Dit verhaal gaat over de realiteit van vaccinzombies, maar om daar te komen, moeten we eerst de onderliggende idioterie behandelen die mensen ertoe heeft aangezet zich in de rij te stellen voor de covid-injecties die nu hun hersens opeten. Om dit alles te begrijpen, moeten we eerst nagaan welk soort mensen goedgelovig genoeg is om vaccinaties te nemen en ze te blijven nemen, zelfs nadat het bewijs van schade duidelijk is. Er zijn slimme mensen die de eerste twee vaccinaties hebben genomen en zich toen realiseerden hoe gevaarlijk het was. Zij stopten. Maar de onwetenden bleven smeken om meer, schrijft Mike Adams.

De wereld zit vol idioten die, op een zeer reële manier, cognitief achterlijk zijn. Een deel van die achterlijkheid ontneemt deze mensen het vermogen om basisbegrippen als rekenkunde, waarschijnlijkheid of risicobeoordeling te begrijpen. Daarom laten zij zich zo gemakkelijk verleiden om te denken dat “klimaatverandering” iedereen zal doden, of dat het risico van een coidvaccin nihil is.

Enkele van de karakteristieke gewoonten van deze mathematica idioten zijn:

• Ze kopen vaak loten omdat ze wiskunde niet begrijpen.

• Ze hebben de neiging om veel sterk bewerkte junkfood te eten, en ze denken dat ze geld besparen door bewerkte voedingsmiddelen met kortingsbonnen te kopen in plaats van ongeraffineerde, onbewerkte voedingsmiddelen te kopen die in feite veel meer voeding leveren.

• Hun huizen zijn gevuld met merknaam afvalproducten zoals Tide wasmiddel, General Mills verwerkte granen, Chef Boyardee ingeblikte pasta, flessen Pepsi, enz. Ze zijn voor 100% een product van televisiereclame en mediapropaganda. Zij kopen graag veel “Swiffer”-producten die niet meer zijn dan veel te dure schoonmaakdoekjes en -sponsjes.

• Zij hebben zeer slechte financiële managementvaardigheden en zijn eeuwig “blut”, en creëren vaak rampen of maken crisisgebeurtenissen mee waarvan zij altijd beweren dat het “nooit hun schuld” is.

• Ze verspillen geld aan extreem lage eigen risico’s voor autoverzekeringen omdat ze niet begrijpen hoe verzekeringsproducten geprijsd zijn.

• Zij denken dat zij voor alles een verzekering nodig hebben en zijn geobsedeerd door het kopen van meer verzekeringen voor alles wat denkbaar is, inclusief soms het kopen van een “reislevensverzekering” waarbij zij wedden dat zij zullen sterven tijdens een komende vlucht.

• Zij zijn veel meer geïnteresseerd in het afsluiten van een ziektekostenverzekering dan in het verzorgen van hun gezondheid. Zij hebben vaak een zeer slechte gezondheid, maar weigeren hun gewoonten te veranderen om hun gezondheid te verbeteren.

• Ze houden van boosters en vaccins! Ze zijn ook grote fans van mondkapjes. Zij zijn de “Karens” van de covid.

  Een pad zal oprijzen om ons te ontmoeten

• Tenslotte, omdat ze geen macht over zichzelf hebben, hunkeren ze naar macht over anderen.

We leven allemaal in een wereld die bevolkt wordt door deze idioten / Karens, maar dat staat op het punt te veranderen door het covidvaccin.

Op dit moment sterven er in Amerika elke maand ongeveer 100.000 mensen die een vaccin hebben genomen aan het vaccin zelf (zie de cijfers hier). Dit zal dramatisch versnellen tot 2022 en daarna. In de komende tien jaar zult u een “massaslachtoffers gebeurtenis” meemaken van gevaccineerde artsen, journalisten, wetenschappers, werknemers van Big Tech, werknemers van Wall Street, stadsmanagers, schoolleraren en meer, die allemaal sterven door de vaccininjecties waarvan zij dom genoeg dachten dat ze veilig en goedgekeurd waren. Deze mensen zullen instorten en ofwel het bewustzijn verliezen ofwel sterven, net als deze 36-jarige verslaggever uit Brazilië die publiekelijk opschepte over het nemen van de covidprik, vervolgens flauwviel en het bewustzijn verloor voor de camera tijdens een nieuwsuitzending:

Brazilian Journalist Collapses and Has Five Heart Attacks Days After 3rd Covid Shot – 98

De reden waarom de tv-nieuwslezer het bewustzijn verloor en vijf hartaanvallen kreeg, is omdat zijn bloed in een half-vast mengsel veranderde als gevolg van de spike-eiwit “vaccin”-injecties.

