Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

70
269976

Dokters leggen uit dat de pandemie gepland was. Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd “Artsen voor Informatie”, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1)

De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Een zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een globale misdaad zitten.

Deze grote groep medische experts publiceert elke week een medische krant met 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over de massale misinformatie in de mainstream media.

Ze organiseren ook massale protesten in Europa, zoals die van 29 augustus 2020, waarbij 12 miljoen mensen zich hebben aangemeld en enkele miljoenen mensen daadwerkelijk zijn komen opdagen, schrijft auteur HAF op Humansarefree.

Waarom zeggen deze 500+ artsen dat de pandemie een wereldwijde misdaad is? Wat weten zij, dat wij dat niet weten?

2. Honderden Spaanse artsen zeggen dat de pandemie is gepland

In Spanje heeft een groep van 600 artsen, ‘Artsen voor de Waarheid’ genaamd, een soortgelijke verklaring afgelegd tijdens een persconferentie.

“Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Het gaat hier om een werelddictatuur met een sanitair excuus. We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden”. (2)

Duitsland en Spanje zijn slechts twee voorbeelden. In landen over de hele wereld bestaan vergelijkbare grote groepen van honderden medische deskundigen.

In de VS openbaart een documentaire genaamd PLANDEMIC, de COVID-19 als een criminele operatie, ondersteund door meer dan 27.000 artsen!

Waarom zeggen deze duizenden medische professionals wereldwijd dat de pandemie een misdaad is? Tot welke informatie hebben ze toegang, die we niet krijgen van de mainstream media?

Ik nodig u uit om met een open geest naar de volgende feiten te kijken en dan tot uw eigen conclusies te komen…

3. In 2015 werd een testmethode gepatenteerd voor… COVID-19

In 2015 werd een ‘System and Method for Testing for COVID-19’ gepatenteerd door Richard Rothschild, met een Nederlandse overheidsorganisatie.

Heeft u dat opgevangen? In 2015 – vier jaar voordat de ziekte zelfs maar bestond – werd een testmethode voor COVID-19 ontwikkeld. (2B)

Haal diep adem en laat dat even bezinken…

4. Miljoenen COVID-19 testkits verkocht in 2017 en 2018

Zoals we weten is de nieuwe COVID-19 ziekte tegen het einde van 2019 in China verschenen. Daarom werd het COVID-19 genoemd, wat een acroniem is voor Corona Virusziekte 2019.

Gegevens van de World Integrated Trade Solution laten echter iets verbazingwekkends zien:

“in 2017 en 2018 – twee jaar voor COVID-19 – werden honderden miljoenen testkits voor COVID-19 wereldwijd verspreid.”

 

“Snel! Verberg het!”

Deze verbijsterende gegevens werden op 5 september 2020 ontdekt door iemand die ze op sociale media plaatste. De volgende dag werd het wereldwijd viraal.

Op 6 september veranderde het WITS plotseling de oorspronkelijke aanduiding ‘COVID-19’ in het vage ‘Medical Test Kits’.

Dit is niet toegestaan in de handel, omdat je altijd specifiek moet zijn. Er zijn vele soorten testkits voor verschillende ziekten.

Het feit dat ze de specificatie ‘COVID-19’ hebben verwijderd, nadat deze gegevens wereldwijd bekend zijn geworden, bewijst dat ze niet willen dat iemand ervan weet.

Ze vergaten echter één detail te verwijderen: de productcode voor deze ‘Medical Test Kits’ is 300215 wat betekent: ‘COVID-19 Test Kits’.

Covid19 Productcode

Hun verduistering kwam te laat: deze kritische informatie werd ontdekt en wordt wereldwijd door miljoenen mensen onthuld. U kunt een PDF downloaden die de originele gegevens van deze website laat zien.

Twee jaar voordat de uitbraak van COVID-19 plaatsvond, begonnen de VS, de EU, China en landen over de hele wereld miljoenen diagnostische testinstrumenten te exporteren voor… COVID-19, een ziekte die toen nog niet eens zou bestaan.

6. Het COVID-19 ‘Project’ is gepland tot 2025.

De World Bank laat zien dat COVID-19 een project is dat gepland is om door te gaan tot… eind maart 2025! Het is dus de bedoeling om het nog eens VIJF JAAR voort te zetten. (2C)

7. 7. Anthony Fauci garandeert een pandemie binnen de komende twee jaar

In 2017 deed Anthony Fauci een zeer vreemde voorspelling, met een nog vreemdere zekerheid.

Met het volste vertrouwen kondigde Fauci aan dat er tijdens de eerste termijn van President Trump ongetwijfeld een verrassende uitbraak van een besmettelijke ziekte zou plaatsvinden.

Dit is wat hij zei: (3)

“Er is GEEN TWIJFEL dat er een uitdaging zal zijn voor de komende regering in de arena van de infectieziekten”.

“Er zal een verrassende uitbraak zijn. Er is geen twijfel in iemands gedachten over dit”.

Hoe kan Fauci garanderen dat er een verrassingsuitbraak zal plaatsvinden tijdens de eerste termijn van de Trump regering? Wat wist hij, dat wij dat niet weten?

8. Bill en Melinda Gates garanderen een dreigende globale pandemie

In 2018 kondigde Bill Gates publiekelijk aan dat er een globale pandemie op komst was die 30 miljoen mensen zou kunnen uitroeien. Hij zei dat dit waarschijnlijk in het komende decennium zou gebeuren. (4)

Melinda Gates voegde eraan toe dat een gemanipuleerd virus de grootste bedreiging voor de mensheid is en verzekerde ook dat dit de mensheid in de komende jaren zou treffen. (5)

“Een globale pandemie is onderweg. Een ontwikkeld virus is de grootste bedreiging voor de mensheid. Dit zal in het komende decennium gebeuren”. – Bill Gates, in 2018.

Zij beweren dat de dichte bevolking van de wereld garant staat voor deze dreigende wereldwijde pandemie.

Maar laten we eerlijk zijn: het grootste deel van de aarde is onbewoond. Vlieg gewoon boven Amerika in een vliegtuig en kijk uit het raam. Je ziet meestal lege ruimte, met hier en daar een paar steden. Het grootste deel van de Verenigde Staten is nog wijd open en leeg.

Dat geldt ook voor de rest van de wereld.

Australië, Rusland, India, China, Amerika, Afrika… het is grotendeels wildernis. Onze planeet is lang niet zo bevolkt als Bill Gates ons wil doen geloven. Deze wereldkaart laat het duidelijk zien…

Het grootste deel van de aarde is volledig leeg van enige menselijke aanwezigheid. Het idee dat de wereld enorm overbevolkt is en dus een dreigende globale pandemie zal veroorzaken, is dus een leugen.

De Gates beweerden ook dat het vliegverkeer beslist een globale pandemie zou veroorzaken. Maar talloze mensen hebben de afgelopen eeuw in vliegtuigen gereisd.

Heeft dat geleid tot voortdurende uitbraken van wereldwijde pandemieën? Natuurlijk niet!

Hun argumenten waarom ze de komende jaren een wereldwijde pandemie garandeerden, zijn leugens. Dus wat is hun werkelijke reden om dergelijke gegarandeerde voorspellingen te doen?

9. Oefenen voor een pandemie

Enkele maanden voor de uitbraak organiseerde Bill Gates – ’s werelds nr. 1-vaccinatiedealer – een evenement in New York City. Raad eens waar het evenement over ging? Het was een ‘Coronavirus-pandemie oefening’.

Ja, dat heb je goed gelezen:

Bill Gates organiseerde een Coronavirus-pandemie oefening, vlak voordat het gebeurde!

Op het grote scherm in het auditorium zie je de tekst gedrukt: ‘We moeten ons voorbereiden op de gebeurtenis die een pandemie wordt’. Deze pandemie-oefening heette Event201 en vond plaats in oktober 2019, letterlijk vlak voor de uitbraak.

Hun conclusie was dat de hele mensheid gevaccineerd moet worden…

10. Opwinding over de verkoop van vaccins in het komende jaar

Kort na deze ‘oefening voor een Coronavirus-pandemie’ tweette Bill Gates:

“Ik ben vooral enthousiast over wat het volgende jaar zou kunnen betekenen voor een van de beste aankopen in globale gezondheid: vaccins”. – Bill Gates, 19 december 2019

Denk hier eens over na: ’s werelds nr. 1-vaccinatiedealer garandeert een wereldwijde pandemie in de komende jaren, en zijn vrouw zei dat we allemaal bang moeten zijn voor een gemanipuleerd virus dat ‘onderweg’ is. Dan organiseren ze een oefening voor een dreigende globale pandemie en zeggen ze dat vaccins de enige oplossing zullen zijn. Vervolgens tweet Bill Gates hoe opgewonden hij is over de verkoop van vaccins in het komende jaar. Onmiddellijk daarna breekt de aangekondigde pandemie uit.

