In een recente TikTok video suggereert het Wereld Economisch Forum (WEF) voor om een “vloot” van “ruimtebubbels” ter grootte van “Brazilië” te gebruiken om de zonnestralen van de aarde weg te reflecteren, bericht Thecountersignal.com.

“Wetenschappers van het MIT zeggen dat “ruimtebubbels” de klimaatverandering zouden kunnen helpen keren door de zonnewarmte van de aarde weg te weerkaatsen,” begint de video. “Wetenschappers zeggen dat het elimineren van slechts 1,8% van de zonnestralen de opwarming van de aarde volledig zou omkeren.”

Het WEF geeft zijn jonge publiek echter de nodige voorzichtigheid mee, en verzekert hen dat dit technologie van de toekomst is, en dat de “taak om het leven op aarde koolstofvrij te maken” er niet minder dringend om is.

“De bubbels zouden in de ruimte door robots worden vervaardigd. Zij zouden een “vloot” vormen dat ongeveer zo groot is als Brazilië. Dit zou op een Lagrange-punt worden geplaatst,” vervolgt het WEF. “Dat wil zeggen, een punt in de ruimte waar de zon en de zwaartekracht van de aarde elkaar in evenwicht houden. Dit zou ervoor zorgen dat de vloot op zijn plaats blijft.”

@worldeconomicforumCould a Brazil-sized space raft help reverse global warming? Read more by tapping the link in our bio #nature #globalwarming #climatechange♬ original sound – World Economic Forum

“Dit soort grootschalige fysische oplossing voor klimaatverandering wordt geoengineering genoemd,” legt het WEF uit.

“Er zijn verschillende van dergelijke ideeën voorgesteld, van het sproeien van aërosolen in de bovenste atmosfeer tot het opwekken van kleine belletjes aan het oppervlak van de oceaan, allemaal met het doel de zonnestraling terug de ruimte in te kaatsen.”

Het WEF voegt er aan toe dat de MIT-onderzoekers zeggen dat het echter “te riskant zou kunnen zijn,” en “onbedoelde gevolgen zou kunnen hebben voor de biosfeer.”

Denkt u?

  Puur, onversneden kwaad

De favoriete pandemiedeskundige van iedereen, Bill Gates, heeft in het verleden ook aangeraden om voor God te spelen en de zon te verduisteren, door te kiezen voor de eerder genoemde optie om onze atmosfeer te vervuilen met chemische aërosolen.

Bill Gates heeft in 2019 300 proeven met stratosferische ballonnen gedaan om te zien of het mogelijk was apparaten te lanceren die zonreflecterende deeltjes in de stratosfeer konden sproeien, hetgeen velen die tegen geo-engineering zijn op zijn zachtst gezegd verontrust heeft.

Behalve de voor de hand liggende bezorgdheid over het vernietigen van ecosystemen over de hele wereld, waren velen alleen al kritisch over het ondernemen van de proeven, en zeiden dat het alleen maar zou kunnen leiden tot de werkelijke uitvoering van zo’n plan.

“Deze test heeft geen enkele verdienste, behalve dan dat hij de volgende stap mogelijk maakt. Je kunt niet de trekker van een bom testen en zeggen: “Dit kan onmogelijk kwaad,” zei WhatNext directeur Nicklas Hällström.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Apocalypscrimineel Bill Gates gaat door met zijn voornemen om de zon te blokkeren door een ‘krijtbom’ 20 km boven de aardatmosfeer te exploderen Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSituatierapport Operatie Z0V: Veranderende retoriek en VS Ambassade roept op: “Alle Amerikanen moeten Oekraïne onmiddellijk VERLATEN”
Volgend artikelEuropa kookt – Wacht maar tot wij bevriezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

81 REACTIES

 1. Ze spuiten al troep in de lucht om wolken op te wekken. Chemtrails. Eindelijk toegegeven door piloten. In Spanje is ook iemand opgestaan die dit toegeeft, troep te hebben losgelaten.

  • Ik ben niet bang voor de smerige elite en corrupte rechters en politie, ik laat mij niet bang maken angst is een strategie van dat WEF tuig en regering ik ga zeker wederom mij niet laten spuiten mijn brief lig al in de strontput ik hen in mijn omgeving genoeg gezien wat dit bio wapen met mensen doet maar jullie kijken liever weg en geloven de vuile smeer lappen angst zal ook jullie dood gaan worden ben ook niet bang voor Bill Gates of Swaab en zeker niet voor Rutte met zijn moordenaars bende in Den Haag, ook de VVD kiezers en het links tuig het kort leven dat ik nog heb zal ik tegen deze criminelen viezeriken blijven vechten, IK BEN NIET BANG volg mij en weest ook niet bang vecht voor je leven vecht voor je kinderen en bestaan dat hebben wij ouderen ook voor jullie gedaan ja en haat die ons verraden en vele van vermoord hebben en let op ons recht systeem dat helemaal verrot is wordt wakker en vergeet je afkomst niet.