Het is duidelijk dat wanneer je bloed niet langer functioneert als een vloeistof maar begint te veranderen in een vaste stof, het niet langer door je bloedsomloop kan stromen. Binnen enkele seconden verliezen je hersenen zuurstof en verlies je het bewustzijn. Dit is de reden waarom zoveel mensen die de covid “klontprik” injecties nemen, sterven of bewusteloos raken.

Terwijl gevaccineerde mensen afzakken van “normaal” naar DOOD, gaan ze door een zombie-achtige fase van krankzinnigheid en persoonlijkheidsveranderingen

U hebt dit waarschijnlijk gezien bij veel van uw vrienden, familieleden of collega’s die de klonterinjecties hebben genomen. Voor de injecties, waren ze normale, gezonde, gelukkige mensen. Toen namen ze de injecties en ging het bergafwaarts.

U hebt misschien persoonlijkheidsveranderingen opgemerkt, verhoogde agressiviteit en een wending naar dierlijk / zombie-achtig gedrag.

Dit zijn tekenen dat zich bloedklonters beginnen te vormen in hun hersenen, waardoor de zuurstof wordt afgesneden naar de delen van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor de verwerking van de hogere cognitieve functies. In wezen veranderen ze in vaccinzombies, en ze beseffen het niet eens.

Het is belangrijk te begrijpen dat hoe extremer hun persoonlijkheidsveranderingen zijn, hoe meer bloedklonters hun hersenen aantasten. Dienovereenkomstig, hoe minder tijd ze nog te leven hebben. Dus als je ziet dat vaccinzombies hun verstand verliezen en zich gedragen op een manier die lijkt af te wijken van de mensheid, besef dan dat ze niet lang meer te leven hebben. Veel “gemaskerde Karens”, met andere woorden, zullen spoedig ” verstreken Karens” zijn wanneer de spike-eiwitten de laatste functionerende delen van hun gewonde hersenen afsnijden.

  Uitbraak in mei 2022, uiteindelijk 270 miljoen doden: Reeds in 2021 aangekondigde apenpokkenpandemie

Presentator Ben Armstrong van The New American vroeg zich dit onlangs af: “Lijden mensen die nog steeds maskers dragen aan een geestesziekte?” Hij zit op het goede spoor, maar ik denk dat ze in feite lijden aan neurologische hersenbeschadiging als gevolg van bloedklonters en nanodeeltjes van spike-eiwitten.

Zodra dit proces volledig is uitgespeeld, zullen deze mensen sterven aan catastrofale hersenbeschadigingen, beroertes, hartaanvallen of een lymfocytenaanval op hun organen. Vergeet niet dat zij tijdens de overgang naar die dood zullen veranderen in krankzinnige vaccinzombiewezens die uithalen naar iedereen om hen heen, waarbij zij de dierlijke delen van hun hersenen tentoonspreiden die nog functioneren (de lagere hersenstamfunctie, het “reptielachtige” brein).

Een bijzonder demonstratief voorbeeld hiervan is te zien in de volgende video uit Melbourne, Australië, waar een jogger met de naam “Simone” wreed werd aangevallen door een boze man die beweerde dat de jogger niet voldoende sociale afstand hield tot zijn familie.

COVID Cultist Kicks Jogger In The Face Over Not Social Distancing From Family, Child Heard Screaming

Voorbij de massavormingspsychose: Het is een vaccinzombie apocalyps

Dit alles verklaart waarom zoveel linkse journalisten zijn veranderd in dierlijke gekken die de realiteit van de wereld om hen heen niet eens meer kunnen verwerken. Dit is ook de reden waarom linkse techmedewerkers – waarvan de meesten de klonterprikken hebben genomen – “getriggerd” worden door de realiteit en alle spraak die in de realiteit geworteld is moeten censureren. Zij moeten hun fragiele psyche beschermen tegen contact met de echte wereld, anders zal hun hele waanwereldbeeld in duigen vallen.

In het algemeen gaat het proces ongeveer als volgt:

Stap 1: Ze beginnen als vergeetachtige idioten die niet veel begrijpen van getallen, risico’s en realiteit.

Stap 2: Ze nemen de klonterprikken (en boosters) omdat ze zich door de ontvolkings-“autoriteiten” gemakkelijk laten overhalen tot zelfmoord door inenting.

Stap 3: De stollingsinjecties beginnen effect te sorteren, waardoor bloedklonters in hun hersenen terechtkomen en de zuurstof van delen van hun hersenen wordt afgesneden.

Stap 4: Doordat ze hun hogere hersenfuncties verliezen, storten ze zich in dierlijk, “hersenstam”-gedrag, waardoor persoonlijkheidsveranderingen en zeer agressieve uitbarstingen tegen anderen ontstaan.

