In een schokkend nieuw interview bespreekt cardioloog en internist Peter McCullough de risico’s van Covid “gevaccineerde” personen voor de “ongevaccineerden”. Binnenkort kunnen de experimentele mRNA-injecties worden beschouwd als even gevaarlijk en schadelijk als meeroken voor niet-rokers, schrijft Amy Mek.

Het blijkt dat het mRNA wordt overgedragen van de gevaccineerden naar de ongevaccineerden, aldus de arts, die zich beroept op een recent paper in het medisch tijdschrift TMR. Het mRNA blijft ten minste twee weken na vaccinatie in het bloed aanwezig, waarschijnlijk veel langer, legt McCullough uit.

Uit een andere studie blijkt dat het mRNA maandenlang in de lymfeklieren van de gevaccineerden aanwezig blijft. “Het lijkt erop dat het lichaam het niet kan opruimen,” zegt McCullough.

Zeer verontrustend

De arts bespreekt de “meest verontrustende” recente medische studie waaruit blijkt dat het mRNA in de moedermelk zit van vrouwen die het vaccin tijdens of na de zwangerschap hebben genomen, aldus de arts.

McCullough legt uit dat mensen het vaccin per ongeluk kunnen innemen door intiem contact, bijvoorbeeld door iemand te kussen of seks te hebben, of door borstvoeding te geven.

Niemand weet hoe lang je moet wachten voordat het weer veilig is om lichamelijk contact te hebben met een gevaccineerd persoon. Het lijkt erop dat de mRNA-vaccins permanent in het lichaam blijven, waarschuwt hij. Dat geldt ook voor het spike-eiwit. “Dit is zeer verontrustend.”

90 dagen of langer

Aanvankelijk adviseerde McCullough mensen om minstens 30 dagen niet te zoenen of seks te hebben met iemand die de mRNA-injecties had genomen. Nu waarschuwt hij mensen om 90 dagen of langer te wachten.

  Britse kinderarts: kinderen zullen aan het COVID-19 vaccin sterven 

De arts zegt dat na elke injectie het mRNA zich ophoopt in het lichaam “zonder dat het lichaam zich ervan kan ontdoen,” legt McCullough uit. “Het lijkt erop dat ze zich permanent installeren in het menselijk genoom via wat wij omgekeerde transcriptie noemen.”

Dus niet alleen geraken de vaccinaties niet uit het lichaam, maar nu veranderen ze ook het menselijk genoom. Dit is aangetoond in een menselijke hepatoma-cellijn.

Mijn hart gaat uit naar de ‘gevaccineerden’

In autopsiestudies wordt het uit het genetisch materiaal geproduceerde spike-eiwit aangetroffen in de organen van mensen. “Dus ik kan u vertellen dat iedereen die het vaccin heeft genomen, dit materiaal in zijn hersenen, hart, bijnieren en voortplantingsorganen heeft,” legt McCullough uit. “Het is echt een vreselijke gedachte. Mijn hart gaat uit naar iedereen die het vaccin heeft genomen, ja.”

Bekijk het volledige interview van Action4Canada met Dr. Peter McCullough:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Vaccin shedding eindelijk bewezen!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOrbán: EU’s verlangen om een “schuldengemeenschap” te worden om te betalen voor Oekraïne zal Europa generaties lang ruïneren
Volgend artikelWat te doen als de directeur van de Amerikaanse Inlichtingendienst niet intelligent is?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Tijd om Gates, Fauci, Schwab en de rest van de criminelen op te pakken en te berechten. Mw. Koopmans denkt toch niet dat het haar huisje stilletjes voorbij trekt? Nietwaar Hugo, Jaap, Ronald, Marc, Maarten, Ghinny en de rest van deze criminele psyop club?

  • oppakken en berechten…..daar neem ik geen genoegen mee. ik wil ze horen gillen van de pijn en horen smeken om genade die ze van mij nooit krijgen.

   • Als ze maar ophoepelen is het ook al goed. Dreigen met foltering laat hen nooit opstappen want dan is hun enige redding aan de macht blijven.