   • jccoolen.U behoort bij de 15% die nog voor zijn land en familie wil vechten.De rest van de nederlanders blijven de krokodillen voeren in de hoop als laatste opgegeten te worden.Een citaat van winston churchil.

  • Inderdaad,ik heb samen met mijn vrouw de hemel in de gaten gehouden en gezien wat er gebeurd dit zijn geen contrails maar wel degelijk chaimtrails als de mensen dit niet geloven.Waarom zijn er zoveel mensen met ademhalings problemen en sterven er mensen aan kanker

 2. In ’t Kort,

  Die zijn zo zot als een achterdeur en te dom om dood te doen (alhoewel).
  Schiet die griezels de ruimte in en dat ze daar hun hand voor de zon houden. (ha ha)
  En neem al hun geld af om te verdelen onder de armen van deze wereld, al die biljoenen en
  zelfs triljoenen (zuivere wiskundige benamingen of Angelsaksische) is voldoende, zeker als je ze allemaal
  neemt.

 3. Wel een hoog iq, maar wat gezond denken betreft op een debiel niveau.
  Ze zijn goed in het hebberig zijn en geld verzamelen en voor de rest zijn het sukkels. Neem ze het speelgoed (geld) af en ze zijn niets meer.

  • Volgens mij hebben mensen hier niet door dat een “hoog IQ” een belediging is.

   Een hoog EQ is een compliment.

   Meeste mensen met een hoog IQ (nie tallemaal.. maar de meeste wel), zijn emotioneel gehandicapt…

   M.a.w. dat deze SWABBER een hoog IQ heeft zou ik 100% direct geloven.

   De Ziel van deze man is in ieder geval niet hier….

 4. Ik was nooit een religieus mens, maar nu hoop ik toch dat er een goddelijke mach bestaat die eindelijk ingrijpt en ons van deze planeet verwijdert.

   • Nog beter…Openbaring 22: 18 (2de gedeelte)
    en ook om degenen te vernietigen die de aarde aan het vernietigen zijn.’*

  • Gelukkig bestaat de dood. De hoogmoedigen willen niet van het verleden leren zoals Farao. Na de dood of zelfs tijdens het uittrekken van de ziel uit het lichaam zullen ze zwaar lijden. Het is alsof je een prikkeldraad uit een natte schapenwol uittrekt. En dan nog tijdens Barzakh (Het gaat over de periode tussen de dood en de wederopstanding) zullen ze zwaar lijden dat hun graf kleiner word zodat de ribbenborst breekt door dicht te knijpen en dat is gewoon voorhechtenis. Deze wereld is een test voor iedereen dus mensen word op tijd wakker zodat je in deze tijdelijke wereld slaagd.
   https://www.facebook.com/100077718476573/videos/367193324994206/
   Koran Nederlandse vertaling

  • Er is naar mijn mening geen god maar er zijn wel bijna 8 miljard mensen en als wij daar uit de slechten laten verdwijnen dan blijven er nog 7 miljard mensen over de rest is afval ja en dat zijn er nog veel daarom zullen wij voor ons zelf moet gaan opkomen wij leven in een dictatuur staat corrupte rechters en door en door bevuilde politiekers als wij nog iets willen doen voor de volgende generatie dan moet wij als volk achter mekaar gaan staan ja er zijn veel verschillen maar als wij voor het behoud van onze vrijheid zijn dan is het nu of nooit.

   • Wanneer je inzicht hebt in de structuren begrijp je dat er niet tegen te strijden is. Als volk achter en naast elkaar gaan staan, is een utopie. Imo is het dus een ´nooit´.

 5. Helemaal geen hoog IQ. Heel middelmatig denk ik. Om niet te zeggen dom figuur. Wel uitermate handig in het manipuleren van intelligentere mensen dan hij om ze een bepaalde richting uit te duwen. Varken.

  • Deze onmensen maken oa op grote schaal gebruik van zwarte magie. Deze satanische energieën stellen hun in staat doelen te bereiken die voor een gewone sterveling onhaalbaar blijven.

 6. Die WEF malloten hadden we natuurlijk al een paar jaar geleden moeten opsluiten.
  Maar ik dank dat we nu toch wel eens een beetje haast moeten gaan maken.