Stap 5: Naarmate de hersenbeschadiging verergert, veranderen zij in “masker Karens” en vaccinzombies, die uiteindelijk onherkenbaar worden voor de mensen die hen ooit gekend hebben.

  mRNA-uitvinder Dr. Malone: Wereldwijd totalitarisme is een grotere bedreiging dan het coronavirus zelf

Stap 6: De bloedklonters en spike-eiwitten vernietigen uiteindelijk hun hersenen, wat leidt tot een laatste catastrofale gebeurtenis die hen van het leven berooft: Een zware beroerte, hersenbloeding, etc.

Op dat moment bijt een andere masker Karen in het stof, en is de wereld iets minder krankzinnig. Het probleem is natuurlijk dat er waarschijnlijk miljarden vaccinzombies zullen zijn die dit proces zullen doormaken terwijl de spike-eiwitten hun vasculaire systemen en hersenen opeten.

Vergeet niet dat tot nu toe meer dan 4,7 miljard mensen zijn geïnjecteerd met deze hersenbeschadigende, hartverwoestende klonterende injecties, volgens OurWorldInData.org. En elk van deze mensen zal worden opgejaagd en gedwongen tot het nemen van meer boosters, keer op keer, totdat de agenda van wereldwijde ontvolking is bereikt (of we stoppen deze waanzin door te stoppen met alle covidvaccins en zo de pandemie te beëindigen).

Dit betekent dat voor degenen onder ons die geen zombies zijn, het overleven van de vaccinzombie-apocalyps een van onze grootste uitdagingen zal zijn.

Hoe overleef ik de vaccinzombie-apocalyps?

Ik heb verschillende gratis, downloadbare audioboeken beschikbaar die je kunnen helpen om de globale ineenstorting te overleven die versneld wordt door vaccinzombies. Ten eerste is er de Global Reset Survival Guide, beschikbaar op GlobalReset.news.

Ik sta ook op het punt om een nieuw, downloadbaar audioboek uit te brengen, genaamd “Ghost World 2022 – 2032.” Dit boek behandelt hoe te overleven in de post-vaccine ineenstorting economie en waarom hoog-vax-rate blauwe steden zullen instorten en veranderen in spooksteden.

We hebben er nog geen website voor gelanceerd, maar je hoort erover als je geabonneerd bent op de Natural News dagelijkse email nieuwsbrief hier (aanmelden is gratis).

Daarnaast heb ik een zeer populair en veelgeprezen downloadbaar audioboek genaamd, “Survival Nutrition.” Al deze audioboeken komen ook met downloadbare, afdrukbare PDF transcripties. Bekijk deze op SurvivalNutrition.com.

Voor het volledige verhaal over vaccinidioten, wiskundig analfabetisme, verzekeringsverslaafden en waarom de mensheid op weg is naar een zekere ineenstorting, luister naar de harde Situation Update podcast van vandaag (die naar mijn mening de beste cover art ooit heeft):

Situation Update, Jan 7, 2022 – UNPOPULAR TRUTHS about money, finance, vaccine risks and MATH MORONS

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID MASSAPSYCHOSE DOSSIER

De top 5 redenen om je NIET te laten vaccineren tegen Covid, nooitVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMassavormingspsychose: Jogger aangevallen in park wegens ‘overtreding’ van sociale afstand
Volgend artikelHet is al TE LAAT voor bijna 1,5 miljard mensen die kunnen sterven van covidprikken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Ik vind het alsnog niet duidelijk hoeveel echte vloeistof is ingespoten versus placebo’s. De sterfte gaat veel te langzaam, en de bijwerkingen zijn ook niet dagelijks waar te nemen. Ik heb het vermoeden dat heel veel mensen genept zijn met placebo’s. Een zeer dure grap voor de Staat de NL, en heel gevaarlijk voor de dodelijke pandemie die maar niet ophoudt door deze nep. Het is dus van groot belang dat mensen de boesters nemen, omdat dit vermoedelijk de kans vergroot om de echte vloeistof ingespoten te krijgen, en dus goed beschermd te zijn tegen de moordende pandemie van de covid. Wetenschappelijke experts beweren dat de “effectitiviteit” van het “vaccin” afneemt, maar ik vrees dat het met placebo’s te maken heeft die deze schijn veroorzaken. Neem dus veel boesters, het is jouw recht. Zodra we dan de SADS zien toenemen (de Sudden Adult Death Syndrome), het toevallig overlijden van iemand zonder echte aanleiding, weten we dat meer mensen eindelijk de echte vloeistof hebben ingespoten kregen. En dan weet je ook dat je goed beschermd bent tegen de wereldwijde sterfte aan de pandemie. Iaw, hoe meer boesteren des te meer SADS en des te meer bescherming voor jou.