Inderdaad, meteen verkondigt Bill Gates dat de enige oplossing voor de mensheid is om zijn vaccins te kopen…

11. 2020 Coronavirus-pandemie Voorspeld in 2013

In 2013 schreef een muzikant een lied met de naam PANDEMIC. In zijn teksten beschreef hij een globale pandemie die miljoenen mensen doodt, economieën stillegt en aanleiding geeft tot rellen.

Zijn lied beschreef letterlijk tot in detail wat we nu, zeven jaar later, in onze wereld zien.

Hij noemde zelfs het exacte jaar van de pandemie: 2020, en het specifieke type virus: een Coronavirus. (6)

Dit is een regel in zijn teksten van 2013:

“2020 in combinatie met Coronavirus, het stapelen van lichamen”.

Dit nummer voorspelde ook de rellen die nu in heel Amerika woeden:

“De staat is in oproer, en gebruikt de straten buiten. Het komt naar je ramen”.

Hoe had deze muzikant in 2013 kunnen weten dat er in 2020 een Coronavirus-pandemie zou uitbreken en dat er tijdens deze pandemie rellen zouden uitbreken? Hij legt uit:

“Ik heb in 2012 onderzoek gedaan en de zogenaamde ‘samenzweringstheorieën’ gelezen. Je weet wel, die onderzoeken waar de media ons niet naar willen laten kijken. Volgens die theorieën zouden er in het decennium 2020 – 2030 zeker pandemieën uitbreken. Dus ik heb er het liedje Pandemic over geschreven”.

12. Global Preparedness Monitoring Board In september 2019: ‘Bereid je voor op een globale Coronavirus-pandemie

In september 2019 – ook vlak voor de uitbraak – heeft de Global Preparedness Monitoring Board een rapport uitgebracht met de titel ‘A World At Risk’.

Het benadrukte de noodzaak om voorbereid te zijn op… een uitbraak van het Coronavirus!

Op de omslag van het verslag staat de foto van een Coronavirus en mensen die gezichtsmaskers dragen.

In het verslag lezen we de volgende interessante paragraaf:

“De Verenigde Naties (met inbegrip van de WHO) voeren ten minste twee systeembrede opleidings- en simulatieoefeningen uit, waarvan één voor het opzettelijk vrijkomen van een dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen”.

Heeft u dat begrepen?

Ze hebben geoefend op het opzettelijk vrijkomen van een dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen.

13. Uitbraak in China aangekondigd

In 2018 maakte het Institute for Disease Modeling een video waarin ze een griepvirus laten zien dat afkomstig is uit China, uit het gebied van Wuhan, en zich over de hele wereld verspreidt, waarbij miljoenen mensen omkomen. Ze noemden het ‘Een simulatie voor een globale grieppandemie’. Dat is precies wat er gebeurde, twee jaar later.

Waarom zeiden ze dat het uit China zou komen? Waarom niet Afrika, waar veel meer ziekten voorkomen? Of waarom niet Zuid-Amerika? Of India? Hoe konden ze weten dat er een griepvirus uit China zou komen en zelfs Wuhan laten zien als het oorsprongsgebied, dat de hele wereld zou besmetten?

Was dit Coronavirus ontworpen?

Waar kwam het virus vandaan? Een van ’s werelds grootste experts in biowapens is Dr. Francis Boyle. Hij is ervan overtuigd dat het afkomstig is van een biowapenlaboratorium in Wuhan, het Bio Safety Lab Level 4.

Deze faciliteit is gespecialiseerd in de ontwikkeling van… Coronavirussen!

Ze nemen bestaande virussen en ‘bewapenen’ ze, wat betekent dat ze veel gevaarlijker zijn, om te worden gebruikt als biologisch wapen.

In het volgende videofragment van twee minuten zie je een woordvoerder van de Trump regering, biowapenexpert Dr. Francis Boyle en president Trump praten over hoe dit virus uit het lab in Wuhan is gekomen.

Dr. Li-Meng Yan, een Chinese viroloog (MD, PhD) ontvluchtte het land, verliet haar baan bij een prestigieuze universiteit in Hong Kong en werd klokkenluider. Ze verscheen op de Britse televisie waar ze beweerde dat SARS-CoV-2, het virus dat COVID-19 veroorzaakt, door Chinese wetenschappers in een laboratorium was gecreëerd – en ze bood bewijs aan om haar beweringen te staven. U kunt hier meer lezen over het onderwerp.

Nu komt het meest interessante gedeelte:

14. In 2015 heeft Anthony Fauci dit speciale laboratorium 3,7 miljoen dollar gegeven

Verbind de punten: dezelfde man die garant stond voor een verrassende uitbraak van een virus in de komende twee jaar, gaf bijna 4 miljoen dollar aan een lab dat Coronavirussen ontwikkelt.

In het korte filmpje hieronder kun je zien hoe een journalist aan president Trump vraagt naar deze subsidie die Fauci aan het Wuhan lab heeft gegeven.

Er zijn echter meer mogelijkheden in Wuhan waar dit virus vandaan zou kunnen komen. Sommigen geloven dat het afkomstig is van het Wuhan Virologie Instituut, waar ze ook werken aan het bewapenen van Coronavirussen.

15. Chinese biologische experimenten om mensen te besmetten met het Coronavirus in 2015 door de Italiaanse staatsmedia

Vijf jaar geleden heeft het Italiaanse staatsmediabedrijf, RAI – Radiotelevisione Italiana, – duistere inspanningen van China op het gebied van virussen blootgelegd.

De video, die in november 2015 werd uitgezonden, laat zien hoe Chinese wetenschappers biologische experimenten uitvoerden met een SARS verbonden virus waarvan men dacht dat het Coronavirus was, afgeleid van vleermuizen en muizen, met de vraag of het het risico waard was om het virus te kunnen modificeren voor compatibiliteit met menselijke organismen.

Hieronder staat een transcriptie van de Italiaanse uitzending, vertaald in het Nederlands:

“Chinese biologische experimenten

Chinese wetenschappers hebben van vleermuizen en muizen alleen om studieredenen een pulmonair supervirus gemaakt, maar er zijn veel twijfelachtige aspecten aan verbonden. Is het het risico waard? Het is natuurlijk een experiment, maar het is zorgelijk.

Het baart veel wetenschappers zorgen: Een groep Chinese wetenschappers die een eiwit van vleermuizen hechten aan het SARS-virus, Acute Longontsteking, afkomstig van muizen.

De output is een super Coronavirus dat de mens zou kunnen beïnvloeden”. – (Bron hier, waar u meer kunt lezen)

16. Films voorspelden de Coronavirus-pandemie

Voorspellende programmering is het proces van het informeren van de bevolking over gebeurtenissen die zich binnenkort zullen voordoen.

De afgelopen jaren zijn er verschillende films en televisieseries geproduceerd, over… een wereldwijde Coronavirus-pandemie.

Het videospel ‘Dead Plague’ toont een globale pandemie met een Coronavirus en noemt zelfs hydroxychloroquine als geneesmiddel.

Een film genaamd ‘Contagion‘ laat zien hoe een Coronavirus zich wereldwijd verspreidt met sociale afstandelijkheid, gezichtsmaskers, lock-downs, het wassen van handen etc. als gevolg.

Letterlijk alles wat we nu zien, wordt in deze film tot in detail voorspeld.

17. Pandemie in beeld gebracht tijdens de Olympische Zomerspelen in 2012

Over voorspellende programmering gesproken: tijdens de openingsshow van de Olympische Zomerspelen van 2012 werd een Coronavirus-pandemie voor de ogen van de hele wereld gespeeld.

Tientallen ziekenhuisbedden, grote aantallen verpleegkundigen die marionetten van een controlesysteem worden, de dood die op de loer ligt, een demonische reus die over de hele wereld opstaat, en het hele theater werd zo verlicht dat het er vanuit de lucht uitzag als een Coronavirus.

Waarom lieten de Olympische Spelen een Coronavirus-pandemie zien in hun openingsshow?

18. Wereldwijde Lockdown voorspeld in 2008

De auteur en onderzoeker Robin de Ruiter voorspelde in 2008 dat er een wereldwijde lockdown zou komen.

Hij zei dat het doel hiervan zou zijn om een nieuwe wereld van autoritaire controle te creëren.

Omdat veel van wat hij in 2008 schreef nu recht voor onze ogen gebeurt, is dit boek opnieuw uitgegeven.

19. Journalisten voorspelden een geplande pandemie

In 2014 voorspelde de onderzoeksjournalist Harry Vox een geplande globale pandemie en verklaarde hij waarom de ‘heersende klasse’ zoiets zou doen:

“Ze zullen nergens voor terugdeinzen om hun gereedschapskist van controle te vervolledigen. Een van de dingen die in hun gereedschapskist ontbraken, zijn quarantaines en uitgaansverboden. Het plan is om honderdduizenden mensen ermee te laten infecteren en de volgende fase van de controle te creëren”. (7)

20. “Scenario voor de toekomst”

Deze gerenommeerde onderzoeker verwijst naar een beroemd document van de Rockefeller Foundation waarin alles wat we nu zien gebeuren letterlijk tot in detail wordt voorspeld: de globale pandemie, de lock-downs, de ineenstorting van de economie en het opleggen van autoritaire controle.

