ITU Pictures from Geneva, Switzerland / Wikimedia / (CC BY 2.0)

Het hoofd van de door Bill Gates gefinancierde Wereldgezondheidsorganisatie heeft de oorlog verklaard aan zogenoemde “anti-vaxxers.”

Op ware Saul Alinsky-manier zei WHO-directeur-generaal Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus eerder deze week dat “het tijd is om agressiever op te treden tegen anti-vaxxers,” schrijft Leo Hohmann.

Het was de revolutionaire organisator Saul Alinsky die zijn collega-marxisten in zijn boek Rules for Radicals adviseerde om een moordende informatieoorlog te voeren tegen hun politieke tegenstanders.

Alinsky schreef:

“Kies het doelwit, bevries het, maak het persoonlijk en polariseer het. Snijd het ondersteunende netwerk af en isoleer het doelwit van sympathie. Ga achter mensen aan en niet achter instellingen; mensen hebben sneller pijn dan instellingen. (Dit is wreed, maar zeer effectief. Directe, persoonlijke kritiek en spot werkt.)”

Dat is precies de strategie die wordt gebruikt door het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie, die – laten we dat niet vergeten – een orgaan is van de Verenigde Naties.

Zelfs de term “anti-vaxxer” is ontworpen om belachelijk te maken. Om haat tegen de “ander” te zaaien.

Tedros is zelf een toegewijd marxist die als politicus en volksgezondheidsfunctionaris in zijn geboorteland Ethiopië lid was van het communistische Tigray People’s Liberation Front. Hij zal dus elke wig gebruiken om mensen van elkaar af te scheiden en diegenen zwart te maken die een voorstander van vrijheid zijn in plaats van zijn narratief van totale controle van de overheid en het bedrijfsleven over het leven van mensen.

Tijdens een toespraak met de titel “Viering van 50 jaar vooruitgang op het gebied van immunisatie” zei Dr. Tedros: “U kent de serieuze uitdaging die anti-vaxxers vormen en ik denk dat we een strategie moeten ontwikkelen om echt terug te slaan. Ik denk dat het tijd is om agressiever op te treden tegen anti-vaxxers. Ik denk dat ze COVID als een kans hebben gebruikt en je weet welke ravage ze aan het aanrichten zijn.”

  Israël en de Delta-variant: Coronabesmettingen van gevaccineerden "exploderen"

De verdeeldheid zaaiende opmerkingen van Dr. Tedros komen op een moment dat meer artsen zich uitspreken over de schade en verwoesting die wordt veroorzaakt door de Covid-prikken, alles van turbokanker tot doodgeboorten, beroertes en hartaanvallen.

Onlangs zei een van de meest vooraanstaande Japanse kankerartsen dat COVID-injecties ‘in wezen moord’ zijn.

LifeSite News merkte in een artikel van 3 juni op dat “de WHO eerder mensen heeft aangevallen die zich verzetten tegen de gevaarlijke, ineffectieve en met abortus besmette COVID-injecties, waarbij ze critici van de experimentele injecties zonder enige grond als een ‘grote moordende kracht’ heeft bestempeld en hen in verband heeft proberen te brengen met ‘extreem rechts’.”

Heb je je ooit afgevraagd waarom de globalisten zo gefixeerd, zo geobsedeerd zijn door alles wat met de dood te maken heeft? Ze pushen abortussen gedurende alle negen maanden van de zwangerschap, euthanasie van zieken en ouderen, giftige vaccins, eeuwigdurende oorlogen, een klimaatagenda die een oorlog tegen boeren inhoudt en het ruimen van veestapels terwijl voedselproducerende landbouwgrond wordt teruggebracht naar zijn “wilde” en onproductieve staat, wat allemaal bijdraagt aan hogere voedselprijzen en uiteindelijk massale hongersnood.

Het is tijd om de feiten onder ogen te zien. Waar we hier mee te maken hebben is in de kern een dodencultus.

Het LifeSite artikel voegde eraan toe dat de WHO en Dr. Tedros “volledig voorbijgaan aan het overweldigende bewijs dat de experimentele COVID injecties miljoenen doden en ernstige verwondingen hebben veroorzaakt en aan de dramatische recente uitspraak van een voormalige Japanse minister die zich verontschuldigt voor dergelijke sterfgevallen.”

  PUREBLOOD HEKSENJACHT: Britse politici willen dat politie "ongevaccineerde mensen" toevoegt aan terrorism watchlist

In zijn toespraak herhaalde Dr. Tedros de leugenachtige resultaten van vaccins in het algemeen en kindervaccinatie in het bijzonder, waarbij hij verzuimde om de rol van verbeterde voeding en sanitaire voorzieningen te noemen in het terugdringen van kinder- en moedersterfte.