  • Bekijk deze maar eens: https://howbad.info/
   Het is voor big pharma commercieel interessant om in ieder geval voldoende consumenten over te houden waaraan ze nog jaren hun rotzooi kunnen slijten en voor overheden om te zien of het volk echt dom is (ja) zodat ook zij kunnen overleven.

  • Wat een bizar comment. Ik zou je huiswerk eens doen als ik jou was. Die Placebos zijn voor de elite en voor hen die hun opdrachten uitvoeren. W.s. maakt die bescherming van hen en hun familie chantabel.

   • Vertel meer, svp. Bijvoorbeeld, welke informatie heb je waar je deze uitspraak op baseert. Dat verschaft waardevol inzicht. Kennelijk heb jij je huiswerk gedaan, deel het met ons!

  • De website van Master Gates en de zijnen. Alsnog staat er niet bij hoeveel nepspuiten er gegeven zijn.

   Maar, tsja, Ab zou wel eens gelijk kunnen hebben… De dwang achter die spuit zit ‘em mogelijk in het “beschermen” tegen de komende straling. Als je de logica van “follow the money trail” toepast, dan hebben de machthebbers baat bij een controle systeem dat op 5G en mobieltjes draait. Eigenaars met bezit zouden dan makkelijk op de eoa manier aan de SADS kunnen bezwijken, zodat hun bezit vrijkomt voor jatten door de machtshebbers in het digitale systeem, als het monetaire bezit niet meer naar erfgenamen mag. Echter, de pharma’s willen een groot afzetgebied behouden voor winstbejag, dus zo min mogelijk SADS doden. (ik bedoel die SADS sarcastisch, he, want we weten dat dit een verhullend woord is voor “vaccinsterfgeval”). Ik ben er dus (nog) niet van overtuigd dat de spuiten bedoeld zijn om “bescherming” tegen straling te bieden. Die dwang is zeker een heel belangrijke aanwijzing in het verhaal, en als je verstandig bent dan neem je puur en alleen om reden van die dwang de spuit nooit, maar ik ben nog steeds op zoek naar de reden voor die dwang. Ik den dat er iets anders achter zit…

 2. P.s. – Mike Adams zegt:
  “Vergeet niet dat tot nu toe meer dan 4,7 miljard mensen zijn geïnjecteerd met deze hersenbeschadigende, hartverwoestende klonterende injecties, volgens OurWorldInData.org.”

  Het verhaal van Mike Adams is dus op OurWorldInData.org gebaseeerd. En zoals je nu zou moeten weten is de geldschieter van die site Master Gates. Dus geloof er maar niks van, wat die Mike je vertelt. De meeste mensen zijn gewoon hartstikke genept en hebben een spuit vol placebo gekregen. Geen wonder dat iedereen ligt te kreperen aan de covid die maar niet ophoudt met allerlei varianten die van de ene op de andere dag plotseling tevoorschijn komen. En de SADS is veel te langzaam, dus dat hele spuitverhaal klopt voor geen meter. Haal je boester.

  Lees hier zelf over die altruistische nep site: https://ourworldindata.org/funding

  “Our World in Data is supported by grants from the Quadrature Climate Foundation, the Bill and Melinda Gates Foundation, and a grant from the German entrepreneur, businesswoman and philanthropist Susanne Klatten.
  In the past we have also received grants from the World Health Organization, the Department of Health and Social Care in the United Kingdom, the Centre for Effective Altruism – Effective Altruism Meta Fund, and the Nuffield Foundation.”

  En:

  “In addition to grants, our work is also made possible with the donations of individuals and organizations that have made contributions to support our project:

  Longview Philanthropy
  The Camp Foundation
  The Musk Foundation
  Centre for Effective Altruism – Effective Altruism Meta Fund
  UES – Gemeinnützige GmbH für effektives Spenden
  Templeton World Charity Foundation
  Vitalik Buterin
  Tobias Lütke and Fiona McKean
  Patrick Collison and John Collison
  The Rodel Foundation
  Paul Graham
  Kevin Hale
  Ron Conway Family
  The Pritzker Innovation Fund”

  En de enorm lange lijst van mensen die ook geld storten, kun je zelf lezen. Die kopieer ik hier niet in.

