World Economic Forum adviseur Yuval Noah Harari kan niet verhullen dat hij de grote massa van de mensheid wil laten bedwelmen en tot slaaf maken. En van daaruit zou het natuurlijk maar een kleine stap zijn om al die “nutteloze eters” volledig uit te roeien.

Een topadviseur van het World Economic Forum zegt dat de mens binnenkort “biometrische sensoren” zal dragen, zodat hun elke beweging en lichaamsfunctie “voortdurend gecontroleerd” kan worden door big tech en de “Chinese regering”. De opmerkingen zijn slechts de laatste van de Israëlische WEF-adviseur die de wenkbrauwen ernstig doet fronsen. Onlangs heeft hij in het openbaar verkondigd dat de wereldelite “de overgrote meerderheid van de bevolking niet nodig heeft” om zelfs maar in leven te zijn, waarbij hij de mensheid bespotte als onintelligent en waardeloos. Bij een andere gelegenheid vroeg dezelfde WEF-adviseur zich af hoe “nutteloze mensen” beziggehouden konden worden nadat zij vervangen waren door AI, en stelde hij voor om ze te bedwelmen met drugs en videospelletjes, schrijft Nationalfile.com.

Yuval Noah Harari, adviseur van het Economisch Wereldforum, Israëliër en professor geschiedenis aan de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, is bekend geworden om zijn anti-menselijke standpunten, nu het schimmige WEF een steeds zichtbaarder rol op het wereldtoneel gaat spelen. Onder leiding van Klaus Schwab, de zoon van een groot industrieel uit het Derde Rijk, promoot het WEF in het openbaar politieke kandidaten waarvan zij zeggen dat die namens hen, ook in de Verenigde Staten, verkozen ambten zullen “veroveren”, om hun Orwelliaanse beleid te bevorderen.

“Zeer binnenkort zullen mensen rondlopen met biometrische sensoren op of zelfs in hun lichaam, en zullen zij Google, of Facebook, of de Chinese regering of wie dan ook in staat stellen voortdurend te controleren wat er in hun lichaam gebeurt,” zei de hooggeplaatst WEF-adviseur Yuval Harari in een recent interview.

  Rusland verbiedt gedwongen afname van biometrische gegevens

Harari’s pleidooi voor biometrische sensoren die door linkse wereldregeringen en grote tech-bedrijven gecontroleerd worden, sluit aan bij andere uitspraken die hij in de loop der jaren gedaan heeft.

Adviseur Yuval Harari overdenkt hoe de wereld zal omgaan met “nutteloze mensen”

In een opiniestuk uit 2020 riep Harari op tot een “mondiaal plan” voor het universeel dragen van biometrische sensoren, waarbij hij het uit communistisch China afkomstige COVID-19 virus als aanleiding gebruikte. Harari wees de bezorgdheid van de hand over privacy en andere fundamentele mensenrechten die door zijn 24-uurs biometrisch bewakingsplan zouden worden verpletterd, en schreef dat de mensen gewoon “de wetenschap moeten vertrouwen, de overheid moeten vertrouwen, en de media,” en beweerde dat “politici” die hun aanhangers hebben aangemoedigd dat niet te doen, “autoritairen” zijn.

Hoewel de uitspraken van Harari de wenkbrauwen ernstig hebben doen fronsen naarmate zij online hun ronde deden, is hij lang niet de enige met zijn tirannieke en anti-menselijke standpunten op het Economisch Wereldforum.

Onlangs beweerde de primatologe Jane Goodall, die wereldfaam verwierf door in het wild tussen de apen te leven, tijdens een toespraak op het Economisch Wereldforum dat een hele reeks wereldproblemen “geen probleem” zouden zijn als maar liefst 94% van de menselijke bevolking uitgeroeid zou worden.

