Het volk heeft het recht om te demonstreren. Waarom komt mij dit voor als een sigaar uit eigen doos? Welk addertje zit er onder het gras? Ik zie niet dat we een recht hebben dat er naar ons geluisterd wordt. Er wordt gesteld dat ‘we’ veel bereikt hebben door te demonstreren, zoals stemrecht voor vrouwen. Maar ik vraag mij ten stelligste af of dat komt door demonstraties of door andere zaken, schrijft gastauteur Niccos.

Voor mijn gevoel heeft het meer te maken met het collectieve bewustzijn waardoor de energie verandert en daardoor de samenleving verandert. Wanneer genoeg mensen van binnen ‘weten’ en ‘voelen’ dat vrouwen stemrecht behoren te hebben, dan kan dat niet meer worden tegengehouden. Het gaat als het ware gonzen in de samenleving en daarmee krijgen we een nieuw ‘programma’.

Het was dan tijd voor iets nieuws, een verandering. Daar wordt langere tijd naartoe gewerkt en eens is het omslagpunt. Collectief bewustzijn. Maar laat ik de andere kant eens belichten. Wie zijn er gebaat bij demonstraties? In de zin van gecontroleerde demonstraties. Want we hebben het recht om te demonstreren, mits dit vreedzaam gebeurt en volgens bepaalde regels.

De overheid filmt alle mensen die aanwezig zijn bij demonstraties, iedereen is in beeld. Ik zou mij niet verbazen als er lange lijsten worden bijgehouden en er flink op los wordt geprofileerd. Net als dit artikel zal worden bekeken en de overheid weet natuurlijk ondanks mijn alias precies wie ik ben. Niet dat ik zo spannend ben, maar beter teveel mensen in kaart gebracht dan te weinig.

  Heksenjagers in het klimaatkarretje

Ben ik nu zo wantrouwend? Ik denk van niet. Kijkend naar de amateurvideo’s gemaakt tijdens demonstraties zien we toch veel wat niet deugd. Politie die erop los slaat, nota bene ouderen die keihard tegen de grond worden gewerkt. Een waterkanon dat mensen verwond. En tegenwoordig wordt zelfs het leger ingezet. De overheid is doodsbang. En waarschijnlijk is dat terecht.

De Franse Revolutie was niet zo prettig voor de elite. Forum voor Democratie herhaalt telkens het mantra dat ze oproepen tot liefdevol protest. Dat moeten ze om niet aangevallen te worden op het feit dat ze oproepen tot demonstratie. Eigenlijk gaan ze daardoor mee in de deugcultuur, ze gaan zeggen wat ‘hoort’. Die extreem linkse lieden willen tenminste praten over waar de grens ligt om wél geweld te kunnen gebruiken.

Het is ook de vraag waar die grens ligt. Tenminste, als je demonstreren serieus neemt. Want steeds meer zijn demonstraties tegen dovemans oren gericht. Je kunt demonstreren tot je een ons weegt. Er wordt zelfs niet naar Nobelprijs winnende wetenschappers geluisterd, dus die demonstraties wappies zijn alleen maar afleiding in de marge.

Alweer decennia geleden werd er gedemonstreerd tegen kruisraketten in Nederland. Een half miljoen mensen op de been, maar ze kwamen er toch. En zijn er nog steeds. Het was een politieke keuze. Een geheime en strategische keuze. Toen konden we er nog niet zo goed doorheen prikken als nu dergelijke keuzes worden gemaakt in het Oekraïne/Rusland conflict. Belangen. Het volk heeft niets te willen, al demonstreert het langer dan een jaar zoals de gele hesjes in Frankrijk.

  Niccos: Tref voorbereidingen

Toch zullen er mensen zijn die zeggen dat demonstreren wel degelijk zin heeft en dat daardoor zaken veranderen. Wie weet komen die demonstraties op dat moment prima uit om een verandering in te zetten. We weten tenslotte ook dat evenzoveel demonstraties ‘gekocht’ zijn. Kleurenrevoluties zijn daar een prima voorbeeld van. De oppositie wordt gesteund met geld en zo nodig wapens, zodat een regimechange kan plaatsvinden. Komen weer dezelfde poppetjes met dezelfde belangen om de hoek kijken.