  • Wel heel.opvallend dat in de tweede kamer geen enkele vraag is gesteld aan de deelnemers van het WEF in Davos, Rutte,Kaag,Hoeksta wat daar is besproken.Rutte roept al jaren : “wij leven in een gaaf land”,maar de puinhopen stapelen zich al jaren op onder 12 jaar Rutte management.Er wordt gewoon iets verborgen gehouden voor de bevolking.Kijk maar naar het Sybert deal,afgekocht met ons belasting geld,dit noem men democratie.Men heeft een geheime agenda,Nederland wordt een blijf wakker.

 7. Er lopen meer gekken buiten dan binnen.
  Maar dat dit soort nog vrij rond mag lopen, begrijpt helemaal niemand !
  Zoveel misdaden op hun naam. Gaan we het nog mee maken, dat deze nazies opgepakt en berecht gaan worden !!

 8. – geoengineeringwatch : documents + patents
  – weathermodificationhistory.com
  – climateviewer.com
  – the truth about chemtrails, via eclinik.net
  – toxicsky.org, via stopthecrime.net

 9. Wat een trieste vent die Swabber…
  Die denkt hier de dienst uit te maken voor alle burgers op aarde. Het word tijd dat ieder land de WEF puppets op gaat opruimen.. Daar is geen plaats meer voor. Ze hebben al veel kwaad aangericht. Denk aan onze kinderen en kleinkinderen. In wat voor wereld komen ze terecht als we dit toelaten.?

 10. Alle leven op aarde heeft een koolstofbasis. Ook wij. Dat het Wef zegt het leven op aarde koolstofvrij te willen maken, gaat volgens mij verder dan gedeeltelijke depopulatie en de Georgia Guide Stones. Het gaat om de uitroeiing van al wat op aarde leeft. Ze hebben de resources gewoon nodig, het is oogsttijd. Het zijn geen mensen al zien ze zo uit. Hun grootste wapens zijn moderne media, gadgets en het altruïsme in de mens. De wens vd mensen om goed te willen doen wordt tegen ze gebruikt om ze uiteindelijk allemaal te vermoorden. Als makke lammetjes naar de slacht ank……

  • Het einde is , waar een nieuwe begin start…..

   Zolang je Getuige van Jehova bent, zit je sowieso al in een doorlopend eind…..

   M.a.w. je leeft naar opgelegde maatstaven en met alternatieve motieven… een agenda.. om in de Hemel te kunnen komen… wat zal je verbaasd zijn als je nog wat klusjes te doen hebt voor je wordt toegelaten….

   Zelfs je icoontje ziet er stressvol uit……

   Die focus op het einde wat nabij is ….. waardeer je wel wat er nu op dit moment om je heen is? Ook niet onaardig om bij stil te staan toch?

 11. Pas jezelf aan, haal adem, als het je tijd is ga je. Neem geen kinderen, dat is een gruwel. Verder zal de mensheid uitsterven net als elke soort die leeft of geleefd heeft. En laten we hopen dat die engnekken die Mars willen koloniseren van een koude kermis thuiskomen, hun aandeel in de aardse destructie is exponentieel hoger dan Jan met de pet.

 12. Ergens een nobel iets. Mensen beschermen tegen bv ultra uv-straling?
  Maar ‘ze’ zijn al lang bezig met weer- en klimaatmanipulatie.
  Geen bekendheid, geen openheid, geen inzage, geen inmenging, geen medezeggenschap…

  Over lucht besproeien bijvoorbeeld. En daarom een moorddadig iets.
  Al die mensen die hier voor verantwoordelijk zijn, hebben wat mij betreft niet meer recht om op natuurlijke aarde te leven.
  Bureaucratisch deze grootcriminelen aanpakken heeft geen zin gehad.
  Daarom ook ‘groen licht’ om recht in eigen hand te nemen…..als het zo uitkomt.

  Dat vieze stelletje machthebbers die denken dat deze zware aardkloot van hunzelf is……

 13. Allemaal “gelul in de ruimte” ….
  Alles wat de zon reflecteerd, geeft warmte !
  Bomen planten…bomen planten….en bomen planten…
  Bomen reflecteren niet, absorberen warmte, filteren de lucht en koelen af !
  Kheb een perceel in Thailand, waar het onder de bomen goed toeven is….
  45 graden op de kale grond…..22 graden onder de bomen.
  En wat doen ze in Nedershit ?
  Bomen kappen en alles volbouwen ….en dan zeiken dat alles opwarmd !
  Maar ja…..zit ook niet bij het WEF.

