Op dit moment nadert de wereldbevolking de acht miljard, maar dat aantal kan gemakkelijk worden teruggebracht tot ongeveer 15 procent daarvan, of 500 miljoen, als er ongeveer 2 miljard extra doses Covid-vaccins in de bevolking worden geïnjecteerd. Tot dusver zijn er meer dan 4 miljard bloedklonterende prikken in de armen van de mensen gestoken, en elke nieuwe dag komen er ongeveer 40 miljoen injecties bij, voornamelijk in de westerse wereld. Verscheidene miljardairs over de hele wereld steunen de “globale reset” en hebben hun “massavernietigingswapen” gefinancierd – de Covidvaccins die zijn gemaakt om zogenaamd de in het laboratorium gemanipuleerde dierlijke virussen te bestrijden die wetenschappers met “gain of function” hebben gebrouwd om mensen aan te vallen en zich onder hen te verspreiden schrijft Naturalnews.com.

Deze kwaadaardige “Nazi-achtige” hoop om de wereldbevolking met 85% te verminderen is ook populair geworden bij mensen die de duivel, geld, macht en heerschappij aanbidden. Het is zelfs uitgehouwen in massieve platen gepolijst graniet, de Georgia “Guidestones” genaamd, waar in het gesteente aanwijzingen zijn gegraveerd voor de wederopbouw van de beschaving na de door vaccins veroorzaakte apocalyps waarover Bill Gates opschept op TED-conferenties.

Heeft iemand de door vaccins veroorzaakte Holocaust voorzien of gepland?

Vijf enorme granieten platen met een totaalgewicht van ongeveer 100 ton, anoniem opgericht in Georgia in 1980, vertegenwoordigen de zieke hoop dat 85% van de wereldbevolking spoedig zal sterven en zo de planeet zal redden van een zekere ondergang. Het bovenste “gebod” luidt: “Handhaaf de mensheid onder 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur.”

Het tweede gebod luidt: “Leid de voortplanting verstandig en verbeter conditie en diversiteit.” Dat past precies in Adolf Hitler’s credo van het creëren van een “meesterras” (van alleen blanken met blond haar, geen geboorteafwijkingen en veel spieren) terwijl hij alle anderen elimineerde die een “last voor de samenleving” waren (wat betekent dat ze de economie extra geld kosten om voor te zorgen) inclusief zwarten, Joden, iedereen met een handicap, en geestelijk gehandicapten, inclusief kinderen. Dit was toen allemaal “voor het grotere goed”, net zoals ze nu zeggen dat Covidvaccins zijn.

  Covid-19 injecties voor kinderen: grote scepsis in Japan en Israël over het experiment

Een ander van de “10 geboden” gekerfd in de gepolijste Georgia Guidestones vertelt de wereld om: “Vermijd onbeduidende wetten en nutteloze ambtenaren,” wat veel lijkt op het credo van Black Lives Matter en Antifa als ze wetten negeren in het aanvallen van de politie, rellen, plunderen, diefstal, brandstichting en de lijst gaat maar door. Kijk zelf maar in deze korte video van de Genocide Stonehenge.

De “profetie” van de ontvolking wordt op dit moment uitgevoerd met behulp van smerige, dodelijke Covidvaccins

Als de boodschap van de genocidale miljardairs nog niet duidelijk genoeg is (men vermoedt dat Ted Turner het “8e wereldwonder van Georgia” heeft gefinancierd) staan er nog meer bevolkingsreductie “geboden” op de stenen structuur: “Wees geen kanker voor de aarde, laat ruimte voor de natuur.” Dus als de buffels en herten niet genoeg ruimte hebben om rond te lopen, dood dan miljarden mensen tot je weer op 500 miljoen zit, is de boodschap daar.

Het astronomische monument is ongeveer 6 meter hoog, met 5 staande delen die elk ongeveer 15 ton wegen. De geboden zijn gegraveerd in verschillende talen, waaronder het Hebreeuws (waarschijnlijk om op de Tien Geboden te lijken).

Deze psycho-babbel werd niet door Mozes van de top van de berg naar beneden gebracht, en het is geen mysterie hoe het werd gemaakt, of hoe het op zijn plaats kwam, aangezien het werd uitgehakt en opgericht in 1980 door rijke ontvolkingsfreaks met technologische middelen en veel geld om te verspillen aan hun “geheime genootschap”-wensen, of misschien zijn het gewoon een paar idioten met extra geld en te veel tijd om handen, die wat aanrommelen met wat apocalyptische Lego-rotsen.

  BBC geeft per ongeluk toe dat COVID-prikken historische sterftepiek veroorzaakten

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zonder een schot te lossen: medische tirannie en de opkomst van het Vierde RijkVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel20.595 DODEN 1,9 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties
Volgend artikelIsraëlische wetenschapper zegt dat COVID-19 behandeld kan worden voor minder dan $1 per dag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Oud nieuws. Dit weten we allemaal al lang. Kom eens met te bewijzen feiten óf start een revolutie.
  Klaar met die kul.
  Hugo scoort nog beter…..

