© National Cancer Institute op Unsplash

Hoewel er massale sterfgevallen in verband worden gebracht met de COVID-19 mRNA-vaccins, gaat de uitrol van deze experimentele behandeling nog steeds door.

Het maakt niet uit dat zowel Pfizer als de FDA wisten dat er 1.223 sterfgevallen waren door het COVID-vaccin in de eerste drie maanden van de uitrol, de toestemming voor noodgebruik ging nog steeds door, schrijft Expose-news.com.

Bron

Het is niet alleen onwetenschappelijk, maar het is ook onoprecht en amoreel om sterfgevallen na de vaccinatie als “onverklaarde sterfgevallen” te bestempelen. Pathologen en lijkschouwers hebben geen andere keus dan te onderzoeken hoe deze vaccins bepaalde mensen doden. Autopsies en pathologische bewijzen tonen aan dat COVID-vaccins cardiovasculaire schade, immuundepletie en ernstige auto-immuunziekten veroorzaken.

Duitse pathologen presenteren microscopisch bewijs dat COVID-vaccins “lymfocytenoproer” veroorzaken – met orgaantalen tot gevolg

De Duitse professoren pathologie Arne Burkhardt en Walter Lang hielden een persconferentie waarin zij tien autopsies presenteerden van mensen die kort na het nemen van COVID-19 vaccins gestorven waren.

De mensen in het onderzoek waren allemaal ouder dan 50 jaar en stierven met verschillende tussenpozen in de twee weken na hun vaccinatie. Na microscopisch onderzoek van weefselmonsters van de overledenen vonden de pathologen in elk monster iets ongewoons, maar toch veel voorkomend.

De pathologen wijzen op het optreden van een “lymfocytenoproer” bij de tien autopsie lichamen. De pathologen vonden een obsceen aantal lymfocyten in verschillende weefsels, waaronder de lever, de nieren, de milt, en de baarmoeder. De lymfocyten vielen het weefsel in deze organen agressief aan, en veroorzaakten orgaanschade.

Deze auto-immuun nachtmerrie is meer dan waarschijnlijk een levensgevaarlijk gevolg van de COVID-19 vaccinatie. Burkhardt en twee andere pathologen hebben bevestigd dat in vijf van de tien bestudeerde gevallen vaccins deze pathogenese in gang hebben gezet. In twee van de gevallen werd de vaccinatie als “waarschijnlijke” doodsoorzaak aangemerkt. Eén geval moet nog geëvalueerd worden, en de andere twee sterfgevallen zijn “eerder toevallig” of “mogelijk” door het vaccin veroorzaakt.

  Italiaanse psychiater: "Elites krijgen valse vaccinaties!" Hoe hij dit weet...

Een Duitse arts, professor Peter Schirmacher, heeft veertig autopsies onderzocht van mensen die binnen twee weken na de COVID-19 vaccinatie gestorven waren. Hij toonde microscopische details van ernstige weefselschade, veroorzaakt door de vaccins; hij concludeerde dat een derde van de mensen rechtstreeks aan de vaccinatie gestorven was, hetzij via cerebrale veneuze trombose, hetzij via auto-immuunziekten.

COVID-injecties herprogrammeren het aangeboren en het adaptieve immuunsysteem, waardoor het interferongehalte tegen toekomstige infecties daalt

Veel van de sterfgevallen na de vaccinatie worden niet teruggevoerd op het vaccin, omdat lymfocytische myocarditis zelden macroscopisch wordt vastgesteld en histologisch niet herkend wordt. Hoewel dit gezondheidsprobleem vaker voorkomt bij jongeren en ouderen na COVID-19 vaccinatie, wordt lymfocytische myocarditis vaak aangezien voor een algemeen infarct en aan andere oorzaken toegeschreven.

Dr. Burkhardt legt uit dat de meest dodelijke bijwerkingen van vaccins auto-immuunverschijnselen zijn. Bij de overledenen werden drie uiterst zeldzame auto-immuunziekten vastgesteld. Daartoe behoorden het syndroom van Sjogren, leucoclasmatische vasculitis van de huid, en de ziekte van Hashimoto. Andere levensbedreigende bijwerkingen zijn een vermindering van de werking van het immuunsysteem, vaatbeschadiging, vasculitis, perivasculitis en erytrocytenklontering.