 14. Die kliek psychopaten hebben blijkbaar uit verveling ( want geld hebben zij in overvloed ) zo’n machtshonger waardoor zij naast de mensheid OOK de Natuur in hun macht willen krijgen…door allerlei methoden cq manipulaties.
  Die geschiften hebben hiermee blijkbaar niet door dat door weermanipulaties en beoogde uitroeing van de mensheid via o.a vaccins, zij hiermee ook hun ondergang tegemoet gaan…
  M.n de Natuur is vele malen sterker dan de mens en zal zijn/haar eigen weg blijven gaan, hoe je het ook probeert te manipuleren.
  Die idioten hebben dan ook geen benul wat voor (gruwelijke ) verschijnselen de Natuur zal gaan vertonen bij langdurige verduistering van de zon.
  Los van het feit dat wereldwijd de voedsel- gewassen niet meer zullen groeien.

 15. Als ze al die mafklappers als Schwab, Gates, Harari, Rutte enz nou eens naar de zon schieten, dan garandeer ik dat hun grote ego’s als ‘sneeuw voor de zon verdwijnen’ 🙂 en alle problemen van plandemies, klimaatverandering enz acuut opgelost zijn.

  • Wefwefwef? Wefwefwefwefwef? Wefwef?
   Frans H., doe je je hondje na of zit je weer te stoken? Stook jij de boel nou maar op in jouw woonplaats. Ze kennen je daar al langer dan vandaag en daar trappen ze er niet meer in, ouwe narcist.
   Met je “wie is wef”

 16. Nee, niet zo Klausie bekritiseren.
  Op zijn leeftijd neemt ook het verstandelijk vermogen af!
  Goed plan, de zon verduisteren
  Misschien meteen eventje de planeten herschikken.
  Mocht er leven zijn elders in het heal dan weten ook zij meteen wie the Master of the Universe is.
  Een man van 84 jaar.

  De meeste mensen takelen af op die leeftijd, maar Klausie niet!
  Dat Klausie dat zelf wilt geloven is tot daar aan toe.
  Maar er blijken velen idioten, die hun idiotie proberen te verbergen achter Klausie!

   • Berend.De satanische globalistische elite die de werkelijke macht hebben op aarde willen een NWO (great reset) installeren op aarde.Hiervoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven.Het uitmoorden geschied momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s eventueel i.c.m. oorlog,uithongeren en nu het blokkeren van de zon.

  • Ooit dacht ik dat je bij een gezegende leeftijd door je levens ervaring niet meer zo puberachtig en samenklikkende zaken al lang achter de rug zou hebben awel niets is minder waar en soms staat het huilen bij mij dichter dan dat ik zou willen. Ooit heb je mijn mede bewoners gewaarschuwd neem die vaccin niet toen klitten ze als een groepje bijeen en natuurlijk achter mijn rug bewonderden ze elkaars vaccin status en tja soms moet ik glimlachen want er is er altijd 1 zogezegd het populairste van den hoop waar alles om draait….Ook zegt mijn gevoel dat schabbertje voor de rest als hij niet openbaar is in een zuurstoftent leeft waaruit hij zijn bevelen nog kan geven dus hij probeert nu zo lang mogelijk in zijn miseraal verder te zetten goed wetende bij zijn sterven dat hij naar de donkerste krotten zal belanden waar zijn demonen die hem hier al omringen hem met plezier zullen begeleiden. Ken je het verhaaltje van de duivel die als je hem vraagt om macht geld status en kunnen moorden door anderen daar de opdracht voor te geven je zogezegd een contract moet ondertekenen doch waarin in kleine lettertjes staat dat je voor immer zijn slaaf zal zijn en je zeker geen berouw mag krijgen of hebben zodat hij zeker is van je diensten hier op aarde.

 17. Als we eerst alle HAARP installaties en de 5G netwerken uitzetten en/of saboteren, ontmantelen. Alle chemtrail vliegtuigen aan de grond houden. Met die chemtrails halen zij o.a. het waterstof uit de lucht en hoe droger de lucht wordt , hoe hoger het UV wordt. (dit gebeurt al decennia, we nemen hier in het westen steeds vaker een flesje water mee voor onder weg. Omdat het zo droog is geworden. Wat 20 jaar terug een hele vreemde gewaarwording nog was. Vroeger was de zonnebrand crème met factor 10 normaal, nu is factor 50 al heel normaal ) Waardoor de flora en de fauna letterlijk begint te verbranden door de steeds hogere UV stralingen. Deze worden alle als militaire operaties genoemd, omdat dan niemand iets kan weigeren. Want anders staat de persoon in kwestie voor de krijgsraad, waar de dood straf op kan staan bij bevel weigering. In de civiele wereld is het niets anders dan dwangarbeid voor de ondergeschikte slaaf, die geen enkel recht dan meer heeft. De onwetendheid wordt zoveel mogelijk gehandhaafd in het leger, om zo geen slapende honden wakker te maken. Want de oorlog is aan de mensheid verklaard al heel lang. Om deze smerige genocide op de mensheid te verdoezelen noemen ze het geo-engineering om zo het positief te laten klinken voor de onwetende bevolkingen.