    • Geen wonder dat iedereen ligt te kreperen aan de covid die maar niet ophoudt met allerlei varianten die van de ene op de andere dag plotseling tevoorschijn komen

     dat zijn de spuit slachtoffers

    • Aan Immortal
     Ik neem aan dat je jouw best doet om je opinie duidelijk te maken het lijkt 180 graden op de gemiddelde trend van deze site te staan. Ondanks dat er veel wakkerheid geclaimd wordt heeft men deze optie niet als troetel gedachte. Zou mooi wezen als je via harde data kan aantonen dat veel mensen ernaast kleunen
     Ik sta open voor alles maar wel gebaseerd op zaken die na te trekken of heel makkelijk te bewijzen zijn. Succes.

      • Antwoord reactie Immortal.
       De optie laat ik aan jouw over dat is niet mijn gebied anders zou ik een dictator zijn . Je legt best interessante verbanden. Echter er zitten wel aannames in die na te trekken moeten zijn om de verbanden te rechtvaardigen en bewijsbaar te maken. Anders blijven we in dit Gruwelijke science fiction verhaal waarin we nu schijnen te verkeren rondtollen in de draaikolk van meningen. Terwijl als ik het allemaal verwerk denk ik , laten we zo gauw mogelijk onomstotelijk iets in handen krijgen wat de hele draaimolen tot stop kan zetten. Daarna reflecteren vervolgens bijstellen en dan controleren. Ik zou het The Global Civilian Reset willen dopen. De boel gaat instorten er is al teveel sociale en economische schade. Ik ga nu een metafoor gebruiken Je hebt een bloempot met een zaad erin er wordt aangenomen dat als alle externe condities aan bepaalde voorwaarden voldoen het tot bloei komt. Je hebt dus een doel dat is de oogst van wat er gezaaid is. De agenda is op dat doel gericht en wordt in de praktijk dus toezien dat alle factoren optimaal zijn voor het doel. Als het doel niet in Harmonie is met de evolutie stroom zal het moeilijker worden om de factoren onder controle te houden. De externe factoren zoals een populatie van mensen gaan reacties op de acties geven als ze waarnemen welke plant er aan het ontluiken is en dat ze een factor zijn die onder controle gehouden moet worden om de plant te laten groeien. Zodra ze het personeel en de taken plus het regelsysteem die die plant beïnvloeden goed gedefinieerd hebben, kunnen ze deze gaan beinvloeden. Omdat het een globaal verschijnsel is, worden de mensen steeds meer verbonden en stappen over oude dogma’s heen. Ze leggen dan hoewel gedwongen om te veranderen een nieuw zaadje in de pot welke op basis van een samenwerking of Harmonie geplant is. Deze zal minder regulatie nodig hebben en naar alle waarschijnlijkheid sneller tot bloei kunnen komen vanwege de intentie achter de drijvende kracht en de delen meer dan het geheel zijn.. Er zitten twee kanten aan deze munt uit ellende kan iets moois ontstaan door een collectief verlangen. Dus zet hem op en succes. De evolutie stroom gaat door en juist door wat ik het mentale massatraagheidsmoment noem zijn best vaak gedwongen om iets te veranderen meestal in kleine dingen in het dagelijks leven. Het kost ongeveer minimaal 0,2 seconden om om een signaal van de zintuigen te verwerken en te reageren. Concepten wat meer tijd. Het kost nog meer tijd om een hele agenda die al wat jaren in werking schijnt te zijn gemeenschappelijk te accepteren verwerken en reageren Er is lef voor nodig om het plaatje wat je dacht dat het was en de werkelijkheid in de muil durven te kijken en wijze en onderbouwde keuzes te gaan maken welke op het niveau van je principes zit. Ik zie pas rond 2025 weer licht door de wolken komen en hoop dat jij en een ieder die naar waarheid op zoek zijn daar een grote bedragen aan mogen doen. Hoe eerder hoe beter. Het gaat niet om op de personen te spelen het is een verandering van oude bestuursytemen die in hun gulzigheid naar meer grip en controle niet meer in Harmonie van de Tijdsgeest zijn. Ik zie ook een middenweg in idealen niet alles is te verwerpen, echter liever door dialoog en compromis dan door het door je strot gedrukt te krijgen.

       • Ik ben het helemaal met je eens hoor. Ik snap dat je mijn wrang, maar kennelijk te subtiel sarcasme niet door had. Sorry als dat niet duidelijk was. Andere dingen die ik hier schrijf zijn wel duidelijk denk ik. Ik weet helaas al meer dan 20 jaar van deze duistere zaken af en zag ze ook al komen, werd regelmatig een complotdenker genoemd of voor gek uitgemaakt. Het is wel allemaal uitgekomen. Het is erg deprimerend dat zoveel mensen er niet doorheen kunnen zien ook al doe je nog zo je best hun te waarschuwen – ze hebben hun antwoorden en hun geloofsystemen, de spuit is heilig – je komt er niet doorheen… en dat maakt me soms sarcastisch. Echter, ik krijg weer een beetje hoop dat jij 2025 als een lichtstraal door de wolken ziet. Laten we ons daarop richten, met man en macht. Bedankt in elk geval voor je aardige antwoord.