Het wordt allemaal met angstaanjagende precisie beschreven… tien jaar voordat het gebeurde.

Het document is getiteld ‘Scenario voor de toekomst van de technologie en de internationale ontwikkeling’. (9)

Dat zegt het al: een scenario voor de toekomst. Het heeft een hoofdstuk met de naam ‘LockStep’ waarin een wereldwijde pandemie wordt gerapporteerd alsof het in het verleden is gebeurd, maar dat duidelijk bedoeld is als een repetitie voor de toekomst.

Rockefeller Foundation’s Operatie LockStep: ‘Onder het mom van een pandemie zullen we een gevangenisstaat creëren’.

Het ‘Scenario voor de Toekomst’ gaat verder met het vergelijken van twee verschillende reacties op hun voorspelde pandemie: de VS hebben de mensen alleen ‘sterk ontmoedigd’ om te vliegen, terwijl China een verplichte quarantaine voor alle burgers heeft afgedwongen.

De eerste respons wordt beschuldigd van het nog verder verspreiden van het virus, terwijl het opleggen van een verstikkende lock-down wordt geprezen. Vervolgens wordt de uitvoering van de totalitaire controle beschreven:

“Tijdens de pandemie hebben nationale leiders over de hele wereld hun autoriteit verscherpt en strenge regels en beperkingen opgelegd, van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot lichaamstemperatuurcontroles bij de ingang van gemeenschappelijke ruimtes zoals treinstations en supermarkten”.

Het is duidelijk dat het verscherpen van het gezag het gewenste antwoord is. Maar het wordt nog erger, volgens dit ‘Scenario van de Toekomst’:

“Zelfs nadat de pandemie was vervaagd, bleef deze meer autoritaire controle en toezicht op de burgers en hun activiteiten steken en werd zelfs geïntensiveerd”.

“In de ontwikkelde landen nam dit verscherpte toezicht vele vormen aan: biometrische identificatiegegevens voor alle burgers, bijvoorbeeld, en een strengere regulering van belangrijke industrieën waarvan de stabiliteit van vitaal belang werd geacht voor de nationale belangen”.

Handboek voor globale controle

Nu de aangekondigde pandemie er inderdaad is, kwam dezelfde Rockefeller Foundation met stap twee: een handboek voor de implementatie van nieuwe controlesystemen tijdens deze pandemie. Pas als alle vereiste controlenetwerken aanwezig zijn, kan de wereld weer opengaan.

Wanneer je de twee Rockefeller documenten combineert, zie je het plan:

1) Eerst kondigen ze een wereldwijde pandemie met een Coronavirus aan en zeggen ze waar het toe moet leiden: een heel nieuw niveau van autoritaire controle.
2) Ten tweede geven ze praktische stappen voor de toepassing van dit controlesysteem.

Dit zijn illustraties en citaten uit hun gids:

“Digitale apps en privacybeschermde volgsoftware moeten op grote schaal worden gebruikt om een vollediger tracking mogelijk te maken”.

“Om de Covid-19 epidemie volledig onder controle te krijgen, moeten we de meerderheid van de bevolking wekelijks testen”.

Volgens hun ‘Scenario van de Toekomst’ zou de hele wereldbevolking een digitaal ID moeten krijgen dat aangeeft wie alle vaccins heeft ontvangen. Zonder voldoende vaccinaties, zal toegang tot scholen, concerten, kerk, openbaar vervoer, etc. worden verboden.

Nu in 2020 is dat precies wat Bill Gates en veel regeringen vragen.

21. Bill Gates onderhandelde $100 miljard ‘Contact Tracing’ deal met Democratisch congreslid, sponsor van wetsvoorstel zes maanden voor de Coronavirus-pandemie

De schokkende onthullingen werden geopenbaard op de Thomas Paine Podcast en de Moore Paine Show op Patreon door de twee onderzoekers.

Negen maanden na de vergaderingen met de Gates Foundation in Rwanda – introduceerde Bobby L. Rush, een Democraat uit Illinois, de $100 BILLION H.R. 6666, de COVID-19 Testing, Reaching and Contacting Everyone (TRACE) Act.

De contacten van iedereen moeten worden gecontroleerd

In een gelekte overheidsvideo (10) zien we een gesprek tussen de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York.

Ze bespreken hoe een groot controlesysteem kan worden opgezet om de hele bevolking te testen en al hun contacten te controleren. Ze bespreken hoe een leger kan worden opgebouwd om dit controlesysteem uit te voeren.

Een heel nieuw niveau van wereldwijde controle

Bill Gates maakte ook duidelijk dat alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen Covid-19 mogen reizen, naar school gaan, vergaderingen bijwonen en werken. (11)

Digitale vaccin-ID’s zijn al in ontwikkeling (12) en Gates heeft een patent op de technologie die het mogelijk maakt om het lichaam van een individu overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606 (13).

Ook zeer interessant om op te merken: Een enzym genaamd LUCIFERASE is wat Bill Gates implanteerbare vaccin laat werken.

Daarnaast wil Gates een globale monitoringnetwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met Covid-19 (14) zal volgen.

Het plan: Injecteer de mensheid met een DNA-veranderend vaccin

De beroemde onderzoeksjournalist Anthony Patch deed jarenlang onderzoek naar de plannen om de wereld te beheersen, door middel van gecreëerde pandemieën en verplichte vaccins. Tijdens een interview in 2014 voorspelde deze onderzoeker het volgende:

“Ze zullen een door de mens gemaakt Coronavirus vrijlaten. Als gevolg daarvan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde stam DNA aan een personenlichaam toevoegen, waardoor ze in wezen een hybride zijn.

Als een persoon eenmaal is ingespoten, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie. Deze genetische verandering zal ervoor zorgen dat mensen het vermogen verliezen om voor zichzelf te denken, zonder dat ze zich er zelfs maar van bewust zijn dat dit is gebeurd. Zo kunnen ze gemakkelijker worden gecontroleerd, om slaven te worden voor de elite”.

Dat klinkt natuurlijk krankzinnig en het is inderdaad krankzinnig. Toch moeten we ons ervan bewust zijn dat deze professionele onderzoeker geen dwaas is. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan en dit is wat hij in de loop der jaren heeft ontdekt.

We moeten oppassen dat we gedegen kennis, gebaseerd op jarenlang onderzoek, niet verwerpen, simpelweg vanwege ons eigen gebrek aan inzicht in deze onderwerpen.

20 jaar onderzoek zegt: Het vaccin zal ons DNA veranderen

Dokter Carrie Madej leidde twee grote klinieken in Georgië, voordat ze naar de Dominicaanse Republiek ging om humanitair werk te doen. Ze bestudeerde de afgelopen twintig jaar DNA en vaccins en maakte een indrukwekkende video waarin ze waarschuwt dat er een plan is om de mensheid te injecteren met zeer gevaarlijke vaccins voor Covid-19.

Het doel van deze nieuwe vaccins zal tweeledig zijn:

1) het herprogrammeren van ons DNA en het maken van hybriden die makkelijker te controleren zijn.

2) ons te verbinden met kunstmatige intelligentie door middel van een digitaal vaccin-ID, dat ook een heel nieuw domein van controle zal openen.

Deze medische deskundige zegt dat ze meerdere malen heeft waargenomen hoe ziekten werden verspreid over populaties door middel van luchtvaartuigen. Vanwege veiligheidsredenen kan ze hier niet meer details over delen in het openbaar.

De aarde ontvolken door middel van georganiseerde epidemieën

Dr. John Coleman is een beroemde inlichtingenofficier van de CIA die een boek heeft geschreven met de titel ‘The Committee of 300’.

Daarin legt hij uit hoe geheime genootschappen regeringen, gezondheidszorg, voedingsindustrieën, de media en dergelijke manipuleren. Dit boek is te vinden op de website van de CIA. (15)

Een van de belangrijkste doelen van de vele geheime genootschappen, die de regeringen en de media controleren, is de ontvolking van de aarde.

U vindt hier een lijst van 32 ‘elites’ die de ontvolking (naar eigen zeggen) ondersteunen en bevorderen.

Dr. Coleman zegt het volgende over hun strategie:

“Minstens 4 miljard nutteloze eters zullen tegen het jaar 2050 worden geëlimineerd door middel van beperkte oorlogen en georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten…” – DR. JOHN COLEMAN, CIA-INLICHTINGENOFFICIER

Breng de mensheid onder de 500.000.000

In 1980 werd in Georgië een granieten monument opgericht, de zogeheten ‘Guidestones’. Een set van 10 richtlijnen is gegraveerd op de structuur in acht moderne talen en een kortere boodschap is gegraveerd aan de bovenkant van de structuur in vier oude taal scripts.