Moeten we dan niet demonstreren? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Mensen zijn namelijk verschillend en zullen daardoor op eigen wijze gehoor mogen geven aan hun onvrede. De één wil op de barricade en de ander schrijft liever een artikel. Het gaat dus om jezelf willen zijn, kunnen en durven. Ik schreef bijna ‘smurfen’. Zo simpel is het eigenlijk wel.

Maar of die demonstraties werkelijk helpen waag ik te betwijfelen. Ik denk dat als één iemand daadwerkelijk Bewust Is, hij of zij meer energie richting verandering brengt dan tienduizend onbewuste demonstranten. Laat staan als tienduizend mensen bewust zijn en daarmee verandering creëren in het collectieve bewustzijn én daarmee de verandering materialiseren. Daar kan niets tegen gedaan worden.

Hoe harder mensen schreeuwen, des te minder kunnen ze luisteren. Heel begrijpelijk dat mensen het zat zijn en boos. Geef ze wat hooivorken en we zijn zo een paar honderd jaar terug in de tijd. Maar wat zal er dan in wezen veranderen? Een paar nieuwe poppetjes die uiteindelijk precies hetzelfde gaan doen. Forum voor Democratie geeft terecht aan dat een systeemverandering nodig is. Nog belangrijker is dat mensen veranderen, als soort. Massaal.

  Provinciale Statenverkiezing 2023 - Forum voor Democratie is de grote winnaar

Het gaat er mij om dat we leren relativeren. Echt door alles heen gaan prikken. Daadwerkelijk bewust worden. Zien dat demonstreren een middel kan zijn, maar dat het meer iets is voor onbewuste mensen. Voor en door onbewuste mensen. Bewuste mensen hebben geen demonstratie nodig. Het geen enkel probleem als je dit niet inziet en vanuit mij is het ook géén waardeoordeel. Niemand is meer of minder, ook als is die wel of niet (on)bewust. Iedereen is nodig en doet ertoe. We leven in deze fase van de evolutie en that’s it.

Bovendien heb ik mijn eigen tekortkomingen. Met enige regelmaat vraag ik mij af of de doodstraf wellicht toch niet een noodzaak is om van bepaald kwaad af te komen. Onbewuste gedachten vanuit boosheid en frustratie. Ik ‘weet’ dat de doodstraf géén oplossing is en toch is er een neiging dit ‘goed te praten’. Ik zal er een apart stukje over schrijven. We zijn allemaal mensen en dat is al erg genoeg. Ik ga morgen in mijn eentje demonstreren tegen het feit dat we ‘slechts’ mensen zijn.

De Tegenpartij. Die goeie ouwe tijd. Doe lekker wat je zelf wil.

PS. De speech van Camilla van der Burgt in het Haagse Zuiderpark geef ik een dikke tien!

(Video verwijderd? Klik hier…)


GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet weefsel van Amerika’s leugens verscheuren – Is het mogelijk?
Volgend artikelHeeft de rottende Westerse samenleving nog hoop op reanimatie en overleving?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. Burgerlijke Ongehoorzaamheid…is het enige wapen dat we echt hebben maar het is wel het machtigste wapen…maar deze maatschappij is te laf en bang…

  • Dan word het tijd voor grote verandering Raphael dat als demonstreren niet helpt en onze stemmen deze week worden gefraudeerd we het recht nemen tot grote burgerlijke ongehoorzaamheid die zijn weerga niet kent.

   • Die vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid komt wel als de kritieke massa het gaat voordoen. Lees het artikel over de rottende westerse samenleving… WE MOETEN ALLEMAAL JOSH ALEXANDER WORDEN. Dan wordt het onhoudbaar.

   • De mensen laffe bende noemen is kort door de bocht.
    De mensen zijn door de overheid en de MSM doodsbang gemaakt.
    De mensen leven in continue ANGST.
    Ook zijn de mensen door de overheid SLAAF gemaakt.
    Het merendeel van de mensen hebben vaste lasten,
    Huren, Hypotheken, verzekeringen, energie, belastingen etc. ze werken volle uren om alles wat ze aan inkomen hebben, aan deze lasten weer uit te geven.
    Niet werken geen inkomen, op straat gezet worden, buiten de maatschappij geplaatst worden. ANGST hiervoor is te begrijpen.
    De overheid houd continu in de gaten of de mensen na de vaste lasten niet teveel over houden, want dan gaan ze de kosten weer opvoeren.
    “ZO BLIJFT HET VOLK EEN SLAAF VAN DE OVERHEID”.
    Nederland heeft bijv. De hoogste particulieren schuld van de wereld, “HYPOTHEEK”.
    De huren zijn gemiddeld per vierkante meter in Nederland het hoogst.
    Slaven zijn dus geen laffe bendes, maar gevangenen, NL overheid heeft het volk GEVANGEN !