        • Antwoord Immortal.
         Ik kreeg 15 jaar gelden 8GB aan data dat was allemaal gerelateerd naar de agenda. Ik heb me erin verdiept maar voor mezelf gehouden omdat ik geen reactionair en niet politiek actief ben. Ik beb pas sinds 2019 in het bezit van een smartphone mobieltje en kan met een 3G nu op internet. Toen ik me ging verdiepen in het Covid verhaal schrok ik hoever Nederland al gevorderd was. Ik woon namelijk in het buitenland in de bergen in Nepal en heb een heel Spartaans simpel leven samen met mijn vrouw die doofstom is. ik zorg voor haar en doe elke dag koken omdat ze ook enigszins geestelijke problemen heeft. Ik heb mijn familie en vrienden gewaarschuwd met de verbanden tussen het “nieuws” en de verborgen realiteit. Ik nam het risico van kritiek maar zou mezelf nooit vergeven als ik het niet gedaan zou hebben. Jij stel je ook blood aan kritiek omdat je vind dat je iets moet doen. We kunnen andere niets opdringen wel even flink door elkaar schudden met het risico van afwijzing en afstoting. Gelukkig voorspelde ik genoeg zaken gebaseerd op de info die ze in een korte tijd onder hun ogen hebben zien uitkomen en buigt de opinie langzaam om omdat ze er niet onderuit kunnen. Ik ga echt niet vertellen zie je nu wel dat ik gelijk heb want daar draait het niet om het is zelfs heel droevig om nu je gelijk te willen krijgen omdat het ten koste van het welzijn van andere gaat. Het frustrerende is dat het een druppel op een gloeiende plaat lijkt te wezen. Ik kan het niet groot aanpakken en heb ook niet de intentie omdat ik geen actieve player ben en geen karma heb uitstaan op dit vlak. Echter elke druppel is er eentje die de gloeiende plaat iets afkoeld hoewel ik liever de brandstof toevoer afgesloten zie. Die mogelijkheid zit erin op deze site. Mijn mentale troefkaart is om een gedachte stroom uit te sturen die inkeer bij de ChristenUnie bewerkstelligt en ze de C van Christus weer in hun hart krijgen in plaats van op de tong. Zij kunnen in Nederland het tij nog keren zonder geweld en opstanden uiteraard samen met de oppositie partijen echter die zitten nog in een minderheid als het op stemmen in de tweede kamer aankomt. . Het is moeilijk om niet te oordelen en in je eigen kracht te blijven met zoveel ellende om je heen. Hetgeen ik me voorgenomen heb is Is om zoveel mogelijk een gemeenschappelijk draagvlak te zoeken omdat versplintering met allerlei emotionele opinies meer slecht dan goed doen. Juist doordat we een vrije keuze hebben moeten we die ook waarderen bij een ander anders worden we precies als waar we ons tegen afzetten. Of deze andere nu een keuze gemaakt heeft vanuit een positie die rationeel onderbouwd is, op goed vertrouwen of egoïsme gebaseerd is , dat is hun karma. Hiermee kunnen ze hun koers voor een eventueel nieuw leven op aarde bijstellen als hun leven door hun keuze erbij inschiet.. We zijn in principe wat jouw blognaam inhoud allemaal Immortal tenminste als je het concept van reïncarnatie kan omarmen. Ik heb zelf teveel ervaring om het te ontkennen. Wens je innerlijke rust inzicht en wijsheid in handelen waarbij jouw unieke kracht zich op een zo effectief mogelijke manier mag ontplooien. Dit geld voor een ieder die dit leest.
         Je weet nooit hoe het balletje kan rollen. Ik heb een zoon in Nederland die gevaccineerd is en snap dat het zijn eigen keuze was. Er zijn best veel gevaccineerde die het voor een ander deden dat is jezelf aan de kant zetten voor een ander waar ik diepe waardering voor heb. Dus het is niet niet zo zwart wit als anti tegenover pro vaccinatie. Ieder mens is uniek helaas zitten we in een 1 en 0, True or false en computermodellen tijd die totaal niet organisch en harmonieus is. Daarom denk ik dat het het plan uiteindelijk zal falen

        • Ontzettende bewondering voor hetgeen U verteld. Beter zouden we het niet kunnen doen . Met mijn hoge leeftijd van 87 jaar, , heb ik uiteindelijk de zelfde ervaring . Het résultaat van de oorlog 1940-44 , die ik beleefd heb in een familie van verzetsbestrijders en mijn geboortehuis een Geklasseerd Monument is , als hulde aan mijn familie , moet ik zeggen , dat wat we nu beleven , het mij uiteindelijk duidelijk maakt , wat de ware oorzaak van de oorlog in 1940-44 was . Dezelfde reden , als de toestand van heden . Wens U en Uw echtgenote een zo goed mogelijk en gelukkig leven in de bergen van Népal . “Be Happy”

  • Ik wel, mensen met infecties, agressieve kankers, plotselinge bloedstollingen, TIA’s, kuchend, hoestend, snotterend…. alleen maar… helaas. Zal nog erger worden.