De eerste richtlijn gaat als volgt:

1. 1. Houd de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur.

De CIA-officier Dr. Coleman onthulde dat een van hun methoden om ‘de mensheid in stand te houden’ bestaat uit het veroorzaken van ‘georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten’.

Vaccins gebruiken om de mensheid te verminderen

Tijdens een TED-gesprek weerklonk dit doel door Bill Gates, toen hij letterlijk zei dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10 – 15% te verminderen! (16)

“Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde en binnenkort zullen dat er 9 miljard zijn. We kunnen dat aantal echter met tien tot vijftien procent terugbrengen als we goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en geboortebeperking”. – Bill Gates, vaccinedealer

Covid-19 vaccin voor bevolkingscontrole?

Mike Adams is een gerenommeerde voedingswetenschapper, auteur van het populair-wetenschappelijke boek Food Forensics en oprichter van ISO-geaccrediteerde CWC Labs.

Jaren geleden zei hij het volgende:

“Een gemanipuleerd biowapen zal worden vrijgelaten in bevolkingscentra. Er zal worden opgeroepen tot massale overheidsfinanciering van de vaccinindustrie om met een vaccin op de proppen te komen. Wonderbaarlijk genoeg zullen ze een vaccin laten ontwikkelen in een recordtijd. Iedereen zal verplicht zijn om in de rij te gaan staan en dit vaccin te nemen.”

Er is inderdaad een gemanipuleerd biowapen vrijgekomen, gevolgd door een vaccinatiemandaat, massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie en een vaccin dat in recordtijd wordt ontwikkeld.

De rest van zijn boodschap is dat dit vaccin in de loop van een paar jaar langzaam miljoenen – zo niet miljarden – mensen zal beginnen te doden. Het zal een kill-switch-vaccin zijn, ontworpen om de wereldbevolking te verminderen.

Samenvatting: was de pandemie gepland?

Duizenden artsen noemen de pandemie een wereldwijde misdaad, en een werelddictatuur met een medisch excuus.

Twee jaar voordat Covid-19 op het wereldtoneel kwam, begonnen de Europese Unie, de VS, China en andere landen plotseling tientallen miljoenen testkits voor Covid-19 te exporteren.

In 2013 voorspelt een muzikant een wereldwijde pandemie met een Coronavirus en zegt dat dit in 2020 zal gebeuren. Hij wist dit door persoonlijk onderzoek naar zogenaamde ‘samenzweringstheorieën’.

In 2017 garandeerde Anthony Fauci een verrassende uitbraak van een besmettelijke ziekte tijdens de eerste periode van de Trrump-regering.

Vlak voor het uitbreken van een Coronavirus-pandemie organiseerde Bill Gates een wereldwijde Coronavirus-pandemie-oefening: Event201.

Vlak voor de uitbraak vertelde de Global Preparedness Monitoring Board de wereld dat ze klaar moesten staan voor een Coronavirus-pandemie.

In 2018 kondigde het Institute for Disease Modeling een wereldwijde pandemie aan met een griepvirus, afkomstig uit China in het gebied van Wuhan.

In 2018 kondigden Bill en Melinda Gates aan dat er in de komende jaren een globale pandemie van een gemanipuleerd virus zou uitbreken.

Het Coronavirus SARS-CoV-2 werd gecreëerd in het Bio Safety Lab Level 4 in Wuhan, dat miljoenen dollars ontving van Anthony Fauci.

In verschillende films werd de pandemie van het Coronavirus met veel detail afgebeeld en werd zelfs hydroxychloroquine als geneesmiddel genoemd.

De Olympische Zomerspelen van 2012 speelden een pandemie van een coronavirus tijdens hun openingsshow.

De onderzoeksjournalist Harry Vox voorspelde in 2014 dat er een wereldwijde pandemie zou ontstaan, zodat de ‘heersende klasse’ een hoger niveau van autoritaire controle zou kunnen implementeren.

De onderzoeksjournalist Anthony Patch voorspelde een globale pandemie met een door de mens gemaakt virus, dat zou worden gebruikt om de mensheid een DNA-veranderend vaccin op te dringen.

Dr. Carrie Madej bestudeerde decennialang DNA en vaccins en zegt dat het plan is om het Covid-19 vaccin te gebruiken om het proces van transhumanisme te starten: het herprogrammeren van het menselijk DNA.

De CIA-inlichtingenofficier Dr. John Coleman bestudeerde geheime genootschappen en zegt dat hun doel is om de aarde te ontvolken door middel van georganiseerde pandemieën van dodelijk snelwerkende ziekten.

In de staat Georgia werd in 1980 een groot monument opgericht met tien richtlijnen voor de mensheid, in acht talen. De eerste van deze ‘Tien Geboden’ is dat de mensheid moet worden gereduceerd tot een half miljard mensen.

Bill Gates zei tijdens een TED-gesprek dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10-15% te verminderen.

De ‘gezondheidsranger’ Mike Adams voorspelde jaren geleden wat we nu zien gebeuren: het vrijgeven van een gemanipuleerd biowapen, gevolgd door een vaccinatiemandaat, massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie en een vaccin dat in recordtijd wordt ontwikkeld. Hij voorspelde ook dat dit vaccin in de loop van een paar jaar ontelbare mensen zal doden.

In 2010 publiceerde de Rockefeller Foundation het ‘Scenario voor de Toekomst…’ waarin zij een komende wereldwijde pandemie beschrijven, die zou moeten leiden tot de implementatie van een autoritaire controle op de mensen, die vervolgens zal intensiveren na de pandemie.

In 2020 publiceren ze een handboek over hoe deze wereld van controle te creëren, met een stapsgewijze handleiding. Ze zeggen dat het leven niet terug kan keren naar het normale, totdat de wereld ‘Locked Down’ is geworden met deze top-down controle van autoritaire regeringen.

We zien inderdaad dat Bill Gates en vele anderen wereldwijd meteen op ongekende manieren de controle in handen krijgen, met het afdwingen van vaccin-ID’s, microchips die in mensen worden geïmplanteerd, het verplicht stellen van het dragen van mondmaskers, sociale afstand nemen, gedwongen opsluiting, het traceren van externe contacten, enzovoorts.

Een deel van deze top-down controle is het extreem censureren van elke stem van artsen, wetenschappers of andere deskundigen die kritiek hebben op wat er aan de hand is.

Alle voorspellingen werden kort voordat het gebeurde gedaan.

Merk op dat elke voorspelling van deze pandemie enkele jaren of zelfs maanden voordien werd aangekondigd. Dat is veelzeggend.

Gates en Fauci liegen tegen hun publiek als ze zeggen ‘de geschiedenis zegt ons dat dit zal gebeuren’, maar er is geen historische basis om te garanderen dat er binnen enkele maanden of jaren een wereldwijde pandemie van het Coronavirus zal plaatsvinden.

Nooit in de geschiedenis is zoiets op zo’n wereldwijde schaal gebeurd.

Het feit dat zo’n historisch unieke gebeurtenis tot in detail werd voorspeld – door films, shows, onderzoekers, artsen, degenen die laboratoria financieren die deze virussen ontwikkelen, degenen die miljarden verdienen aan deze pandemieën, degenen die een heel nieuw niveau van controle in onze wereld willen creëren, enz. – laat zien dat het gepland was.

Zijn er tekenen dat de pandemie gemanipuleerd wordt?

Tot nu toe hebben we gekeken naar aanwijzingen dat de pandemie van tevoren was gepland. Als het inderdaad georkestreerd is, dan moet dat ook duidelijk zijn tijdens de pandemie. Een geplande pandemie is ook een gecontroleerde pandemie.

Het plan om de wereld te beheersen

U hebt het woord ‘globalisten’ misschien al eerder gehoord, maar voor degenen die het niet kennen: dit zijn mensen over de hele wereld die van plan zijn om één mondiale regering te vormen, zodat ze totale wereldwijde controle kunnen hebben over gezondheid, religie, financiën – alles.

De belangrijkste spelers zijn de Verenigde Naties, het Economisch Wereldforum, de Wereldgezondheidsorganisatie, de Europese Unie, het Internationaal Monetair Fonds en vele anderen.

Ze kwamen onlangs samen in een evenement genaamd DAVOS, waar ze vertelden hoe de pandemie zal worden gebruikt om hun plannen in te zetten.

Hier zijn enkele van de verklaringen die zij hebben afgelegd: (18)

“Het is nu het historische moment, niet alleen om het virus te bestrijden, maar ook om het systeem vorm te geven. De pandemie is een kans om onze wereld te herstellen.

De wereld moet gezamenlijk en snel handelen om ALLE ASPECTEN van onze samenlevingen en economieën te renoveren, van onderwijs tot sociale contacten en werkomstandigheden.

Alle landen, van de Verenigde Staten tot China, moeten meedoen en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden doorgelicht”, – Klaus Schwab, financier van het World Economic Forum.