  • KLopt. Niemand wil onfatsoenlijk zijn. Iedereen te beschaafd en door er alleen te zijn, tonen dat men anders wil. Ik ben het erg met de schrijver eens.
   Er is hier in NL al veel te veel gedemonstreerd. En inderdaad..Iedereen wordt gefilmd. Bij overheid is bekend welke kleur je hebt.
   Ik ben autonoom geworden. Dat leek mij het sterkste. NIEMAND heeft nu over mij iets te zeggen.Niemand kan mij nu verplichten tot iets op straffe van..en NIEMAND mag mij discrimineren.

 2. Ik ben niet zo van het demonstreren, zie eerlijk gezegd het nut er niet van in. Ik ben meer van het weigeren. Ik weiger het vaccin, ik weiger mondkapjes, ik weiger QR codes, ik weiger digitale ID, ik weiger CBDC, ik weiger 15 minuten steden (ik ga sowieso niet in een stad wonen). Ik betaal alles contant en laat alleen geld op m’n rekening staan voor de vaste lasten. Ik weiger een verplichte zorgverzekering en ik weiger de verhoogde belasting (1 januari 2023 ingevoerd, gelijk met het energie plafond zodat het niet zo opviel) op energie te betalen en ik weiger te stemmen (ik stem niet op criminelen die trouw aan de koning hebben gezworen). Ik denk dat dat nut heeft, vooral als alle mensen die nu demonstreren het ook zouden doen 😉

   • Ik heb m´n verzekering opgezegd, je moet dan (net als gelovigen die bezwaar hebben tegen deze verzekering) een alternatieve rekening betalen. Daar heb ik netjes voor bedankt en gezegd dat ze geen autoriteit over mij hebben en na een brief of 3 zijn ze gestopt. Je moet ff goed uitspitten hoe je het moet doen, maar dan lukt het wel (zie: degratiegods.nl)

     • In Frankrijk werd de bekende voorvrouw van de soevereine beweging ‘One Nation’ in februari 2022 veroordeeld tot 6 maanden cel voor een aantal verkeersovertredingen. Ze gaf verstek, maar werd later wel in de gevangenis gegooid.

      Bij ons probeerde de Brugse cafébaas Hans Blanckaert in oktober vorig jaar te ontsnappen aan vervolging door te verklaren dat hij ‘als mens’ in de zaal zat, maar niet op het beklaagdenbankje wou gaan zitten. Toen het Hof van Beroep zich daarop terugtrok, triomfeerde Blanckaert op social media dat het hem was gelukt want dat ze over hem niets te zeggen hadden. Een kleine maand later werd hij door het Hof tot zijn stijve verbazing dan toch veroordeeld. Het Hof had zich gewoon teruggetrokken om te beraadslagen, maar Blanckaert had dat vanuit zijn geloof anders geïnterpreteerd. Het wil dus niet zo goed lukken als het erop aankomt, dat soeverein gedoe.

     • In een sterk gejuridiseerde wereld staat het geleerd om te beweren dat men iets in de wet gevonden heeft dat een achterpoortje zou zijn, een oplossing voor veel problemen. Zoals belastingen betalen en de verkeersregels volgen. Omdat op heel wat juridische vlakken de mensen door het bos de bomen niet meer zien, is het niet zo moeilijk om ingewikkelde juridische theorieën te verkopen, die eigenlijk op niets slaan, maar redelijk goed klinken. Goedgelovige mensen gaan daar dan in mee, en beginnen te leven volgens de klinklare nonsens waarin ze zijn gaan geloven. Er zijn mensen die gave en goed verkopen, die hun nummerplaat insturen, die te maken krijgen met deurwaarders, of die in een caravan gaan wonen en zich helemaal terugtrekken uit de samenleving.