  • Hoi Gerrit,

   Ik ben de eerste zombie een paar dagen geleden tegengekomen. Ik liep in de supermarkt ongeveer in het midden van het gangpad en keek naar het schap totdat ik uit mijn ooghoek een man / zombie zag gebaren voor afstand. Wees ook naar mijn mond waar, uiteraard, geen muilkorft voor zat met zijn handen die waren voorzien van handschoenen. Zijn orgen waren wijd open en vol met angst.

   Ik deed een stapje opzij in verbazing en terwijl hij langsliep hoofd van mij afgewend en arm ervoor en leip heel snel. Zei helemaal niets en ik was echt verbaast om het vriendelijk te zeggen. Hij had gewoon een ander gangpad in de supermarkt kunnen nemen om zo het ”gevaar” te ontlopen.

   Het was voor het eerst dat ik zo iemand heb gezien en had echt medelijden met hem. Dacht en denk echt dat als hij het overleeft dat hij jaren psychische hulp nodig heeft om weer enigsinds normaal te kunnen functioneren in de maatschappij.

   Ik hoop niet dat er meer en meer van dat soort mensen komen wat ik vond het heel verontrustend om mee te maken.

   Groeten,
   Hugo

   • Ik heb diverse collega’s (op een bedrijf met zo’n 750 werknemers) die exact hetzelfde reageren. Je ziet ze elke dag verder afglijden.

   • Brrrrrrrrrr…. dat is een echte zombie… heel griezelig. Maar het lijk mij eerder een vervelende ouwe burgerzeikerd die effe zijn dominantie over een ander moet uiten, door zichzelf als slachtoffertje op te stellen. Bekende truc. Ook uit de WW2. Deze zombie had een ander pad op kunnen gaan maar hij moest en zou jou laten weten dat JIJ een gevaar bent! Heel goed dat je zonder beklap loopt. Jammer dat je die man niet vroeg of er wat aan de hand was en of hij hulp nodig had…!

   • Dat soort mensen openbaarde zich al vanaf het allereerste begin van de pandemie. En ook het tegenovergestelde. Extra vriendelijke mensen, die heel duidelijk maken tolerant te zijn en geen ruzie in de supermarkt willen. Soms echter zijn dit soort mensen echt bang voor besmetting omdat ze het gehele Overheidsverhaal klakkeloos geloven en omdat ze eenvoudig weg niet de skills hebben, geen engels kennen om onderzoeken of zelfs maar dit soort artikelen te lezen. Kritische huisartsen zijn zeldzaam. Dus voor diegenen die geen zombies zijn, probeer de verloren gegane cohesie weer te herwinnen. Wees vriendelijk naar anderen. Toon compassie als je gevaccineerde buurman toch ziek wordt.

  • Loop jij met je ogen dicht, Gerrit? Je bent al een zombie zodra je zo’n muilkorf opzet en tot nu toe is dat zomaar 99,9 % in bijv. winkelcentra.

 3. “Om dit alles te begrijpen, moeten we eerst nagaan welk soort mensen goedgelovig genoeg is om vaccinaties te nemen en ze te blijven nemen, zelfs nadat het bewijs van schade duidelijk is”.

  Welk soort mensen?

  Mensen met het Stockholm Syndrome!

  Echt waar.

  • Hoi Lee1990,

   Vergeet normalicy bias niet! Of hoe heet ie ook al weer,…. Vertrouwen in autoriteit / experts ondanks ze overduidelijk ongelijk hebben (die experts). Ik heb het hoog opgeleiden letterlijk horen zeggen. Wie ben ik om de experts in twijfel te trekken terwijl het falen van die experts overduidelijk was.

   Ik kon het niet laten om te zeggen dat als we de experts altijd blijven geloven we nog steeds zouden geloven dat de aarde het middelpunt was van alles en dat dus de zon om de aarde heendraait. Degene die dat stelde haalde even 1500+ jaar onderuit. Moest dat met zijn leven bekopen.

   Alleen om de reactie te krijgen ja maar dat was anders…….

