Schwab publiceerde in 2020 een boek met de titel The Great Reset, waarin hij de wereldleiders oproept om de “gelegenheid” van de COVID-19 pandemie aan te grijpen om de wereldeconomie fundamenteel te reorganiseren in een dystopische top-down versie van de technocratische VN Agenda 2030, schrijft F. William Engdahl.

Voor wie bereid is geduldig onderzoek te doen, onthult Schwab’s WEF een verbazingwekkende mate van de huidige globalistische agenda voor een technocratisch totalitarisme. Meer nog, hij heeft gedurende drie decennia zorgvuldig handgeplukte kaderleden ontwikkeld om deze agenda uit te voeren, met een selecte wereldwijde “kaderschool” voor “future global leaders” (toekomstige wereldleiders).

In feite is het wat wij de Davos Samenzwering zouden kunnen noemen, agenten die over de hele wereld gepromoot worden om in de hoogste beleidskringen te infiltreren en de sinistere Davos Reset agenda door te drukken.

Een van de meest verbazingwekkende kenmerken van de angsthysterie voor de COVID-pandemie is de mate waarin politici over de hele wereld, samen met de mondiale media en belangrijke figuren uit de gezondheidssector, in het voetspoor zijn getreden om een ongekende agenda van economische en menselijke vernietiging te omhelzen in naam van de bestrijding van een virus.

Het blijkt dat de meeste hoofdrolspelers allemaal iets gemeen hebben. Het zijn met de hand uitgekozen afgestudeerden, of “alumni” zoals hij ze noemt, van Klaus Schwab’s cadre school in Davos, zijn jaarlijkse programma dat Young Global Leaders heet en dat vóór 2004 Global Leaders for Tomorrow heette.

Sinds de eerste groep Davos cadre in 1993 geselecteerd werd, zijn meer dan 1400 “toekomstige wereldleiders” opgeleid in een uiterst geheim proces, dat zelden vermeld wordt in de bio van Davos afgestudeerden. Met het geduld van een spin die een uitgestrekt web weeft, hebben Klaus Schwab en zijn rijke geldschieters van het Wereld Economisch Forum het meest invloedrijke netwerk van beleidsactoren in de moderne geschiedenis, of misschien wel ooit, gecreëerd.

In een video uit 2017 met David Gergen aan Harvard, schept Schwab op dat hij er trots op is dat, “wij de kabinetten penetreren” met Davos Young Global Leader cadre. Schwab verklaart:

“Ik moet zeggen dat ik dan namen als mevrouw Merkel noem … enzovoort, zij zijn allemaal Young Global Leaders geweest van Het Wereld Economisch Forum. Maar waar we nu echt trots op zijn met de jonge generatie zoals premier Trudeau, president van Argentinië, enzovoort, is dat we doordringen tot in de kabinetten… Het is waar in Argentinië en het is nu waar in Frankrijk…”

Great Reset

De Great Reset, zoals Schwab die uitlegt in zijn boek van juni 2020 met dezelfde titel, en die hij volledig uitwerkt op de website van het Wereld Economisch Forum, is er voor iedereen die er nieuwsgierig naar is. Er wordt een programma in uiteengezet om de wereldeconomie top-down te reorganiseren, waarbij de COVID-verstoringen gebruikt worden om onder andere een groene zero carbon agenda door te drukken, afschaffing van vleeseiwitten en traditionele landbouw, een uitbanning van fossiele brandstoffen, inkrimping van het luchtverkeer, afschaffing van contant geld voor digitale valuta’s van de centrale bank en een totalitair medisch systeem van verplichte vaccinaties.

Op de virtuele Davos-top van wereldleiders in juni 2020, toepasselijk getiteld The Great Reset, verklaarde Schwab,

“Elk land, van de Verenigde Staten tot China, moet meedoen, en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden omgevormd. Kortom, we hebben een ‘Great Reset’ van het kapitalisme nodig… Er zijn veel redenen om een Great Reset na te streven, maar de meest dringende is COVID-19.”

