Citaten Kary Mullis: “En met PCR, als je het goed doet, kun je bijna alles vinden in iedereen.” – “Dit kan gezien worden als misbruik: om te beweren dat het beduidingsvol is. – “Men kan de PCR-resultaten presenteren alsof ze erg belangrijk zijn.” – “Om een kleine hoeveelheid van ergens iets nemen, het meetbaar te maken en het dan te presenteren alsof het er toe doet.” – “De test vertelt je niet of je ziek bent of dat wat ‘gevonden’ is je echt schade zou doen.”

Corona mag niet uitsterven totdat het vaccin beschikbaar is – Er staat teveel geld op het spel

  Coronacrisis in Italië wordt verergerd door 600.000 illegale immigranten
Vorig artikelMigranten in Milaan: “Hier zijn de autoriteiten goed, ze laten ons dealen”
Volgend artikelMan die de laptop van Hunter Biden had, zegt dat er nog meer komt, inclusief illegale inhoud
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. De Covid PCR-tests worden uitgevoerd met een 15 centimeter lang wattenstaafje, dat de neus in wordt geduwd tot helemaal achterin de neusholte. Waarom? Het wattenstaafje komt in aanraking met de zeer gevoelige cribriforme plaat, ook wel zeefbeen genoemd, die direct toegang biedt tot je hersenen. Zit er een bijbedoeling achter deze tests?

  Auteur: Makia Freeman, vertaling: Willem Frederik Erné

  De Covid PCR-tests die over de hele wereld worden uitgerold, ongeveer in lijn met het 1-3-30-plan (*) van de Rockefeller Foundation, vormen het belangrijkste aandachtspunt van de huidige fase van Operatie Coronavirus.

  Hoe meer mensen worden getest des te meer positieve gevallen worden vastgelegd, hetgeen de brandstof is voor het officiële paniekverhaal en de angst in stand houdt, waardoor nog meer tirannie kan worden gerechtvaardigd.

  Er zou echter nog iets meer aan de hand kunnen zijn.

  We moeten ons afvragen of deze Covid-tests niet een sluwe manier zijn om toegang te verkrijgen tot het binnenste van ons lichaam, met name onze hersenen. De neuswattenstaafjes die worden gebruikt (nasofaryngeaal of orofaryngeaal) zijn ongelooflijk lang (15 centimeter) wat betekent dat ze helemaal tot achter in de neusholte reiken.
  Bestaat er een medische reden waarom deze wattenstaafjes zo lang moeten zijn? De

  Covid-tests in kwestie zijn PCR-tests. In andere artikelen heb ik besproken hoe gebrekkig en ongeschikt PCR-tests zijn. Zou het zo kunnen zijn dat deze Covid-tests heimelijk worden gebruikt om mensen te infecteren (met een middel dat ziekte veroorzaakt), het vaccin toe te dienen (waarvan ze beweren dat het nog in ontwikkeling is) of zelfs iets bij mensen te implanteren (met nanotechnologie, bijv. microchips)?

  Mikken de Covid PCR-tests op toegang tot het zeefbeen?
  In de menselijke anatomie is de cribriforme plaat een middellijnbotje dat belangrijk is zowel als onderdeel van het cranium als van de neus, en waardoorheen de reukzenuwen lopen die onze reuk transporteren. Het zeefbeen is een zeer teer en fragiel deel van het lichaam. Waarom wordt bij de Covid-test in hemelsnaam met een wattenstaafje tegen dit tere botje aan gepord? Zou dat kunnen zijn omdat de cribriforme plaat toegang tot de hersenen biedt?

  Cocid PCR-test en zeefbeen

  Jim Stone zinspeelde hier onlangs op in een artikel genaamd The Coronavirus test is not credible and likely to be for clandestine brain access dat op deze website te vinden is. Een lang citaat uit dit artikel:

  “Ze beweren dat het virus bij een hoog percentage mensen het zenuwstelsel ruïneert, waarbij blijvende neurologische problemen en hersenbeschadigingen optreden. Maar ik vraag me af of het virus dat doet of dat dit het gevolg is van de tests. Beste mensen, het is overduidelijk dat de coronavirustests zelf in veel gevallen (er bestaan waarschijnlijk verschillende soorten tests) de hersenschade veroorzaken.

  Een grove zeef
  Eenvoudig gezegd: veel van de tests (ze gebruiken allemaal dat ongelooflijk lange wattenstaafje) halen het monster van de cribriforme plaat af, een botje van een millimeter dikte boven in de neusholte, dat is geperforeerd met veel gaatjes die direct toegang geven tot de hersencaviteit.

  Door deze talrijke gaatjes lopen de reukzenuwen. Het botje lijkt op een grove zeef. Als je iemand te grazen zou willen nemen door stiekem een hersenvirus of een chip te implanteren, dan is dit de perfecte plek om dat te doen omdat een arts een chip er misschien nog uit zou kunnen halen, maar dat zou jou zelf nooit lukken zonder dat zeer dunne botje (dat eigenlijk niet eens een botje is maar voor de helft uit zenuwen bestaat) perforeren.