   Groeten,
   Hugo

   • Een aantal jaren geleden kwamen echte wetenschappers in ik dacht Canada naar buiten dat ze te bang waren om hun echte bevindingen te delen. Opdrachten tot onderzoeken worden door het bedrijfsleven gefinancierd. Ook zijn er ruim 100 wetenschappers vermoord of gesuicideerd. Dat was jaren geleden al zo. Google censureerd sinds dien alles of plaats soorgelijke links bovenaan met andere info. Veel nu niet meer terug te vinden. Ook ruim 100 holistische artsen vermoord, dood, gesuicideerd. Aaron Russo, RIP, die info over RFID chips deelde. Ze kunnen in 28 dagen je met kanker infecteren en doden. Chavez riep het al . Ze hebben me kanker gegeven. Die info, video over onderzoek stond ook op het internet. Soms lees ik MSM nog wel eens. Puur om te weten wat normale?? mensen mee gememed, gehersenspoeld worden. Net als die speech ooit van Obama, grootste oorlogspresident ooit, zit het heel slim in elkaar. Ook in comments hier denken mensen nog steeds dat Plato’s democratie regeren door het volk betekende. Helaas. Regeren door de elite ipv de aristocratie. Vrouwen, ook de Heterae niet, slaven allemaal geen stemrecht. Ongeveer preceis wat we nu hebben. En nog willen velen meer van hetzelfde. Meer democratie.

    • Hoi Gertrude,

     Mooie rants en eens. Hou deze van Galbraith in je achterhoofd.

     People of privilege will always risk their complete destruction rather than surrender any material part of their advantage.

     Groeten,
     Hugo

  • Het bewijs van schade is de meesten niet duidelijk. Die 95 % bescherming, gemanipuleerde data, is vooral blijven hangen. Poliovaccinaties waarschijnlijk deel van de strategie. Decennia lange indoctrinatie dat Vaccinaties ziekten hebben doen afnemen en ons beschermen. Zelfs een denken dat vaccinaties voor kinderen vlgs protocol verplicht waren. Hij is nu 47. De eerste 3 jaar van zijn leven chronisch ziek. Pas veel later werd ik langzaam wakker. Klinkt nu heel makkelijk. Maar toen was er net als met de foute Sinterklaas die info niet online te vinden. Toen was er nog geen Online, of Google.

 4. Als die mRNA vaccinaties depopulatie tot doel hebben zal het een slow-kill zijn. Verlies van cognitieve functies zullen vermoed ik pas na een jaar of langer gaan optreden. Uiteraard willen ze eerst ook alle baby’s en kinderen gevaccineerd hebben wereldwijd voordat de grote die-off mag plaatsvinden.

  • Juist. In de optiek van degenen die achter dit alles zitten hoeven er niet binnen een jaar 2 miljard mensen om te vallen. Kijk naar de chinezen, die denken ook generaties vooruit. Waar het deze sociopaten om gaat (denk ik) is om de bevolkingsgroei om te buigen naar een langdurige bevolkingsafname. En in bredere zin, ze laten ons de schone wereld bouwen waar zij zelf in willen leven, en laten ons er voor betalen.

 5. Ik hoop niet dat we ‘The Walking Dead’ taferelen gaan krijgen. De vaccinfabrikanten willen natuurlijk niet dat er naar hun gewezen wordt dus er zal flink wat tijd overheen gaan voordat alle ellende in die mRNA vaccins zich begint te manifesteren, afgezien van degene die al vroegtijdig bezweken zijn.

 6. De rommel in de spuit werkt in op de pijnappelklier. Dus het zal met de tijd wel blijken of er duisternis aan het ontstaan is in mensen als de innerlijke zombie zich langzaam ontwikkelt.

  • Ontgiften blijft de beste remedie. Chlorella en extra alfa-lipoonzuur gebruiken.
   Slimste is om een heilpraktiker of natuurgeneeskundige te raadplegen
   HA zou ik mijden als de pest. Die hebben geen flauwbenul imo

  • Volgens oud-minister van Defensie ir. H. Vredeling (1924 – 2007) was ‘verzets’prins Bernhard von Lockheed – Biesterfeld uniformgeil. Minister van Buitenlandse zaken (1952 – 1971) en in de periode 1971 – 1984 secretaris-generaal van de NAVO J. Luns (1911 – 2002) was trouwens ook dol op verkleedpartijen.

 7. als ik die veranderingen hierboven lees bij die vaccinzombies, kreeg ik nogmaals de bevestiging van wat ik al twee jaar regelmatig als commentaar schrijf namelijk dat de tv-serie van THE WALKING DEAD reaiiteit aant worden is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in