De Great Reset, vervolgt hij, vereist dat,

“regeringen achterstallige hervormingen moeten doorvoeren die rechtvaardigere resultaten bevorderen. Afhankelijk van het land kunnen dat onder meer wijzigingen in de vermogensbelasting zijn, het intrekken van subsidies voor fossiele brandstoffen… Het tweede onderdeel van een agenda voor de Great Reset zou ervoor zorgen dat investeringen gedeelde doelen bevorderen, zoals gelijkheid en duurzaamheid.”

Wat Schwab niet vermeldt, is dat het zijn netwerk van Davos “wereldleiders” is geweest die centraal hebben gestaan ​​bij het bevorderen van de draconische COVID-agenda van onnodige lockdowns tot gedwongen vaccinaties tot verplicht masker.

De pandemie is de noodzakelijke eerste fase geweest van de Great Reset. Zonder die zou hij niet kunnen spreken van fundamentele wereldwijde veranderingen.

Hier is Schwab’s agenda de wereldwijde herverdeling van de rijkdom om de beruchte “duurzame” economie van de VN Agenda 2030 te creëren:

“De VS, China en Japan hebben ook ambitieuze plannen voor economische stimulansen. In plaats van deze fondsen te gebruiken… om scheuren in het oude systeem op te vullen, zouden we ze moeten gebruiken om een ​​nieuw systeem te creëren dat veerkrachtiger, rechtvaardiger en duurzamer is op de lange termijn. Dit betekent bijvoorbeeld het bouwen van “groene” stedelijke infrastructuur en het creëren van prikkels voor industrieën om hun staat van dienst op het gebied van milieu-, sociale en governance (ESG)-maatstaven te verbeteren.”

  Pfizer klokkenluidster onthult: Er zit grafeenoxide in het vaccin van Pfizer en het kan mensen verbinden met het internet of ze doden" (Nederlands transcript)

Hij voegt eraan toe:

“De derde en laatste prioriteit van een Great Reset-agenda is de innovaties van de Vierde Industriële Revolutie aan te wenden om het algemeen welzijn te ondersteunen, vooral door gezondheids- en sociale uitdagingen aan te pakken.”

Geroofde brief

Het korte verhaal uit 1844 van de Amerikaanse schrijver Edgar Allen Poe, The Purloined Letter, verhaalt over een gestolen brief van de Franse koningin die door een gewetenloze minister gebruikt wordt om haar te chanteren. Wanneer de Parijse politie het huis van de vermoedelijke dief minutieus doorzoekt zonder resultaat, weet een vriend van de hoofdinspecteur het geroofde document te vinden door ernaar te zoeken, “verborgen in het volle zicht.”

Zo is het ook met wat zonder twijfel de brutaalste en misdadigste samenzwering van de moderne tijd is, de Great Reset van Davos.

Alles is er, open voor wie het geduld heeft om de bladzijden van de WEF persberichten en webpagina’s door te spitten.

Opmerkelijk is dat de wereldspelers, de “kaderleden” van Davos die de afgelopen dertig jaar zorgvuldig uitgekozen zijn om geprepareerd te worden voor machtsposities om de agenda van de Great Reset uit te voeren, openlijk genoemd worden op de website van Davos, te vinden met een beetje geduldig zoeken. Er zijn gedeeltelijke lijsten verschenen met de namen van een klein handjevol van de “Young Global Leaders” van Davos. Een meer uitputtende zoektocht naar zo’n 1400 namen in de jaarlijkse cadre schoolklassen sinds 1992 onthult een verbazingwekkend, gedetailleerd complot. Op de website van het WEF staat dat de wereldleiders worden “opgeleid om op één lijn te zitten met de missie van het Economisch Wereldforum,” om “de samenwerking tussen de openbare en de particuliere sector te stimuleren in het algemeen belang van de wereld.”