  Iemand die zelf zou proberen iets daaruit te verwijderen zou zichzelf waarschijnlijk om het leven brengen. Alle chemicaliën, virussen – nanotechnologisch of anderszins – die men zou willen inbrengen, komen rechtstreeks in de hersenen terecht en die krijg je er nooit meer uit: eenmaal binnen, altijd binnen. Wanneer eenmaal ingebracht, gaat het rechtstreeks de hersenen in.

  Waarom een pijnlijke test?
  Mensen die de test ondergaan, klagen dat hij ongelooflijk pijnlijk is en dat de pijn dagenlang aanhoudt. Waarom moet de test uitgerekend dat deel van het menselijk lichaam aanraken dat het dichtst bij de hersenen zit? En zijn die tests eigenlijk wel tests?

  DNA-test worden uitgevoerd met een simpel wattenstaafje in de mond en het is absurd om te denken dat welke virustest dan ook niet op dezelfde manier zou kunnen plaatsvinden, zeker als je bedenkt dat het virus door hoesten verspreid zou kunnen worden.

  Iets deugt niet aan deze tests. Ze MOETEN wel nep zijn (in ieder geval die tests die letterlijk een monster van de hersenen nemen). Geen wonder dat zo’n test dagenlang pijn doet en jemig, als je reukzenuwen worden geraakt door wat zich ook op dat wattenstaafje moge bevinden, dan is DAT waarschijnlijk wat ervoor zorgt dat mensen hun reuk permanent verliezen.

  Ik durf te wedden dat je niet wist hoe akelig deze test eigenlijk is. Onderwerp je onder geen beding aan deze test.
  Oké, ik heb dat artikel een paar dagen geleden bekeken en er toen verder geen aandacht aan geschonken. Ik kon gewoon niet bevatten dat deze monsters hun barbaarse PCR-test zouden gebruiken als manier om onze hersenen te BESCHADIGEN! Nog los van de ethiek ervan kon ik me niet voorstellen dat deze smeerlappen zo verschrikkelijk diep zouden kunnen zinken. Maar nogmaals, we hebben te maken met monsters zonder menselijk geweten, weet je nog?”

  Veroorzaakt de Covid PCR-test fysieke schade?
  Hier is nog een citaat van dezelfde website, maar niet van Jim Stone:

  “(..) ze voerden de ‘tests’ uit door een maar liefst 15 centimeter lang wattenstaafje in ELK neusgat te steken, helemaal tot achterin de nasale doorgang. Vervolgens draaide de afnemer van de test het wattenstaafje gedurende 10 tot 15 seconden in elk neusgat rond… Daarna verwijderde hij de wattenstaafjes en stak ze in een testbuisje om naar het laboratorium te worden verzonden voor ‘analyse’…

  Daar moest ik toch wel even over nadenken. Waarom was het in hemelsnaam nodig om zo’n lang wattenstaafje überhaupt helemaal tot achterin de nasale doorgang te steken? En vervolgens elk wattenstaafje tegen het zachte weefsel van dat plaatje achter in de nasale doorgang heen en weer te draaien? Dat leek me behoorlijk wreed! Zou die beweging alleen al dat plaatje kunnen beschadigen en mogelijk VEEL meer schade veroorzaken dan dit ‘virus’?

  En iedereen met wie ik sprak vertelde hetzelfde verhaal, namelijk dat ze hoofdpijn kregen en in sommige gevallen misselijk werden en daarna ernstige voorhoofdsholtepijn hadden. Ik ben een chronische voorhoofdsholtehoofdpijnlijder en heb regelmatig dergelijke pijn achterin mijn neusholte, en ik weet dus wat ze doormaken. En dit alles wordt gedaan om met een ‘monster’ van het RNA van dit zogenaamde virus te verifiëren dat iemand positief is?

  Nogmaals, het lijkt mij nogal wreed. Ik denk dat er veel eenvoudiger manieren zijn om weefselmonsters te krijgen dan door mogelijk schade te veroorzaken achterin de neusholte.”

  Clandestiene methode
  Er is iets uitermate verdachts aan deze Covid-tests. Laten we vooral niet vergeten dat bepaalde partijen van deze Covid-tests vervuild waren, soms met het coronavirus zelf (onder andere in de VS en het VK) – alhoewel fact checkers beweren dat dit ‘virus’ zich nie kon verspreiden en geen mensen kon infecteren, alleen de testresultaten ongeldig maakte.

  Gezien het doel van de NWO (de nieuwe wereldorde) om de hele bevolking van microchips te voorzien, acht ik de samenzweerders van de NWO ertoe in staat dat ze een dergelijke afschuwelijke, clandestiene methode gebruiken om mensen, zonder dat ze het weten, met iets te implanteren, onder het mom van hulpverlening.

  Ook het laserpistool is verdacht
  Nog een vraag, nu we het toch over invasieve medische interventies hebben: verzwakt een laserpistool dat tegen je hoofd wordt gezet de pijnappelklier? Hoe zit het met die laserpistolen die je temperatuur meten? Je kunt de pech hebben dat je in een gebied woont waar bedrijven een laserpistool op je voorhoofd richten om je temperatuur te meten. Nog los van de medische consequenties, is dit overduidelijk een smakeloze manier van conditionering om mensen eraan te laten wennen dat ze een pistool tegen hun hoofd gezet krijgen.