Een belangrijke leider van het gobalisme is het World Economic Forum, opgericht door Klaus Schwab. Hij creëerde een ‘spinnewiel’ met al hun doelstellingen. Hierop zijn de volgende drie ‘projecten’ te zien: Covid19 gevolgd door Global Governance en Internet Governance.

Good read: Het antwoord op het Coronavirus is de nieuwe wereldorde / Agenda 2030.

Niemand wil deze organisaties

Geen enkele mens op aarde heeft ervoor gestemd dat deze organisaties zelfs maar bestaan, laat staan dat ze de volledige controle hebben over ons leven, onze gezinnen, onze gemeenschappen, onze banen, onze gezondheid, onze industrieën, enz. Toch presenteren ze zich als onze ‘wereldleiders’ die onze hele toekomst plannen.

De Wereldgezondheidsorganisatie presenteert zich als de wereldwijde baas over onze gezondheid, zonder dat iemand van ons voor hen heeft gekozen.

Ze passen een tirannie toe in de reguliere media en sociale media, waar geen enkele uiting van medische of wetenschappelijke expertise is toegestaan, tenzij dit in overeenstemming is met de richtlijnen van deze ‘Wereld’-organisatie.

Tienduizenden artsen en wetenschappers zijn over de hele wereld gecensureerd, via Facebook, YouTube en Twitter. Waarom? Omdat deze sociale mediareuzen stellen dat ALLEEN wat de Wereldgezondheidsorganisatie zegt, waar is.

De hele mensheid moet zich onderwerpen aan deze mensen die zich over ons allen hebben gepositioneerd, zonder ooit onze mening te vragen of zelfs maar te overleggen met andere medische deskundigen.

In feite wordt elke medische deskundige die zich tegen hun beslissingen uitspreekt gecensureerd.

Dit betekent volledig verlies van medische vrijheid, verlies van vrijheid van meningsuiting, verlies van ware wetenschap, verlies van ware journalistiek en een opdringen van dictaturen door organisaties waar niemand op heeft gestemd, geleid door mensen die niemand wilde en toch nemen ze gewoonweg het eigendom van onze wereld in beslag.

Zij zijn de grote vette gemene pestkop op de speelplaats, die de baas speelt over iedereen.

Wereldgezondheidsorganisatie wordt geleid door een terrorist

Het hoofd van de Word Health Organization, Tedros Adhanom Ghebreyesus, is lid van een gewelddadige revolutionaire communistische partij in Ethiopië, Tigray People’s Liberation Front. (19)

Het Department of Homeland Security stelt duidelijk:

“De TPLF kwalificeert als een Tier III terroristische organisatie… op basis van haar gewelddadige activiteiten…”

Laat dit tot u doordringen: de man die de Wereldgezondheidsorganisatie leidt, is letterlijk een communistische terrorist, die betrokken is geweest bij de moord op duizenden onschuldige mensen en die het communisme aan Ethiopië heeft proberen op te leggen.

En deze man intimideert de hele wereld, vertelt ons allemaal wat we wel en niet kunnen doen, censureert elke medische professional die een andere mening heeft, eist blinde gehoorzaamheid van de hele mensheid, terwijl hij mandaten oplegt om je te laten vaccineren door hun nummer één financiële sponsor: Bill Gates.

Is dit de wereld waarin je vanaf nu wilt leven?

Meer en meer pandemieën, tot de mensheid zich overgeeft

Deze globalisten bedreigen de mensheid zelfs met meer leed, als we ons niet onderwerpen aan hun totale controle. Prins Charles heeft zich onlangs bij DAVOS aangesloten en publiekelijk verklaard:

“Er zullen meer en meer pandemieën komen, als we nu niet ‘de grote reset’ doen”. (18)

Bill Gates noemt dit al ‘pandemie één’ en heeft het over ‘pandemie twee en drie’.

De onderzoeker die in 2013 een Coronavirus-pandemie voorspelde in 2020, gevolgd door rellen, zei dat het plan is om een reeks pandemieën te creëren in 2020-2030.

Dit decennium is het geselecteerde tijdsbestek om de wereld te veranderen in één grote bananenrepubliek, gerund door krankzinnige machtswellustige mannen, die de aarde ontvolken en de rest van de mensheid tot slaaf maken.

Ze zijn van plan om zoveel pandemieën te veroorzaken als nodig is, om de rug van de mensheid te breken, totdat iedereen zich onderwerpt aan hun globale controle.

Begrijpt u nu waarom meer dan 500 artsen uit Duitsland, 600 artsen uit Spanje, duizenden medische deskundigen uit de VS en nog veel meer uit de hele wereld deze pandemie een “globale” misdaad noemen?

Leiders van de katholieke kerk waarschuwen de mensheid

Een aartsbisschop en enkele kardinalen van de rooms-katholieke kerk schreven een brief aan de mensheid, om ons te waarschuwen voor glorieuze tirannie onder het mom van Covid-19.

Dit is een uittreksel van deze historische boodschap, die in vele talen is vertaald en naar leiders over de hele wereld is gestuurd. (20)

“Op basis van de officiële gegevens over de omvang van de epidemie in relatie tot het aantal sterfgevallen, hebben wij reden om aan te nemen dat er machten zijn die er belang bij hebben om paniek te zaaien onder de wereldbevolking, met als enig doel het permanent opleggen van onaanvaardbare vormen van vrijheidsbeperking, het controleren van mensen en het volgen van hun verplaatsingen. Het opleggen van deze onliberale maatregelen is een verontrustende opmaat naar de realisatie van een wereldregering die buiten alle controle valt”.

Is er hoop? Wat kunnen we doen?

Is er enige hoop voor onze toekomst, of zijn we overgeleverd aan de genadeloze handen van deze goddeloze mega-miljonairs die de aarde willen ontvolken en de totale controle over de mensheid willen grijpen?

Ja, er is hoop. De toekomst is rooskleuriger dan we ons kunnen voorstellen!

Dit is geen doemscenario, maar een oproep aan de mensheid om de maffiamedia en perverse politici niet langer blindelings te geloven en op te staan voor een toekomst van vrijheid.

Ik nodig u uit om u aan te sluiten bij een unieke en historische beweging van Global Freedom Fighters, die de mensheid zal leiden naar een nieuw tijdperk van hoop, herstel en meer vrijheid dan we ooit hebben gekend.

[N.v.d.r. Tijdens het vertalen via verschillende internationale sites ben ik de onderstaande links op een Zweedse site tegengekomen, die laten zien met hoeveel mensen elk land moet worden gereduceerd. De hoofdpagina staat op deagel.com]

1: depopulation-2017-2025-according-to-deagel-page-1-1
2: depopulation-2017-2025-according-to-deagel-page-2-1

Bron: StopWorldControl.com / Referenties:

1: German group of Doctors For Information

2: Spanish group of Doctors For Truth

2B: Richard Rothshild patented a testing method for COVID-19 in 2015

2C: World Bank shows planned end date of project COVID-19

3: Fauci guarantees an outbreak with the next two years.

4: Bill Gates announced a global pandemic

5: Melinda Gates says humanities greatest threat is an engineered virus

6: Lyrics of 2013 song that predicted coronavirus pandemic in 2020

7: Harry Vox predicted the global pandemic

8: Robin de Ruiter predicted lockdowns

9: Scenario for the future described global pandemic

10: Andrew Cuomo talks with Bill Clinton about authoritarian control

11: Bill Gates talks about a digital ID to control people

12: Linking vaccines to a digital ID

13: Gates has pattent on technology to trace a body anywhere

14: Gates wants a global monitoring system

15: Download the book of CIA officer Coleman

16: Gates talks about reducing world population using vaccines

17: Tens of millions of Covid-19 test kist were exported by the EU, USA, China etc in 2017 and 2018

18: DAVOS and the gathering of the globalists

19: The head of the World Health Organization is member of violent terorrist group

20: Letter from archbishop and cardinals to humanity

VN-Secretaris-Generaal windt er geen doekjes om: noodzaak van “nieuwe wereldorde”

70 REACTIES

 1. GEWELDIG artikel !! GEWELDIGE journalistiek !! Hulde !! En een DIEPE buiging mijnerzijds !!

  Laat dit alles goed tot ons doordringen. Laten we na enige gepaste stilte … opstaan …
  onze handen ineen … én de trom slaan.

  SHARE !!!
  Sharing = Caring ; Delen = Helen.