“In 2022 kregen meer dan 14 miljoen kinderen geen enkele dosis vaccin; door samen te werken met partners zoals GAVI [de Wereldalliantie voor Vaccins en Immunisatie] en UNICEF willen we dat aantal tegen 2030 halveren,” zei de WHO-chef.

Hij prees de rol van het door Gates gefinancierde GAVI “in het ondersteunen van toegang tot vaccins over de hele wereld” en riep mensen op om te doneren aan het “aanvullingsbrief” programma. Zowel GAVI als de WHO ontvangen elk jaar honderden miljoenen dollars aan financiering van de Gates Foundation.

LifeSite merkte ook op dat prominente critici van Big Pharma en de medische gevestigde orde, zoals eminent cardioloog Dr. Peter McCullough, hebben verklaard dat het stijgende aantal gevallen van autisme en geslachtsverwarring bij kinderen verband kan houden met overvaccinatie in de vroege kinderjaren.

Verwacht dus meer terugslag als je je verzet tegen de giftige “vaccin” industrie, die eigenlijk maar één facet is van de ontvolkingsagenda van de globalisten, samen met meer en grotere oorlogen en de hongersnood veroorzakende “klimaat” agenda.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Heb geduld met de mensen die niet zien wat u ziet. Zij zijn gewoon bang. Zij zijn er nog niet.Volg Frontnieuws op Telegram

  Emotionele noodkreet uit Israël om internationale hulp (Nederlands ondertiteld)

Lees meer over:

Vorig artikelVideo: Oekraïense special forces met Russische gevangenen vallen in Russische hinderlaag – Geen Oekraïner heeft het overleefd
Volgend artikelKIJK: Hezbollah “treft Israël’s Iron Dome raketverdediging” in Noord-Israël met raket
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Wat een ongelooflijk smerige rat is die Tedros Adhanom ook. Meer dan 20 miljoen mensen zijn kapot aan die gifspuiten gegaan en nog veel meer zijn levenslang invalide geraakt en of hebben chronische klachten. Nooit is aangetoond middels een echt onderzoek dat die Frankenseinspuitjes op enige manier geholpen hebben alhoewel dat wel het mantra is in de mainstream dat we om de haverklap horen.

 2. Ach Tedros. Je poept wel hele rare teksten uit net nu de geprikten het beginnen te zien. Pure angst wat er uit zijn bwk komt.

  Stenigen deze man. Een andere optie zie ik niet meer…niet te grote stenen het eerste uur… .

 3. de covid is een griep zoals we die al jaren kennen niks meer niks minder.
  op de drukbezochte plaatsen zoals de skipistes hadden ze de 5G geplaatst om een heel groot gebied te bestrijken , waarvoor een sterke straling nodig was , de mensen kwamen ziek terug met symptomen van griep wat hun aanzette om de gifspuit te nemen die met nanometalen vergezeld is.
  terzelfdertijd heeft men overal 5G antennes geplaatst die straling reageerd op de nanometalen in het lichaam wat kanker en andere kwalen veroorzaakt.
  maar nu worden alle kwalen aan de gifspuit gelinkt terwijl de 5G doorgaat.
  gelukkig heb ik een woning waar binnen geen enkele ontvangst is enkel via kabel , maar heb vrienden die een gsm hebben die ook op 5G werkt , soms is er 1 week dat ze geen 5G hebben en hebben dezelfde ontvangst , dus de 5G dient tot niks voor een ontvangst.
  als wandelaar in de bergen bezoek ik regelmatig de skipistes buiten het skiseizoen en zie tal van grote dennebomen die dood zijn , dat zegt mij genoeg.

  • Je verhaal zet me aan het denken Pippodorus ,dat de zogenaamde covid niet meer of minder dan de gewone griep ben ik ook van overtuigd ,zelf ook nooit mee gedaan aan de corona gekte , echter ken ik wel meerdere mensen die zeer ziek zijn geweest na te zijn terug gekeerd van een ski vakantie in Italie in februari en maart 2020.

  • Hallo Pipodorus , heb me al langer afgevraagd wat G5 , ook met planten kan doen , U schijnt er meer van te weten , mag ik van U vernemen , hoe U aan die zekerheid komt , C Hendrikx ,, corhapestaartjesimpc.NederLand

 4. wanneer halen ze deze vent nu eens van de straat af en sluiten hem op hij maakt als on gekozene niet de dienst uit over de wereld burger pak hem op en gooi daarna de sleutel van van zijn cel

 5. Een simpele bouwvakker weet al dat die kuttekop een terrorist is, maar onze doorgeleerde politici weten dat blijkbaar niet en laten zich naaien door die viezerik. Blijkbaar vallen die kutpolitici voor een titel en een status, ze moeten nog veel leren hoe het echte leven is en hoe ze om moeten gaan met toneelspelers.

