Een vooraanstaande Duitse medische ethicus beveelt aan dat personen die het Covid-19 vaccin weigeren, de toegang tot de gezondheidszorg wordt ontzegd.

De geneticus Wolfram Henn, die zitting heeft in de Duitse Raad van de Ethiek, maakte de opmerking tijdens een recent interview met de krant Bild, meldt DW.

De mensen die het Covid-19 vaccin weigeren zouden niet tot beademingsapparatuur en andere noodsituatiemaatregelen toegang moeten krijgen als zij ziek worden, zegt de humane geneticus Wolfram Henn tegen de Bild.

“Wie de inenting wil weigeren, moet ook altijd een document bij zich hebben met de vermelding: “Ik wil niet ingeënt worden! Ik wil de bescherming tegen de ziekte aan anderen overlaten! Ik wil, als ik ziek word, mijn intensive care bed en beademing aan anderen overlaten”, aldus Henn.

Wat Henn bedoelt te zeggen is dat mensen zich gewoon moeten onderwerpen aan de bevelen van de technocratie en hersenloos moeten gehoorzamen aan de edicten van Big Pharma’s verkooprooster van twijfelachtige mRNA vaccins.

“Binnen enkele maanden zullen er ook Coronavirus-vaccins van het klassieke type zijn, zoals die welke al tientallen jaren een miljard keer bewezen zijn tegen griep of hepatitis”, zegt hij.

“Ik raad deze alarmisten dringend aan om naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te gaan en hun samenzweringstheorieën te presenteren aan de artsen en verpleegkundigen die net volledig uitgeput uit de overvolle intensive care unit zijn gekomen”, voegt Henn eraan toe.

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensen

Vorig artikelFlauwgevallen na inenting: grote ongerustheid over de Amerikaanse verpleegster – Waar is Tiffany?
Volgend artikel“Experts” zeggen dat kwetsbare ouderen geen vaccin prioriteit moeten krijgen omdat ze meestal blank zijn
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. Covid 19 bestaat allang niet meer, maar de frauduleuze PCR test nog wel. Doe massaal de antigeen test en de pandemie is binnen week verdwenen. Sterker nog het gepatenteerde SARS virus, tevens geanonimiseerd gepatenteerd van de CDC onder leiding van Dr Fauci was in in 2003 al vermoedelijk al gebruikt om te testen en verdween plotsklaps uit het niets.Waarom? Omdat het toch lang niet zo besmettelijk is als men doet voorkomen. Een luchtverbonden ziekte zijn namelijk niet te stoppen en dat wil de oudere elite niet. Er is uit onderzoek gebleken dat er geen verschil is tussen Sars Cov2 of 1.
  Dus prima als je wordt opgenomen, vraag dan om de antigeen test en je bent altijd negatief. De PCR test is een rad van fortuin test t.b.v. het narratief van agenda 2030.

 2. Is een ethicus niet een omhoog gevallen filosoof die denkt de wijsheid te hebben. We zullen hem als eerste vaccineren en kijken naar het verloop. Als hij over 3 maanden nog leeft zonder complicaties praten we verder. Wat doet het vaccin met mensen die misschien het virus al hebben maar het niet weten. Is al bekend welke stof in het vaccin de bijwerkingen veroorzaakt. En gelul dat er de afgelopen jaren volop is gevaccineerd en bijna niemand last had is ook kul. Die vaccins zijn uit ten treure getest. Het covid vaccin wordt er snel doorheen gedrukt. En het is helemaal niet zeker of het ook voor mutanten werkt. Ze denken van wel. Ja dat kan ik ook zeggen. Denk dat ik miljonair wordt maar weet het niet zeker. Ligt aan het goede lot kopen. En dat is dit vaccin ook. Hopelijk een goed lot.

 3. 1. Misschien ben je wel beter af als je niet aan de beademingsapparatuur eindigt?
  2. Al die volgevreten oudjes schijten peuken voor dat virus.
  De dragende klasse lijdt verschrikkelijk onder oudjes die, misschien, een jaartje uitstel krijgen.
  Dat is totaal niet ethisch.

