Portugese rechtbank vonnist: PCR-tests “onbetrouwbaar” en quarantaines “onwettig” – totaal zwijgen in mainstream media

2
PCR testing equipment © USAID Central Asia / Flickr (CC BY-ND 2.0)

Het Portugese Hooggerechtshof heeft geoordeeld dat de PCR-test geen betrouwbare test is voor Sars-Cov-2, en daarom elke gedwongen quarantaine op basis van die testresultaten onwettig is. Verder suggereert de rechter dat elke gedwongen quarantaine die wordt toegepast op gezonde mensen een schending van hun fundamentele recht op vrijheid zou kunnen zijn, meldt Off-guardian.

Het belangrijkste is dat de rechters hebben geoordeeld dat geen enkele positieve PCR-test kan worden gebruikt als een effectieve diagnose van een infectie.

De bijzonderheden van de zaak betreffen vier toeristen die vanuit Duitsland het land zijn binnengekomen – die allemaal anoniem in de processtukken van de zaak staan – en die door de lokale gezondheidsdienst in quarantaine zijn geplaatst. Van de vier was er slechts één positief getest op het virus, terwijl de andere drie gewoon geacht werden een “hoog infectierisico” te hebben op basis van de nabijheid van het positief geteste individu. Alle vier waren negatief getest op het virus voordat ze uit Duitsland vertrokken.

De rechters Margarida Ramos de Almeida en Ana Paramés verwezen in hun uitspraak naar verschillende wetenschappelijke studies. Met name deze studie van Jaafar et al., waaruit blijkt dat – bij het uitvoeren van PCR-tests met 35 cycli of meer – de nauwkeurigheid daalde tot 3%, wat betekent dat tot 97% van de positieve resultaten vals-positief zou kunnen zijn.

De conclusie van de uitspraak is verder dat, op basis van de wetenschap die ze lezen, elke PCR-test met meer dan 25 cycli totaal onbetrouwbaar is. Overheden en privé-laboratoria zijn zeer streng geweest met betrekking tot het exacte aantal cycli dat ze uitvoeren bij PCR-tests, maar het is bekend dat het soms wel 45 cycli zijn. Zelfs de paniekzaaier Anthony Fauci heeft publiekelijk verklaard dat alles boven de 35 cycli totaal onbruikbaar is.

  WHO: 760 miljoen mensen met Coronavirus geïnfecteerd - dus hoe dodelijk is het eigenlijk?

U kunt de volledige uitspraak in het originele Portugees hier lezen, en vertaald in het Engels hier. Er staat ook een goed artikel over deze zaak op Great Game India, en een lange e-mail over de kwestie die een Portugese professor naar Lockdown Sceptici stuurde.

De reactie van de mainstream media op deze zaak was uiteraard volledig voorspelbaar – Ze hebben er helemaal niets over geschreven. Niets.

De uitspraak werd gepubliceerd op 11 november, en is sindsdien door veel conservatieve sites genoemd… maar de mainstream media houden er een volledige black-out op na.

Het bericht werd van Reddit verwijderd omdat het ‘geen officiële bron’ zou zijn, ondanks het feit dat men zich op de officiële rechtbankdocumenten baseert:

Wat ze ook zeggen, dit is een overwinning voor het gezond verstand over het autoritaire systeem en de hysterie.

Corona-bedrog aan het licht gebracht: PCR-tests zijn volledig nutteloos en dienen alleen om te manipuleren

Vorig artikelRacistische anti-blanke haat: Zuid-Afrika als waarschuwing voor Europa
Volgend artikelTrump’s rechtszaak in Pennsylvania afgewezen – advocaat: brengt ons dichter bij het Hooggerechtshof
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Over test, na deze test, meteen brandende ogen, strottenhoofd pijn ernstig, ik heb uit eigen beweging daarna hoge dosering prednison genomen, nu 6 weken later, kan mijn maag geen vast voedsel meer verdragen. Bij het vermelden reumatoloog werd hij kwaad. Niet omdat ik zelf prednison had genomen maar omdat ik zei dat deze test mij ziek heeft gemaakt. Met vermelding nooit meer en inenten sowieso niet, na mijn inentingen als kind de rest van mijn leven door vermoeid gebleven. Mijn hele leven is weg, zit al vanaf mijn 24 jaar in een uitkering daardoor. Maar dat mag je niet zeggen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in