Een T-64BM van het Oekraïense leger tijdens een trainingsoefening © Ministry of Defense of Ukraine (CC BY-SA 2.0)

Dr. Ben Marble gelooft dat de globalisten nu een wereldoorlog propageren om de wereld te ontvolken, nadat hun COVID-19 leugens ontmaskerd werden.

“Al deze mensen beweren dat wij Oekraïne moeten steunen en moeten proberen in oorlog te raken met Rusland. Zij proberen een wereldoorlog te bevorderen. De mensen moeten zich realiseren dat dat deel uitmaakt van het Grote Reset-plan. Hun gehele plan is het aanzetten tot een wereldoorlog. Ze willen een kernoorlog, omdat ze zoveel mogelijk mensen willen doden,” zei Marble terwijl hij als gast optrad in een recente aflevering van “The Alex Jones Show” op Info Wars.

“En dat kunnen wij bewijzen als u naar de Georgia Guidestones kijkt. Hun bevolkingsdoel is één miljard. Hun bevolkingsdoel is betwistbaar, maar wat niet betwistbaar is, is dat zij van plan zijn een heleboel mensen te doden om daar te komen. En als er nu dus ergens tussen de zeven, acht miljard mensen zijn en zij willen naar één miljard, dan betekent dat dat zij van plan zijn om zes of zeven miljard mensen te vermoorden. En dus hebben ze al vijf miljard doses van dit COVID-19 nep-vaccin, gen-bewerking gif uitgedeeld.”

Marble verwees naar een reusachtig granieten monument met een reeks handleidingen bestemd voor toekomstige generaties, gelegen op het hoogste punt in Elbert County, Georgia, schrijft Kevin Hughes.

De Georgia Guidestones heeft één plaat die in het midden staat en vier die er omheen staan. Bovenop de vijf platen, die astronomisch uitgelijnd zijn, ligt een deksteen. Het wordt ook wel het “Amerikaanse Stonehenge” genoemd, en doet dienst als een hemelklok – die het verstrijken van de tijd registreert door middel van speciale kenmerken. Het monument is beschreven als “een zeer ingenieus bouwwerk dat feilloos de zon volgt.”

  Martin Armstrong: 'Zal Rusland op de knop drukken?'

De vier platen bevatten 10 handleidingen in acht verschillende talen – één taal op elk vlak van de vier grote rechtopstaande stenen. Zij zijn gegraveerd in het Engels, Spaans, Swahili, Hindi, Hebreeuws, Arabisch, Chinees en Russisch.

De reeks instructies luidt:

 1. Handhaaf de mensheid onder 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur.
 2. Leid de voortplanting verstandig – verbeter de conditie en de diversiteit.
 3. Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal.
 4. Heers over hartstocht – geloof – traditie – en alle dingen met getemperde rede.
 5. Bescherm mensen en naties met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.
 6. Laat alle naties intern regeren en externe geschillen oplossen in een wereldgerechtshof.
 7. Vermijd onbeduidende wetten en nutteloze ambtenaren.
 8. Breng persoonlijke rechten in evenwicht met sociale plichten.
 9. Prijs waarheid – schoonheid – liefde – zoek harmonie met het oneindige.
 10. Wees geen kanker op de aarde – Laat ruimte voor de natuur.

Marble zat er een half-miljard naast. Hun streefcijfer voor de bevolking is slechts 500.000.000. En het is blijkbaar de hoogste prioriteit.

De oprichter van telemedicine website MyFreeDoctor.com zei dat de mensen de afgelopen twee jaar getuige zijn geweest van een bioterreuroorlog die tegen de hele wereld wordt gevoerd, en dat dit een groot samenzweringsplan is van de leiders van het Wereld Economisch Forum (WEF) onder leiding van Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros en Mark Zuckerberg.

“Hun agenda is een kwaadaardige, anti-God, atheïstische agenda. Het zijn transhumanisten. Zij geloven in het bewerken van het menselijk genoom, omdat zij denken dat zij slimmer zijn dan God. En nu is het slechte nieuws voor hen, dat zij ongelijk hebben. Zij willen dus proberen dit gen-manipulerend vergif aan de massa’s op te dringen en dat hebben zij al gedaan. En vijf miljard mensen hebben dit vergif al ingenomen,” verklaarde Marble.

  Holocaust-overlevende: Beleid nazi-tijdperk en COVID-beleid vertonen veel gelijkenissen

Hij zei dat alle COVID-19 leugens effectief ontmaskerd waren door verschillende artsen, zoals Dr. Peter McCullough en Dr. Robert Malone.

Globalisten hebben het narratief naar Oekraïne verlegd

De huisarts in Gulf Breeze, Florida, wees erop dat de globalisten nu het narratief naar Oekraïne hebben overgeschakeld. Zij proberen ook de Oekraïense president Volodymyr Zelensky op te voeren als een soort held die de democratie in Oekraïne bevordert – wat niet waar is, want hij is een totalitair iemand, volgens Marble.

