Een “massamoord”: 53 doden in Gibraltar sinds het begin van de vaccinaties

2
Foto via Wochenblick/Freepik

Er komt geen einde aan het wereldwijde, verontrustende nieuws over “mensen die stierven aan of in verband met” de Covid-19 vaccinaties. Nu was er ook in het zuidelijkste puntje van het Iberisch schiereiland, in het Britse Gibraltar, een enorme golf van sterfgevallen in het kielzog van de Pfizer/Biontech-vaccinatie, meldt Wochenblick.

Binnen 10 dagen na het begin van de vaccinaties werden niet minder dan 53 sterfgevallen geregistreerd onder de eerder gevaccineerde patiënten. Intussen spreken familieleden en getuigen van de gebeurtenissen van een “massamoord”.

Alle sterfgevallen deden zich voor sinds de inenting van de eerste partij van 5.850 doses die op 9 januari door het Britse leger waren ingevlogen. Alle dodelijke slachtoffers (behalve drie in het weekend) waren bewoners van bejaarden- en verzorgingstehuizen in Gibraltar, waar zondag nog 130 actieve gevallen van Covid-19 waren. De meeste doden waren tussen begin 70 en 90 jaar.

Volgens een beproefd patroon haasten de autoriteiten zich om de schuld van de sterfgevallen in de schoenen van Corona te schuiven, en niet van vaccinatie, aldus lokale berichten. Alle gevallen werden officieel geregistreerd als “Covid-19 sterfgevallen”. Het lijkt echter statistisch meer dan onwaarschijnlijk dat dit de werkelijke doodsoorzaak is: Gibraltar, dat slechts vijf kilometer lang is en ongeveer 32.000 inwoners telt, had vóór 9 januari van dit jaar vrijwel geen doden ten gevolge van Corona – en heeft tot dusver slechts 17 sterfgevallen geregistreerd sinds de pandemie iets minder dan een jaar geleden begon. Het sterftecijfer van Gibraltar ligt dus extreem lager dan dat van Groot-Brittannië en zelfs dat van buurland Spanje, wat niet te wijten is aan een isolement van de kolonie: Spaanse forenzen bleven dag in dag uit ’s morgens in Gibraltar aankomen en ’s avonds weer vertrekken.

  Linkse meute probeerde Coronademonstranten te vermoorden

Huidige golf van sterfgevallen als gevolg van vaccinaties?

Het feit dat het aantal Covid-sterfgevallen na de vaccinaties binnen enkele dagen meer dan verdrievoudigd is, bevestigt een aanname dat zich ook in Groot-Brittannië steeds duidelijker opdringt: Dat de huidige toename van sterfgevallen (althans een niet onaanzienlijk deel daarvan) helemaal geen “tweede golf” Covid-sterfgevallen zijn, maar sterfgevallen ten gevolge van vaccinatie. Het Verenigd Koninkrijk heeft momenteel het hoogste dagelijkse sterftecijfer voor Covid aller tijden, aanzienlijk hoger dan in de “eerste golf”. Dit alles ondanks de significant hogere vaccinatiegraad van de bevolking die nu is bereikt en ondanks verhoogde quarantaine- en beschermende maatregelen voor ouderen en zorgpatiënten, d.w.z. de bevolkingsgroepen waarin de meeste sterfgevallen voorkomen.

Des te opvallender is het dat de atypische “tweede golf” van sterfte juist samenvalt met de vaccinatiecampagne. De gebeurtenissen in Gibraltar geven een duidelijk beeld dat op andere landen zou kunnen worden toegepast – als politici geïnteresseerd waren in objectieve opheldering. Maar zoals we weten, is precies het tegenovergestelde het geval. Het is niet genoeg dat mogelijk massa’s gezonde of niet-geïnfecteerde patiënten naar het hiernamaals worden geïnjecteerd; zij worden ook als Covid-doden bestempeld en zo misbruikt om bangmakerij en lockdowns in stand te houden.

Moslimprediker: “Laten we Europa innemen en laten de Europeanen het voor ons financieren”

Vorig artikelRestaurants in Rome trotseren Coronabeperkingen – in “beleefd protest” open
Volgend artikelEuropese virologen krijgen een training hoe te liegen en hoe statistieken te vervalsen om maximale angst te creëren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik heb het idee dat wanneer je Corona hebt maar daar niet van bewust bent, en de vaccinatie krijgt je een overdosis krijgt waardoor je sterft. Ook krijg je vaccinaties terwijl je het virus hebt en dat weet. Daar is dus waarschijnlijk nooit op getest.

  2. Het zogenaamde killer virus corona is één grote hoax. De WHO en de overheden hebben de winter seizoensgriep van naam verandert. Virussen bestaan namelijk alleen in de volksmond, in werkelijkheid zijn het de triljarden exosomen in ons eigen lichaam. Die de boodschapper zijn van onze cellen. Alle afbeeldingen in de media laten geen virus zien, maar exosomen. Deze exosomen zorgen er voor dat onze cellen ontgiftigd kunnen worden, door ons eigen immuunsysteem. Dus ze zijn juist positief voor ons. Hier wordt bewust de echte waarheid 180 graden omgedraaid, alleen mensen die naïef en onwetend zijn geloven in het corona killer virus. Deze mRNA vaccins zijn nu geen standaard vaccins, maar genetische modificatie injecties. Deze zorgen er voor dat bij mensen ons eigen immuunsysteem tijdelijk buiten werking gesteld wordt en van afstand gemanipuleerd kan worden. Daar ook de kans bestaat en dat vooral bij ouderen, die vaak meerdere onderliggende kwalen hebben al dan niet deze kwalen zich al geopenbaard hebben. Hebben door dat vaccin totaal geen eigen weerstand meer en zullen door het toe doen van het vaccin overlijden. Alle overheden willen deze gegeven feiten zoveel mogelijk verdoezelen, om zo schade claims te kunnen ontwijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in