 2. Laat ik mijn reactie beginnen met een beknopte inleiding.
  Zoals steeds meer mensen zich realiseren, is de elite al decennia bezig met het uitrollen van hun agenda’s, waaronder bijvoorbeeld ‘reduction world population’, wat ‘slechts’ een klein onderdeel van het gehele ‘operating spectrum’ is. Dit betekende eveneens, dat inmiddels tal van hoaxes gelanceerd- en volledig geïntegreerd en geaccepteerd zijn, die door het gros van de mensheid volkedig als ‘wetenschappelijke vooruitgang’ geaccepteerd en geïmplementeerd is.

  Ik knal de olifant nog maar een keer door de porseleinkast: hoaxes als postmodernisme, evolutietheorie, global warming, climat crisis, CO2 etc. etc. zijn reeds succesvolle hoaxes, die de basis hebben gelegd voor uitrol van de covid-hoax en deze weer voor de opvolgende hoaxes in de toekomst.

  Het mag duidelijk zijn dat al deze hoaxes grote invloed hebben gehad op ons wereldbeeld, mensvisie, denken etc. en een enorme paradigma verschuivingen creërden. Uiteraard hebben alle hoaxes een dieper, groter doel (van en gecontroleerd door de elite = NWO /WEF)

  Waarom deze inleiding?

  Dr. Peter McCullough waarschuwt en is wakker. Gezien het voorbeeld dat hij aandraagt, echter nog maar kort wakker. Maar ondertussen wel degelijk beïnvloed door eerdere hoaxes.
  Kan ik dit onderbouwen? Jazeker!

  De hoax, die ik hierboven niet noemde is de zgn. Codex Alimentarius, die ik onderbreng onder de categorie ‘Reduction World Population’.
  Laat ik uitleggen wat de Codex Alimentarius (regelgeving voeding, vrij vertaald) is. Deze is destijds ingebracht als een ’trade commission’, niet eens onder de noemer ‘health…. ‘. Zie en zoek hiervoor op oa. youtube “dr. Rima Laibow codex alimentarius” (echt de moeite waard).
  Kortom: al ons voedsel is gemodificeerd, waarbij vitamines, mineralen, bouwstoffen etc. uit onze (oorspronkelijke) voeding is gehaald, en zijn vervangen door E-nummers, etc. Ook is al ons huidige voedsel onderhevig geweest aan genetische manipulatie.

  Dr. Peter McCullough waarschuwt dat het gevaar is te vergelijken met ‘meeroken.
  Boem, hier komt de olifant en ik schop (wederom) heel wat heilige kaartenhuisjes in elkaar.

  Ons huidife gemodificeerde voedsel heeft een paar bizar nare bijwerkingen, waaronder vele vormen van kanker, longproblemen, gedragsveranderingen en tal van andere ziekten.
  Zie hiervoor de super handige app (of zakboekje) “Wat Zit Er In Uw Eten”. Hier worden alle ‘bijwerkingen’ van de E-nummers vermeld. Lees en schrik, ons afweersysteen krijgt menig overdosis te verwerken.

  Omdat er na de intrede van de Codex Alimentarius een dramatische stijging van het aantal gevallen oa. kanker zichtbaar werd, moest er een boosdoener aangewezen worden, maar mocht de ingevoerde codex uiteraard niet de schuld krijgen.
  De schuldige werd ROKEN. Roken is zichtbaar, roken stinkt en ja, vele notiore rokers hebben het rokershoestje: een prachtige misleider….. De elite lanceerde deze boosdoener, uiteraard gesteund door de World Health Organizations, Big Pharma, de wetenschap etc. etc.

  De grote vraag echter is, of ROKEN inderdaad oorzaak is van alle gruwelijke ziekten en is roken wel echt de boosdoener, zoals tegenwoordig als geaccepteerde waarheid wordt gesteld?
  Om dit te verduidelijken nog even een laatste voorbeeld. Immers: vertel een leugen en blijf deze herhalen. De mensen gaan het langzaamaan vanzelf geloven.

  Diesel, is de grote vervuiler (toch?). De ether stond vol; dat die vuile zwarte rook, waarin ook nog eens vlokken roet in zit, uiterst vervuilend is. De rook is zichtbaar, het stinkt……
  Echter, iedere techneut weet, dat diesel ondanks de zwarte rook en vlokken een uiterst schone verbranding is (de allerschoonste) , waardoor je juist langs de wegen zeldzame bloemen en planten tegenkwam. Welnee, diesel kreeg de schuld en wordt binnenkort botweg verboden.
  Dr. Patrick Moore (medeoprichter van Grean Pease) legt dit onomwonden uit, maar ook hoe CO2 juist onmisbaar goed voor de natuur is. Mja, je zult de MSM (de elite) maar tegen je hebben…..