 2. Dat is een flink lap tekst geweest om te vertalen, wat een werk is dat geweest.
  Ik heb er zo’n 20 min. over gedaan, en dan lees ik nog vrij snel.
  Om te beginnen geloof ik al helemaal niet dat er een virus bestaat.
  En als ze de wereld bevolking willen uitdunnen, waarom dan niet een ziekte waarbij de mensen dood neer vallen op straat. Dat maakt pas indruk op iedereen.
  Nu kent niemand iemand die echt ziek is geworden, er is niemand verdwenen uit mijn straat waar vrij veel oude mensen wonen.
  Ziek worden gebeurt al eeuwen en daar gaan mensen aan dood.
  Alleen noemen ze nu alles corona waaraan mensen zijn overleden.
  Het virus zelf is nog nooit gevonden of bewezen, we moeten het maar aannemen dat het er is.
  Maak mensen bang en angstig en je kan ze alles laten geloven.
  We moeten vooral vijanden voor mekaar worden om mekaar te mijden.
  Wat ze vinden met een test is een RNA. Verkouden zijn zijn of ooit ziek geweest zijn is voldoende.
  Maar een corona besmetting is nog nooit gevonden bij iemand, daar kan ook niet met deze test omdat die er niet voor gemaakt is.
  Lees deze site eens, daar is een hoop info te vinden. Meer dan ik hier kan vermelden.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/

  • Jfk jr voorspelde in zijn magazine George ook een virus als pandemie in 2020. Wat ik begrijp is dat Gates al jaren buiten werking is. De komende nesara/gesara lijkt ingevoerd te worden onder de dekmantel van zijn virus. In dit geval blijkbaar en gelukkig een gewone griep. Het echte virus is echter de deepstate en de grootschalige pedoring. Die lijkt opgerold te zijn. We zullen zien wat hier allemaal van waar is. De wereld zag er iig niet heel rooskleurig uit met de elite aan de macht. De Kennedy’s en de Trumps zullen ons verrassen! Wie had dit door?

 3. Wat een geweldig artikel, is het als pdf beschikbaar zodat ik het kan downloaden en opslaan, zodat als deze site geblokkeerd wordt het nog beschikbaar is?

  Het trieste is dat een te klein deel van de mensen dit allemaal weet, en een te klein deel daarvan in opstand komt. Dat heeft ook te maken met de disproportionele overheidsrepressie en intimidatie, maar alleen met massale opstand is de samenleving nog te redden. Met 50 mensen voor de Tweede Kamer in Den Haag gaat dat niet lukken.

  • Is er ergens een bewijs van de genoemde ‘feiten’ hier boven? Ik zie informatie maar geen wetenschappelijk onderzoek? Niet alle informatie wat men op internet kan vinden is correct of kan gekoppeld worden aan alles. Ik zie heel veel punten die gemaakt worden maar ze worden niet gecheckt, gecontroleerd, bewezen of iets anders waardoor ik het serieus kan nemen. Het is te makkelijk op deze manier, laat je niet zo makkelijk foppen mensen!

   • ‘Is er ergens een bewijs van de genoemde ‘feiten’ hier boven?’
    Heb je je goede bril wel op gehad bij het doornemen van dit artikel inclusief de reeks aan bronmaterialen?

    ‘Ik zie informatie maar geen wetenschappelijk onderzoek?’
    Wat precies zou je ‘wetenschappelijk’ onderzocht willen hebben?

    ‘Niet alle informatie wat men op internet kan vinden is correct..’
    Dat is juist.

    ‘..of kan gekoppeld worden aan alles.’
    ‘Alles’? Alles gaat een ieder mens pet te boven.

    ‘Ik zie heel veel punten die gemaakt worden maar ze worden niet gecheckt, gecontroleerd, bewezen of iets anders (???) waardoor ik het serieus kan nemen.’

    Graag enige nuance. Welke vele punten worden er gemaakt in het artikel welke je niet serieus kunt nemen vanwege zaken als gebrek aan bewijs en/of getuigenissen? Graag de punten, met inherent nummer van behandeling, en je argumenten. Dank.

    ‘Het is te makkelijk op deze manier, laat je niet zo makkelijk foppen mensen!’
    Is de slotzin van iemand waarbij ikzelf zo vrij ben om deze de ‘ere medaille’ TROL om te hangen. Vele woorden weinig wol en klaarblijkelijk niet in staat om zelf enig onderzoek te willen gaan verrichten. Wellicht ook een aanhanger van Ollongren & Co?

    • “Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde en binnenkort zullen dat er 9 miljard zijn. We kunnen dat aantal echter met tien tot vijftien procent terugbrengen als we goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en geboortebeperking”. – Bill Gates, vaccinedealer

     Lijkt me dat iedereen zou moeten begrijpen dat hij het heeft over het terugbrengen van het laatste getal, dus het remmen van de bevolkingsGROEI en dit dmv door vaccins voor dodelijke ziektes, zodat ouders in arme landen geen 10 kinderen hoeven te maken als oudedagsvoorziening omdat er mogelijk een aantal sterven aan precies die ziektes.

     Er is ongetwijfeld shady business aan de hand achter de schermen, maar dingen uit hun context trekken maakt je beweringen ongeloofwaardig.

     • ‘..dit dmv door vaccins VOOR dodelijke ziektes..’

      Waarschijnlijk onbewust (onderbuikgevoel?) heb je precies hetgeen omschreven waar het in deze ‘ongetwijfeld shady business’ inderdaad om gaat. Billy heeft je weten te paaien met zijn leugen man-made-style. Bill Gates/Rockefeller is een aanhanger van de eugenetica en behalve een narcist tevens socio- en psychopaat die het Rockefellers Gilde – waarin o.a. het farmaceutisch- en mediakartel – aanstuurt én financiert en met vele liters bloed aan zijn handen met een valse grijns en kwaadaardige oogjes mensen als jouzelf misleiden. Mijn advies toch is om je beter te gaan verdiepen in deze Bill Gates en zijn foundation en/of zijn ‘werken’. Vooral de media welke niet gerelateerd is aan de reguliere; opgekochte; geconformeerde; geannexeerde; gecensureerde media kan degenen met gezond verstand bijlichten in de zoektocht naar de OBJECTIEVE waarheid.

      Voor wat betreft: ‘..maar dingen uit hun context trekken maakt je beweringen ongeloofwaardig.’
      Geen idee waarover je het verder nog hebt …

   • Eigenlijk heel simpel, bijvoorbeeld dat stuk over de Olympische spelen in London. Zoek de originele video op en bekijk hem in zijn geheel. Ik kreeg er in ieder geval wel gefronste wenkbrauwen van. In februari keek ik toevallig naar de film contagion. Ergens in april viel bij mij het kwartje inzake die film. Het punt is 1+1=2 en je kunt niet alles aan toeval toewijzen. Teveel toeval maakt geen toeval. Het enige wat blijkt uit jouw reactie is ongeloof zonder dat je uiteindelijk zelf onderzoek doet. het is makkelijk om alles en iedereen af te branden en in een hoek te plaatsen maar uiteindelijk zal je zelf moeten onderzoeken waar de waarheid ligt. Begin gewoon met bovenstaande 2 voorbeelden en denk er over na. Ik heb dat in ieder geval wel gedaan en het roept minimaal vragen op.

   • 1 serieus voorbeeld, dat Dhr Rothschild een octrooi heeft aangevraagd op een bepaalde manier van testen specifiek op Covid-19 .(coronavirus disease 2019)
    In 2015 ??? Toekomstvoorspelling ofzo.

    Ik heb het zelf gechecked en dat kun jij ook doen op de site rvo.nl

    Mischien kun jij dat even uitleggen.
    Want bij mij gaat dat er net ff niet in.

   • Zowat alle bronvermeldingen wijzen naar een gelijksoortige website in het Engels, dus die beschouw ik ook niet als bewijs. MAAR…

    Punt 3 en 4 (geloof ik, over octrooien en internationale trade huppeldepup) heb ik op de officiële websites nagekeken en die kloppen.

    Dat octrooi behandelt iets anders dan de huidige tests maar is wel op covid19 gericht. Sinds 2015. Op de trade-website staat inderdaad nergens rechtstreeks covid19 bij dat artikel, maar je wordt er wel zowat direct heen geleid als je op covid19 klikt en het wordt idd al sinds 2017 verhandeld zie je als je het jaartal aanpast bovenaan.

    Weet niet of ik gelukkiger word van deze info :-/

 4. Slechte research eerlijk gezegt. Als ik op de wits site kijk zie ik het onderstaande staan.

  The data here track previously existing medical devices that are now classified by the World Customs Organization as critical to tackling COVID-19

  Voor de mongole hier die geen engels kunnen.

  De data die hier staat komt af van bestaande medische apparaten die nu geclassificeerd zijn door de WHO als belangrijke tegen aanpak covid 19

  https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/300215
  Zie link.

 5. Kleine aanvulling of verbetering:

  “Hoe had deze muzikant in 2013 kunnen weten dat er in 2020 een Coronavirus-pandemie zou uitbreken en dat er tijdens deze pandemie rellen zouden uitbreken? Hij legt uit:

  “Ik heb in 2012 onderzoek gedaan en de zogenaamde ‘samenzweringstheorieën’ gelezen. Je weet wel, die onderzoeken waar de media ons niet naar willen laten kijken. Volgens die theorieën zouden er in het decennium 2020 – 2030 zeker pandemieën uitbreken. Dus ik heb er het liedje Pandemic over geschreven”. ”

  “in 2012 onderzoek gedaan” terwijl dat nummer in 2011 al op Youtube stond;

  https://www.youtube.com/watch?v=ZJxS1Bpnkl4
  Song: Pandemic
  Artist: Accept
  Jun 1, 2011

  Lyrics:
  It’s a CORONA
  It’s a breathing disease, CORONA
  Lung cell abduction, creeping in like sin, it’s a CORONA,
  ‘A breathing disease, CORONA
  Lung cell destruction, breeding mucus from within,
  Whaaaa!!!!

