Een vreemd stripboek dat in 2012 in opdracht van de Europese Unie werd gepubliceerd, voorspelde op griezelige wijze bijna precies wat er met de globale pandemie Covid-19 is gebeurd. Maar in deze propaganda presentatie van de uitbraak hebben niet-gekozen globalistische bureaucraten de planeet echter gered.

Het stripboek, getiteld ‘Geïnfecteerd’, was een productie van de internationale samenwerkings- en ontwikkelingstak van de Europese Commissie. Het was niet bedoeld voor wijdverbreide publieke consumptie, maar om binnen de EU-instellingen te worden verspreid. Slechts een paar honderd van de stripboeken zijn gemaakt.

In de beschrijving van de vreemde publicatie van de EU staat: “Hoewel het verhaal misschien fictief is, is het toch verweven met wat feitelijke informatie”.

Het stripverhaal toont wetenschappers in een laboratorium in China die experimenteren met dodelijke ziekteverwekkers:

Een wannabe held reist uit de toekomst, waarschuwt de autoriteiten voor de komende pandemie en presenteert een tegengif, voordat hij snel het doelwit wordt van opportunisten die het geneesmiddel willen stelen en verkopen aan medicijnbedrijven:

Het verhaal gaat over de overdracht van een nieuw virus van dieren naar mensen op een overvolle dierenmarkt:

“Inderdaad, stel je voor dat je op deze markt geïnfecteerd wordt door een nieuw besmettelijk virus”, zegt de hoofdadviseur van de VN over besmettelijke ziekten, en voegt er aan toe: “Je zou het waarschijnlijk tot het einde van de incubatieperiode niet eens beseffen”.

De publicatie suggereert dat vliegreizen de verspreiding van de ziekte zouden verergeren, met het personage dat zegt “Je zou via een internationale luchthaven zijn teruggekeerd naar Europa, de VS, Latijns-Amerika of Australië”.

Het stripverhaal toont het falen van een globale gezondheidsorganisatie om snel genoeg te handelen om een pandemie te stoppen:

  Texas wordt tweede VS-staat die vaccinpaspoorten verbiedt

Het voorspelt ook draconische veiligheidsmaatregelen, inclusief sociale afstand, die het dagelijks leven “totaal ondraaglijk” maken:

Het werk wordt afgesloten met een hoorzitting van het Europees Parlement, waarin Brussel aandringt op een meer geïntegreerde Europese samenwerking op het gebied van globale gezondheidskwesties, dat een afspiegeling is van een echt initiatief dat bekend staat als ‘One health’.

De globalisten worden geprezen voor hun bijdrage aan de ontwikkeling en distributie van een vaccin in de wereld:

Was dit een voorspellende programmering of gewoon een bizar toeval?

In werkelijkheid heeft de EU zich in 2020 aan China onderworpen en heeft ze toegegeven aan censuur met betrekking tot de virusuitbraak.

De EU is ook zwaar bekritiseerd door lidstaten en ingewijden voor monumentale tekortkomingen als gevolg van interne bureaucratie. Het hoofd wetenschap van de EU heeft zelfs ontslag genomen vanwege de onbekwame reactie van de instelling op het Coronavirus.

In de eigen fictie van de Eurocraten redt het globalisme de planeet. In werkelijkheid eindigt het in de massale dood en wereldwijde tirannie, schrijft Summit News.

Covid-19 verbrijzelt de façade van de Europese ‘Unie’

Vorig artikel13-jarig meisje groepsverkracht tot haar vagina scheurde – Somalische ploerten krijgen fopstrafjes
Volgend artikelBelgische politieagenten zeggen dat sommige burgemeesters de kant van no go-zone bendes kiezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Welke organisatie laat een stripverhaal maken waarin men zichzelf de hemel in prijst? Dat soort propaganda geeft aan hoe ziek de EU en alles erin is…..de fik erin, de gulden terug en nooit meer grote “wereldrijken”, ze trekken letterlijk het onheil over ons heen….

  En wat betreft de strip; lijkt mij een voorafje welke in de geest van de “elite” gaat zitten en het “ons” gevoel tegen “hunnie” versterkt tot het hard is.
  Alsof er een draaiboek is dat word afgedraaid……wie opdracht heeft gegeven tot dit boekje, die moeten ze eens ophet rooster leggen…..

 2. Een ieder mag wat mij betreft voorbij de fenomenen ‘platte aarde’ en/of ‘God’, maar check onderstaande video van iets meer dan zes minuten om het smoelwerk te bekijken van de psychopaat Bill Gates wanneer hij spreekt over het overlijdensrisico inherent zijn stokpaardje, namelijk VACCINS.

  In WHO we TRUST – 15/05/2020
  https://www.youtube.com/watch?v=NpHIp_1OQ4M

 3. Het is ook opmerkelijk dat er in deze strip (nog) geen kleurling te bekennen valt. Niet één.
  Het plan om de EU te ontdoen van blanken en te vervangen door afrikanen en moslims was toen weliswaar nog
  niet volop in uitvoering, maar bestond natuurlijk wel. Heeft iemand hier een verklaring voor?
  Is het bv mogelijk dat de maker(-s) van de strip dat plan niet kenden? Op zich niet onvoorstelbaar, omdat heel veel deugburgers nog stééds niet onder ogen willen zien wat er op overal in de maatschappij gebeurt: dat we inderdaad worden overspoeld door kleurlingen. Laat staan dat deze deugburgers onder ogen kunnen of willen zien dat hier een sisniter paln wordt uitgevoer d

 4. Example of Threats is the new CBAM cross border carbon tax on EU IMPORTS. PORSCHE has left DE for USA and CHINA…No worries..?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in