In een ander geval werden in een verontrustende video die door het Economisch Wereldforum was verspreid, plannen gepromoot om de zon te blokkeren met “ruimtebubbels” (zie Frontnieuws WEF suggereert de zon verduisteren om klimaatverandering tegen te gaan). Hoewel het klonk als het plot van een science fiction film over wereldheerschappij, was het WEF volkomen serieus in hun voorstel, door te beweren dat het blokkeren van de zon een einde zal maken aan de “klimaatverandering”.

Zoals eerder gezegd, heeft het Economisch Wereldforum een steeds grotere publieke rol op het wereldtoneel op zich genomen en nauw samengewerkt met een aantal Amerikaanse wetgevers en publieke figuren, waaronder het Texaanse Republikeinse Congreslid Dan Crenshaw.

  De speech waardoor Baudet het woord werd ontnomen in de Kamer

Eerder deze zomer werd Crenshaw door zijn politiebewakers haastig weggevoerd toen hij ondervraagd werd over zijn banden met het WEF, dat het “infiltreren” van openbare ambten door hun trawanten bevordert (zie Frontnieuws Klaus Schwab’s “Wereldleiders van Morgen” – geïnfiltreerd in regeringsposities om de sinistere Davos Reset agenda door te drukken). In het Congres heeft Crenshaw wetten tot confiscatie van wapens gesteund en heeft hij met de Democraten samengewerkt om miljarden Amerikaanse belastingdollars naar Oekraïne te sluizen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De heetste winter in onze geschiedenis komt eraanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWetenschappers concluderen dat COVID vaccins het Immuunsysteem herprogrammeren waardoor Lymfocyten vitale organen aanvallen
Volgend artikelBelgische premier waarschuwt dat “de volgende 5-10 winters moeilijk zullen zijn” & Macron kondigt het einde aan van de “periode van overvloed” in Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Hopelijk komen er wat Jews Lovers opdraven om deze door een scala aan demonen bezeten jew een paar veren in z´n reet te steken. Ik ben in afwachting…

 2. Hij heeft het allemaal terug gekregen van mij, alle miserie die hij anderen heeft aangericht zit nu in zijn eigen lichaam. By the way mannnen die heel vroegtijdig kaal worden die hun piemel werkt niet goed meer en zouden vaak last hebben van slapte en een kleintje . Zou zijn groteske houding een overcompensatie zijn.🙆‍♀️

   • @margot – Voor wat betreft je laatste opmerking, kan ik je – met treurnis – vertellen dat dezen en wanneer gespot door de soldaten van satan onder valse voorwendselen worden opgesloten. Zo bid ik bijna dagelijks voor één bepaalde persoon welke hiermee te maken heeft. Positief weliswaar is dat deze persoon in zijn gevangenschap al velen de weg heeft mogen wijzen.

 3. En kijk hen eens nuttig zijn. Wat een zinvolle en verdienstelijke mensen die al die boude beweringen doen. Ik sta vol bewondering te kijken.

 4. Zou wel nuttig zijn… alle veroordeelde pedo’s, alle vaccincriminelen, alle corrupten, en ga zo maar door.
  Waar eindigt het?
  En waar begint het? Rarara…

 5. WEF verkoopt wat praatjes om het publiek bezig te houden, de elite laat via WEF openbaar wat balonnetjes op. Ondertussen komt de echte elite achter gesloten deuren bij elkaar bijvoorbeeld ook jaarlijks via Bilderberg en wat daar besproken wordt blijft strikt geheim.

 6. Brain Science from Bench to Battlefield: The Realities – and Risks – of Neuroweapons | CGSR Seminar

  29 aug. 2017 ´Lawrence Livermore National Laboratory’s Center for Global Security Research (CGSR) sponsored this talk entitled “Brain Science from Bench to Battlefield: The Realities – and Risks – of Neuroweapons” by Dr. James Giordano on June 12, 2017.

