Via YouTube

Ik suggereer niet dat Avril Haines, Joe Biden’s directeur Nationale Inlichtingen, dom is. Maar ik geloof wel, op basis van haar optreden op het Reagan National Defense Forum in de Reagan Library, dat zij niet de helderste lamp in de zonnebank is. Als zij Biden de onzin vertelt die zij aan Andrea Mitchell vertelde, en Biden gelooft het, dan staat de regering Biden en het Amerikaanse volk de komende weken een ruw ontwaken te wachten, schrijft

Hier is de video van enkele van haar opmerkingen:

Wat een leugenbrok! Laten we beginnen met deze kop van de NY Post, gebaseerd op Avril’s misleidende opmerkingen – Oekraïne heeft misschien een betere toekomst nu Rusland moeite heeft de strijdkrachten opnieuw te bevoorraden. Wat? Blijkbaar heeft mevrouw Haines het zo druk met het lezen van “inlichtingen”-rapporten dat ze niet weet dat het Oekraïne is, en niet Rusland, die smeekt om meer wapens en munitie en dat de meeste NAVO landen zich beroepen op hun gebrek aan wapens en munitie om meer te sturen:

“Frankrijk heeft onofficieel toegegeven dat het Oekraïne niet kan voorzien van meer wapens vanwege slinkende voorraden, maar beloofde Kiev op andere manieren te blijven helpen, “zo meldt Politico, onder vermelding van een anonieme bron.

“Officieel geven de Fransen toe dat ze Oekraïne niet meer wapens kunnen geven vanwege de staat van hun eigen voorraden,” zei de krant donderdag in haar Brussels Playbook briefing. Het voegde eraan toe dat Parijs “hoopt het goed te maken met civiele hulp”.

Dit komt naar aanleiding van berichten dat de meeste NAVO-leden ook geen wapens meer hebben om aan Oekraïne te geven.”

Ja, dat is een zeker recept voor succes in het voeren van een oorlog. Oekraïne is als een van die zelfbenoemde daklozen die op een kruispunt staan met een bord dat smeekt om meer wapens. Frankrijk zei: au contraire.

  "Storm Z": Moskou's nieuwe "Wagner" maakte zijn opwachting in de gevechten buiten Bakhmut - Tsjetsjenen & Russische mariniers sloegen de Oekraïners af

Haines weet ook niet dat Rusland momenteel meer dan 300.000 nieuwe troepen naar de frontlinies stuurt op hetzelfde moment dat Oekraïne catastrofale verliezen lijdt. Je zou denken dat het hoofd van de Amerikaanse inlichtingendienst wel iets over die ontwikkeling zou hebben gehoord.

Oh ja. Bijna vergeten. Wist u dat Rusland geen precisieraketten meer heeft? Ja. Die mantra wordt bijna elke week herhaald door weemoedige westerse inlichtingenanalisten en deskundigen. Poetin en de Russen hebben die ontwikkeling blijkbaar niet meegekregen en blijven wekelijks de belangrijkste energie-infrastructuur van Oekraïne beschieten.

Ik denk dat Haines oprecht gelooft dat Rusland onmogelijk meer raketten kan produceren. Dat is niet zozeer een afspiegeling van haar goedgelovigheid als wel een aanklacht tegen de pathetische staat van de Amerikaanse inlichtingendienst. De CIA en de NSA zijn blijkbaar niet op de hoogte van de locaties en producten die door de Russische defensie-industrie worden geproduceerd.

Rusland heeft in dit opzicht verschillende voordelen ten opzichte van de Verenigde Staten. Ten eerste is het gezegend met de natuurlijke hulpbronnen, mineralen en metalen die nodig zijn om deze wapens te produceren. Ten tweede heeft het een beter opgeleide bevolking die het technische werk kan verrichten dat nodig is om de wapens te bouwen en te testen. En ten derde (en dat is het belangrijkste) hoeft de Russische defensie-industrie geen inhalige politici te betalen om peperdure, grotendeels irrelevante defensieprojecten te produceren, zoals de onlangs aangekondigde B21-bommenwerper (een echt gigantische witte olifant) om de aandeelhouders een mooi rendement te geven. In tegenstelling tot de Amerikaanse kolos, die nu 800 miljard dollar per jaar nodig heeft voor de productie van onbenulligheden, legt de Russische defensie-industrie zich toe op de verdediging van Rusland en de productie van wapensystemen, zoals het S400 luchtverdedigingssysteem, die daadwerkelijk goed presteren in de strijd.

