Bild: Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America, CC BY-SA 2.0 , via Wikimedia Commons

De gebeurtenissen rond Oekraïne worden steeds gestoorder. De linkse, dichtgeslibde bedrijfsjournalistiek loopt over elkaar heen in bewondering voor de beroepskomiek en penispianist Zelensky terwijl het fascisme en neonazisme in het land volkomen genegeerd worden. Afrikaanse huurlingen zouden ondertussen 1000 dollar moeten betalen om in Oekraïne te mogen vechten, terwijl het daar “normaal” wordt gevonden om hen apen en “N” te noemen, schrijft Willi Huber.

Nigeriaanse huurlingen kregen in maart van de Oekraïense ambassade te horen dat zij 1.000 US dollar zouden moeten betalen als zij voor Oekraïne wilden vechten. Dat is nogal een aanbod, zou men denken. Welke Afrikaan zou niet willen sterven voor een globalistische marionet en de belangen van oligarchen – en er voor betalen? Dan zijn West-Europeanen nog beter af, zij moeten hun eigen domheid alleen financieren met verplichte bijdragen voor de dagelijkse desinformatie op de openbare omroep.

Zoals internationale nieuwssites gemeld hebben, vraagt de Oekraïense ambassade in Nigeria om het forse bedrag om de reis naar Oekraïne te financieren. Hoeveel het loon daar dan is, is niet zo gemakkelijk te verduidelijken. Voormalige Oekraïense huurlingen klaagden over een loon tussen de 500-600 euro per maand en weinig tot geen munitie. Officieel bedraagt het loon 3.000 euro per maand – althans voor de reguliere strijdkrachten. Of men deze eerste maand overleeft, is een andere vraag, want de werkelijke gevechtscapaciteit van de Russische strijdkrachten komt misschien niet helemaal overeen met de dagelijkse berichten van de publieke omroepen die hen als incompetent afschilderen. In feite zijn al duizenden “vrijwilligers” uit angst en paniek Oekraïne weer ontvlucht, omdat de vuurkracht van de Russen alles overtreft wat zij ooit in hun leven gezien hebben – zelfs als het veteranen met een lange staat van dienst zijn.

  Poetin - 30 vragen en antwoorden op het interview met Tucker Carlsen

Bovendien wordt in het Westen ontkend hoezeer Oekraïne doortrokken is van fascisme en neonazisme. Zoals blijkt uit de uittreksels hieronder van de homepage van het Amerikaanse Vredeskorps, kunnen zogeheten “kleurlingen” in Oekraïne verwachten dat ze “N” en apen genoemd worden, gediscrimineerd en belachelijk gemaakt. Uitspraken als “de meeste Oekraïners hebben nooit contact gehad met andere volkeren” zijn ook explosief, omdat de afgelopen weken duizenden zwart-Afrikaanse “Oekraïners” naar West-Europese landen gevlucht zijn.

De blogger “Nikita” onthult op Twitter dat het hier niet om een gerucht gaat. Zij toont een recent voorval waarbij de paspoorten van twee zwarte soldaten de ronde doen in Oekraïense Telegramkanalen. In ruil voor het feit dat zij hun leven riskeren voor Zelensky en zijn globalistische geldschieters, worden zij hatelijke schimpnamen genoemd en bespot.

Oekraïense telegramkanalen zijn interessant.
Hier werden de paspoorten van twee zwarte soldaten van de LNR gepost.
De commentaren: Apen-gifs, het N-woord en…enkele tamelijk expliciete symbolen.
Een vrouw schrijft: “Nu zullen de Russen ons van racisme beschuldigen😂”

Ja, en terecht.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het is officieel! De Russische Centrale Bank heeft zojuist de Euro en de Amerikaanse dollar verpletterdVolg Frontnieuws op Telegram