 6. Sinds 6 jaar ben ik ‘wakker’ en verdiep me sindsdien in de NWO. Met alle verontrustende informatie die ik opdeed, kreeg ik de verwachting dat er iets van een biowapen/pandemie zou komen. Het werd natuurlijk overal al voorspeld met predictive programming, films etc ….. Had alleen niet verwacht dat ik dat nog mee zou maken.

  Ik wil je heel erg bedanken voor al het werk wat je verzet hebt om deze fantastische samenvatting te maken! Heel mooi om te kunnen delen voor meer bewustwording. Dank daarvoor.

  Het enige wat ik nog een beetje miste is het feit dat de cabal bestaat uit Luciferianen die letterlijk de duivel himself dienen. Het maakt niet uit of je wel of niet gelooft dat de duivel bestaat. Zij geloven er heilig in.

 7. Satans grote ambitie is om zo sterk en machtig als God te zijn en daar werkt hij met alle macht aan, dag en nacht. “De tegenstander, die zich verheft tegen al wat God of voorwerp van verering heet, zodat hij zich in de tempel Gods zet, om aan zich te laten zien, dat hij een god is.” 2 Tessalonicenzen 2:4. Zijn bedoeling is om God te vervangen en daarom zendt hij de antichrist als gereedschap om dat te doen. De antichrist zal het verlangen van een mens naar God verstikken en verloochenen en zichzelf verheffen als vorst van deze wereld.
  Ik begrijp niet dat men het niet gelooft ?
  666 is het getal van een mens ,ik weet wie het is,maar zeg het niet meer ,te vaak beledigd

 8. In de laatste zin wordt gevraagd om je aan te sluiten bij de Global Freedom Fighters. Maar ik zie geen link en kan er niets over vinden Hoe dan?

 9. ‘What do animals and humans have in common? Apparently more than we think. The way animals get administered a vaccine is the same way they are administering the “test” for Covid. Why do they have to stick a swab so gosh darn far up our nose? If it was to take a culture they could just swab the inside of our cheek. But no, instead they go so far up our nose the swab almost reaches our skull. This should send alarm bells to all you critical thinkers out there. Classic shell game, have us avoiding whats under this shell ( the vaccine) when the shell that REALLY hurts us is the “benign” test.’

  8 minuten
  https://www.bitchute.com/video/XQuoJxHmQpeH/

  ‘The Pirbright Institute is a world leading centre of excellence in research and surveillance of virus diseases of farm animals and viruses that spread from animals to humans. This research and know-how has to be translated in useful products and services and made available to the end-users. We are seeking to set up strategic collaborations with companies, institutes and charities. In these collaborations, our capabilities, expertise and know-how have to complement the expertise, know-how and capabilities from our partners to jointly develop useful products and services.’

  https://www.pirbright.ac.uk/partnerships/collaboration-commercialisation

  https://wickedtruths.org/nl/quarantainekampen-in-nederlandse-wetgeving

 10. M.A.S.K. (deserves an honorable mention)
  https://www.youtube.com/watch?v=1K7WYAC4H8g

  Title: M.A.S.K. Theme Song
  Artist: Naom Kaniel
  Album: M.A.S.K.
  Written by: Shuki Levy and Haim Saban
  Year: 1985

  Masked crusaders working overtime
  Fighting crime, fighting crime
  Secret raiders who will neutralise
  As soon as they arrive (at the site)

  Trakker’s gonna lead the mission
  And Spectrum’s got such super vision

  M-M-M-M.A.S.K.
  Is the mighty power that can save the day
  M-M-M-M.A.S.K.
  No one knows what lies behind the masquerade
  M-M-M-M.A.S.K.
  Always riding hot on V.E.N.O.M.’s trail
  Come see the laser rays
  Fly away

  Vicious V.E.N.O.M. organising crime
  Masterminds, masterminds
  Illusion is the ultimate weapon
  M.A.S.K. can use it right
  Every time, any time

  Trakker’s gonna lead the mission
  And Spectrum’s got such super vision

  M-M-M-M.A.S.K.
  Is the mighty power that can save the day
  M-M-M-M.A.S.K.
  No one knows what lies behind the masquerade
  M-M-M-M.A.S.K.
  Always riding hot on V.E.N.O.M.’s trail
  Come see the laser rays
  Fly away

  M-M-M-M.A.S.K.
  Always riding hot on V.E.N.O.M.’s trail
  Come see the laser rays
  Fly away

  Overtime fighting crime, fighting crime
  Illusion is the ultimate weapon
  M.A.S.K. can use it right
  Every time, fighting crime

  M.A.S.K. – Mobile Armored Strike Kommand
  V.E.N.O.M – Vicious Evil Network Of Mayhem
  Miles Mayhem; Criminal, Terrorist and Arms Dealer, Outfit resembles that of a Police Officer

 11. Ik ontkracht hierbij punt 3, in de hoop dat jullie dan de andere punten ook niet meer zomaar aannemen.
  Er wordt beweerd dat er al in 2015 iets ontwikkeld is om op Covid-19 te testen. Dit is echter niet zo. Het is een methode om een waarschijnlijke virusinfectie aan te tonen. Later hebben ze daar ‘bijvoorbeeld Covid-19’ bij gezet, waarschijnlijk om meer aandacht te krijgen voor hun methode. Ik heb de betreffende pagina van Espacenet hieronder gekopieerd. Je ziet meteen rechtsboven als datum (van laatste aanpassing): 2020 09 03.
  Je kunt dit zelf controleren door naar Espacenet te gaan en dan als zoektermen in te vullen ‘Covid’ en ‘Rothschild’.

  Bibliografische gegevens: US2020279585 (A1) ― 2020-09-03
  | In mijn octrooilijst | Meld fout in gegevens | Print

  System and Method for Testing for COVID-19
  Rechter muisklik om favoriet te maken US2020279585 (A1) – System and Method for Testing for COVID-19
  Uitvinder(s): ROTHSCHILD RICHARD A [GB] +
  Aanvrager(s): ROTHSCHILD RICHARD A [GB] +
  Classificatie:
  – internationaal: G06K9/00; G11B27/031; G11B27/10; G16H40/63; H04N5/76; H04N9/82
  – cooperative:
  G06K9/00892 (US); G11B27/031 (US); G11B27/10 (US); G11B27/102 (US); G16H40/63 (EP, US); G16H40/67 (EP); G16H50/20 (EP); H04N5/76 (EP, US); H04N9/8205 (EP, US); G06K2009/00939 (US)
  Aanvraagnummer: US202016876114 20200517 Global Dossier
  Prioriteitsnummer(s): US202016876114 20200517 ; US201916704844 20191205 ; US201916273141 20190211 ; US201715495485 20170424 ; US201615293211 20161013 ; US201562240783P 20151013

  Samenvatting van US2020279585 (A1)

  Vertaal deze tekst Tooltip

  Vertaal deze tekst

  A method is provided for acquiring and transmitting biometric data (e.g., vital signs) of a user, where the data is analyzed to determine whether the user is suffering from a viral infection, such as COVID-19. The method includes using a pulse oximeter to acquire at least pulse and blood oxygen saturation percentage, which is transmitted wirelessly to a smartphone. To ensure that the data is accurate, an accelerometer within the smartphone is used to measure movement of the smartphone and/or the user. Once accurate data is acquired, it is uploaded to the cloud (or host), where the data is used (alone or together with other vital signs) to determine whether the user is suffering from (or likely to suffer from) a viral infection, such as COVID-19. Depending on the specific requirements, the data, changes thereto, and/or the determination can be used to alert medical staff and take corresponding actions.

   • Tyvm, dat kan altijd maar ik krijg geen reactie’s binnen, slechts om middernacht de nieuwe topics.
    Ik zou graag wat eerder willen reageren, cheers.

 12. Die wereld orde komt er wel als ik zie hoe braaf een slaafs de mensen zich gedragen na dat klets praatje van rutte gisteren.
  Ik denk dat nu zeker zo’n 95% of meer van de mensen in de supermarkt braaf zo’n masker dragen.
  Als al die mensen toch zo bang zijn, blijf dan lekker thuis en bestel je boodschappen.
  Weet je zeker dat je niks oploopt.

 13. Tyvm, dat kan altijd maar ik krijg geen reactie’s binnen, slechts om middernacht de nieuwe topics.
  Ik zou graag wat eerder willen reageren, cheers.