De laatste tijd veel gehoord over de “game changer” HIMARS? Nee. De VS kunnen niet genoeg raketten produceren die door dat systeem worden afgevuurd om ze in Oekraïne levensvatbaar te houden.

  Globalisten willen ineenstorting: Rusland sancties om heel Europa failliet te laten gaan - Uitgehongerd, bevroren en werkloos voor de "Great Reset"

Ik denk dat de inlichtingencapaciteit van de VS ernstig is afgenomen ten opzichte van 30 jaar geleden. Ja, de Central Intelligence Agency heeft nog steeds CIA-functionarissen in het veld die buitenlanders proberen te werven om voor ons te spioneren. Met andere woorden, ons te voorzien van de inside informatie over wat er werkelijk gaande is binnen een buitenlandse regering of leger. Helaas is de CIA een carrièrebureaucratie die geen lang spel speelt. Ik bedoel daarmee dat de CIA officieren niet aanmoedigt of stimuleert om echte experts te worden in het omgaan met een bepaald land. Ze gaan van baan naar baan om promotie te maken. Ik ken een officier die de afgelopen jaren in een van de voormalige Sovjetrepublieken (een van de “stans”) werkte en, omdat hij het daar zo goed deed, werd zijn volgende opdracht een land in Noord-Afrika. Geen tijd om de taal van beide landen echt vloeiend te leren spreken.

Herinnert u zich het verhaal van Gary Berntsen? Ik beschouw Gary als een vriend en patriot. Hij schreef het boek, Jawbreaker:

In Jawbreaker beschrijft Gary Berntsen, tot voor kort een van de meest gedecoreerde officieren van de CIA, voor het eerst zijn ongebreidelde jacht op Osama bin Laden en Al Qaida.

Met zijn unieke mix van clandestiene kennis en paramilitaire training vertegenwoordigt Berntsen het nieuwe gezicht van terrorismebestrijding. Berntsen werd binnen het agentschap erkend om zijn agressiviteit en toen hij naar Afghanistan werd gestuurd, maakte hij van het vernietigen van de vijand zijn taakomschrijving.

Vóór 9-11 had Gary inlichtingenactiviteiten uitgevoerd in Afghanistan nadat de Sovjets zich hadden teruggetrokken. Je zou dus denken dat de CIA een Pasjtospreker die Afghanistan kent zou willen hebben om in die regio actief te blijven en bronnen en contacten te cultiveren. Nee. In plaats daarvan stuurde de CIA hem naar Uruguay, een Spaanssprekend land met een geweldig strand in Punta Del Este (ze zeggen dat het de plaats is waar Argentijnse mannen naartoe gaan om naar de mooie achterwerken van de dochters van Uruguayaanse mannen te staren). In de onmiddellijke nasleep van 9-11 probeerde Gary’s baas in Uruguay te verhinderen dat hij als vrijwilliger naar Afghanistan zou gaan. Dat was 22 jaar geleden en het is er niet beter op geworden.

  Strategische denkers die waarschuwden voor uitbreiding van de NAVO

De trieste realiteit is dat de Verenigde Staten verslaafd zijn geraakt aan het verzamelen van inlichtingen via buitenlandse verbindingsdiensten. Dat betekent dat de Britten, de Duitsers, de Oekraïners en de Israëli’s, om er maar een paar te noemen, ons onze informatie voorschotelen. En wat het nog erger maakt: we geloven de onzin die onze bondgenoten ons voorschotelen. Als de CIA over fatsoenlijke bronnen ter plaatse in Rusland beschikte, zou zij weten dat de Russische defensiefabrieken 24 uur per dag werken en de precisieraketten produceren waarvan mensen als Avril Haines blijven hopen dat ze verdwijnen. En ze zouden erkennen dat Vladimir Poetin in Rusland populairder is dan welke politieke leider in de Verenigde Staten dan ook, omdat Poetin een belangrijke rol heeft gespeeld bij de transformatie van Rusland van een echt shithole in 1999 tot een volledig modern land.