Zelensky heeft politieke partijen in Oekraïne verboden en volgens Marble werkt de Oekraïense acteur die in president is getransformeerd samen met het WEF.

Marble benadrukte ook dat de COVID-19 vaccins verboden moeten worden, omdat alles steeds erger wordt en de mensen steeds verder afzakken in chaos.

“Zolang het gif niet verboden is, zal niets beter worden. Wij blijven vergif uitdelen aan het publiek, en doen alsof het een veilig en doeltreffend vaccin is. Welnu, het is gemakkelijk te voorspellen dat er steeds meer mensen zullen sterven,” zei hij.

COVID-19 vaccins zijn absoluut geen echte vaccins

“De bewijzen zijn overweldigend. Er is nu zoveel bewijs van alle overmatige sterfte, overmatige totale sterfte, dat de zaak gesloten is. De wetenschap is beslist, de COVID-19 vaccins zijn absoluut geen echte vaccins. Het is gen-bewerking vergif. En ik ga steeds weer hetzelfde standpunt herhalen.”

Marble zei dat veel slachtoffers van de COVID-prikken naar MyFreeDoctor.com komen om hulp te vragen bij de symptomen die zij ontwikkeld hebben nadat zij gevaccineerd zijn. Hij voegde eraan toe dat zijn organisatie haar uiterste best doet om de behandeling aan de mensen te bezorgen.

  Oversterfte in heel Europa steeds extremer sinds Covid-vaccinatiecampagne

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 IVERMECTINE DOSSIER

Slimme toiletten maken gebruik van anale vingerafdrukkenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSancties gaan de Westerse burgerij meer pijn doen dan Rusland, waarschuwt Duitse econoom
Volgend artikelAfrikanen moeten betalen om voor Oekraïne te vechten en als “N” uitgescholden te worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

  • Waarom zien hele volksstammen de Bijbel als waarheid, of de Koran? Waarom geloven zoveel burgers alles wat de regering zegt en de MSM.

   Eerlijk gezegd is het idee van 500 miljoen en niet meer prima, de vraag is echter wie bepaald wie er door mogen naar de volgende ronde? Figuren die zwemmen in het vet zoals Frans Timmermans, of de nachtmerrie van iedere vrouw en tandarts Guy Verhofstad? kijk wie het WEF zijn en je ziet geen mensen maar gedrochten.
   Het is de waanzin van de religieuzen die massamoord mogelijk maken, omdat HUN gelijk de enige waarheid is en of hun religie een god is of een milieu fantasie of een injectie fetish maakt niets uit, iedereen moet volgen of word als mens uitgerangeerd. Dat het steeds gaat om een ideologie en niet een bewezen feit, hoewel deze lieden hun denkwijze als absolute waarheid verkondigen.

   Ontvolking is prima, een land moet niet meer mensen herbergen dan dat er op natuurlijke wije geproduceerd eten voor is. Iedere kunstgreep om de natuur meer te laten produceren dan zonder ingrijpen heeft een verlies op een ander vlak tot gevolg. Zoals iemand die amfetamine eet als ontbijt om goed te kunnen presteren, het lichaam word elders opgebruikt en kapot gemaakt. Er bestaat niet zoiets als een gratis maaltijd, altijd word ergens daarvoor betaald.

   • Laatst een filmpje gezien waarin een man het had over hoe men ontdekt had dat mensen na bijna dood ervaringen nogal een terug keerden met “tripple helix” dna ed.

    Daar kwam ook in naar voren dat de basis van realiteit bewustzijn is. Dat het eigenlijk niet zoiets geeft als aardse beperkingen. Ik dacht daarbij aan die docu what the bleep… waar 2D vs 3D in naar voren komt. In een verlengde daarvan 3D vs 4D. Wat nu als de aarde een 4D object is. Dan zou het formaat door een “simpele” verschuiving zo verander kunnen worden.

    Wat betekent eigenlijk voedsel op natuurlijke wijze verbouwen? Zoals in die docu (over klimaat) van Marijn Poels voorbij komt; indoor farming. Zou dat niet natuurlijk zijn? De aarde kan trouwens makkelijk hier en nu zo’n 40 miljard mensen aan als dat goed aangepakt wordt, denk wel dat vrije energie (gelijknamig boek interessant) nodig is om er niet een (nog groter) zooitje van te maken.

   • Wees dan dapper en vertrek zelf gewoon. Wat je schrijft is gelul. Er zijn al decennia hyptheses dat er te weinig mensen zijn en ja monocultuur is slecht voor aarde en mens maar er zijn andere voedselgenererende methoden bekend en mogelijk. Onderzoek bewees lang geleden het is geen kwestie van voedseltekort maar van distributie, dus financiele middelen. Wat de natuur zelf produceert is altijd overvloed.