 4. PRIMA idee van deze arts….MAAR dan stoppen we ook met betalen van premie voor een ZORG die we NIET ontvangen !!! Dat in de eerste plaats. Daarnaast , blijkbaar heeft deze arts nog STEEDS NIET door , dat behandeling dmv beademing juist het TEGENOVERGESTELDE effect heeft en had , waardoor de meeste mensen zijn overleden. (Gaat deze arts dan ook de nabestaanden , financieel het verlies van een dierbare vergoeden ??? 1 patient maar …en de gehele ziekenzorg is dan failliet …zelfs met 100 miljard Euro of meer zou men dat NIET kunnen. Vertel dat dan OOK even aan die “uiteputte artsen en zorgmedewerkers , dat zij dus financieel aansprakelijk gesteld zullen worden cq gerechtelijk worden vervolgd vanwege “ONKUNDIG” handelen / behandelen. Kijken of ie dat dan OOK accepteerd . Zal wel niet !!!

 5. Ter info voor die medicus: ouderen kregen geen behandeling, maareen spuit morfine en werden appart gezet

  behandeling kost weinig; maar mag niet, omdat de werkzame medicijnen verboden zijn door de kampnazi’s in Den Haag, en de doktoren stomme karakterloze zakken zijn die hun eed van Hipocrates vergeten zijn, en behandelen vlgs het principe: niet lullen zakken vullen.

  Voor die ëthicus”die naar ik aanneem een oude schriftelijke cursus bij AH gevolgd heeft: de stakker heeft zelf medicatienodig; pil van Drion.
  Als het hem niet helpt: helpt inieder geval de maatschappij

  P.s.: de meeste overleden patienten waren nog in leven geweest als ze GEEN “behandeling”hadden gekregen.
  Beademingsmachines zijn gebruikt ommassaalouderen te veroorden

 6. Ik krijg eerdaags bericht of ik Ivermectine en andere door idioten verboden medicijnen kan inkopen,en doorleveren in nederland.

  P.s.: In 2010 kregen artsen-naast gewone tarief 10 euro per patient die zij een anti griep vaccinatie gaven.
  Hoeveel zou dat zijn bij deze vaccinatie?
  En hoeveel die anti griep hebben gehad kregen Corona?

  • Wat een gezeik altijd over Nationaal Socialistisch Duitsland! Zij waren juist goed voor eigen volk en rekenden af met volksvijanden, die zeer gevaarlijk waren voor het volk! Die zelfden proberen het nu weer, maar weinigen hebben dat door! Vandaag de dag wil men eigen volk vernietigen!

 7. Duitsers en ethiek blijft een lastige combinatie. Ik heb zelf Duits bloed (kwart), maar dat volk dat spoort op een of andere manier niet. 2 keer Europa naar de kloten geschoten, en in 2015 uit schuldgevoel voor WOII, miljoenen moslims binnenhalen. Schuldgevoel naar moslims omdat je joden hebt vermoord? Met zo’n logica spoor je niet. Met de aankomende burgeroorlog is dus 3 keer Europa naar de klote. En ik ga ze dat steeds duidelijker vertellen. Een soort melancholische zelfhaat waar heel Europa onder moet bukken,ALWEER!

  • Wat een domme opmerking! Ik ben 100% Duits en door adoptie hier beland en ik wens niet uitgemaakt te worden, dat ik dan niet zou sporen! Juist de Duitsers van toen, hadden in de gaten wat er gaande was, dat het zionisme de wereld wilde beheersen en door het bolschewisme, communisme wilden vervangen! Dat is nu gaande, had maar meer geluisterd naar die Duitsers van toen, dan hadden we niet in deze uitzichtsloze situatie gezeten!

  • Wat een gezeik altijd over Nationaal Socialistisch Duitsland! Zij waren juist goed voor eigen volk en rekenden af met volksvijanden, die zeer gevaarlijk waren voor het volk! Die zelfden proberen het nu weer, maar weinigen hebben dat door! Vandaag de dag wil men eigen volk vernietigen!

 8. Het is weer een Duitser natuurlijk. Allee deze nazist is dus ne Freisler zonder ethiek, want dat had Freisler ook niet! En daarbij, al die soja wetenschappers, dat ze eens tegen mij een ouderwets straatbaantje doen, zelfs op mijn 68 heb ik met zo’n soja-borke géén moeite hoor. Wel om leven en dood want anders heb ik er niks aan 🙂

 9. de beademing is er om je te vermoorden niet om je te helpen iedereen vergeet ivermectin in deze discussie blijf het vernoemen anders verdwijnt het bestel een doosje of 2 je hebt hen niet nodig en dat is waar ze schrik van hebben.3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in