      • Wat een bak met angst en onzin! Maak je mij niet bang mee hoor. Ik ben al bijna een jaar niet verzekerd en ik hoor er helemaal niks meer over, punt.

      • Wat een bak met onzin en angst! Dit is nou precies waarom mensen netjes volgens alle onzin regeltjes leven, omdat ze overal bang voor zijn. Mij maak je er niet bang mee hoor, ik ben al bijna een jaar niet verzekerd en ik hoor er helemaal niks meer van, punt!

      • Wat een berg onzin en vooral angst! Dat is precies waarom mensen gehoorzamen, ze laten zich bang maken door verhalen. Ik heb al bijna een jaar geen zorgverzekering en niemand die er wat van zegt, het zal ze een zorg zijn. Genoeg mensen die er wel intrappen.

        • Ik ben niet jong, wel gezond. Ik eet gezond dus krijg ik geen suikerziekte. Als ik wel ziek zou worden ga ik echt niet naar het ziekenhuis! Ik vertrouw de medische wereld nooit meer na wat ze de afgelopen 3 jaar gedaan hebben. Mensen zijn tegenwoordig overal bang voor, dat is het probleem. Leef!!
         Sorry dat m’n vorige bericht 3x geplaatst is, ik dacht dat het niet werkte en bleef op zenden drukken haha.

   • IK weet van mensen die autonoom zijn: geen boete bij veel te snel rijden. Bij douane mogen ze doorrijden, ook al staat er een file van hier tot tokio. Geen reaktie bij niet betalen van wegenbelasting. Geen reaktie bij niet betalen van inkomensbelasting.
    Je krijgt altijd een anonieme brief van welke belasting dan ook. Daarop wordt de brief teruggestuurd met de opmerking dat de brief niet ondertekend is en daarom niet erkend wordt, dat de verstuurder geen contract heeft met de belastingdienst..Tot nu toe gaat dat goed..
    Maar je moet daarvoor wel eest autonoom worden.

    • Onzin, ieder mens word autonoom geboren. Betaal je boetes of belasting alleen als je het zelf wil. Wil je het niet, stuur terug met het bericht dat ze geen autoriteit over je hebben. Dat autonoom worden verhaal is alleen om mensen af te schrikken. Maar zoek het eerst heel goed uit en handel ernaar als je je er goed bij voelt. Dus niet doen wat een ander zegt, maar alles zelf tot op de bodem uitzoeken.

     • @cenco degene die elke maand ongeveer 150 euro voor een zorgverzekering betalen én ook nog eigen risico én ook nog vergoeding op medicijnen én een eigen bijdrage voor de tandarts die betalen zich blauw. Ik betaal al een tijdje helemaal niks 😉

       • Zoals ik al zei: na de afgelopen 3 jaar vertrouw ik de medische wereld voor geen meter meer. Ik ga dus nooit naar een ziekenhuis, daar maken ze je alleen maar zieker met hun giftige medicijnen en prikken. Ik weiger bloedtransfusie, organen en reanimatie. Als het mijn tijd is ga ik gewoon. Dat is mijn manier, maar iedereen moet het vooral op zijn manier doen. Wil je graag verzekerd zijn, vooral doen 😉

     • Dit soort onzin gaat mensen nog zuur opbreken. Als je zo graag autonoom wilt zijn dan zul toch echt op een onbewoond eiland moeten gaan wonen.
      Weiger je belasting te betalen dan komen ze dat vanzelf wel een keer halen. Even een briefje naar de overheid sturen dat je de overheid niet (langer) erkent en jezelf autonoom verklaart is echt niet voldoende. Zo kun JIJ dat misschien zien, maar dat wil niet zeggen dat het zo werkt. Dat de overheid er een tijdje over doet om te reageren wil niet zeggen dat ze niet zullen reageren.
      Ben je autonoom? Gebruik je ook geen wegen, fietspaden of trottoirs die met overheidsgeld zijn aangelegd? En dus ook geen riolering, electriciteit of waterleiding?
      De overheid is geen partij waar je een contract mee hebt gesloten dat je eenzijdig kunt opzeggen. Wat je zou kunnen doen is emigreren, maar dan krijg je te maken met een andere overheid. Tenzij je ergens een onbewoond eiland vindt dat niet tot een bestaand land behoort en daar gaat wonen.

