein… Ik kan u met klem vertellen dat ik dat in al mijn jaren op de ambulance maar zeer, zeer sporadisch heb meegemaakt.

  U ziet het. Dit is meer een patroon dan “toeval”.’

  Volledig artikel: https://zorgmedewerkersverenigd.nl/brief-aan-kamerlid-mevr-v-d-berg/

 2. Zolang mensen blijven boesteren, ondanks het soort van bewijs van mensen zoals Wilco, zal het niet ophouden. En moet iedereen zijn bek dicht houden over mensen die puur toevallig doodvallen. Als er eentje voor je bezwijkt, gewoon over heen stappen en net doen of je het niet zag.

  • Ik denk dat we de gevallen mens er een plezier mee zouden doen om er overheen te stappen. Stel je voor dat zo’n persoon net niet overleden is en getransporteerd naar een hospitaal aan de beademing wordt gelegd waar hij/zij verder gemarteld wordt en/of in de status van schijndood beroofd wordt van zijn/haar organen; dit alles slechts om de pharmaceutische maffia te spekken linksom of rechtsom. In alle gevallen kun je imo inderdaad het beste je laatste adem op menswaardige wijze uitblazen op straat.

 3. Hoi FN redactie en andere lezers,

  Ik wil graag de aandacht vestigen op deze WEF video uit 2020. De titel van deze ”ronde tafel dicussie”, op youtube, is ”When Humans Become Cyborgs”. De gespreksleider kan niet wachten om een cyborg te zijn. De medicus vind het allemaal geweldig binnen bepaalde grenzen. De ethicus is ook helemaal yay. Alleen de advocaat geeft nog een beetje tegengas. Zegt letterlijk! in het gesprek. Ja maar mensen worden dan antennes en alles wordt opgeslagen in de cloud. Maakt wel uit in welke cloud. Moeten we dan straks voordat we met elkaar gaan praten een overeenkomst aangaan.

  Echt, deze WEF mensen praten openlijk over dat mensen cyborgs worden en dat dat een gegeven is….. Bizar. Je moet het zien om te geloven en hoe positief ze zijn terwijl ik dat een distopie vind. Het wordt er letterlijk toegegeven. Straaks kunnen ze zelfs je eetlust beheersen. En dat dat goed is. Uit 2020 Davos meeting.

  https://www.youtube.com/watch?v=zrNaaz1isEQ

  Groeten,
  Hugo

  • Oh en had ik ook moeten opschrijven is dat de ethicus in het gesprek openlijk stelt dat de ethische regels na 1945 over boord gekieperd moeten worden om in overeenstemming te blijven met nieuwe tech….

   Wees wel voorbereid op een heel utopisch praatje soms. In het begin vooral met al die zielige mensen die kunnen worden geholpen. Maar ook hoe het soldaten kan verbeteren.

   Groeten,
   Hugo

 4. Waarom zit men NU nog steeds met woorden als Pandemie Covid -19 en meer te klungelen
  En nog steeds blijft men erop door hameren
  Het moet heel goed in het brein worden in gebeiteld
  GebrainDraind
  Weet men dan nog steeds niet dat dit een Wereld Oorlog op Super hoog niveau is , geleid onder dirigensie van
  Adolf Bill HitlerrGates
  Aan al die genen die nog steeds slapen een mededeling
  Slaap maar lekker verder
  Over de met liefde vol overgoten Russische mensen wordt altijd negatief uit gelaten
  Straks worden de Russen ook nog eens voor boe mensen uitgeroepen door Krimineele Europeanen en hun nazaten uit het ei van Colenbuis genaamd Amerika wordt dat Nu de mensheid opgelegd
  Tegenwoordig zijn de grootste Criminelen van Nederland ook sterk van de partij : Het Koningshuis , Parlement , Kabinet inclusief alle vlak onder deze rang functionerende leiding gevenden
  Allen Tyrannen
  Mensen alstUblieft opent Uw ogen toch
  Kijkt en denkt zelf na
  Laat niet voor U denken
  Denk Zelf
  U heeft ook hersenen
  Niet alleen maar die persoon Hilly Billy welk Nu voor U Allen aan het denken is
  Tenzij U allen Hilly Billy voor de enige echte verlosser aanzien
  Ga dan Uw gang maar
  Wens U veel geluk ook nog
  Immers als de een is ingespoten gaat de ander automatisch ook dood
  Voortplanting geschied altijd door toedoen van als er twee tegenovergestelde polen bij elkaar komen
  Zo ook de in stand houding
  Vernietiging daar in tegen geschied door verdeeldheid zaaing haat en nijd aanwakkering
  Er bestaat helemaal geen ziekte zoals die worden benoemd beschreven
  Allemaal uit de gogeldoos getoverd door Hilly Billy en vrienden
  Om de wereldse bevolking de stuipen op het lijf te jagen
  Er bestaan wel Moordwapens
  Genaamd Beemtech , Darpatech , Harptech , EMPtech , G5tech en hoger
  Dit zijn de wapens waarmee de Mensheid van de Heele Aardbol in eensklaps tot slaven kunnen worden omgevormd
  Gezamenlijke werking is net als een omvormer transformator
  Dank U