 14. 17/10/2020 !!!
  Opmaat naar een europa vol censuur wetgeving, Don’t shoot the messenger. – Cafe Weltschmerz

  ‘Europese Commissie: EU-actieplan tegen “desinformatie”
  “Infodemie” mag uitrol vaccins COVID-19 niet verder bemoeilijken
  Rotterdam – 8 juli 2020 – Een aanzienlijk deel van de bevolking weet inmiddels dat het COVID-19-virus geen potentie heeft om de samenleving te ontwrichten. Dit lijkt bij de beleidsmakers nog niet doorgedrongen te zijn. De Europese Commissie kwam op 10 juni met een plan om internationaal het verspreiden van desinformatie aan te pakken. De maatregelen maken onderdeel uit van een pakket “ter versterking van de democratie”. In werkelijkheid is dit orwelliaans taalgebruik om de overheidsvisie via alle media, inclusief sociale platforms, te monopoliseren. Er is sprake van een informatiedoctrine die in de DDR niet misstaat. Het doel: de uitrol van een vaccin tegen COVID-19 mag niet nog moeilijker worden.
  De Europese Commissie wil de golf van desinformatie met internationale samenwerking bestrijden. De sociale media zijn hierbij een cruciaal element. De commissie is bang dat desinformatie en onjuiste informatie over een mogelijk vaccin tegen COVID-19 blijven voortwoekeren en dit de uitrol van vaccins waarschijnlijk nog moeilijker maakt. “Coördinatie en samenwerking met actoren op EU- en wereldniveau, samen met de WHO en onlineplatforms, zullen essentieel zijn voor het monitoren en doeltreffend aanpakken van deze uitdagingen”, aldus de commissie.
  Veel van deze platforms hebben zich vanaf het begin van de coronacrisis verbonden aan een gedragscode om “desinformatie” te bestrijden. In de praktijk verwijderen deze platforms echter informatie die afwijkt van de overheidsvisie over COVID-19 of voorzien deze van een waarschuwing, zelfs als dit meningen zijn van gerenommeerde wetenschappers. Desondanks zijn er nog steeds een aantal platforms die afwijken van de gedragscode. De commissie meent dat de sociale media de gedragscode volledig moeten uitvoeren omdat de informatieverspreiding anders onvoldoende gecontroleerd wordt. De sociale media worden verplicht tot een nauwere samenwerking waarbij wekelijks de inspanningen gerapporteerd moeten worden. Ook verplichten deze platforms zich tot het actief propageren van de overheidsvisie en verspreiders van misinformatie te melden.
  Nederland neemt dit beleid over. Tijdens een informele bijeenkomst op 6 en 7 juli van de Raad van Justitie en Binnenlandse Zaken zijn deze maatregelen besproken. De bestrijding van complottheorieën vereist volgens het overlegstuk van deze bijeenkomst een versterkt engagement van de hele samenleving met inbegrip van de bevoegde autoriteiten, de media, journalisten, factcheckers, maatschappelijke organisaties en onlineplatformen onder meer door maatregelen om dergelijke beweringen snel te ontkrachten. Maar ook het lager in de lijst met zoekresultaten plaatsen, verwijderen of optreden tegen accounts behoren tot de maatregelen.
  De desinformatie zou onder meer bestaan uit gevaarlijke tips en misleidende gezondheidsinformatie, met allerlei valse beweringen. Als voorbeeld wordt genoemd de bewering dat het coronavirus alleen gevaarlijk is voor ouderen. Deze inhoud is “niet noodzakelijkerwijs illegaal, maar kan volgens het verslag direct levens in gevaar brengen en de inspanningen om de pandemie te beperken, sterk ondermijnen”.
  In de brief benadrukt de commissie in orwelliaans taalgebruik “dat het vrije verkeer van informatie bijdraagt tot het beschermen van het leven en de gezondheid en de sociale, economische, politieke en andere beleidsdiscussies en besluitvorming.” Dit terwijl juist deze vrije informatievoorziening het doelwit is van deze maatregelen. De Europese Commissie krijgt met deze maatregelen de volledige en absolute controle over de informatievoorziening.
  De media heeft inderdaad een essentiële taak in een democratische rechtsstaat en behoort de overheid kritisch te volgen en besluiten ter discussie te stellen. De verplichting om de opgelegde staatsmening te verspreiden en het tegengaan van kritische geluiden draagt niet bij aan de democratie maar is het einde daarvan. Het is niet aannemelijk dat de Europese Commissie dit ontgaan is. Het actieplan ter versterking van de democratie kan daarmee slechts met één woord omschreven worden: het is volkomen pervers.’

  https://www.youtube.com/watch?v=yjqDjoCTKT4

  Met dank aan dezelfde bron:
  https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf

 15. Haha vermakelijk is dit. Entertainment.
  Kan zo films gaan maken in Hollywood.

  Niks onderbouwd, citaten die zelf gemaakt zijn.

  Wat een dombo als je dit gelooft.

 16. Er is geen één fucking virus dat via zuurstof kan overleven. Proof met woorden.

  Het longen systeem;
  De longen prest maar minimaal zuurstof via ons witte bloedcellen in het bloed, als je bloed de longen passeren.
  Heb zelf een onderzoeken gestart om die bloedziektes uit de wereld te krijgen en via een bloed filter dat zuurstof in het en uit het bloed pompt, gelijk dat bij een kunstmatig nier filter. Samen met een paar dokters zijn we op het idee gekomen dat dit zou kunnen lukken. Maar het systeem zou het tegenhouden..

  Termen van de natuurwetten;
  Dus hoe the fuck kan je een virus via de lucht in je keel krijgen!? Bacteriën kunnen overleven in zuurstof, virussen niet want het zijn bloedziektes. Zelfde met het liegen over parasieten in dieren. Zoals Met het hondsdolheid dat vervangen zijn door virussen, om mensen op het verkeerde weg te zetten ivm gelogen virussen dat besmettelijk zijn.

  Fake Corona testen;
  Nog een groot punt.
  Die Corona testen, testen alleen op genetisch materie want allen via een bloed afname kan je zien dat je een virus in je systeem hebt. Voor aids prikken ze om je bloed te checken, zelfde met soa’s. Een griep onderzoeken ze niet met een bloed afname, zelfde met Corona en SARS1.

  De schuldigen;
  NASA is schuldig aan die gruwelijke praktijken. Omdat de privé banken, Illuminatie Aka The Rothschild’s familie.

  Immuunsysteem + u laten verstikken;
  Chemtrails zijn de echte oorzaak van het vullen van ons longen. Genetisch materie en micro aluminium deeltjes dat ons hersens verwarmen om het immuunsysteem te laten instorten.

  België als voorbeeld gebruiken; Jullie zijn in mijn ogen de grootste criminelen! Omdat je niet verder kijkt dan je gezegd worden via de nationale bank in Brussel en ons politieke bestuur.

  Wat is het net?;
  Het is een cocktail van SARS1 en kanker stoffen en geen virus dat besmettelijk is!

  Het volk manipuleren;
  Het zijn fake virologen dat selecteert zijn door ObamaGates, liegen tegen 11 miljoen Belgen om profijt op ons te hebben. Zelfde met de Ouderen in rusthuizen. Ze stierven door opsluiting en mondmaskers dat het genetisch materie in hen longen verhitte en stikten. 5G frequenties maakt het ook warm en radio frequenties en zelf het vaccinatie dat er zal komen en tot zelf onvruchtbaarheid bij mannen als vrouwen!

  Eind plan;
  De wakkere populatie tegen gaan om een reset te creëren met veel meer manipulatie, 1 regering, als ook 1 geloof Allah de vertaling (GOD IS FAKE).

  Proof of a fake life!
  Moest God echt een creator zijn van het leven, had hij ons dan uit dieren gemaakt? Want er worden meer kinderen verkracht en ge-offert aan Satan en beschermt door de Staten wereldwijd. En neen, want het homo zijn en pedofiel wezen of incest zit in het DNA van dieren. Het is makkelijker te geloven dat iemand dit voor elkaar gekregen geeft dan dat het uit het niks gekomen is..

  • “Fact checking” (in dit geval “Reality Check” van BBC) is een manier voor de mainstream media om hun eigen mening te geven of anderen in diskrediet te brengen terwijl ze proberen er onbevooroordeeld uit te zien.

 17. The Fact-Free COVID Dystopia | Thomas E. Woods. Jr.

  ‘When it comes to Covid-19, bureaucrats and politicians keep moving the goalposts, changing the rules, and engaging in bait-and-switch tactics, so they can maintain the “new normal” dictatorship. Those who object, we’re told, “just want people to die.” It’s now becoming clear that “you can’t have your life back in some states unless you take it back.”

  From the 2020 Supporters Summit, presented at the historic Jekyll Island Club Resort on Jekyll Island, Georgia, on 9 October 2020.’

  https://www.youtube.com/watch?v=Xy3tP-BW5do

  Free E-book

  ‘Your Facebook Friends Are Wrong About The Lockdown – A Non-Hysteric’s Guide To Covid-19′
  By Tom Woods

  http://www.wrongaboutlockdown.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here