      • Ik heb me helemaal niet autonoom laten verklaren, dat zeg ik ook niet. Ik betaal gewoon m’n belastingen. Ik heb alleen bedankt voor een verplichte zorgverzekering. Daar tegenover maak ik zoals ik zei dus ook geen gebruik van de zorg, ik ga alleen naar de tandarts en dat betaal ik zelf.

       • Daartegenover zou het als protest (en dat is waar dit artikel hier om gaat) wel goed zijn om een tijdje massaal geen belasting te betalen (je belasting centen gaan nu namelijk naar een oorlog die niet de onze is en naar klimaat onzin). misschien dat er dan iets zou veranderen?

        • Beste Mensen

         Heele Goede Gedachtegang
         Maar er zou ook wel een kleinbeetje anders gedacht kunnen worden
         Zoals :
         Laat vallen varen het IK
         Leven in de Zijns Staat
         En zie
         Alles gebeurt
         Vind plaats
         Alles gebeurt precies zoals het moet gebeuren
         Dus nergens druk om maken
         Wie Willens en Wetens een Ziel houdende Wezens belichaming van het Ziel ontdoet
         Zo zal het met die gene ook gebeuren
         Gezegde : Oog om een oog
         Tand om een tand
         Het vicieuze cirkel
         Het Svastika
         De Beloningen komen naar gelang de Handelingen
         Men kan ook hier Uitstappen
         Maar dat is nog een brug te ver

         Dank U

 3. “Het gaat als het ware gonzen in de samenleving en daarmee krijgen we een nieuw ‘programma’.”

  Zoals tijdens de Franse Revolutie, zoals Jaap ter Haar in het gelijknamige boek opmerkt:

  “„Ik maak me niet druk over dat geschreeuw van de Parijzenaars,” geeft de koning ten antwoord. „Het zijn horzels, die eeuwig gonzen…!”
  De horzels gonzen, doch in het gegons mengt zich een nieuwe klank. De grote, grauwe massa, die eeuwen lang haar bestaan zonder morren heeft aanvaard, door simpel, trouw en onvertroebeld geloof bereid tot lijdzaamheid, vormt nu van lieverlee een eigen mening en… begint die te uiten! Onzichtbaar voor het oog, maar hoorbaar voor het oor.”

 4. “Moeten we dan niet demonstreren? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven.”

  Jawel: je laat een dissidente stem horen, die ingaat tegen het narratief en de hypnose van de schapen minder diep maakt of opheft. Zeker de demonstraties, die door flinke delen van de stad gaan, zowel centrum als woonwijken.

 5. Hebben we het pis-straaltje gezien van het Duitse waterkanon, de extinction demo kreeg een Duits pis-straaltje en corona demo kreeg een Hollandse vol op de kop straal..met gewonden als gevolg! Dit was een toneelstuk, zo van, zie je, we straffen ook linkse demo’s. Zou me niks verbazen als t lekker warm water was.

 6. De vredevolle demonstraties verhogen het frequentie niveau.
  Hogere enrgiekrachten bouwe een potentieel veranderingsveld op.
  Dat is wat gebeurd. Dus het helpt wel degelijk.
  En dat is dat de boel omvalt!

 7. Ik vind dat het grondwettelijk recht om te demonstreren volledig is uitgehold door o.a. het optreden van burgemeesters die maar al te snel naar het “openbare orde” argument grijpen om “gedoe” in z’n/haar stad te voorkomen. Dit terwijl de burgemeester een demo hoort te faciliteren. Het is niet aan een burgemeester om uit te maken wat wel en niet toelaatbaar is.

  • Tja, het mag wettelijk dan wel waar zijn dat burgemeesters demo’s behoren te faciliteren. Maar we weten inmiddels dat ook burgemeesters beloond zijn en worden voor hun werkzaamheden vroeger en nu om te doen wat het WEF, de Europese commissie en niet in de laatste plaats wat de WEFFERS in de regering van hen willen.
   Wordt tijd dat ook hier de appjes, smsjes, telefoongesprekken, nota’s, notities e.d. echt openbaar worden. Gaat wel gebeuren en hopelijk snel, dan worden nog meer mensen wakker.
   Er wordt wel eens gesproken over gekozen burgemeesters, maar inmiddels is ook wel duidelijk hoe frauduleus verkiezingen verlopen, dus of we daar dan wat mee opschieten is de vraag.

