Het griezeligste aan wat er nu aan de hand is, is dat de Democratische partij zich duidelijk op haar gemak voelt met een situatie waarin ze de macht grijpen terwijl de helft van de Amerikaanse bevolking ervan overtuigd is dat ze illegaal aan een meerderheid zijn gekomen.

Dat zegt veel over hoe ze van plan zijn te regeren.

Voor de tweede dag op rij heeft een nieuw kiezersonderzoek steun gevonden voor de gelofte van President Trump om verder te vechten met zijn aanklacht tegen de verkiezing, met nog meer geïnterviewden die geloven dat deze werd geteisterd door fraude.

Terwijl een onderzoek van Pew Research Center op dinsdag verklaarde dat het meestal Republikeinen waren die denken dat er verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden, bleek uit de nieuwe opiniepeiling van McLaughlin & Associates dat alle kiezers, met een marge van 46%-45%, geloofden dat er sprake was van fraude.

Dat verraste de opiniepeilers, vooral omdat zij ook rapporteerden dat in het onderzoek meer voor Joe Biden had gestemd dan voor Trump.

“Onder de Amerikaanse kiezers is de meerderheid er niet van overtuigd dat er bij de presidentsverkiezingen geen sprake was van kiezersfraude. Het is belangrijk op te merken dat het opiniepeilingsmodel de nationale popular vote van 51% Biden, 47% Trump weerspiegelt,” zeiden Jim en John McLaughlin in een Newsmax-rubriek. Zij deelden hun grafieken met Secrets (Pdf).

Het duo, dat voor de campagne van Trump heeft gepeild, zei ook: “Er is één verbluffend resultaat in de hele peiling: Amerikanen denken dat er bij de laatste verkiezingen een ernstig probleem was met stemfraude”, schrijft Washington Examiner.

Bovendien laat de peiling zien dat meer mensen dan alleen die voor Trump hebben gestemd, van mening zijn dat Trump moet blijven vechten.

  Boodschap acteur Jon Voight: "Deze linksen zijn kwaadaardig corrupt en ze willen deze natie afbreken, we moeten deze corruptie bestrijden"

Maar we krijgen allemaal van de mainstream te horen dat dit een hoax is.

Joe Biden heeft de verkiezing niet gewonnen en hij heeft de popular vote niet gewonnen. Donald Trump won met de grootste aardverschuiving in de Amerikaanse geschiedenis, waarschijnlijk met 57% van de echte en legitieme stemmen.

Wat we hier zien, toont aan dat de Democraten zich voorbereiden om de democratie volledig uit het raam te gooien en met een brutale ijzeren vuist te regeren. Dat is de enige manier waarop ze zich op hun gemak zouden voelen om onder deze omstandigheden de macht te grijpen.

61% van de Amerikanen verwacht een burgeroorlog

Vorig artikelEen burgeroorlog wordt onvermijdelijk in de VS
Volgend artikelWHO geeft (eindelijk) toe dat PCR-tests vals-positieven creëren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in