Het volgende is het resultaat van een onderzoek van elke WEF-klas van toekomstige wereldleiders sinds 1993.

Wat het meest opvalt, is dat sleutelfiguren die met Schwab verbonden zijn, betrokken zijn bij de beslissende maatregelen die de COVID-19 “pandemie” hebben gemaakt tot het economisch en fysiek destructieve proces dat het is. De alumni van het WEF zitten midden in alles wat met covid te maken heeft.

Davos, Gates en mRNA-vaccins

De kern van de COVID-19 agenda is duidelijk de “warp speed” uitrol van ongeteste experimentele mRNA-gen-bewerkte hersenspinsels, die ten onrechte vaccins genoemd worden, door twee farmaceutische bedrijven-Pfizer (met BioNTech uit Duitsland) en Moderna uit de VS.

Bill Gates (WEF 1993) en zijn Gates Stichting staan centraal bij de uitrol van de mRNA-gen-bewerkte prik, samen met Tony Fauci van het NIAID van de VS. Gates werd door Schwab uitgekozen, nog voor hij de Bill and Melinda Gates Foundation had opgericht, in 1993, voor de eerste groep van WEF-kaderleden, samen met Angela Merkel, Tony Blair, Gordon Brown en anderen. Heeft Schwab invloed gehad op Gates om de stichting op te richten?

Het geld van de Gates Foundation, honderden miljoenen, hebben in feite de controle gekocht over de corrupte Wereldgezondheidsorganisatie van de VN, volgens WHO klokkenluider, de Zwitserse epidemiologe, Astrid Stuckelberger, die in een recent interview verklaarde,

“De WHO is veranderd sinds ik er was… Er was een verandering in 2016… Het was bijzonder: Niet-gouvernementele organisaties – zoals GAVI – Global Alliance for Vaccine Immunization – onder leiding van Bill Gates – zij zijn in 2006 bij de WHO gekomen met een fonds. Sindsdien heeft de WHO zich ontwikkeld tot een nieuw soort internationale organisatie. GAVI kreeg steeds meer invloed, en totale onschendbaarheid, meer dan de diplomaten in de VN.”

De stichting van Gates heeft, samen met het WEF van Schwab, in 2000 de wereldwijde GAVI-The Vaccine Alliance opgericht.

Een andere beruchte alumnus van de Gates WEF Global Leaders klas, José Manuel Barroso (WEF 1993), -voorzitter van de Europese Commissie van 2004-2014, voormalig hoofd Goldman Sachs International, lid van de Bilderberg Stuurgroep – werd in januari 2021, toen de mRNA-prikken werden uitgerold, benoemd tot CEO van de door Gates gefinancierde GAVI-vaccin alliantie. Barroso houdt nu voor Gates en de WHO toezicht op de wereldwijde uitgaven voor de mRNA-vaccins.

Albert Bourla chief executive officer van Pfizer, is een WEF Agenda Contributor. Zijn vice-president van Pfizer, Vasudha Vats (WEF 2021), is een WEF “global leader” ronselaar.

De andere belangrijke mRNA-prikmaker is Moderna, waarvan de CEO, Stéphane Bancel (WEF 2009) een andere Davos-alumnus is. Het jaar daarop, in 2010, werd Bancel gekozen om CEO te worden van een nieuw bedrijf, Moderna, in Massachusetts.

In 2016, toen er nog geen succesvol mRNA-product was goedgekeurd, ondertekende Bancels Moderna een raamovereenkomst voor wereldgezondheidsprojecten met de Bill & Melinda Gates Foundation om mRNA-gebaseerde ontwikkelingsprojecten voor verschillende infectieziekten vooruit te helpen. In datzelfde jaar ondertekende Bancel een raamovereenkomst voor wereldgezondheidsprojecten met Tony Fauci en het NIAID. In een toespraak in januari 2018 voor de JP Morgan Healthcare Conference, meer dan een jaar voordat de wereld hoorde van COVID-19 uit Wuhan China, verklaarde Gates: “Wij steunen bedrijven als CureVac en Moderna op het gebied van mRNA-benaderingen voor de ontwikkeling van vaccins en geneesmiddelen…” Voorkennis?