  Maar ook de gedachte van om koolwaterstoffen te verbannen, zogenaamd voor het klimaat. Is de reinste kolder. Het is juist exact andersom, van hoe meer CO2 en waterstof in de lucht zit, hoe meer afkoeling er zal komen. Vele hebben waarschijnlijk nooit goed opgelet in de scheikunde les of hebben hun school kennis daarvan al vergeten. Dat wanneer het CO2 molecuul vervalt in CO en O3 dat het net zoveel warmte uit zijn omgeving onttrekt, als toen het ontstond. Dat is dan ook de redenen dat na een onweersbui de omgevingstemperatuur zo erg afgekoeld. Het CO2 molecuul vervalt bij een frequentie in het ultraviolet vacuüm (170nm) Dit kan dus alleen bij vel zonlicht of met bliksems die het plasma frequentie halen. Het bekende sprookje dat planten CO2 kunnen opnemen is dan ook klinkklare onzin. Ieder die dit blijft verkondigen zijn randdebielen, die geen donder verstand van de materie hebben en zo enkel onzin uitkramen. Want stel dat het mogelijk zou zijn, dan bevriest elke plant direct en dan zouden alle planten allang zijn uitgestorven met de dinosaurussen. Want het kan 20 tot 50 graden Celsius plaatselijk afkoelen als het CO2 molecuul vervalt. CO2 is een heel bijzonder molecuul, als het eenmaal is gevormd gedraagt het zich als een edelgas en als het eenmaal vervalt, vervalt het gehele molecuul in één keer.

  Wat heel anders is bij stikstofdioxide wat we met inademen een klein deeltje zuurstof van kunnen onttrekken. Door het zuurstof te laten binden aan het ijzermolecuul van ons bloed. Zonder dat het molecuul stikstofdioxide geheel uit elkaar valt. Bij planten bindt het zuurstof aan het magnesiummolecuul. Bij planten noemen dit proces fotosynthese.

  Onze KNMI fantaseert er tegenwoordig erop los en pleegt bewust valsheid in geschriften om het opwarmingssprookje kracht bij te kunnen zetten. (Want dat levert weer de benodigde subsidie op) Nu met het warme weer, wordt ons vertelt dat het door de luchtstroming vanuit de Sahara komt. Maar het is gewoon windstil. Dit kan dan alleen als er kunstmatig ingegrepen wordt door o.a. de HAARP installaties in combinatie met chemtrails. Van het weekend waren ze weer actief dambord achtige roosters in de lucht aan het sproeien. Zodat de lucht tot stilstand komt en er een poos kan blijft hangen. Zodat de luchtkwaliteit met sprongen achteruit gaat. Deze stilstaande luchtkolom kan dan als ware opgepompt worden in de temperatuur door m.b.v. het 5G netwerk vol aan te zetten. Dat we dit fenomeen dan klimaat opwarming gaan noemen. Maar het is kunstmatig en niet een natuurlijk fenomeen. Dat laatste wordt er nooit bij verteld. Zodat de subsidie potjes geplunderd kunnen worden voor iets wat ze zelf veroorzaken. Het is weer gewoon geld onttrekken van de gemeenschap met list en bedrog.

  • Beste,
   Ik heb met veel aandacht uw reactie gelezen en blijkbaar bent U wel goed op de hoogte.
   Die HAARP installaties dat ben ik meer dan 2 jaar geleden ook te weten gekomen en van 5G ben ik
   ook zeer goed op de hoogte gezien elektronica 1 van mijn hobby’s is, maar ook enkele jaren mijn beroep.
   Wat die CO2 en planten betreft dat heeft men ons destijds toch wijsgemaakt in de school, dus …
   Scheikunde is nooit een vak geweest voor mij, heb destijds basiskennis gekregen, dus daar weet U blijkbaar
   wel heel wat meer van.
   Eventueel zou ik wel is met U informatie willen uitwisselen, maar om hier mijn e-mail en/of gsm nummer te geven lijkt me niet zo evident.
   Misschien hebt U een idee, ik zit wel op Twitter dat is een openbaar platform, misschien kan ik mijn twitter account geven, ik weet het niet voorlopig.
   Je mag gerust een voorstel doen.
   Dank en vriendelijke groeten.

