Stembureaumedewerkers in Georgia die hun bezorgdheid hebben geuit over onregelmatigheden bij de verkiezingen werden deze week geïnformeerd over het feit dat hun contracten niet worden verlengd, meldt Epoch Media Group.

Bridget Thorne en Susan Voyles zeggen dat ze getuige waren van abnormale handelingen tijdens de verkiezingen in de provincie Fulton. Ze hebben met de nieuwskanalen en de staatswetgevers gesproken over wat ze gezien hebben.

In de ontslagbrieven, informeert de verkiezingsadviseur Dwight Brower de vrouwen dat de wet van Georgia toelaat om stembureaumedewerkers te benoemen en voor elke verkiezingsgebeurtenis kunnen worden herbenoemd.

“Er zijn vele factoren (managementvaardigheden, prestaties, acties, gedrag, enz.) die in overweging worden genomen voordat er herbenoemingen worden gedaan voor elke verkiezingsgebeurtenis. Jammer genoeg is een besluit genomen om u als stembureaumedewerker of in een andere stembureaupositie in de provincie Fulton niet opnieuw te benoemen”, schrijft Brower.

“Ik zie het als een direct gevolg van mijn eerlijkheid”, vertelt Voyles aan NTD, die deel uitmaakt van Epoch Media Group.

“In die eed, zeggen we dat ik, naar mijn beste vermogen, ervoor zal zorgen dat er geen fraude is, bedrog – en dat soort dingen. Dus ik zag dat wat ik deed als een verlengstuk van mijn werk als stembureaumedewerker. Met andere woorden, ik had fraude en bedrog gezien, ik had de dingen gezien waarvoor we werden gewaarschuwd niet te doen en te rapporteren als we dat zien. Dat heb ik gedaan, en in dit geval werd de waarheid op dit punt niet goed ontvangen”, voegt Voyles eraan toe.

Een woordvoerster van Fulton County reageerde niet op verzoeken om commentaar.

  Stuntelige Biden struikelt opnieuw over teleprompter: eist 15 miljoen dollar minimumloon 

Garland Favorito, mede-stichter van waakhondgroep Voters Organized for Trusted Election Results in Georgia, vertelt NTD dat het ontslag van de stembureaumedewerkers verontrustend is.

“Het is een enorme bekommernis, niet alleen voor mij, maar voor alle kiezers in de staat Georgia die op de hoogte zijn van deze situatie. Omdat deze klokkenluiders, die probeerden de fraude in Fulton County te corrigeren, nu zijn geëlimineerd. En de mensen die de fraude op de verkiezingsnacht lijken te hebben gepleegd, door illegaal 20.000 stembiljetten in het Fulton County systeem te scannen nadat ze de verkiezingswaarnemers hadden verteld dat ze niet meer gaan scannen, blijken die mensen nog steeds in staat te zijn om de stemmen voor de aankomende Amerikaanse Senaatsverkiezing te tellen. Dus iedereen vraagt zich af, waarom?”, zegt hij.

Georgia video toont verkiezingsfraude van stemmentellers nadat ze verkiezingswaarnemers hebben weggestuurd

Vorig artikelWHO geeft (eindelijk) toe dat PCR-tests vals-positieven creëren
Volgend artikelHet proces van het ontwikkelen van het vaccin is te snel en te riskant
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in