  Abstract:

  The use of sarin gas in Syria and the nerve agent VX to assassinate Kim Jong-nam, and ongoing efforts in brain science by both nations and non-state actors (inclusive of a growing community of do-it-yourself/biohacker scientists) prompt renewed interest in the current and near-term possibilities of developing and employing neuroweapons. Discourse at the most recent meeting of Biological, Toxin, and Weapons Convention (BTWC), and ongoing efforts of a Working Group of the European Union Human Brain Project reinforced the need to more rigorously address research and use of weaponizable brain science.

  In this briefing, neuroscientist and neuroethicist Dr. James Giordano of Georgetown University Medical Center discusses how new developments in brain science afford potential utility in military, intelligence and warfare operations, addresses implications of neuroweapons, and details the need for improved identification, surveillance, guidance and governance of brain science that can be used in military and warfare applications, and thus pose defined risk and threat to security interests.

  Dr. James Giordano is Professor in the Departments of Neurology and Biochemistry, Chief of the Neuroethics Studies Program, and Co-director of the O’Neill-Pellegrino Program in Brain Science and Global Health Law and Policy at the Georgetown University Medical Center, Washington, DC. He is a Senior Researcher and Task Leader of the Working Group on Dual-Use of the EU Human Brain Project, and has served as a Senior Science Advisory Fellow of the Strategic Multilayer Assessment group of the Joint Staff of the Pentagon.´

  https://www.youtube.com/watch?v=aUtQbriWt64

  • “We kunnen nanowetenschap gebruiken om veel betere medicijnen te maken om ze in de hersenen te krijgen waar ze heen moeten.
   Ik kan nanowetenschap en nanotechnologie creëren om bepaalde medicijnen door de prolifererende barrière te leiden, de bloed-hersenbarrière en de bloed-hersenrug-vloeistofbarrière, dus ik krijg deze dingen waar ze heen moeten.
   Maar ik kan nanodeeltjes ook heel willekeurig benutten. Het idee hier is dat ik zoiets kan krijgen dat hoog CNS (centraal zenuwstelsel) samenklonteringsmateriaal wordt genoemd en dat essentieel onzichtbaar is voor het blote oog en zelfs voor de meeste scanners, omdat het zo klein is dat het selectief door de meeste filterporositeitsniveaus gaat. Deze worden vervolgens ingeademd via het neusslijmvlies of geabsorbeerd via het mondslijmvlies, ze hebben een hoge affiniteit voor het CZS, ze klonteren samen in de hersenen of in het vaatstelsel, en ze creëren in wezen wat lijkt op een hemorragische diathese, met andere woorden een aanleg voor bloedingen of een verstoppingspredispositie in de hersenen.
   Wat ik heb gedaan, is dat ik een beroerte veroorzakende middel heb gemaakt.
   En het is heel, heel moeilijk om toekenning en bevoegdheid te krijgen om dat te doen.
   Ik kan dat op verschillende niveaus gebruiken, van het individu tot de groep, zeer storend. En in feite is dit een van de dingen die tot op zekere hoogte is overwogen en onderzocht door mijn collega’s in de NAVO en voor degenen die aan het ergs.. werken aan het gebruik van neurobiologische wetenschappen om ontwrichting van de bevolking te veroorzaken. Zeer, zeer bezorgd over het potentieel voor deze nanodeeltjesagentia als CZS-aggregerende middelen om neurale verstoring te veroorzaken, hetzij als hemorragische en vasculaire verstoringen of als werkelijke neurale netwerkverstoringen omdat ze interfereren met de netwerkeigenschappen van verschillende neurale knooppunten en systemen in de hersenen.”
   -Dr. J. Giordano
   (rond min44:55)
   (en ondertussen ook Executive Director van het Institute for Biodefense Research in Washington DC)

 7. Hoog tijd om in Hariri zijn achterste eens een biometrische censor te steken , supo gewijs dan….Fyou asshole , blijf maar dromen en onzin verkopen…we zien wel wie eerst aan een koord hangt

  • Heb even geluisterd en ja dit is de jews die al jaren hun best doen ons gentiles kapot te maken. Stelletje zieke geesten zijn. Wanhopig🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 8. Wonderlijk wel. Iedereen die tegen dit soort is, en meer dan 100.000 volgers heeft, wordt omgelegd.
  Werkt dat zo?
  Laat het maar duidelijk wezen.
  Dat koekie eigen deeg komt vanzelf op deze manier.
  ‘k Zal er niet om rouwen.