   • @ Georges juli 19, 2022 at 22:37,
    Wat je voorstelt lijkt mij best interessant om informatie uit te wisselen met elkaar.
    We kunnen een verzoek plaatsen aan Frontnieuws.com, want die heeft onze email adressen en onze nick namen.

  • Dat flesjs water verhaal lijkt mij niet te kloppen.
   Als je goed oplet dan proberen ze al jaren ons absurd veel water te laten drinken.
   Van veel water drinken verdwijnen teveel goede mineralen etc. je lichaam.
   Daarnaast is het water dat verkrijgbaar is zwaar ongezond. Leidingwater vol pesticides en wat al niet meer en gebotteld water waarmee je in ieder geval plastic binnenkrijgt.

   Mensen in warme landen weten dat absurd de hele dag water lurken ongezond is.

   Vocht zou je uit gezonde voeding (fruit en groenten) voldoende binnen krijgen. Maar…we weten ook dat gezond groen bijna onmogelijk is.

   Stop in ieder geval achter de media aan te lopen met dat absurde gedrink.

   • Vermoedelijk heb je gelijk.
    Ik geloof de media en reclame (al zeker niet) nooit. Al wat de media zeggen en zgn “deskundigen” kunnen “den boom in”.
    Doe dat al sinds 1975 en ziezo, ik ben gezonder en beter dan velen van mijn leeftijdsgenoten, zelfs velen die jonger zijn.
    Waarom zou water drinken gezond zijn als je iets kan eten of zelfs drinken dat WEL mineralen en vitaminen bevat?
    Toch de logica zelve, maar de massa kan zelf niet meer nadenken, dat is het probleem.

 18. Rothschild – Rode Schild – gevechtsschild Romeinse Rijk.
  Rothschild – Vaticaan bankiers.
  De vrouw – kerk – gemeente.
  De vrouw in de stad – Vaticaan.
  Het schip – economie.
  Laatste Boek in ´Het Boek´.
  Onderzoek alles behoud het goede.
  Wees beducht t.a.v. valse profeten.

 19. Het heeft met ruimtevaart te maken, en de ionosfeer moet verwijderd worden voor lanceringen. Chemtrails zorgen voor een buffer als er weer metaal door de lucht gaat. Zonder ionosfeer geen bescherming tegen de zon. En ook geen interactie met je eigen hersenen die aan de ionosfeer gekoppeld zijn.
  Zonderreden.substack.com
  Geoengineering and consent.

 20. Maar het wordt een groot verlies… De 22 spreekt boekdelen. Niemand zal opstaan tegen het bedrog omdat het allemaal zo cool is.. So damn f’g cool.

 21. De maakbare wereld, compleet knettergek zijn ze, super hoog in de bol, alsof ze eventjes het klimaat op aarde kunnen sturen. Wat een hoogmoed, wat een arrogantie. Ik hoop eigenljk dat de aarde eventjes laat zien wie hier de baas is over het klimaat.

 22. Omg de zon verduisteren. Ik heb wat anders gelezen dat de zonnevlammen/ kracht al een tijdje daalt, dat zomaar een kleine ijstijd komt. Dat geloof ik veel eerder dan dat gepeupel verteld.

 23. Black Pope

  ´One of the things that seems most important to me today is to strengthen the sense of planetary citizenship. That is, it is not a problem of the Ukrainians, it is not a problem of the Russians, it is not a problem of the European Union. It is our problem, as citizens of this world: as citizens, we must push politics in the direction of the common good. Of course, a war like this is against citizenship, against people’s wellbeing, against the wellbeing of nature too.

  So, doing politics is very important from a personal point of view, as a citizen, and also to support this. For example, the feeling of public opinion is very important at the moment. And then in the political sphere there is the aspect of negotiation, of diplomacy… But all this will not succeed if you don’t have strong support from citizens in the world and in Europe.´

  https://www.vaticannews.va/en/church/news/2022-03/fr-arturo-sosa-interview-jesuit-400-anniversary-canonisation.html

  Pope Francis and 40 faith leaders call for urgent action to combat climate change: ‘Future generations will never forgive us

  https://www.americamagazine.org/faith/2021/10/04/francis-faith-leaders-climate-change-cop26-241554

 24. ´U.N. Secretary-General Antonio Guterres has appointed a panel led by Canada’s former environment minister to ensure private companies obey climate directives with “every business, investor, city, state and region” targeted for compliance by the globalist body.´

  https://www.breitbart.com/environment/2022/04/03/u-n-chief-guterres-acts-to-ensure-private-companies-obey-climate-orders/

  ´Moet van de rechter.´
  https://www.stichting-jas.nl/2022/07/briefje-van-jan-aan-mark-rutte_19.html

 25. Kan Poetin niet gewoon 1 bom op dat WEF gooien? Als die psycho’s ergens samenkomen, BOEM, weg. Hoop dat rutte en kaag er ook bij zijn. T*fusvolk.