 5. Kan er nu eens 1
  één
  éééééén iemand uitvissen of gewoon bevestigen
  of ofwel dat die oversterfte van mensen tussen 18j. en 49j.
  uitsluitend in de groep van gevaccineerden zit.
  Anders gesteld: is er bij de niet gevaccineerden tussen 18 en 49 ook of helemaal géén oversterfte.
  Dit blijft blijkbaar DE nog steeds ongestelde vraag !

  • Je kan zelf ook naar Euromomo gaan om de europese gegevens te bekijken, dan kom je tot conclusie dat er inderdaad oversterfte plaats vond bij 0 tot 14 vanuit een diepe ondersterfte in 2020, en een gestaagde oversterfte in de groep van 14 tot 44 jaar in het jaar 2021.

   Er is een oversterfte echter een combinatie van slechte leefgewoontes of overmoedig bewegen na een spike protiene bom ingenomen te hebben, werd altijd ontmoedigd door de pharmaceuten in het begin, het advies was om een paar weken geen alcohol te drinken, gezond te eten en te drinken dus ook geen caffiene of boosterende stoffen en niet te overmoedig te bewegen.

   Ik denk dat de meeste geinjecteerde met dit goedje te veel naar Hugo’s Tell Sell filmpje hebben gekeken en dat je deze experimentele injecties gerust kan innemen voor het stappen dansen en schransen als je een frikandelletje eet, een soort van Mandela effect

 6. Meneer Jan Zonder Vrees
  Als er een voorbeeld is gegeven dat er mensen sterven tussen een bepaalde leeftijdsgroep van gevaccineerden
  Dan is er automatisch een verhoudingsgewijs vergelijking gemaakt
  Zonder vergelijking kan men immers nooit tot zo een conclutie komen
  In gedachten nemen de woorden :
  In verhouding met niet gevaccineerden
  Dank U

 7. De enige harde variabele die geintroduceerd was kort voor en tijdens de periode van aanhoudende oversterfte, is het “vaccin” en zijn boesters. Schransen en dansen veroorzaken doorgaans geen oversterfte. Bovendien is deze variabele EXPERIMENTEEL. Dwz nooit eerder gebruikt op mensen. Nu zie je er de kwalijke gevolgen van. Maar omdat het kwaadaardige bedoelingen heeft, wordt verzwegen dat deze variabele een rol speelt in de levenscyclus van een persoon. Dus als deze persoon “toevallig” vroegtijdig sterft zonder ogenschijnlijke oorzaak, dan is het nooit te wijten aan het EXPERIMENT. Als de variabele daarentegen goedaardig was, dan zou er naar gekeken zijn, en zoals gebruikelijk was dit “medicijn” dan rap van de markt getrokken, net zoals bijv Vioxx en andere medicijnen waar je van gehoord hebt. Ephedrine was er ook eentje van, toen het hartaanvallen veroorzaakte bij een paar mensen. Er was geen oversterfte nodig om die medicijnen van de schappen te halen. Echter, met dit experimentele medicijn wordt de causaliteit bewust onderdrukt door de media en de artsenij, omdat de kwaadaardigheid van dit experiment absoluut niet naar boven mag komen. Anders krijgen bepaalde groeperingen hun zin niet. Dus, als jij nog niet weet dat dit zgn “vaccin” kwaadaardig is, dan zul je nooit antwoord krijgen op je vraag. Er bestaat goed en er bestaat kwaad in deze wereld. Kwaad wordt stiekem uitgevoerd. Goed is aantoonbaar. Maar als er een harde, nota bene ook nog eens experimentele variabele aanwezig is bij een plotselinge, drastische verandering in de levenscycli van mensen, dan kun je er gif op innemen dat het daar aan ligt. (Anders zou je nog een paar boesters kunnen nemen om het uiteindelijk zelf ook te ervaren, maar dat adviseer ik niemand.)

 8. geen wonder dat verzekeringen nu niet willen uitkeren als iemand door het vaccin is gestorven…
  het is onbetaalbaar voor die bedrijven en dus wijzen ze nu op die clausule….

  • De belastingbetaler zal er straks wel weer voor moeten opdraaien om de winst te vergoeden. En dan hoeft de Verz ook mooi zijn bek niet open te trekken over de schade die de gifspuit veroorzaakt. Hoppa. Weer in de doofpot, belastigbetaler betaalt ze af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in