  Denk even na over wat we allemaal accepteren als we dit nieuwe normaal toestaan, waarbij pistoolachtige apparaten routinematig tegen ons hoofd worden gezet. Denk je in wat voor ongelooflijke schade we onze kinderen berokkenen als we toestaan dat zij aan dit soort praktijken gewend raken.

  In deze interessante video wordt besproken hoe de infrarode straal van het pistool mogelijkerwijs je pijnappelklier beschadigt, het doorgangsportaal naar hogere energiesferen en bewustzijn. De man in de video citeert een Australische verpleegster:
  “Ik maak me echt zorgen. Worden we gedesensibiliseerd ten aanzien van op het hoofd gerichte acties, waarbij mogelijk de gezondheid te lijden heeft ten gevolge van een infrarode straal die op de pijnappelklier wordt gericht?

  Niet op de pijnappelklier richten
  Ik ging naar een winkelcentrum waar de mensen in de rij stonden om hun temperatuur te laten meten door een medewerker die overduidelijk geen gezondheidszorgmedewerker was en overduidelijk niet goed wist hoe hij deze procedure moest uitvoeren. Veel omstanders waren stomverbaasd toen het mijn beurt was, ik het pistool dat op mijn hoofd werd gericht beetpakte en het op mijn pols richtte.

  Ik vertelde de medewerker zacht maar zeer vastberaden dat je een infraroodthermometer nooit op iemands voorhoofd moet richten en al helemaal niet op dat van baby’s en jonge kinderen.

  Bovendien moet je beschikken over basale kennis over hoe je iemands temperatuur goed afleest. Bijvoorbeeld, een thermometer op de pols of de binnenplooi van de elleboog plaatsen is veel nauwkeuriger en veel minder schadelijk. Ik vond het schokkend om te moeten zien hoe kinderen gewend raakten aan het feit dat een object in de vorm van een pistool op hun voorhoofd werd gericht, en wel zonder enige negatieve reactie van de volwassenen, alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

  Als medische professional weiger ik om een infrarode straal recht op de pijnappelklier te richten. Deze bevindt zich precies in het midden van het voorhoofd. Niettemin vinden de meeste mensen het prima dat dit bij hen diverse keren per dag gebeurt! Onze pijnappelklier moet beschermd worden omdat deze essentieel is voor onze gezondheid, nu en in de toekomst.

  Thermale weefselbeschadiging
  Een standaard infraroodthermometer absorbeert het infrarode licht maar zendt het niet uit. Vanuit dat perspectief zijn ze dus veilig. Het veiligheidsprobleem ontstaat bij laserthermometers, die een lichtbundel richten op het gedeelte van het object dat wordt gemeten, ter vergroting van de nauwkeurigheid. Deze bundel is een Klasse-II-laser die zichtbaar licht uitzendt van minder dan één milliwatt. Zo’n apparaat mag worden verkocht als ‘aanwijzer’ om aandacht te vestigen op smartboards of whiteboards bij lezingen.

  Hoewel ze in principe als veilig zijn geclassificeerd, kunnen ze je netvlies beschadigen als je recht in de straal kijkt. Lasers produceren een intense lichtbundel die laserstraling kan veroorzaken in de vorm van thermale weefselbeschadiging. Hoe dichter je bij de laser bent, des te groter de kans om gewond te raken.”

  Tot slot
  Het doel van deze post is om bewustzijn te verhogen en vragen te stellen. Dit artikel geeft geen antwoorden op de vraag wat werkelijk in deze Covid-tests zit en of ze ontworpen zijn met een bijbedoeling. Hopelijk leiden deze eerste vragen tot verder onderzoek door andere mensen en moedigt het mensen in ieder geval aan om buitengewoon terughoudend te zijn ten aanzien van het zonder meer ondergaan van deze tests. Het moet nu toch wel duidelijk zijn dat niets aan Operatie Coronavirus goedaardig is, zelfs de tests niet.

  Ieder aspect van deze agenda moet zorgvuldig onder de loep worden genomen. De test ondergaan is stilzwijgende instemming met het feit dat de test werkt en noodzakelijk is voor de volksgezondheid en veiligheid, hetgeen in beide gevallen volstrekt onwaar is.

 2. Maria:
  Ik zou bijna zo’n test laten doen vanwege een feestje bij mij in de stad, omsat ik niet gevaccineerd ben, ik ben blij dat ik dit lees. Mijn schoondochter: 1 x getest nog steeds hoofdpijn. Zij gaat nooit meer een test laten doen.

 3. Maria:
  Ik zou bijna zo’n test laten doen vanwege een feestje bij mij in de stad, omdat ik niet gevaccineerd ben, ik ben blij dat ik dit lees. Mijn schoondochter: 1 x getest nog steeds hoofdpijn. Zij gaat nooit meer een test laten doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in