 8. Demonstreren doe je niet door een dagje boe te roepen… MAAR DOOR ZELF TE VERANDEREN EN ANDERS TE GAAN LEVEN.

  Het kwaad staat vol in het licht. Je kan het kwaad boycotten en je kan staken om mee te werken. NEEM AFSCHEID VAN ALLE SHIT EN KWAAD… verander!!! Stop om te hopen en te praten over en mee te doen aan dit systeem dat kanker in de maatschappij en haar inwoners stopt!!! WIJ moeten veranderen!!! Staken, boycotten en al je geld uit het systeem halen.

  Nog geen 40jr geleden was het hoogste doel van elk huishouden om alle schulden af te lossen en jezelf te bevrijden uit de matrix!!! Anno 2023 draait ALLES om consumeren… mensen zitten allemaal alw junks in de val van hun dealer. WIJ MOETEN VERANDEREN!!!

 9. Al diegenen die dromen van de revolutie, kom eens mee als ik hier de hond uitlaat, in de wijk met villa’s met binnen-zwembad, auto’s van +60.000 euro. Zitten zich vol te vreten in de restaurants aan het vertellen over hun winterverblijf in Tenerife. En dan denk je dat die gaan meedoen…

 10. Beste mensen

  De Massa is niet tevreden
  De Massa demonstreert
  Demonstratie kent geen rechten of plichten
  Men Demonstreert uit onvrede om de gang van zaken

  Het terroristische beleid

  Die moet ten aller tijde worden gecorrigeerd
  Door de Massa
  De wezens dienders van staat hebben alleen het recht om toezicht te houden op de naleving van de door de Burgers samengestelde Wetten
  Die wezens daar hebben geen enkele recht op het maken van wetten en regels

  Daarbij gaat het meestal verkeerd als innerlijke gehandicapte wezens uitzienden mensen aan het roer komen zoals
  Lesbischen Flikkers Pedofielen en meerderen in die richting inclusief Lichamelijk gehandicapt uitzienden van buiten het lichaam
  Dezen hebben geen recht op staats posities
  Sorry
  Hard maar waar
  Deze takken van de bevolking hebben het niet goed op orde in de bovenkamer

  Dus daarvoor moet heel goed op worden uitgekeken
  Die wezens mensen hebben zelf groot hulp nodig
  Bied hun dat hulp alstublieft

  Luie donders
  Laat Uzelf niet bedienen door een gehandicapte

  Dank U

 11. Doodstraf invoeren heeft ook zo z’n nadelen. Als deze overheid de doodstraf invoert gaan dadelijk de onschuldige mensen eraan zoals toch al gebeurt.

 12. Vandaag in het AD
  Rutte en Hoekstra: Kabinetscrisis niet uitgesloten door stikstof of asiel
  Vicepremier Wopke Hoekstra (CDA) en minister-president Mark Rutte houden rekening met de mogelijkheid dat het kabinet valt over stikstof of de asielcrisis. Ze gaven desgevraagd lucht aan dat scenario in televisieprogramma‘s Buitenhof en WNL op zondag.

  Weer een demissionair kabinet?
  Zouden ze wel willen ……..

  • Ja, mochten ze willen demissioniar te zijn. Niets nieuws mogen aanpakken, maar doorgaan waarmee ze bezig zijn. Aftreden is in mijn optiek ook afscheid nemen en wegwezen. Geldt dan voor alle politici en hoge ambtenaren die daarbij betrokken zijn.
   Er zijn genoeg capabele mensen om wel op een eerlijke en juiste manier de draad op te pakken, niet gehinderd of gestuurd door WEFmeelopers en hun achtergrond bestuurders.
   Bewust worden en bewust zijn is iets dat gelukkig veel mensen in hun leven meemaken. Niet altijd prettig. Maar ik moet dan telkens denken aan de uitspraak: je gaat het zien als je het door hebt. Wijs man die Cruyff.

 13. Wat is burgerlijke ongehoorzaamheid volgens filosofen als Thoreau en Rawls? En waar ligt de grens?

  Waarom burgerlijke ongehoorzaamheid nodig is – Filosofie Magazine
  Waarom burgerlijke ongehoorzaamheid nodig is – Filosofie Magazine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in