 1. Als je de natuur zijn loop laat ontvolkt het zichzelf. De zwakke mensen van nu moeten al een muts dragen met dikke jas en wanten als het 5 graden is.
  Een kanker is letterlijk een uit de hand gelopen celdeling. En zo de mens vandaag de dag…

 2. Als je elk mens op de hele planeet, van één seconde tot 130 jaar oud, 5 vierkante meter ruimte geeft, dat is voldoende voor een eenpersoons bed, een stoel, een kast en wat beweegruimte, dan heb je de landmassa van Nederland nog niet eens vol.
  Het probleem is niet het aantal mensen, het probleem is de verdeling van wat die mensen nodig hebben.

 3. Biden heeft dit plan al bevestigd in een video van 1997. Het wereldoorlog nadat Covid mislukt is klopt dus niet.
  Waarschijnlijk staat het allemaal in de Rockefeller scenario for the future. Die te gecompliceerd zijn om voor 1 persoon te lezen of te bevatten. Op YouTube wel een korte versie op je een idee te geven van hoe gecompliceerd. De volgende link https://www.veteranstoday.com/2022/03/29/the-bio-weapons-loop-will-russia-allow-the-us-to-drag-it-out/ is ook een interessant artikel wat duidelijk maakt hoe precies deze strategie allemaal uitgestippeld is. Putin kan nog steeds gecontroleerde oppositie zijn. ! van de Young Global Leaders. Ook is er een mogelijkheid dat deze dreigende oorlog om hele andere zaken gaat dan de meeste mensen interpreteren. Geleid, gememed door hoe het lijkt aan de oppervlakte en door een vervalste geschiedenis. Zaken die wel bekend zijn op de hoogste niveaus van Occulte, Satanistische, Geheime Ordes of bij diegenen die werkelijk aan de touwtjes trekken in deze Matrix, dit theater wat de collectieve mensheid overkomt met het gevoel dat zij zelf er geen controle, geen macht over hebben. Ondanks alle New Age dogmas, affirmaties, je kunt alles manifesteren, The Secret etc. etc. Dogmas waar de UN volledig op gebouwd is, alsmede de UN kerk die al decennia volledig functioneert en alle wereldgodsdiensten wil kapen. Vele New Age leraren werken voor de UN. Maxima ook. Iets wat ik altijd een hele vreemde zaak heb gevonden. Een argentijnse, dochter van een foute vader, koningin van Nederland, waar Nederlanders grof geld voor moeten betalen voor haar UN werk. En een zus met vraagtekens rondom haar dood.

  • De Oekraine Oorlog is een Hoax.
   De Corrupte MSM gebruikt Videogames Nepvideo’s van Soldaten uit hele andere periodes.
   De 24/7 Anti Rusland Propaganda de Oekrainse Heldendaden allemaal onderdeel van deze Oekrainse Nep Oorlog.
   Alle Covid Plandamie Poppenkast Landen voeren ons de Wereldbevolking een Hollywood show op.
   Nergens online zie je echte orginele beelden uit Ukraine.
   Terwijl miljoenen mensen een smartfhone hebben.
   Waar zijn de filmpjes en beelden?

   Poetin en Zelensly zijn onderdeel van de WEF Pshyopaten.
   Kijk naar de bewust gecreerde Sancties die zogenaamd Rusland op de knieën moesten dwingen.
   De Europese Bevolking is daar nu de dupe van.
   Een gecreerde Energie en Voedsel Crisis.
   Dan de Miljoenen ” Nep Vluchtelingen” die naar Europa komen en hier verwent worden om Nederland te Omvolken en die onze huizen en straks bezittingen zullen pakken.
   Allemaal gecreerd om een Chaos te scheppen.
   De Verdeel en Heers tactiek.
   Nederlandse Regering heeft Nederland uitgeleverd aan de Globalisten.
   Aangezien 2/3 van de Bevolking heeft laten zien dat ze uit Angst zich vrijwillig laten inspuiten met Gifinjecties en elke onderdrukkings maatregel accepteren.
   Miljoenen Deugschapen die zich hebben laten Terroriseren en makkelijk te manipuleren zijn.
   De WEF Pshyopaten rollen nu DE GROTE RESET in ons land uit.
   Dankzij onze eigen lafheid gaan we nu allen richting de slachtbank.

 4. Covid leugens ontmaskerd ? De meeste die ik tegenkom zouden zo terug voor een spuit gaan. Covid is terug in de herfts hoor !!!!

 5. De reeks instructies luidt: huh, de 10 geboden maar dan door iemand/iets verzonnen? enkele klinken wel oke en of logisch voor gezond denkende lieden, bv nr: 5 of 7 of 10

  maar der staan ook wat ‘enge’ tussen, gemaakt door de ‘masters’ of the universe 😉

 6. Er komt WO3.
  Reden: de blunders van USA brachten USA op rand van onafwendbaar faillisement; oorlog=winst voor sommigen.

  Gezochte aanleiding: nep melding van Chemische wapens, of atoom bommetje; nep melding van overschrijding van een grens.

 7. Overigens ZIJN DE Georgia Guidestones afgelopen zomer vernietigd. In dat artikel neergezet door loyale christelijke amerikanen. Maar in mijn eerder onderzoek door ene CR waarvan niet bekend was wie dat was. Ook stonden er geheime inscripties op de onzichtbare kanten van de stenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in