Eén studie levert verder bewijs dat COVID-prikken het aangeboren en adaptieve immuunsysteem herprogrammeren, waardoor het lichaam wordt klaargestoomd voor uitputting van het immuunsysteem, interferentie met virussen en kanker. De onderzoekers stelden vast dat de immuuncellen van de “dubbel gevaccineerden” beduidend minder interferon (IFN-?) produceerden wanneer zij later geboosterd werden.

“Dit kan de aanvankelijke aangeboren immuunrespons tegen het virus belemmeren, omdat gebleken is dat defecten in TLR7 leiden tot een verhoogde gevoeligheid voor COVID-19 bij jonge mannen,” schreven de onderzoekers. Kortom, bij de gevaccineerden worden cruciale facetten van hun aangeboren immuunsysteem verzwakt en uitgeput. Deze uitputting van het immuunsysteem kan nooit in verband worden gebracht met het vaccin, want een nieuwe variant van infectie of een kankerdiagnose kan altijd als de oorzaak worden aangewezen.

  Duizenden gevaccineerde patiënten melden dat hun huid "letterlijk smelt" - artsen verbijsterd
Bron

Burkhardt laakt de huidige medische coderingsnormen die gebruikt worden om overlijdensakten af te ronden. Hij noemde ze “volkomen ongeschikt” en “uiteindelijk statisch waardeloos”, omdat ze vage generalisaties maken en niet verwijzen naar specifieke pathologische bewijzen. Hoe kunnen volksgezondheidsfunctionarissen en artsen enige vooruitgang boeken op het gebied van COVID-19 en doeltreffende preventiemaatregelen, als de doodsoorzaak flagrant veralgemeend wordt en het pathologisch bewijs genegeerd wordt?

Hoor meer van Dr. Burkhardt:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie “Game-changer”: Spike-eiwit doet hartaanvallen toenemen en vernietigt immuunsysteemVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom nemen de hoogste vaccinambtenaren plotseling ontslag?
Volgend artikelTopadviseur WEF zegt dat mensen “biometrische sensoren” zullen dragen, en “voortdurend gecontroleerd” zullen worden door Chinese regering, Facebook, Google
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Stel u voor
  Gaandeweg een Zonsondergang
  Uit de stortvloed van het Leven
  Aangelegde scheve paden
  Om een schaats op te rijden
  Overdreven vlaktes
  Gevuld met aardbeien
  Transparant als een blaasbalg
  Maar smakelijk als perenijs
  Als U, de Mensen dat nou even doen
  Dan zouden Wij toch zeker
  Allemaal beter af Zijn niet waar
  Kleine moeite Graag Gedaan
  Niemand zou nog een prik willen
  Zeg nou zelf

  Dank U

 2. Beste Mensen

  Al dolende in fata morgana land zoeken naar een oplossing voor de werkelijke wereld
  Hierbij heel graag vast willen blijven zitten in dat illusionaire wereld

  Is toch Oooo Zooo spannend hè
  Leven in dat mooie Ooo Zoo mooie dromenland

  Lijkt wel een sprookjes verhaal
  Van Sneeuwwitje die nog moet worden wakker gekust
  Of was dat Assepoester ?!

  Ooo beste mensen
  Wat kan het leven toch mooi zijn

  Als men het bekijkt van de positieve zonnige kant van de Nacht

  Even ook kan het helemaal niet leuk zijn als men het van de negatieve donkere kant van de Dag bekijkt
  Immers het zijn zienswijzen

  Raakt er niet in verstrikt beste mensen
  Dat handjevol mensen willen maar al te graag dat de grote massa in die roes vast blijven zitten
  Zodat die grote groep een makkelijke prooi zal blijven voor Hun
  Om erop te kunnen teren
  Die grote groep zijn die Schapen

  Zie maar zelf
  Een handjevol mensen zeggen tegen miljarden onder valse voorwendselen om een vergifprik te nemen
  En die miljarden sprongen op om hunzelf in te laten spuiten

  Verlost men zichzelf van al deze dan komt men het innerlijke Godheid tegen

  Dit kan alleen door 100% overgave in Liefde door liefde met liefde

  Met liefde kan men uiteraard met moeite een moord plegen laat staan een lijk welk na luttele seconden verwordt een kadaver op eten

  Men denke erover na
  Liefde tot Alles
  Heet Universele liefde

  Dank U

 3. Tja als je niet meer zelf kunt denken. Het gaat met mij fantastisch. Ik rook ik drink ik werk ben nooit ziek .ik denk na . En ben onbespoten en getest . Kan niet beter

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in