  Terug naar het onderwerp. Omdat na verloop van tijd bleek, dat het grote deel van de longkankerpatienten nog nooit gerookt hadden, moest het narratief rond de boosdoener destijds dramatisch aangepast worden. Tja, dit kon je namelijk niet verkopen en stel je voor, dat de aandacht alsnog op de Codex Alimentarius zou komen te liggen…
  Het narratief werd toen: meeroken is NOG gevaarlijker dan zelf roken (???).
  En het was geen verrassing; het ging er in als zoete koek en zelfs DSM5 kreeg deze aanpassing. Alles moest rokersvrij……
  (Vreemd dat het aantal gevallen kanker sinds de incoering niet gedaald is, ook andere ziekten niet….)

  Echter, de grote hamvraag …….. “Wie is er nu de notoire meeroker?”

  Is dat die persoon, die een (korte) periode bij de rokers in de rookruimte heeft gezeten?
  Of is dit de roker zelf, die de ganse dag in zijn eigen rook zit mee te roken?

  Yep……. Het is de roker zelf!!!

  Maar, de roker zelf krijgt minder snel bijv. longkanker, terwijl hij na zijn peuk nog steeds de rook inademt en daardoor meeroker no. 1 is…….?

  Let op, ik zeg dus niet dat roken niet ongezond is, of stel je voor zelfs gezond. Nee, dat zeg ik niet.

  Wat zeg ik wel, dat wij al decennia lang worden voorgelogen….. Maar ook dat roken niet de oorzaak is van de ele gruwelijke ziekten, waarvan zij nu beschuldigd wordt.

  Tijd voor een beetje huiswerk😉

  • Bedankt voor je reactie. Op alle fronten ben ik het eens. Velen hebben niet door dat de situatie waar we nu in zitten al voor WO1 is bedacht. De Spaanse griep, WO1 en WO2 (1918-1945) waren het begin, en ze waren van plan om tussen 2018 en 2045 precies hetzelfde te doen, maar dit keer om globaal de macht te grijpen. Deze demonen hebben dit in 1600 bedacht toen NEDERLAND het huidige geldsysteem obv rente en schuld bedacht. Het vaticaan heeft dat systeem (IN 1666) wereldwijd opgedrongen/ingevoerd.

   En als je de schaal groter nog maakt, kan je zien dat we al 6000jr door een doodscultus worden gegijzeld. De bijbel is het middel geweest om onze rechtstreekse/interne band met God te externaliseren. En van 1950 tot 2022 hebben ze democratie en telefoons gebruikt om ons helemaal van ons ZELF te verwijderen. Ze hebben ons afgevlakt en dom gemaakt om ons als consumenten zombies blind te laten volgen.

   En nu zijn we niet meer nodig, dus roeien ze ons uit. Althans… ze laat ons dmv totalitarisme onszelf uitroeien. Ik ben heel benieuwd of de mensheid wakker schrikt. Bewustzijn ontstaat in één ogenblik. De massa heeft een trauma nodig om dat ogenblik te hebben. Ik ben mij aan het verenigen met de ziel. Alleen de liefde in ons ZELF kan ons nog redden.

   Kijktip; The Egg… https://m.youtube.com/watch?v=h6fcK_fRYaI

  • Oops: heel boeiend en bedankt. Ik heb me altijd al afgevraagd waarom er toch plotseling met roken gestopt moest worden – een enorm lucratief product werd er zonder meer uitgegooid, ongelooflijk! – en dat ‘meeroken’ zelfs nog erger was dan roken, bizar! Je legt het goed uit. Ik vond het zeer vreemd dat mensen weer ‘gered moesten worden van zichzelf’ met die anti-roken campagne, terwijl mensen niet gered worden van zichzelf met die fanatieke gifspuit campagne. Ik had het verband nooit gelegd met de codex alimentarius. Dat is het dieper graven zeker waard! Zelf heb ik al twee keer kanker gehad, en ik vraag me af waarom. De 1e keer was iets langer dan een jaar na het vernielen van het WTC in NYC waar ik in de buurt werkte; velen met mij, en ook gevallen van sarcoïdose, o.m. een buurman van me. De 2e keer was hier in NL, een jaar geleden. Ik ken zoveel mensen met kanker, of dood aan kanker, niet normaal. Ook mijn broer. Of de spike troep overdraagbaar is, dat is de vraag. Zelfs al kan een spike eiwit door de lucht vliegen en jouw longen binnentrekken, dan is het nog de vraag of het ding actief blijft en hoeveel schade het kan aanrichten. Wel heb ik gemerkt dat ik duizelig werd op het kantoor, en dat dit verdween als ik een week niet geweest was. Geen idee hoe of wat. Nogmaals bedankt voor je interessante bijdrage hier en het ontmaskeren van de smoking hoax.