 26. zon grootzeil zal door de zonnewind niet op de plaats blijven. moeten dus voortdurend raketmotoren tegen werke. Die klaus is gewoon bezeten door een demon.net als de volgelingen ook

 27. Zon verduisteren om zonnepanelen nutteloos te maken om natuur te destabiliseren en daarmee de mensheid.
  Waarom worden deze mensen die zoiets willen niet gewoon opgeruimd. Want dat is wat we met deze gekken moeten doen omwile van een menswaardige toekomst voor ons nageslacht i.p.v. deze satanische mechalomane psychopathische waanzin.

 28. Idioten! zijn het.

  Daarbij met al die Satelliten die space al vervuilen incl die tig kleine Satelliten die bv Elon Musk de lucht in schiet, bedekken al redelijk wat space, bedoel, vervuilen al redelijk wat space…

  Trouwens eigenlijk best raar, de Zon heeft grote invloed op de aarde en temperatuur, hoe dichter je bij de zon komt, hoe heter het word.

  Oke, heb je dat? dan ga je de lucht in, richting de zon… kom je ineens op een hoogte (dichter bij de zon) waar het vriest… das zo tegenstrijdig! je zou toch denken dat het daar (immers in theorie dichter bij de zon dan hier down on earth) warmer zou zijn.

  Afijn, oke, dan de temperatuur op aarde komt door de hitte rood gloeiende vloeiende massa in de aarde, daardoor hit het op….
  Maar, vervolgend graaf je een gat in diezelfde aarde dichter naar het middelpunt toe, word de aarde op die punten steeds koeler en bevinden zich zelfs de grootste zoetwater voorraden op euh in aarde zio schijnt… niet kokende, lekker koel, ook al tegenstrijdig met bepaalde gedachtengangen. Strange things, net zoiets als de zwaartekracht, terwijl de aarde rondslingert en wij op de korst met giga snelheden rondslingeren in 24 uur een ronde, als je dan bv op een flat van 500 meter hoog staat en dan de cirkel bekijkt ga je nog veel en veel sneller, maar er gebeurt niks!
  Terwijl als je zoals vroeger slinger in de bocht deed met een paar man/vrouw en die laatste veel harder moest lopen en omviel omdat die de buitenste cirkel maakte en het niet bij kon benen, of je laat iemand zweven die je vastpakt bij de benen en dn de ronde ingaat dat op veel lagere snelheid dan we rondgeslingerd worden door de aarde… en wat slingert er allemaal mee? de lucht e.d. binnen de atmosfeer, maar daarbuiten dan? en is het daardoor dat een raket als ie binnen de atmosfeer komt roodgloeiend word, niet van zijn snelheid, maar hoofdzakelijk om het verschil in snelheid lucht onder en boven atmosfeer eruit te halen?

  anyhow, zomaar wat gedachten en nee ik kan geen antwoorden zien, lekker rustig, maar zo zat ik eens hardop te denken, er zijn zover ik ken en geleerd heb op school vroegah, geen duidelijk antwoorden gegeven, alleen zo is het want wij zeggen het zo… of het staat in een boek geschreven door bv 1 persoon… ow, 1 tegenover bijna 8 miljard? afijn, hersenspinseld 😉

  • Beste,
   Ik ben geen specialist en ga ook niet op alle punten antwoorden maar je maakt mijns inziens wel een paar fouten:
   1. De aarde draait heel traag want ze heeft 24 uur nodig om slechts 1 omwenteling te doen om haar as. Verder draait ze ook rond de zon en daar heeft ze ongeveer 1 jaar voor nodig, dus snel is zeker geen van beiden.
   2. Hoe dichter je bij de zon komt hoe warmer het inderdaad wordt, maar je zit op de hoogte van de satellieten en daar is het luchtledige, dus de warmte stralen passeren zonder dat je ze voelt, tenminste dat denk ik.
   Het is namelijk de aarde (aardkorst) die de warmte opslorpt en weerkaatst naar boven toe en hoe hoger je klimt, hoe kouder het wordt, vandaar dat het op een berg kouder is dan beneden bvb.
   3. De warmte in het midden van de aarde wordt tegengehouden door bepaalde aardlagen denk ik.
   En inderdaad gewoon een kelder of put graven wordt het kouder, maar laat die kelder altijd helemaal open, dus geen huis over of dak dan wordt het even warm daar als 2m hoger
   Moest het aardoppervlak de warmte niet opslaan zou het ineens koud zijn als de zon weg is.
   Laat een steen een hele tijd in de zon liggen of bij een andere warmtebron dan zal die steen de warmte opslaan en als de bron weg is dezelfde warmte weer langzaam terug afgeven. Denk aan het principe van accumulatie kachels.
   4. We blijven op de aarde omdat we aangetrokken worden door het magnetisch veld ervan.
   Enfin, dit zijn maar enkele punten, het is een zeer ingewikkeld maar logisch samenspel van verschillende natuurkundige en wiskundige krachten/fenomenen.
   5. Wat die psychopaten willen doen is op een bepaalde hoogte in de atmosfeer een soort krijt of andere laag over een enorme oppervlakte spreiden zodanig dat de zonnestralen de aarde niet meer kunnen bereiken.
   Het zijn gewoon een bende gekke kleine kinderen die dankzij hun geld kunnen doen wat ze willen, tenminste dat denken ze.
   Vriendelijke groet.