 2. En de individuele mens is zo bezig met zichzelf dat hij / zij GEHOORZAAM volgt wat de eugenetica aan hangers zeggen. Nu komt de booster prik eraan, nog meer onwerkzaam mRNA in je lijf, nog eerder bloedstolsels op verkeerde plaatsen.
  Met desastreuze gevolgen over een paar jaar wordt de wereld een hel omdat men zich dan zal realiseren wat men gedaan heeft.

  Bill Gates kondigt nu al de volgende pandemie aan. Deze sociopaat heeft ze “ op bestelling “
  Wat is er toch aan de hand met de mensheid. Men lijkt wel gehersenspoeld en totaal niet geïnteresseerd in wat jou eigen lijf, leven aangaat.
  Zijn we betoverd❓Door wie ❓Door wat ❓

 3. De effectivitiet van georganiseerd protest in de vorm van communicatie verliest aan kracht bij het “schieten met losse flodders”. Het is niet fout om een bepaalde richting te zien waarheen het gaat met Covid, echter het vereist veel werk om het te bewijzen, wanneer dat niet lukt, is zwijgen beter. Keep Style, keep facts!

 4. “Nazi-achtige hoop de wereldbevolking te verminderen. Het tweede gebod luidt: “Leid de voortplanting verstandig en verbeter conditie en diversiteit.” Dat past precies in Adolf Hitler’s credo van het creëren van een “meesterras” (van alleen blanken met blond haar, ” Wat er nu gebeurt heeft niets met de nazi’s te maken. Bij deze corona scamdemic zijn zionistische supremacisten, de judea sekte, betrokken. Er is geen enkel bewijs te suggereren dat we met nazi’s te maken hebben. Belachelijk. Wat er nu gebeurt wordt ook niet georganiseerd door de bloemist op de hoek maar door machtige spelers en de globalistische miljardairs. Veel van deze machtige spelers zijn joods. Black Rock van Larry Fink. De Rothschilds, de Rockefellers en George Soros. Bill Gates en Klaus Schwab. Ook de farmaceutisch industrie, Pfizer, Moderna, Johnson en Johnson is een joods onderonsje. De demonisering van blanke mensen is irritant, stom en begint gevaarlijk vormen aan te nemen. Houd ermee op. Dat verhaal van Mozes is een fabeltje. De gekke Georgia Guidestones zijn echt maar kunnen gelukkig gewoon opgeblazen worden wat mij betreft. Weg ermee ! De onbeduidende wetten zijn de nutteloze covid maatregels voor een niet bestaande pandemie.

  • Oegoenoegoe,
   Zijn geen Joden ,maar Chazaren,(zoek op)en een nog veel ouder ras,gelinkt aan de Egyptische Farao’s.
   Heeft niks met globalisten te doen,die worden alleen maar gebruikt in een systeem.
   Bill Gates en Klaus Schwab stellen helemaal niks voor.De een heeft veel geld en de andere een grote bek, zoals vele andere,maar worden allemaal gebruikt.

 5. waar is het bewijs van het aantal mensen op deze planneet? Er zijn veel landen waar nooit een telling is gehouden, over een jaar zijn wij met 10 miljard mensen zullen zij zeggen enz; wikipedia is niet te vertrouwen en de swamp wil zo hoog mogelijk getal vertellen om de boel om zeep te kunnen brengen via de gifprik.
  Maar het gaat ze niet lukken.

  • pedero,

   Ruimte genoeg op deze planeet.De mensen die er nu zijn kan je plaatsen op Australie,en dan is er nog de helft van Queens over.Alle mensen(manen,vrouwen en kinderen)
   hebben dan een stuk grond van 30 bij 30 vierkante meten.Alles uitgerekend aan oppervlakte..
   En in de rest van de wereld woont dan niemand.Als je dat ook nog eens gaat uitrekenen kunnen er nog zeker 90 Miljard mensen bij.

 6. Ieder weldenkend mens weet dat teveel mensen hoofdoorzaak is v alle problemen die er zijn.
  Het kapitaal wenst winst te maken en daar heb je mensen voor nodig.
  Kortom: dat is het objectief dus niet.

  • Pelsluis,

   Is niet waar.Er is juist een hele kleine kliek die de oorzaak is van alle ellende.Ze bezitten twee derde van alle kapitaal.Het kapitaal wil geen winst maken.De bankers maken winst op basis van gedrukt geld,gebaseerd op lucht waar we rente over moeten betalen,en dat is hun winst wereldwijd.Dat noemen ze het SWIFT systeem,waar bijna alle banken in deze wereld aan gekoppeld zijn.

  • Jim, het zou zo maar kunnen dat je met deze opmerking de spijker op de kop slaat. Maar is dat dan een bepaalde afgebakende groep of zouden dat alle ongevaccineerden zijn? Tenminste degenen die niet geraakt zijn door de gevolgen van shedding. Of die alsnog het loodje hebben gelegd door de gevolgen van de opzettelijk in de wereld gebrachte crises als hongersnood, energiecrisis of gebrek aan financiële middelen.

 7. Beste Mensen

  Nog steeds worden er drie nullen teveel geteld
  Zeg gerust 500.000
  100.000 per kleur is meer dan genoeg
  Wie niet horen wil
  Niet zelf wil nadenken
  Moet maar pijn lijden
  Helaas pinddakaas

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in