  Vaccinslachtoffer publiceert partijnummer van haar vaccinatie en krijgt onverwachte reacties

Davos Politici

Het tweede hoofdbestanddeel voor de pandemie-agenda van Davos is een internationale verzameling van belangrijke politici, vooral in de EU en Noord-Amerika, die de meest draconische lockdown- en gedwongen vaccinatiemaatregelen in de geschiedenis hebben gesteund. De meeste hoofdrolspelers zijn Davos WEF Global Leaders.

In Duitsland leidde Bondskanselier Angela Merkel een van de strengste COVID-lockdowns tot zij in december 2021 met pensioen ging. Zij was van de eerste WEF-klas van 1993. Haar minister van Volksgezondheid, Jens Spahn (WEF 2012), was ook een alumnus van Davos. Spahn dwong massaal mRNA-prikken af en drong aan op onnodige lockdowns en maskering. Hij was een voormalige farma-lobbyist. Philipp Rösler, minister van Volksgezondheid van 2009 tot 2011, werd in 2014 door Schwab tot directeur van het WEF benoemd.

In december kwam er een nieuwe coalitie onder kanselier Olaf Scholz, die door Schwab werd uitgenodigd om een speciale toespraak te houden op de Davos-bijeenkomst in januari 2022. De nieuwe minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland, de leidster van de Groenen, Annalena Baerbock (WEF 2020), werd vlak voordat zij kanselierskandidaat werd, tot Global Leader gekozen. Baerbocks controversiële keuze als staatssecretaris voor klimaatdiplomatie, Greenpeace-hoofd, Jennifer Morgan, een Amerikaans staatsburger, is een WEF Agenda Contributor en goede vriendin van WEF-bestuurslid Al Gore. De voormalige leider van de Duitse Groene Partij, Cem Özdemir (WEF 2002), is de nieuwe minister van Landbouw en Voeding.

In Frankrijk is president Emmanuel Macron (WEF 2016) op mysterieuze wijze opgeklommen van een obscure minister van het kabinet tot president van Frankrijk in 2017 zonder partij, slechts een jaar nadat hij geselecteerd was om deel te nemen aan het WEF Global Leaders programma. Als president heeft Macron enkele van de meest draconische COVID-maatregelen ter wereld ingesteld, waaronder interne paspoorten en gemandateerde vaccins.

Andere EU-politici uit de club van Davos zijn de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis (WEF 2003), premier, België Alexander De Croo, (WEF 2015). Beiden hebben strenge COVID-maatregelen opgelegd. Sanna Marin (WEF 2020) premier van Finland riep in Finland de noodtoestand uit, met strenge lockdowns en andere drastische maatregelen. In het Verenigd Koninkrijk werd de voormalige Labour-premier Gordon Brown (WEF 1993) in april 2021 door de WHO benoemd om een programma van 60 miljard dollar voor COVID-vaccinatie in “arme landen” te promoten. Brown werd in september 2021 WHO-ambassadeur voor wereldwijde gezondheidsfinanciering.

In Noord-Amerika is de Canadese regering van Justin Trudeau, die nu het slachtoffer is van een massale volksopstand tegen zijn strenge vaccinatiemandaten en andere maatregelen, doorspekt met Davos-agenten.

Trudeau zelf is een Davos WEF Agenda Contributor en frequent spreker in Davos. Schwab introduceerde Trudeau in 2016 met de woorden: “Ik kon me niemand voorstellen die meer de wereld zou vertegenwoordigen die uit de Vierde Industriële Revolutie zal voortkomen.”

De belangrijkste COVID-actor voor Trudeau is vice-premier en minister van Financiën Chrystia Freeland, die in de raad van trustees van het WEF zit, en Trudeau’s COVID-respons leidt. Andere WEF-agenten in Ottawa zijn minister van Buitenlandse Zaken, Mélanie Joly (WEF 2016), minister van Gezinszaken Karina Gould (WEF 2020).