  • @Oops,

   Beste,

   Voor deze reactie verdient u een 10 met een griffel en dat meen ik van harte….

   Mensen moesten eens weten….

   Ga er verder niet op in daar hetgeen u hier geschreven heeft meer dan genoeg info geeft om eens over na te denken.

   En vwb deze idioot van ene DR. (jammer dat deze man deze titel voert!!!!!) McCullough…..ik heb hem slechts enkele dagen geleden een opmerking horen maken tegen iemand die hem interviewde, wie dit was weet ik echter niet meer, maar de opmerking nog wel en die kwam erop neer. ze hadden het op een gegeven moment over `virussen`, dat er ook mensen bestonden die het bestaan van een virus ontkenden en die, zo waren zijn woorden, moest je NIET geloven want deze waren GECONTROLEERDE OPPOSITIE……

   EINDE VERHAAL deze zogenaamde DR……..McCullough………..

   Hij is CO…..en dat weet ik nu 100% zeker!

   Gladiator

   • Oh ja, en voor ik het vergeet te zeggen,

    Deze malloot vertrouw ik voor de duivel niet en wat hij dus hier aan het uitbraken is valt voor mij onder de categorie fearporn!!

    Niet geloven want dan mag je nog steeds NIEMAND knuffelen of kussen of what the fuck…

    Dat doet hij zelf maar echter ik begin weer gewoon met mijn leven waar ik gebleven was…..nu al weer 3 jaar geleden en owé als mij iemand voor de wielen loopt…..ongeluk zit in een klein hoekje nietwaar…….

    Als we dit allemaal doen is het echt over…….

    En voor degenen die hier telkens roepen om deze zwaar gestoorde psychopaten op te pakken e te berechten……droom verder……dit zal niet gebeuren……daar is de hele meute veel te laf voor.

    Heb meer dan mijn best gedaan om groepjes te vormen, mensen thuis te ontvangen, drie jaar continue mee bezig geweest……niets maar dan ook helemaal niets van terecht gekomen……

    Maarrrrr, we, nee ik bedoel IK ben er nog niet……heb meer pijlen op mijn boog en die kan ik niet telkens maar blijven rond sjouwen toch!!!

    Tijd om ze af te schieten maar daar zijn nog wat voorbereidingen voor nodig en we gaan toch de verplichte feestdagen in dus dan heb ik ook nog wat meer tijd én het weer is ook shit…..

    Ook moet ik nog enkele zaken aanschaffen en die kosten geld….maar dat mag het probleem niet zijn…….ben er klaar mee…..het moet ervan gaan komen……

    Gladiator
    ps iemand die zich geroepen voelt om evt een handje mee te helpen……dat wijs ik niet af….maar wie A zegt zal ook B moeten zeggen anders laat het gewoon.

  • Goed verhaal.
   Heb zelf al zon 20 jaar het boekje wat je noemt: wat zit er in uw eten. Sindsdien eten wij 100 % biologisch.
   Ja, dat is duurder..maar als je verder: niet drinkt, niet snoept, geen frisdrank neemt en amper tot geen vlees, is het te doen. Je let ook gewoon beter op wat je in je kar doet.
   De schrijfster van het boek zou zgn zelfmoord hebben gepleegd door onder een trein te gaan liggen..
   Met kleine kindjes thuis ( waar ze het boek voor schreef) en een grote koffer vol kleren naast zich op de rail..ja hoor..
   En weer komt de vraag:
   Wie heeft er belang bij dat dat boekje níet uitgegeven wordt…

   • Maar de giftige stoffen zitten OVERAL in..
    In nieuwe kleding ( staat ból van formaldehyde), tandpasta, kindervaxxen, deo( aluminium)..