  • ´allemaal samen ongeacht ras of religie maakt niks uit.´

   Misschien dat dit voor jou niet uitmaakt, maar dit is geen algemeenheid.

 29. Ja ja meer chemtrails, tot de SP heeft in een youtube video bevestigd dat de sataniste ons luchtruimte met chemtrails spuiten. Jammer dat het video verwijdert zijn nadat ik hun persoonlijk had geconfronteerd.

 30. IK WIL DIE KOP VAN DEZE MAN SERIEUS NIET MEER ZIENNN

  KAN HEM NIET UITSTAAN!!!!!

  GENOEG GEWEEST MET HEM… TIJD OM TE GAAN !!!!

  GA HEEN !!! ENKELTJE BERMUDA OFZO !!!

 31. En zijn ze al jaren hier mee bezig https://republicbroadcasting.org/news/chemtrail-pilot-blows-the-lid-off-operation-indigo-skyfold/ natuur kan je niet controleren. Deze mensen weten niet wat genieten is. Maken meer kapot dan goed is en weinig kennis van de echte natuur. Triest en mogen we met zijn allen niet toelaten wanneer deze gaat komen Shifted Pole Theorie Hapgood 2022 https://youtu.be/OuOsrwJblRY

  Evidence of an Ancient Cataclysm or Great Flood?
  https://youtu.be/QjmizeYZJHE

  Geomagnetic storms and solar flares. 09:09

  From auroras to blackouts, here’s how geomagnetic storms and solar flares impact us here on Earth.

  JUST THE FAQS

  The colorful aurora forms when particles flowing from the sun get caught up in Earth’s magnetic field. The particles interact with molecules of atmospheric gases to cause the famed glowing red and green colors (= Hart frequenties) of the aurora.

  Geomagnetic storms can affect the Earth’s infrastructure, possibly disrupting communications, power grids, navigation, radio and satellite operations, NOAA says. Disruptions to technology from a G3 storm generally remain small, but the storm can drive the aurora farther south from its usual position over the polar region, NOAA said.
  https://youtu.be/jnzJaqJdyi4

  And this Floodings in 2022 Why are there so many natural disasters lately? What do you think?https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=845

  When a the cycle is ending as we entering the Aquarius periode for the next 2000 years when we have a pole shift.

  Cern is that you stand above ALL and build your own kingdom.

  History can be rewritten as this were the ingredients for 2 centurys in we say goodbye to blaming others, appropriation without any right, law and regulations, imposing perpetrator/victim role on one’s own will and keeping control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing and we end up in the new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance.

  The Earth is at the moment going through a historic shift in vibration, ascending spiritually from the third dimension to the fifth dimension and we come to here https://youtu.be/W6cTffuVyTQ

  Our Sun Is Extremely Active And Dangerous Right Now But Why?
  https://youtu.be/nRdD1UukomM

  The ionic charge of the Earth’s atmosphere includes almost the whole world… Its effect extends to three days with an increase in the number of earthquakes, volcanoes and extreme weather.

  Where are we?

  Look at PIRI REIS 1513: A Introduction to Spatial analysis of advanced lost civilizations maps. https://youtu.be/h_IfR17L3JM and The Cataclysmic Pole Shift Hypothesis – When Will It Happen Again? https://youtu.be/O7Jd9kpipGI and look at the suns position as when entering the Aquarius period for the next 2000 years.

  The Earth is Forcing you to Evolve https://youtu.be/r-SPns0Lx1U is Welcome in the new world is your plan who beliefs in what he is doing without restrictions instead of a few people.

  The Great Mother for restore from yang to yin is ascension in nature is evolution from desire to intelligence.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in