In de VS zijn de topambtenaren van de regering-Biden onder meer Jeffrey Zients (WEF 2003), Coronavirus Coördinator van het Witte Huis. Transportminister Pete Buttigieg (WEF 2019), die zich plotseling kandidaat stelde voor president nadat hij door Davos gekozen was, is een andere. De Amerikaanse deep state-agent Samantha Power (WEF 2003) is Bidens hoofd van USAID, de grote buitenlandse hulporganisatie die nauw verbonden is met CIA-activiteiten in het buitenland. Rebecca Weintraub (WEF 2014), een Harvard-professor die zich inzet voor totale vaccinatie van iedereen in de wereld met verplichte vaccins, zelfs voor kinderen, is adviseur van het National Vaccine Advisory Committee van het Department of Health and Human Services.

Gouverneur Gavin Newsom van Californië (WEF 2005) heeft enkele van de strengste lockdowns en maskermandaten van het land opgelegd, net als Jared Polis (WEF 2013) gouverneur van Colorado, met een volksgezondheidsbevel waardoor Colorado een van de eerste staten werd die een bewijs van volledige vaccinatie eiste om toegelaten te worden tot de grote overdekte evenementen.

Australië en Nieuw-Zeeland zijn twee van de strengste COVID tirannieregimes ter wereld geweest. In Australië was minister van Volksgezondheid Greg Hunt in 2001 directeur strategie van het WEF en in 2003 wereldleider van het WEF. Hij controleert het extreme COVID-19 beleid van de regering. In Nieuw-Zeeland heeft premier Jacinda Ardern (WEF 2014) in september 2019 in New York een ontmoeting gehad met Bill Gates als hoofdspreker op de jaarlijkse conferentie van de Gates Foundation over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, vlak voor de COVID-gebeurtenissen in China en dagen voor de “pandemische simulatie” van oktober Event 201 van het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation. Als eerste minister heeft Ardern golven van lockdowns opgelegd, de meeste burgerrechten afgeschaft en internationale reizen zo goed als verboden.

  Robert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo'n haast hebben om kinderen te vaccineren

Belangrijke denktanks en academici

Dit is nog lang niet de omvang van het zorgvuldig gecultiveerde en gepromote mondiale netwerk van Davos achter het orkestreren van wereldwijde COVID-19 pandemische maatregelen. Instrumentele rollen worden gespeeld door de Rockefeller Foundation, waarvan de voorzitter, Rajiv Shah (WEF 2007) een leidende figuur was voor de Groene Revolutie in Afrika bij de Gates Foundation, en ook voor de vaccinprogramma’s. Als hoofd van de invloedrijke Rockefeller Foundation speelt Shah een sleutelrol bij het promoten van de Great Reset van Davos, waar hij WEF Agenda Contributor is. Een andere zeer invloedrijke Amerikaanse beleidsdenktank, de New Yorkse Council on Foreign Relations, is zeer betrokken bij de COVID-19 agenda.

Thomas Bollyky (WEF 2013) is directeur van het CFR Global Health Program en is een voormalig adviseur van zowel de Gates Foundation als de WHO. Hij leidde de CFR Task Force, Improving Pandemic Preparedness: Lessons from COVID-19 (2020).

Jeremy Howard (WEF 2013) is een Australiër die aan het begin van de COVID-19 een wereldwijde campagne voor verplichte gezichtsmaskers organiseerde. Mustapha Mokass (WEF 2015) ontwikkelde een vaccinpaspoortsysteem voor de agenda van de 4e Industriële Revolutie van Schwab.

Goebbels Mainstream Media

De rol van de gestuurde media heeft een centrale rol gespeeld in het ongekende propaganda-offensief van de COVID-19 pandemie. Davos en het WEF van Schwab zitten daar ook midden in.