  • De ene roker krijgt kanker, de ander niet. Is een genenkwestie.
   Groter is het gevaar COPD en longemfyseem te ontwikkelen.
   De hete rook schaadt (verbrandt) het slijmvlies, de trilhaartjes en tenslotte de longblaasjes.
   Al bij al 2 pakjes per dag is niet gezond 🙂

 3. @Oops, Interresant, ik herken er echt veel in. Wij zijn al tijden bezig zo natuurlijk mogelijk te eten in sommige consumpties zit gewoon regelrecht gif in. En laatste 2 jaar zijn ze overal Soja grid in gaan pleuren zelf brood en boter…Transhumanisme in full effect…Soja is een testoron killer. Nicotine ben ik van overtuigt dat dit een blocker is van wat zij uitrollen in hun serums. Voor wat betreft overdracht: Ik en velen andere ongevaccineerde die standaard niet in de buurt bivakkeren van vaxxies maar bij een verjaardag meerdere in de buurt krijgen of in de auto : niesen,neus ineens dicht,volgende dag koppijn en energie weg. Ik merk dit zelf maar hoor t ook van velen anderen. Duurt een dagje. Alsof het lichaam reageert op lichaams vreemde stoffen. In geloof zelf in de theorie van Luc Montagnier dus dat ze hebben lopen prutsen in lab met zowel het onschuldige virus zelf maar vooral de vaccins/gifspuiten dus dat deze zeker wel via bloed,lichaamssappen overdraagbaar is en een auto-immuun ziekte kan geven…We gaan het zien…Zit sowieso hoge dosis graphene in alle gevaccineerde..Dat is ook een ding…

 4. Mijn 27 buren , ben door val van trap , 1990, NU uitgekomen ONvoltooide dwarsleasie afhankelijk van thuiszorg ALLEN geént , buren idem, IK DUS NIET, heb van kruidvat AL mijn supplementen, TOT OP NU, nooit iets. Ben 71, en NU gelukkig door te drukke werkzaamheden , zaak én groothandel bewúst kinderloos, wel tante, 12 stuks met OOK weer kinderen, ARME KLOTETOEKOMST.

 5. Ik durf het te betwijfelen dat er shedding plaatsvind, want dan lopen de daders ook risico.

  Of er is een veilig en getest getest getest middel tegen het vaccin wat ze dan achterhouden, en ik denk dat dat dan nu wel ‘ergens’ publiek gemaakt zou zijn. Niets blijft heel lang verborgen, en zeker als er zoals nu naar gezocht word

  • Protocollen tegen shedding zijn al bekend… Net zoals protocollen tegen chemtrails… Etc. Komt alleen niet op het hoernaal.

  • @Me, Zij zelf en hun puppets zijn niet gevaccineerd. Hebben vrije doortocht op elk land ze hoeven niks te overleggen nooit! Denk je niet ,aangezien ze dit plannetje al heel lang hebben voorbereid hier allang wat voor hebben? Simpel neusspraytje of spuitje wat dit blockt?

   Zijn slimme duivels…

  • Shedding bestaat!
   Ik heb het gehad ( denk van de tandarts) , gelukkig heeft de biophotonen therapeut het kunnen verwijderen.
   Je voelt het ook wel aan je lijf..hart…jachterig gevoel..

 6. Het maakt niet veel uit zolang de schaapjes hun ongekozen leiders blindelings blijven volgen!
  Ik besef dat ze ook mijn ongevaccineerde dochter hebben besmet met deze spuit omdat haar man zo dom was niet naar mijn waarschuwingen te luisteren en zich heeft laten vergiftigen.
  Ik wacht zoals heel velen onder ons dat de schaapjes eindelijk wakker worden, en ze de daders overal in de wereld gaan zoeken en berechten voor oorlogsmisdaden tegen de wereldbevolking!
  Verwacht niet dat de personen die geld hebben ontvangen van big pharma je gaan helpen.
  Ik ben op mijn hoede, maar heb persoonlijk niets meer te verliezen, ik kan alleen maar hopen dat mijn kleinkinderen geen gruwelijke toekomst tegemoet gaan!
  Ik besef dat je je vrije mening niet mag verkondigen, maar laat me niet muilkorven door niemand!
  Ik hoop uit de grond van mijn hart dat ze dat elitair clubke gaan zoeken en berechten voor hun daden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in