Ik raad u aan het laatste commentaar van Alexander Mercouris over deze zaken te bekijken (als u dat nog niet hebt gedaan). Eerlijk gezegd zou hij een betere directeur van de nationale inlichtingendienst zijn dan Avril Haines en hij kan nog steeds zijn Duran podcasts doen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De lijdensweg van het WestenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Peter McCullough waarschuwt: Covid ‘gevaccineerde’ mensen zijn een gezondheidsbedreiging voor de ongevaccineerden (Video)
Volgend artikelZe beginnen iets te vermoeden…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Wat me steeds weer opvalt is dat al die gender-verplicht-aangestelde-carrière-kutwijven van die grootse gebaren maken met armpjes, handjes en vingertjes. Die gedrogeerde wefkut in nieuw-zeeland doet dat ook, net als Trutsula, Penosi, Lagarde, Freeland en de rest van dat crimineel corrupte weftuig. Integere vrouwen die geen leugens verkondigen en echt wat kunnen doen dat overduidelijk niet, hoeven zichzelf niet te overtuigen van het tegendeel, van hun eigen leugens en bedrog, met grootse gebaren. Opmerkelijk.

  • @ Bas,
   Met het gender gedoe, wordt niet meer gekeken of de kandidaat capabel is voor de functie. De criteria ligt nu op dat het een vrouw moet zijn en liefst ook nog een kleurtje en dat ze lesbienne is. Dan heeft ze nog meer voorkeurspunten ten opzichte van een hetero blanke man die capabel is voor de functie. Er wordt niet meer naar gekeken of ze wel capabel zijn voor die functie, want die andere criteria zijn doorslag gevend. Dan schoffel je logischerwijs de gehele organisatie onderuit. Deze werkwijze zien we al decennia gebeuren in het westen. Dit gebeurt niet alleen in de overheidsorganisaties, maar ook in het bedrijfsleven en ook niet alleen in de top, maar ook op de werkvloer.

   Het is alsof het juist de bedoeling is dat over de gehele linie een grote frauderende puinhoop wordt in de maatschappij van het westen. Ik heb zoiets aan de lijve mee gemaakt, dat ze deze criteria hanteerde. Ik viel toen van de ene verbazing in de andere, van hoe achterlijk en dom dat ze zoiets konden beslissen vanuit de directie. Het bedrijf zelf was toen een goedlopend en winstgevend bedrijf met bijna geen verloop in het personeel en toen zo’n incapabele huppeltrut de leiding kreeg was het dweilen met de kraan open, ze maakte er een grote puinhoop van. Ze ontsloeg zoveel mogelijk leidinggevende capabele blanke mannen en nam zij hoofdzakelijk vrouwen aan in die leidinggevende functies, maar die hadden geen kennis of kunde voor en de sfeer in het bedrijf veranderde in haat en nijd tegenover elkaar. Twee jaar later was het bedrijf failliet. Toen stonden er 150 man op straat.

 2. Inkoppertje…. een amerikaan die meer hersencellen en een iq en eq van een kroket overstijgt?U gaat zeker door naar de volgende ronde…een doos frikandellen…dus doe u best.

 3. Wist u dat Rusland geen precisieraketten meer heeft? “
  a) er is een bloeiend zwart circuit.
  b) ze zullen dan niet meer zo precies vallen… beetje naar rechts, beetje naar links, 💥
  c) ander en beter.

  “verslaafd zijn geraakt aan het verzamelen van inlichtingen via buitenlandse verbindingsdiensten.”
  Welke onderling fake nieuws uitwisselen 😁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in