CNN is een van de beruchtste propagandakanalen die de angst aanwakkeren en pleiten voor de mRNA-prikken, terwijl zij elke bewezen remediërende behandeling aanvallen. CNN en Davos hebben goede connecties.

Dr. Sanjay Gupta (WEF 2010), medisch hoofdcorrespondent voor CNN speelde een sleutelrol bij het promoten van het officiële narratief in het diepe evenement COVID-19.

Dr. Leana Sheryle Wen (WEF 2018) is columniste bij The Washington Post en medisch analiste bij CNN. Als CNN “medical contributor” suggereerde Wen dat het leven “hard” moet zijn voor Amerikanen die geen COVID-19 vaccin hebben gekregen. Anderson Cooper (WEF 2008), een griezelige voormalige “stagiaire” van de CIA, is een belangrijke CNN presentator. Jeffrey Dean Zeleny (WEF 2013) is de Chief National Affairs Correspondent voor CNN.

Terwijl CNN eenzijdig commentaar levert op de mRNA prikken en COVID, houden zeer invloedrijke eigenaars van social media bedrijven zich bezig met het ongekend verbieden van elke kritische of tegendraadse mening in censuur die een Goebbels zou doen blozen.

Onder hen is Mark Zuckerberg (WEF 2009), de miljardair-eigenaar van het door de CIA gesteunde Facebook, en Twitter-bestuurslid Martha Lane Fox (WEF 2012), lid van de Britse Gemengde Commissie voor de nationale veiligheidsstrategie en van de COVID-19-commissie van het Britse Hogerhuis. Larry Page (WEF 2005) is miljardair en medeoprichter van Google, waarschijnlijk ’s werelds meest gecensureerde en meest gebruikte zoekmachine.

Marc Benioff (WEF Board of Trustees) miljardair eigenaar van Time magazine en Salesforce cloud computing, is ook verbonden met Bill Gates’ The Giving Pledge. Dawood Azami (WEF 2011) is multimediaredacteur bij de BBC World Service, de invloedrijke Britse staatsomroep. Jimmy Wales (WEF 2007) is de oprichter van Wikipedia, die berucht is om het feit dat hij de inhoud van vermeldingen over COVID wijzigt om de agenda van de WHO en Davos te promoten. Lynn Forester de Rothschild (WEF 1995) is met haar derde echtgenoot, Sir Evelyn Robert de Rothschild, eigenaar van het tijdschrift The Economist, dat de COVID-agenda van Davos promoot, samen met de komende Groene Reset. Zij werd aan Sir Evelyn voorgesteld door Henry Kissinger op de Bilderberg Conferentie van 1998 in Schotland.

Andere figuren uit de Davos-stal van toekomstige wereldleiders zijn Jamie Dimon (WEF 1996), CEO JP Morgan Chase, Nathaniel Rothschild (WEF 2005) zoon en troonopvolger van Baron Jacob Nathaniel “Nat” Rothschild. David Mayer de Rothschild (WEF 2007), een Britse miljardair die voorstander is van een groene agenda en een fortuin heeft van naar schatting 10 miljard dollar.

Strategische “partners” van het WEF die de wereldleiders van Davos helpen begeleiden zijn o.a. Barclays Bank, Bill & Melinda Gates Foundation, Deutsche Bank AG, General Motors Company, The Goldman Sachs Group Inc., Google Inc., HSBC Holdings Plc, McKinsey & Company en UBS AG en dergelijke.

Is deze concentratie van wereldmacht gewoon toeval of deel van een echte regelrechte samenzwering?

Een lezing van de huidige Board of Trustees van het Wereld Economisch Forum kan helpen bij het antwoord.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Technocraten leiden de wereld naar een nieuw duister tijdperkVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOttawa Vrijheidskonvooi verscheurt de illusie van democratie
Volgend artikelAlleenstaande Canadese moeder bankrekening bevroren omdat zij $50 aan het vrijheidskonvooi geschonken heeft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in