  • RUITER. They know. But they are devious scum them selves .stay away from politicians and so call pastors of churches.

 6. Wordt het niet juist tijd dat de massa gevaccineerd of NIET, deze marxisten globalisten opjagen, en berechten! En al die gestoorde miljardairs, en ook de door hen gesponsorde NGO’s en de Biolabs opdoeken!!!
  Het recht zal NIET zegevieren, want ze zijn allemaal VERROT, EN CORRUPT tot op het bot.

 7. Ga de vaxxers met feiten te lijf.
  Op deze site staan er hinderden.
  Daar schrikken ze van, want de meesten kijken alleen maar netflix, songfestival en/of shownieuws.

 8. How To Use The New Moon On June 6 to Improve Your LIFE.

  Have you ever felt that thrilling tingle of something new on the horizon?

  That’s the universe calling!

  On June 6th, a powerful New Moon in Gemini arrives, and it’s your cosmic chance to hit the reset button. Imagine a surge of fresh energy flooding your life, sparking new beginnings and driving transformative changes.

  What intentions will you set? How will you use this energy to create positive changes in your life? https://youtu.be/YOVlN2TuOWA?si=JydMa0-6czD9NrmU

 9. Een voor mij wildvreemde mafklepper heeft niks te bepalen wat ik met mijn lichaam doe, het verwondert mij dat zulke types nog te ontlopen op deze aardkloot…..

 10. Never never never zal ik hiercaan mee doen MET ZEER VELEN we zullen vechten voor onze vrijheden ,en mensen wakker blijven maken.
  Deze man en de hele orginisatie komen nog terecht te staan.
  Meerdere hebben al de dood straf in paar landen.
  Dus van mij mogen ze die spuit in hun kont duwen allemaal en eens kijken wat er gebeurt vind ik een goeie straf maar dan een stuk of 25 achter elkaar van alle soorten 3x dan is het meer dan 25 natuurlijk.
  Geen gevangenis.
  Lijden wat wij doen JA.
  DOODSTRAF JA.
  En kan zo wel door gaan vuile smerige genocide plegers.
  Sterf nog liever in gevecht tegen deze teranie, en ik weet dat dat zal komen.
  We moeten ons zelf bevrijden, er komt geen verlosser NOOIT denk daar maar niet aan.
  We moeten zelf opstaan tegen deze dictators den aan jullie kinderen familie vrienden iedereen wat voor vrijheid is en van vrijheids van mening is.
  Ik sta te wachten dat het gebeurd.
  BIJ DEZE FUCK THE WHO WEF NAVO ELIMINATI DEEPSTATE CIA EN GA ZO MAAR DOOR EN VOORAL BEGINNEN TEGELIJK WOJ ZIJN MET VELLEN TIG VELEN DAN HUN ZICH KUNNEN VOOR STELLEN EN DAT WETEN ZE, ZE ZIJN BANG.
  MAAR ZE PROBEREN ONS BANG TE MAKEN, HAHA IK LACH DEZE MENSEN UIT OOK AL STERF IK MAAR DAN LIEVER EEN HELD DAN TOE GEVEN AAN DICTATORS AND BI REMEMBER AS A HERO. 😎

 11. “Kies het doelwit, bevries het, maak het persoonlijk en polariseer het. Snijd het ondersteunende netwerk af en isoleer het doelwit van sympathie. Ga achter mensen aan en niet achter instellingen; mensen hebben sneller pijn dan instellingen”

  Kijk, precies de strategie die de bestuurders van grote bedrijven aan hun ondergeschikte bedrijfsleiders meegeven als ze hun personeel weer een bepaalde richting in willen sturen en deze niet willen.
  The western way !

  Deze man laat precies zien waarom klootzakken zoals hij het in het “vrije democratische westen” voor het zeggen hebben.

 12. en maar klappen we doen het voor de ouderen we doen het voor ons allen deze mensen eerst maar eer een spuit of 20 geven daar doen wij het voor en dan zal ik klappen want dat ruimt lekker op komen e weer woningen vrij go ik zie ze nog staan op de balkons en pleinen die halve garen geen enkel benul

 13. Tedros,jij ben zelf ook een ongevaccineerde dus wij, als de dag komt geven jou de zelfde straf als je ons wilt geven.

 14. Ja,het probleem is dat zij nog even de macht over ons hebben,en als je je de komende nep pandemie niet laat vaccineren,pakken ze je Banknummer af,en dan ben je klaar,dan is het over.
  Daarom willen ze baar geld dat wij nu kennen afpakken.
  kan straks alleen nog digitaal,dat is de bedoeling van de NWO.

 15. Liever kwijt dan rijk: ik ben ervan overtuigd dat als deze potentaat geëlimineerd wordt, de wereld een stuk rijker zal zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in