De imbecielen van de Daily Beast, beweren ten onrechte dat Rusland de oorlog aan het verliezen is, en beweren ten onrechte dat Rusland dit wijt aan genetisch gemanipuleerde “mutant-troepen” als gevolg van de biolabs van de VS in Oekraïne, schrijft Clandestiene.

Voordat u het artikel leest, moet u begrijpen dat dit klinkklare onzin is van de Daily Beast en de linkse media, en de enige reden waarom ik er verslag van doe, is om er onmiddellijk afstand van te nemen, u er allemaal voor te waarschuwen, en ook om de berichten uit Rusland nauwkeurig uit te leggen.

Dit narratief is gewoon een poging van de linkse praatjesmakers om valse berichtgeving te koppelen aan de nauwkeurige berichtgeving over de biolabs in Oekraïne, in een poging om de legitimiteit te doen ontsporen, en mensen af te schrikken om zich met de biolabs in Oekraïne te associëren of er dieper in te graven.

https://www.thedailybeast.com/russia-says-its-losing-because-ukraine-has-experimental-mutant-troops-created-in-secret-biolabss

Allison Quinn van de Daily Beast, geeft een GROTE verkeerde voorstelling van wat Rusland gezegd heeft, en nergens in de berichten van Russische wetgevers werd gesproken over “gemuteerde soldaten.” Lees het stuk en u zult zien dat de gebruikte term “gedrogeerde soldaten” was. Klassieke linkse media die onnauwkeurige titels op dingen plakken en de feiten onder het lijk begraven.

Ik zeg het je niet graag, Allison, maar er is een groot verschil tussen X-men, en gedrogeerde nazi’s in het Oekraïense leger… waar jullie linkse mensen maar niet mee op kunnen houden te steunen. Tijd voor een lesje geschiedenis.

Drugsgebruik in de oorlogsvoering is een LANG bestaande traditie van de nazistrijdkrachten. In WO2 werden de nazilegers regelmatig voorzien van methamfetamines. De nazi-regering beschouwde het als een “wonderdrug”.

  Wegens kritiek op toeristen uit Rusland: Turkije noemt Zelensky "domme komediant"

Het naziregime spendeerde waanzinnige hoeveelheden middelen aan hun farmaceutische bedrijven om massaal methamfetamines te produceren, en leverde die aan alle nazi-strijdkrachten.

Het idee was dat het de soldaten hyperalert en waakzaam zou maken. Het stelde de soldaten in staat dagen achtereen op te blijven en weinig tot geen voedsel nodig te hebben. Het zou hun geest vervormen, ervoor zorgen dat ze niet meer zo ontvankelijk waren voor pijn, en de emoties van angst ontkennen. Dit alles met de uitdrukkelijke bedoeling om “supermensen” en/of “supersoldaten” te creëren.

Dit wordt algemeen erkend door historici, er zijn romans en documentaires over precies dit onderwerp, en het is zelfs zwaar gedocumenteerd in de MSM… recentelijk. Hier is het tijdschrift TIME dat er in 2020 uitvoerig op ingaat. Dit is wijd en zijd bekend.

https://time.com/5752114/nazi-military-drugs/

De hele militaristische ideologie van Hitler, Blitzkrieg, “bliksemoorlog”, was gebaseerd op het voorzien van alle soldaten van de drug SPEED. Methamfetamine. Het laat u letterlijk sneller bewegen. En Hitler zelf ook,

Zoals medisch historicus Peter Steinkamp het zegt: “Blitzkrieg werd geleid door methamfetamine. Om niet te zeggen dat Blitzkrieg op methamfetamine gebaseerd was.”

Hitler zelf was notoir “Blitzed” op “Cocaïne en Opiaten” te allen tijde tijdens WO2. Daarom is hij tijdens zijn toespraken zo geanimeerd en hadden zijn pupillen altijd de grootte van grapefruits. Nazi’s zijn drugsverslaafden. Het is hun cultuur. Het is hun traditie.

https://www.npr.org/transcripts/518986612

Dus, nee…. Rusland beweert niet dat Oekraïne en de VS “gemuteerde supersoldaten” creëren, zij melden netjes dat het Oekraïense leger hun soldaten volpompt met drugs, die in alle ernst, prestatieverhogende middelen zijn op oorlogsgebied.

  Om een nucleaire oorlog te voorkomen, moet Poetin een beetje gekker worden

Hebt u ooit in uw leven recreatief uppers gebruikt? Hebt u ooit een crackhead gezien? Hebt u grappige YouTube-filmpjes gezien van crackheads die met de snelheid van het licht naakt over straat rennen of met hun hoofd eerst tegen voertuigen aanbotsen alsof het stormrammen zijn? Hebt u ooit Mad Max gezien? Er zijn enkele legitieme militaristische voordelen aan een leger dat gedrogeerd is, en de nazi’s zijn er berucht om dat ze die gebruiken.