  Elke keer als Poetin een waarheid zegt - worden de leugenaars van de wereld gek
Vorig artikelDr. Marble: Nu de COVID leugens ontmaskerd zijn, propageren de globalisten WERELDOORLOG om de wereld te ontvolken
Volgend artikelWat gebeurt er als Rusland de gaskraan naar Europa dichtdraait?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Ook het amerikaanse leger neemt kindsoldaten uit Afrika in dienst. Betaalt hen het minimumloon. Huurlingen uiti de USA of Canada verdienen 60.000 dollar per maand. Het dubbele van wat destijds die beveiligers in Irak verdienden. Waarvan er 1 op camera zei Als het conflict hier afgelopen is moeten we een conflict elders creeeren om ons inkomen veilig te stellen. Het zijn niet alleen foute machthebbers maar ook wel heel veel foute mensen in deze Matrix. Overigens heeft recent onderzoek aangetoond dat zwarte mensen idd genetisch materiaal gelijk aan mensapen hebben. Dan moet je wel weten natuurlijk dat er ooit 8 Humanoid Apen rassen waren. Ze bouwden de Adams Bridge ten noorden van Indonesie en worden afgebeeld in Antieke Indase kunst. Waarschijnlijk zijn ook de blauwe mensen in die kunst zwart. Daar zeggen Native American tribes dan weer van af te stammen. Wij hebben dan weer Neanderthaler genetisch materiaal in ons pakket. Ooit heette heel West Europa AFrika. Zwarte mensen geclaimd uit Lapland te komen. Europeanen ooit zwarte huid en blauwe ogen. Onze echte menselijke geschiedenis is bekend aan de top, verborgen voor gewone mensen. De echte geschiedenis niet gedoceerd krijgen op school, zodat het automatisch verankerd wordt in je bewustzijn, maakt het moeilijk tot onmogelijk om deze Matrix te doorgronden. Ooit waren het zwarte mensen die de bevolking in Perzie verkrachten en verdreven, waarvan een aantal naar Nieuw Zeeland vluchtten en een van de blanke Maori stammen werden. Voor deze Maori leefden er al roodharige blanke reuzen en een kleiner blank ras in Nieuw Zeeland. De reuzen hadden de gezichtstatoeages die Maori nu nog hebben. Zij leefden verborgen in de wouden daar.

  • Jaja, en de noordelijke stammen waren zwarten, want zwarten zijn nou eenmaal in alles het beste.
   En de maoris zijn blank. Zulus ook zeker. En natuurlijk leefden reuzen in de bossen. En ze reden op mammoeten.
   Nou ja, in ieder geval dank voor een goede lach, lachen is gezond.

  • Alleen een piloot verdiend iets in de richting van 60.000, een gevechtssoldaat/ contracter voor beveiliging kreeg in Irak ongeveer 1500 per week….voor 60.000 per maand laat ik dorpen verdwijnen…

 2. Ik zag eigenlijk veelal mannelijke porno. Mannen verkrachting en Poetin met een p**MEL in zijn mond…etc.

  Er is eerder sprake van zelfhaat en homofobie (zullen véél mannen zijn zoals in NL die misbruik meegemakt hebben door een andere man in de familie bijv. tijdens jeugd, heel normaal zeg maar..), waardoor ze mentale schade hebben opgelopen.

  Niets meer.. niets minder.

  Hoop dat ze genezen. Want in real life maken ze geen kans tegen bepaalde rassen.
  Ze doen het zichzelf aan…zonde…. dit gaat nog spannend worden…

 3. 1000 dollar om naar Oekraine te vliegen met behulp van je eigen ambassade…vervolgens in Oekraine op de loop gaan naar de Eu als vluchteling…..dat is verdomme zwaar ondergraven van de reguliere mensen smokkelaars. Artsen zonder grenzen en die bootjes van Soros worden straks leeg…. Ticket van Kiev naar de EU kost misschein 10 euro….de nieuwe immigratie snelweg is bekend….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in