 9. Meer van deze man: “Achter ons staan ​​twee revoluties – de computerwetenschapsrevolutie en de biologische wetenschappenrevolutie; ze bestonden afzonderlijk van elkaar, maar smelten nu samen. Ze smelten samen tot een soort biometrische sensor. Het is een ding. Dit apparaat. Het is een technologie die biologische data omzet in digitale data. Deze gegevens worden door computers verwerkt en geven ons de mogelijkheid om mensen onderhuids te volgen. Dit is het keerpunt van het hele spel. Omdat dit de sleutel is, de sleutel tot een beter begrip van mensen – zelfs meer dan zij zichzelf begrijpen. Ik geef vaak een voorbeeld uit mijn persoonlijke leven: ik realiseerde me pas dat ik homo was toen ik 21 jaar oud was.”

 10. Ik heb echt geen problemen met Google, ik ben dankbaar voor de geleverde diensten.
  Dont shoot me. 😱
  Willen jullie niet mee naar Schotland?

  Ik heb het voorgelegd, en als dat te moeilijk blijkt om te organiseren, dan ga ik alleen, want ik denk ergens, dat ik eindelijk mijn grote liefde heb gevonden 😊

  Groet, en groet Rommel

  • CHIP; je zegt: “ik ben dankbaar voor de geleverde diensten”.

   De geleverde diensten waar je het over hebt, zijn gratis… en als iets gratis is… ben jij het product !!

 11. Man man man wat een gezever.
  Dit doet me denken aan de vorstverletten in de 70tiger jaren.
  Mijn ooms allemaal bouwvakkers kwamen koffie drinken.
  Hadden alle tijd en zeverden over allerlei onderwerpen.
  Hoe idioter, hoe sterker de verhalen werden.
  Dat was dus lachen geblazen.
  Ze namen het dan ook niet serieus.
  Een grappige manier om de tijd te doden.

  Zo zie ik de praatclub van WEF dus ook.
  En wie in dat gezever trapt, is de lachwekkende sigaar.

  Met een verschil, bouwvakkers verdienden in die tijd redelijk tot goed.

  De weffers hebben, gemakkelijk geld verdiend zijn redelijk tot ultiem rijk.

  Slaan net zoveel onzin uit als de bouwvakkers, maar door hun teveel aan geld in staat tot op zekere hoogte hun gezever waar te maken.
  Wat hen gevaarlijk maakt.

  En maar beweren dat het een onschuldig praatclubje is.
  Een adviesbureau, waar jaarlijks als ik me niet vergis €60 miljoen aan betaald word.
  Te gek voor woorden.

  Ons belastinggeld word gebruikt door onze “democratische” regering, om ons graf te graven.

  Psychologisch is er dan toch een heleboel mis in NL.

  Gelukkig is de weerstand groot.
  Deze regering moet weg, als ze de weg van het gezever van het wef in praktijk brengen.

 12. Een topadviseur van het World Economic Forum zegt dat de mens binnenkort “biometrische sensoren” zal dragen, zodat hun elke beweging en lichaamsfunctie “voortdurend gecontroleerd” kan worden door big tech en de “Chinese regering”.

  BINNENKORT ?????????

  MAN… DIE MENSEN VIND IK ALLEMAAL AL DAGELIJKS MET MIJN BLUETOOTH !!!!
  BEREIK 2 METER>

  EN MET DE BLUETOOTH APPLICATIE BEREIK 15 METER !!!!

  MENSEN; DIT IS GEEN HOAX; ZE ZIJN SERIEUS TE VINDEN MET BLUETOOTH… IK LAAT HET MENSEN ZIEN EN ZE ONTDEKKEN HET ZELF OOK !!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in