Poetin noemde de Oekraïense regering terecht een “bende drugsverslaafden en neo-nazi’s”, al op de eerste dag van de luchtaanvallen, 02/24/2022. Dit is waar Poetin op doelt. Ze zijn allemaal cokeverslaafd en knettergek. Zoals nazi’s, historisch gezien, plegen te zijn.

https://www.businessinsider.com/putin-calls-ukraine-government-drug-addicts-neo-nazi-disinformation-2022-2

Samenvattend, de Daily Beast is erin geslaagd om over zichzelf heen te walsen, meer aandacht te vestigen op de Amerikaanse Biolabs, meer aandacht te vestigen op de nazimethoden die de Oekraïense regering gebruikt, en tevens te bewijzen dat ze nog nooit van hun leven een geschiedenisboek hebben opgepakt.

Dus dank u, Allison Quinn, voor het leveren van een uitstekend voorbeeld van hoe corrupt de linkse media zijn, en voor het bieden van een gelegenheid voor mij om nogmaals te bewijzen dat de Oekraïners nazi’s zijn, en daar zijn ze trots op.

Ooit zullen de geschiedenisboeken de linkse mensen van de VS zich herinneren als aanbidders van een stelletje opgefokte nazi’s die biologische wapens maken en burgers als menselijk schild gebruiken.

Kies wijselijk uw kant.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky: “Ik ben dol op cocaïne, het geeft me de hele dag energie”Volg Frontnieuws op Telegram

  Europa betaalt en lijdt - Zelensky verwent zijn oligarchen met een minibelastingtarief van 18%

Lees meer over:

Vorig artikelIncompetente westerse naties roepen “Doomsday” represailles van Rusland op
Volgend artikelOekraïense Minister van Defensie biedt Oekraïne aan als “testterrein” voor NAVO-wapens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  • De East India Company (1600 – 1858) heeft China aan de opium gekregen en sedert plm. 1750 heeft de Britse ‘koninklijke’ familie daarvan flink van mee geprofiteerd. De opiumoorlogen (1839 – 1842 en 1856 – 1860) hebben de Chinezen een immens trauma bezorgd, dat tot op dag van vandaag doorwerkt.
   Cabaldienaar & vrindje van David Rockefeller (1915 – 2017) Mao Zedong (1893 – 1976) kondigde na de machtsovername door de communisten in oktober 1949 ogenblikkelijk een zero tolerance beleid af tegen heroïne.

 1. Staat een filmpje op youtube ,over de cocaïne fabriek in Amsterdam en hoe ons zogenaamde koningshuis de cocaïne verkocht in de eerste en tweede wereld oorlog aan de duitsers.

 2. NCF; Nederlandse Cocaine Fabriek. Tegenwoordig akzo..
  Het ‘koningshuis’ is er schatrijk mee geworden door beide kampen in ww2 te voorzien van wonderpoeder…

  • Was de Koninklijke nederlandse cocaine fabriek; tot1915 in functie.
   Waar denk je dat USA de naam Coka Cola vandaan komt?
   Freud snoof ook als eengek, vooral als hij zijn schoonzus neukte.

 3. Wat hebben veel mensen toch veel achtergrondkennis over zaken. Het is verbazingwekkend wat er meer en meer over het verleden aan informatie aan de oppervlakte komt. Informatie die vermoedelijk in het verleden wel gedeeld zal zijn met vertrouwelingen, familie e.a. En zo gaat die kennis niet verloren.
  Maar hoe is het mogelijk dat het merendeel van de bevolking toch gewoon hun leven heeft geleefd zonder dit allemaal te weten. Of wel heeft geweten, maar heeft gezwegen om welke reden dan ook.
  Elke dag leer ik weer meer en meer door het volgen van diverse sites.
  We leven in een bijzondere tijd, dat kun je wel zeggen 🙂

  • De Rockefellers hebben alles uit de kast gehaald om de uitrol van internet te voorkomen. Ondanks een steeds grotere censuur door big media/big tech lukt het de cabal/ Deep State / illuminati steeds minder goed om de deksel van onwetendheid weer dicht te krijgen. Tel daarbij op de in diverse stadia van ontwaking verkerende mensheid, die op z’n klompen de 24/7 verspreide onzin via Mockingbird press/ msm steeds beter aanvoelt.

 4. De moffen gebruikten “tank vitaminen”voorloper van Christal meth”; ze maakten 5 millioen pilletjes….
  ——————-
  De Vikingen: “bezerka was een stam; zij gebruiken eenmiddel met vreemde bijverschijnselen. Ze begonnen te kwijlen en te tranen. Dat werd voorkomen, door een man uit te kiezen, die het spul te geven, dan zijn urine te drinken en daarna zelf te gebruiken.
  De gebruikers voelden geen pijn, en waanden dat ze een beer of zo waren

  De Zulu’s; gebruikten twee soorten: rode ogen poeder; dat gebruiken krijgers die niet levend terug wilden komen–bloeddoorlopen ogen; geen pijn, geen vermoeidheid, geen angst

  De gewone krijgers gebruikten een canabis product gemengd met pado’s. Wat precies is onbekend.
  Geen angst, geen vermoeidheid, geen pijn gevoel.

  In India waren legers, die gebruikten een suiker-opium product; maakte super agressief en bloeddorstig.

  De azteken gaven hun mensenoffers een drank dat alle spieren velamden; schjnt dat ze het niet leuk vonden uitgeslacht te worden; vreemd…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in